21229
-
#3053 Elég gáz -
#3052 Csak nehogy ugy járjunk mint az a kolléga akinek elfogadták az előrendelését a Wizardry 8-ra, aztán másfél év után rátelefonáltak, hogy lehet menni átvenni a játékot... -
drakeX #3051 jobb klikk -
vebit #3050 SOS ,hogy lehet kidobálni a cuccokat az inventoriból???????????????????????? -
#3048 Hali!
egyrészt azért megbízható, mivel a srác megrendelte, és küldtek neki visszajelzést az elmúlt napokban, hogy nemsokára szállítják neki.
A szextánst pedig a magyarban is használják. -
drakeX #3047 A 'szextáns' szó létezik a magyar nyelvben is. -
Kulinpapa #3046 Szerintem magyarul is szextansnak mondjak.En pl ismerem hogy mi ez. -
syabi #3045 hogy miért lenne egy fórum megbízható hírforrás, nem értem teljesen, de szivből kivánom, hogy igazad legyen. amúgy meg minden ajándékot szivesen fogadok...:)
lenne egy fordítással kapcsolatos kérdésem: ismeritek azt a szót hogy szextáns(sextant)? mert bevallom, én nem ismertem, de amikor utánna néztem nem tudtam megfelelő szót találni rá. tudom mit jelent, de csak körülírva: szögmérő hajózáshoz és csillagászathoz, de elméletileg használjuk a szextáns kif.t is. ti mit gondoltok? ha tudtok rá pontos magyar szót, akkor kivele. szerintem sokan nem ismerik a szextáns kifejezést, úgyhogy nem kéne így bennehagyni a fordításban. -
#3044 Köszi!
Holnap updatelek!
Befejeztem a Dungeon Siege-t! 100%-os lett a kicsike.
Mostmar lesz idöm Gothic2-t forditani. -
#3043 Na emberek, örömhír közelg.
Most olvastam az RGGDOT fórumán, hogy a G2 megrendelés elfogadva stb. stb.
szal az a nagy helyzet, hogy már csak 4 nap van hátra a kiadásig:)
Mivel Olaszországban ez 12.-e lesz, reménykedjünk, hogy pár napon belül elérhető lesz az angol varzió:)
(Pont mikor visszajövök a koliba:) )
Szóval emberek! örüljetek:)
Syabi:
HA ezzel a verzióval nem lesz gond akkor "megveszem" neked a játékot:) -
#3042 Hinnye, ti aztán dolgoztok rendesen:)
-
drakeX #3041 elment. -
drakeX #3040 Hunnenkoenig!
Mindjárt küldök a fordítást, küld másikat:-)
Küldök faq-t is, javítások mindenhol, új info mindenhol. A fegyver és szörnylista 1-2 híján teljes, 1. fejezet végigjátszás milíciával kész, 2. fejezet majdnem kész. -
#3039 Ha letöltötted volna a magyar feliratos videokat, akkor ertetted volna :-) -
#3038 Fizetős FTP....:) -
#3037 Thx már megy. -
#3036 azt inkább ne is nézd meg:) -
#3034 Töltsed be DaemonToolssal, telepitsd, rakd fel a patchet, rakd fel a nocd-t es nem kell hozza BWT -
#3033 honnan töltötted? :DD -
drakeX #3032 Ugyanott, ahol a hajótérképet is találtad. Nézz át mindent ott mégegyszer. -
drakeX #3031 Na ezt előbb is mondhattad volna. Akkor viszont a kolostor alatt, a titkos szobában van a páncélod. -
drakeX #3029 Ja, és ez csak akkor fog menni, ha még nem mentél át a hajóval -
drakeX #3028 Összeszedted a sárkánytojásokat a barlangokból? Azt kell odaadnod Bennetnek, és akkor tud neked jobb páncélt kovácsolni. -
drakeX #3027 http://www.gamecopyworld.com -
#3025 Letöltöttem és feltettem a gamét, rá a peccset, de így nem indul el a nekem meglévő BWTvel ha valaki tudna adni egy crack letöltőhelyet, vagy egy megfelelő BWTt azt megköszönném... -
drakeX #3024 Mivel angol még nincs, azt sehonnan, a németet leginkább file-csrélő programokkal (DC++, eMule), de még fent van az iso-x-en, bár azt írták, hogy 7.-én törlik...(http://iso-x.warez.hu) -
drakeX #3023 Ahhoz, hogy felengedjenek a hajóra, először is meg kell kaparintanod valahogy a hajót. Ha Zsoldos vagy, akkor menj a bíróhoz, és vagy fenyegesd meg, vagy vesztegesd meg, hogy adjon egy engedélyt a hajó használatára. A legjobb fegyver/páncél nem követelmény, de ha Zsoldos vagy, akkor ezek: Nehéz Sárkányvadász Vért / Érc Sárkányölő vagy Nehéz Érc Sárkányölő. A páncélt Bennetnél tudod megvenni, a kardokat magadnak kell kikovácsolni. -
#3022 Hellosztok! honnan tölthetem le a német/angol, vagy bármilyen nyelvű Gothic2-t? fontos lenne!
köszi! -
#3019 Nezd meg a terkepet! Ne csak az inventoridba legyen. -
#3017 Sok sikert a fordításhoz remélem elkészűl egyszer. -
#3016 #2983 -
drakeX #3015 Nem ez volt a gáz, hanem az, hogy ezt az elmúlt napokban szinte minden nap megbeszéltük egyszer. Ugyanezt az infot már elmondtuk 100-an, ha kicsit visszaolvasol, még linkeket is találhatsz:)
Ne kérj elnézést:) -
djcom #3014 Én általában nem ugatok be minden szarságot,d e ha mégis akkor elnézést kérek Tőled..:)
Az info pedig "innen" van.
Ha mégsem jönne be akkor bocs.... -
drakeX #3013 Ezt nem mondtam. Az az igazság, hogy nem ez az első megjelenési időpont, ha érted, hogy mire gondolok -
#3012 tehát nem jön? -
drakeX #3011 Egy újabb jólinformált:-)
Ha vetted volna a fáradtságot, és visszaolvasol egy kicsit, akkor láthattad volna, hogy ezt már párszor megbeszéltük. -
djcom #3010 Áll.13-án jön az angol... -
drakeX #3009 Garond ott lesz, ahol régen Gomez trónolt. -
drakeX #3008 Ha most kezded a játékot, akkor használd a magyart, és ahol elakadsz, ott nézd meg a leírásomat, az első fejezet majdnem teljesen kész, és elég gyorsan haladok vele. Ha valami olyat találsz, amit még nem írtam le, akkor is kérdezhetsz, majdnem mindenre tudok válaszolni. -
Kulinpapa #3007 Koszi a segitseget.Lattam a varat,az volt regen a varos, csak nem tudtam bejutni.Mostmar biztos menni fog.:)