21229
-
drakeX #3197 Addig olvasgasd a Guide-ot a magyarítás honlapján.;-) -
djcom #3196 Jaja..igazad van:)) -
drakeX #3195 Részletkérdés. Higgy nekem és legfeljebb csalódsz egy kellemeset, vagy várj idegeskedve tovább
Fő a nyugalom -
djcom #3194 Az,hogy nem a tengerentólon jelent meg szerintem nem lényeges,maga az anyag valszeg már a crackerek kezében van... -
djcom #3193 Ezt miből gondolod:?? -
drakeX #3192 Nem akarok nagyon elkeseríteni senkit, de szerintem hétfő este előtt ne nagyon számítsatok semmire. Mostanáig kibírtátok, ez a pár nap már semmiség -
djcom #3191 Bassza meg:((
Aszt hittem mire hazaérek Balatonról már kinn lesz a gamma:((
Sebaj talán az éjjel kijön -
#3189 azt sem ertem, minek rakjak tele vedelemmel? azzal mit nyer a ceg, ha 3 nappal kesobb jon ki a warez? mindenesetre velem kiszurtak, mert itt unatkozom egesz hetvegen... szerintem ezek a pirannyak most is azon munkalkodnak, hogyan tehetnenek keresztbe angol nyelvet beszelo testvereiknek -
#3187 brühühü, hát nincs már egy normális warez group sem? persze a hulladék játékokra rögtön ugrik mindegyik -
#3185 nyalcsorgato kepek az nforce forumrol link game meg még mindig sehol -
Jacky #3183 Ládából: action + jobbra gomb -
Jacky #3182 Előre + action gomb! -
#3181 Detto csak nálam a 2. demojával.
Ha win op-rendszered van, a game indítása előtt lőj ki mindent ami felesleges... -
#3180 Atyaisten, mire rájöttem... :) Nyomni kell az action gombot, es közben az előrét... hát ez lol, már csak a ládából kell megtanulni kivenni a cuccokat.
Azt nem mondtátok, hogy ilyen fajta fejtörők is vannak a játékban :))) -
#3179 fura, néha sikerül felvennem meg beszélgetnem, mintha valamit egyszerre kellene nyomni, vagy csak néha engedné, fura... -
drakeX #3178 Hmm... Az angol Gothic 1-hez sosem jött ki patch, mivel tartalmazta az utolsót, amit a némethez csináltak. Viszont ez elég gázosan hangzik, megpróbálok utánanézni, hátha a külföldi fórumokon van valami erről... -
#3177 Milyen op-rendszered, ill. géped van? -
#3176 Randal!!!
Asszem kaptál mailt. :) -
#3175 Nálam a 2. demojánál voltak ilyen gondok...
vmi hardware kevés biztos... v. nem tom.
Remélem a full game menni fog. -
#3174 ill az mar előjön de se beszélegni se fenvenni nem tudok, mintha nem menne az action gomb -
#3173 van egy olyan gondom az 1-el, hogy nem tudom felvenni a targyakat :) meg az inventory sem jon elo -
#3172 patch-et, sorry :) -
drakeX #3171 Nem egészen értem a kérdést.
/me buta -
drakeX #3170 olvastad már a faq-mat?
http://beam.to/gothic2.hu
azon belül is a 'Guide'. Nézd meg a 'Bevezetés' részt, hátha találsz valami érdekeset ;-) -
drakeX #3168 Ugyanaz a motor, csak kicsit rosszabb grafika. Ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a feeling. Ja, és a két történet folytatólagos, tehát ha mindent meg akarsz érteni, akkor jobb, ha játszod az elsőt is:) -
#3167 Akkor már csak az a kérdés, path-et honnan szedjek le :) -
drakeX #3166 IGEN! -
#3165 1 rövid kérdés: A gonthic 2 demoja teccet elégge, várom is, de az 1-el még nem jatszottam... :) Jó az is? -
drakeX #3164 Ahogy most haladok vele, talán kész lesz a végigjátszás, mire elterjed az angol verzió:-) -
drakeX #3163 az orgazda sztem jobb, de te csinálod, döntsd el te :-))) -
#3162 A végigjátszásba is beleolvasgattam, azért mondom... Igaz, még csak a demo-verzióval játszottam. -
#3161 Mondd meg neki hogy soha nem kapja meg a kardját.
Mordrag az egyik legfontosabb szállítóm, te idióta!
Ha csatlakozni akarsz a táborhoz, nagyon nehéz lesz megszerezned az ÉN szavazatom!
Nem tudom hogy fogod megtenni ezt. Hacsak nem szerzel nekem egy új csempészt az Új Táborból!
Hogy leszek képes egy ilyen embert találni?
Amint mondtam neked: nem hinném hogy valaha is jó viszonyba kerülsz velem.
Így megfelel? -
drakeX #3160 Nincs mit. Gothic II-ben én csak faq-t meg végigjátszást írok, nem fordítok (annyira nem tudok németül). De azért a többiek nevében köszi :) -
drakeX #3159 Na azt már meg nem mondom, hogy értelmes lesz-e. Szerintem fordítsd így:
'Fogalmam sincs, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem kerítesz nekem egy másik orgazdát az Új Táborból'
Vagy ha nem ragaszkodsz a szöveghűséghez, akkor:
'Nem tudom, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem tudod valahogyan pótolni Mordragot.' -
#3158 Köszi szépen. :)
Ha már itt vagy:
Szép munka eddig a Gothic II-vel. :) -
drakeX #3157 A mondat akkor hangzik el, amikor likvidálod Mordragot. Ő eredetileg azzal foglalkozik, hogy az Őröktől lopott cuccokkal seftel.
I wouldn't know how you're gonna do that. Unless you get me a new fence from the New Camp!
A mondat lényege, hogy Mordragot kellene pótolni. -
#3156 csempész?
Hozz nekem új csempészt? :D
Bocsáss meg Uram h. kételkedek, de azt mondtad, h. "Ne higgy az emberek szavában!" :)
...és akkor ez a játékban értelmes lesz? Tényleg vmi faszit kell hozni? -
drakeX #3155 bár lehet hogy inkább orgazda... -
drakeX #3154 hogyne segített volna:-) -
drakeX #3153 csempész