Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, szerintem inkább az rfactor-t prószild ki lfs helyett, mert ahhoz elöbb találsz módokat és "licenszet" is.
Mindent megtalálsz.
Bal szélén meg a letöltéshez is eljutsz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
semmi
Én senkit nem rábeszélni akarok a netkar-ra vagy lebeszélni lfs-rõl, szó sincs ilyenrõl, nekem még mindig az LFS a best még így is , hogy szerintem netkar és iRacing sok mindenben jobb. LFS-ben a közösség az ami a király és anélkül semmit nem ér a csillivilli grafika , hangok fizika.
Szóval én csak informálni akartalak titeket, hogy nagyot változott a netkar, és lehet ujra ki kelenne próbálni, fõleg az új pályát, mert szerintem nagyon király és érdekes.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
viszont a barrier-eket javíthatnák mert akkor a csinált layoutok használhatóbbak lennének
pl hogy azok az úttorlaszok (nemtom a pontos nevüket) kilövik a kocsit, vagy fe goldon a szalagkorlát a hídnál, ha nekimész akk azis kilõ és a kocsi a tetején landolhat (lx4-el egy futamon 2 ember játszotta el 😄 ) szerencsére ezek olyan bugok hogy csak akkor van baj ha elbaszod
(Plusz netkarhoz mennyi ideig nem volt update?)
" lassan 1 éve készül egy szaros autó ami ráadásul egy trágya lesz"
ezt mibõl állapítottad meg? Még ha nem is kedveled az elsõkerekeseket, másnak lehet h éppen ez a kedvence, ráadásul majd többen tudják összehasonlítani a játék fizikáját az igazi scirocco-val, mert elérhetõbb a hétköznapi ember számára mint pl az FBM vagy a RAC...
Még ha fizikában le is elõzi az lfs-t, játékélményben egyenlõre közel nincs hozzá.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Aki akar lfs.hu-n a tervezett Demóbajnokságban indúlni az keresse fel az oldalt és szavazzon (persze ha regisztrálva nincs akkór elõtte regeljen )30 fõ kellene legalább , ingyé lesz!!!
http://forum.liveforspeed.hu/index.php?sid=a4e4998902c8a4be9bc0888f319b9fc0
Most viszont egész jó és szépet fejlõdött azóta, de még mindig fapados a kezelõfelülete ,ami nem hatalmas gond persze! A demóval beérem bõven ,mert nem nagyon csábít a megvétele hiába, ha most olcsó is!(úgyis jön a peccs az lfshez 2055.09.34 pénteken) <#zavart2>#zavart2>
hogyhogynemjó? amikor kiválasztod a pályát, alatta van egy olyan rész hogy elrendezés, és ott rá kell kattintani
1. Letöltöttem a BL3 -hoz egy drift pályát bemásoltam a DATA/LAYOUT mappába de nem megy se 1játékosban se dedikált hoszton.
2. Hogy tudom kipróbálni a SIROKKÓT ?<#buck>#buck>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Holnap összedobok egy rövid helpet a lfsstatról is 😉
Versenynaponként két versenyt rendezünk melyeken 1-1 box látogatás kötelezõ. A WTCC-hez hasonló hendikepp rendszer (súly többlet) további izgalmakkal kecsegteti a résztvevõket.
A nevezés részletei:
- Nevezési határidõ: 2009. Szeptember 13. 20:00 óra.
- Maximális létszám 30 versenyzõ.
- Amennyiben több mint 30 versenyzõ jelentkezik, a vezetõség hatásköre eldönteni, hogy kinek ad indulási jogot a bajnokságban.
- A végleges nevezési lista 2009.09.16.-án kerül kihirdetésre.
A háttérben 5.716 os verzsõnt látom ,ami nem baj persze, de van újabb is ,amirõl írtam a GyIK-ban. A beállítása másabb ,mint a "régié" ,de sok újdonságot tartalmaz és érdemesebb a frissebben a konfigolást gyakorolni ,mert a késöbbiek már nem lesznek nagyon eltérõek ,mint a 5.7 vs 5.8 -nál!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Viszont ezt írta az utsó hozzászólásában (az lfsstathoz) : "Use the slider at botton of replay screen and go to the end" <#banplz>#banplz> Ha ezt tudom ,hogy elég a végére tolni a csúszkát a replayban és lepörgeti pár mp alatt <#falbav>#falbav>... Kipróbáltam és tényleg 😉 !