Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Javította az OOS/JOOS bugot meg még valamit.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
De nehany eve, meg annak is orultunk, hogy X ev multaval, mar be lehetett latni az autokba, es nem egy fekete massza volt az uveg😊
Talan nehany ev mulva, mar autohangok is lesznek benne, a 7 eves nyuszoges helyett😄D
Esetleg addigra, mar Scawen-csalad bejarja a vilagot, a gyereke is fel no, es megpihenve leul, hogy jatszon egyet az LFS-sel, valamelyik ejszakai esos palyan😄DDDDDDD
Persze semmi nagy cucc nincs benne:
-pl fejlesztettek a több-monitoros támogatáson (mivel minden második ember 6 monitorral tolja <#zavart2>#zavart2>)
-vagy a lámpát be/ki kapcsolhatjuk a 3-as al ,ez az egyedüli ami látható feature talán 😉
De ez is valami azért, sõt ráadásul pénteken <#idiota>#idiota>, igaz még 3 hónap és a z17 ben ki/be kapcsolható lesz a klima is 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
én tuti megyek bajnokságra 2009.10.11én
csak kár h demom van<#szomoru1>#szomoru1>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Aki szeretne részt venni egy kultúrált körülmények között rendezett DEMÓ Bajnokságban (vagy akár S2-ben) az látogasson el a www.liveforspeed.hu oldalra, hiszen 2009.10.11-én indul az INGYENES 7. DEMÓ BAJNOKSÁG és a 10. MAGYAR S2 BAJNOKSÁG!!!
Látogassatok el, ha egy jó közösségre vágytok a játékon belül 😊
Üdv: Peety, a 7. DEMÓ BAJNOKSÁG fõszervezõje
G25 nagyon jó árban !!
Lehet jelentkezni az a 7.Demo Magyar bajnokságra,mely ingyenes lesz!!!
itt-----> http://liveforspeed.hu/index.php
LFS Desktop-on az "LFS News" menüben szokták hirdetni õket, érdemes idõnként belekukkantani, én nemrég indultam felfedezõ útra, akkor találtam néhány finomságot, elõtte nem is használtam ezeket. 😊
Tud valaki valami értelmes ingyenes kulfoldi bajnoksagot ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Régebben terveztem egy kizárólag átalakított pályákon zajló bajnokságot, de sajnos a Godfather és hozzá hasonlók keresztülhúzták a számításaimat, mert ahelyett ,hogy versenyeznének normálisan azt keresték hol lehet levágni, kikerülni stb... Sajnos az mg lehetetlen, hogy minden prequal replayt végignézzen az ember. <#szomoru1>#szomoru1>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
#12482 - Nem
A többi jobb vagy rosszabb minõségû modelre gondolok.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Tudom ,hogy így is igen sok pálya van lfs-ben, de ne mindegyik tetszik, amelyik tetszik azokat meg már unom.
Megcsinálhatnák azt, hogy felvesznek egy embert aki csak pályákat gyárt és szépen kiadnak pálya csomagokat pénzért, mondjuk 2-3 pálya 5 font.