16062
  • kifli
    szerintem jobb mint az előző :)
    bár nekem az is tetszett
  • Misi az ezredes
    Vélemény?
  • kifli
    na ezt a hétvégén tesztelem :D
  • GhostR1der
    :DDDDD
  • Pepsi Twist
    és akkor mivan? :D
  • kifli
    am rickrollért bünti jár :/
    ha a youtubossért nem is, amit pepsi linkelt azért igen...
  • R0zs0máK
    Jó, de az opel feljebb merészkedett a prémium szegmens felé, átvették a helyét a koreai/olasz autók. Arról nem is beszélve, hogy méretben is inkább a Corsa most akkora mint a régi F Astra...
  • Pepsi Twist
    kijött a sirokkóóó

LINK
  • GhostR1der
    bazmeg Józsi nagyon beleugrottam
  • Tomsteel
    Igen, és az autóárak meg már a csillagos egeknél tartanak. 10 évvel ezelőtt az opel astra a nép autója volt, most meg ez az új közel 5 milliótól indul alap felszereltséggel.
  • Me Ga
    Be tudnád linkelni? Nem találom a fórumon. Köszi
  • Roger6
    Ezt annyira utálom... Ötcsillagos törés... vááá... meg minden évben van nyóc darab év autója. Remek.
  • Alexease
  • Sinyo70
  • R0zs0máK
    Scawen legújabb nyilatkozata LFS fórumon...hmm...ezekszerint karácsonyra kapunk valami finomat? :)
  • mackosajt
    Nem írok én nekik. Én neked írtam a kérdésedre, hogy nekem mi szúrja a szemem a képen.
    Azt már meg sem említem, hogy szegény sofőr vagy nagyfejű, vagy a kocsi ment össze. Ezek a mod-ok ilyen arányokkal eléggé sz@rok.
  • atenza
    Jól bírja a törést :)
  • Misi az ezredes
    Pedig ez egy kép amikor az út megdobta és visszahuppant pont akkor lett lekapva.. A palánk miatt meg az lfs.net nek írj arról nem én tehetek :)
  • mackosajt
    kép lehetne jobb

valahogy olyan érzésem van, hogy 2 külön képből lett produkálva, és így a térbeli érzet csorbult.
    A kocsi szinte bele van seggel paszírozódva az aszfaltba, illetve a palánk irreálisan magas a seggéhez képest.

Ez a péntek meg már olyan, hogy csütörtökön elsütve korai.

Türelem új autót terem.
  • kifli
    1-es ülj le, császtok/csősztök szót tartalmazó hsz-re nem reagálunk :D
    Kép amúgy jó lett
  • Misi az ezredes
    Csak egy Olyan Siroccot lehet letölteni amely egy már jelenlévő autót ír felül. Tehát fizikája és egyéb nem változik csak a modell felépítése.
    LINK

És a teljes versio alatt az S2-őt érted? Itt megtalálod.

Vélemény?
  • raczger
    Én próbáltam tenni, de ugye a moderátorok emailre nem válaszolnak.

Roger6: "Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.
    Szerinted miért írok ilyen sokat ide?
  • Misi az ezredes
    Pártfogód vagyok ebben az ügyben. Aki panaszkodik a jelenlegi dolgok miatt az tegyen ellene valamit. Elsősorban engem nem zavar, hogy kicsit komolytalanabb a topic, így jobb hangulatot kölcsönöz neki legalább.
  • Roger6
    Szíves elnézésedet kérem, hogy szívügyednek veszed, hogy a sok idiótának elmagyarázd, hogy Sirocco majd akkor jelenik meg, ha a hivatalos honlapon kint lesz. És tudod mit? Az ilyen szánalmas emberek, akik azt kérdezik tőled, hogy honnan lehet letölteni, na nekik sincs S1-ük... Szóval lazíts kicsit, nyugi van. Semmi gond nincs azzal ha ilyen formán viccelődik. Ha nem tetszik, nem olvasod el.

"Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.
  • csige791
    Tényleg milyen lenne már egyszer tényleg jönne, valaki ide beírná ,hogy péntek van itt a sirokkó persze mindenki azt hinné csak a szokásos tréfa, aztán két hét kéne mire mindenki rájönne ,hogy tényleg kijött.
  • raczger
    Tudod mi a gond? Sokan kérdezték hogy hol lehet letölteni a sirokkót mert azt írták itt hogy pénteken megjelent. Én meg nem győzöm írni nekik hogy azok csak gyökerek, baromságokat írnak. Nem egyszer történt meg ez.

Mellesleg úgy gondolom lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni

Amúgy pedig a fele ember aki viccelődik meg szídja ilyen téren az lfs-t még S1-e sincs...
  • Roger6
    Látod? Dögöjjé meg, mert viccelődsz!
  • raczger
    Látom te meg még egyesek mindig ugyanolyan idióták.
  • atenza
    Mi van ha tényleg jön? Nem az egy éves évforduló lesz?
  • Roger6
  • Pepsi Twist
    holnap sirokkó
  • tenkenorman
    még mindig nincs felpatchelve akkor.
  • kaparszi
    sikerült megoldani! Mostmár csak annyi a baj hogy a kocsi lyukacsos,hiányos
    tehát képhibája van. ha esetleg tudtok megoldást irjatok! elöre is köszi
  • tenkenorman
    patcheld fel vagy a jóég tudja. heti 10 üzenet ha összejön valahogy oldjátok már meg. nem kell sokat
  • kaparszi
    sziasztok! lenne egy kérdésem letöltöm az lfsmods.com ról a kocsikat, és bemásolom a datába, de a játékban mégsem működik! segítsetek!
  • gege97
    CSő all!bocs az offért!
    Off:
    plz akinek van eladó Logitech g25 e jelezze nekem privátba!
    On:
  • r4f1
    6. kategóriában találod őket
  • totti10
    már rájöttem a hibára!

kocsikhoz honnan lehet leszedni valami engine soundot?
  • totti10
    hi

az miért van hogy kocsikadt leszedtem a lfsmods.com-ről

bemásolom a data mappába de a játékba nincsennek ott a kocsik???
  • aerolive
    erről eddig is tudtam, csak túlzásnak írtam az előzőbe, de kíváncsi leszek mikor jön.