Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
semmi
Máté a legjobb..._: A?SD_?:ASD_:?ASD_:?DAS_?:AS
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
semmi
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
XRT (sima) -> XRR
FXO (sima) -> FXR
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
MackóSajt láttalak fent msnen,grat a Blitz hétvégéhez, sajna én nem tudtam lemenni
(414 1.32.86
Hubi: Üdv! Asszem a liveforspeed.hu -n van ilyen téma ,hogy s2 vásárlás stb és lehet segítenek az ottani skacok ebben!
Enyimét is egyik kedves csapattárs intézte ,hogy megvette a regemre, aztán énmeg a zsét a számlájára küldtem utólag.
A "régi" pár (most találtam meg ezt a pb fájlt 😉 demó játékosok ,akik megfordultak nálam vagy mackónál akkoriban, csak nagyon kevéssel talákoztam mostanában sajna.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Mackósajt fent vagy msn-en az ismerõseim között,meg Target is.
Hubertus vagyok amúgy
Nem egy csapattagnak én intéztem. Viszont bocsánat, de idegenekkel nem foglalkozom.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Meg "lakossagi folyoszamlad" sincs, vagy valami hasonlo? Az eletkorod alapjan - ha valodi -, akkor mar lehetne. Most mar azokkal a "gagyi" bankkartyakkal is lehet vasarolni net-en (nem dombornyomott, nem hitelkartya).
Hitelkartyam, dombornyomott cuccom nekem se lehet, hiaba a 38 ev es a 20 ev munkaviszony, a komoly fizetesi besorolasomra nem ad egyik bank sem, evekig szivtam en is, nekem is kunyeralnom kellett allandoan😄 De 3-4 eve az OTP valtoztatott, es azota hasznalhato a fapados Elektron is😉
Nekem folyton az elsõ kerekek tapadásával volt bajom, nem lehetett eddig LFS-ben megcsinálni mondjuk egy tisztességes brake drift-et, mert egybõl tolta az orrát. Életben ilyen nincs...nem lehetett eddig sokáig belefékezni a kanyarba, csak ha bekapcsoltad az ABS-t 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
De ez csak álom sajna..
Legyen inkább szemétdomb, majd én kikaparom ami jó ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Új fizika új kihívás ,személy szerint teszek rá ,hogy 2 tized vagy 2 mp el bénábban megyek majd és ,hogy 10bõl 1x sikerül egy jó kört menni(persze kinek mi a fontos)! Amíg hangulatos versenyeket futhatok olyanokkal ,akiknek nem a pb az elsõdleges s nem öznõen másokat kilökve elõznek egy nyamvadt sry-t nélkülözve ,hogy elsõk legyenek ,addig minden más dolog lényegtelen számomra!
- technikai, nem akarja, hogy esetleg azon keresztul hozzaferjenek az egyeb tartalomhoz is;
- koncepcio, nem akar kisebb-nagyobb "szemetdombot", kaoszt, mint az rFactorban, hogy mindenfele felkesz, gany verziok jelennek meg;
- talan techdemonak is szanja az egesz programot, hogy esetleg valamilyen nagyobb ceg raharap, es kesobb valami komolyabb, liszenszelt program is megjelenhet belole. Ehez nem art, ha elotte, kozben, utana nem tudjak piszkalni a tartalmat😊
A netKar-hoz is ezert nem adnak ki publikus DevKit-et, mert csak minosegi palyakat akarnak benne latni es eleve hivatalos BRD szimulator.
Egy oldal leírás, egy MAX plugin aztán semmi dolga nem volna vele, ingyen , befektetett munka nélkül jönnének az új pályák hozzá.A gyári pályák között vannak nagyon jók is, de azért már kicsit uncsi ....
De az LFS fizikaban eddig is jo volt, gumiban sem rossz, nem lehet egyertelmuen azt mondani, hogy ez vagy az sokkal jobb. Inkabb csak mas😉
Az LFS-hez DevKit kellene, hogy palyakat lehessen csinalni. Meg ha kulon fizetos, csak sajat szerveren hasznalhatok, akkor is. Sokat dobna rajta, foleg a nepszerusegen.
Mondhatnam a dinamikus napszakokat, az idojarast, az esot is, de attol egyelore annyira tavol van az engine, hogy teljesen futurisztikus...
Kunos (netKar) es Camaj (ISI) is hasznalta az iRacing-et, Kunossal meg versenyeztem is. Ez teljesen alap, kotelezo, hozzatartozik a szakmahoz a konkurencia monitorozasa😄
De hogy erre hogy nem jön rá !?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .