16062
-
#13017 Tudom, de inkább meg sem kockáztatom, hogy elbasszak benne valamit. Legalábbis így, ha 4 kerekes autóm lesz, akkor télen irány vidék, és a havas utak. -
#13016 Ha okosan csinálod az égadta világon semmi baja nem lesz. Csak körülményes, meg lassú úgy váltani :) -
#13015 Azért majd igazi autóban nem fogok ezzel próbálkozni:-) -
#13014 Lehetett eddig is, csakúgy mint az igazi autókban ;) -
#13013 Jahh, és amíg megy a felvétel single playerben, akkor ha lenyomod az 1-es bill-t,akkor automatice elmenti vmi néven és instant vissza is játsza. Amúgy Beállítások - Játék - 'Egyjátékos visszajátsz. mentése'-nél is lehet valamit állítgatni, hogy hogyan mentse a replayeket. -
#13012 XRT-ben kuplung nélkül mióta lehet váltani? Vagy lehetett eddig is? -
#13011 Automata megy amíg boxba nem mentél, és el lehet menteni. Ha online felvételt akarsz menteni bármikor el tudod menteni amíg a szerveren vagy... -
#13010 Ha a visszajátszásra gondolsz, azt magától veszi, csak új versenyt kell indítani, ha boxból jössz ki akk abba hagyja. -
#13009 Sziasztok! Hogyan lehet felvételt indítani Single Player-ben? Előre is köszönöm! -
#13008 neeem, csak a császtok-ra nem válaszolunk, ez teljesen kulturált volt :)
am megy win7-en minden probléma nélkül :) -
#13007 Bar egyszer mar megegyeztunk a toppic-ban, hogy a "Helló sziasztok..." kezdetu mondatokra nem valaszolunk:)
De ez most kirivo es egyedi eset volt, mert nagybetuvel kezdte a mondatot, es mondatvegi irasjelet hasznalt!!!:))) Bar vesszoket mar nem:) -
#13006 Menni fog. Azta kérdést, hogy érdemes-e váltani, azt inkább a Win7 topikban tedd fel. -
#13005 Az elsodleges kerdes az, hogy mi az, amiert Win7-re van szukseged?:)
Valszeg menni fog, max a DirectX-szel kell jatszani. Tuti hasznaljak mar itt tobben, tudni fogjak. -
fiat126 #13004 Helló sziasztok egy kérdésem lenne most Xp használok és szeretnék windos 7 -et felrakni menni fog-e a lfs vagy nem?Érdemes-e váltani? -
#13003 képet+leírást :D -
#13002 Kész a ledes fordulatszám mérőm XD Nagyon odavág. -
Me Ga #13001 Így már vili, de sajnos akkor nem tudom mi lehet a gáz. -
#13000 Baz mükszik nagyon király.Wifin laptopra küldi. -
ratb #12999 asztalin az asztali gép IP jét adtam meg és müködött(nem a 127.0.0.1-et hanem a pl. 192.168.0.1)
laptopon szintén az asztali gép IP-jét adtam meg és nem működött (ezt pl. 192.168.0.1)
remélem most már érthetően fogalmaztam...
mér nem müködik grrr.:( -
Me Ga #12998 a laptopon a 127.0.0.1 azt a gépet jelenti (a laptopot), így oda a másik gép ip-je kell (pl. 192.168.0.1 vagy bármi, amit használsz) -
ratb #12997 a gépem Ip-jét ütöttem be mindkét esetben (127.0.0.1-et nem használtam sehol),a két gépen a setup teljesen megegyezik,de laptopon nem kapcsolódik... -
#12996 Ha a laptopon akarod futtatni a telemetry-t, akkor - értelemszerűen - IP-címhez nem a 127.0.0.1-et kell beírnod, hanem az asztali géped ip-címét. -
ratb #12995 Köszi a segítséget!Asztali gépen müxik!Csak a cél az lenne ,hogy laptopon fusson,de azon hiába állítom be a setupot ugyan úgy mint az asztalin nem müxik:(
Ha két monitor van a géphez kötve automatikusan a másodikra teszi ki a Telemetry progit?
-
73Zotya #12994 J a és a telemetry setupban ha beirtad az adatokat akkor save setup -
73Zotya #12993 29999-et ird be a setupjába,admin passodat is töltsd ki(azt ird be ami a cfg-ben van,ha nincs a cfg-ben pass irva akkor irj valamit)utánna elindítod és kész.
Lfs indítás után T betű lenyomása és beírod /insim 29999, készen is vagyunk:) -
#12992 Nem izzítottam még be, csak néztem a progit. insim portra csatlakozik, csak az LFS nem tudja hogy oda küldjön valamit. Ilyennel már én is sokat szívtam. Elvileg vagy a játékban a T betű után írod hogy /insim 32300 vagy az indítóikonba írod LFS.exe /insim=32300 idézőjelre figyelve.
Azért 32300 mert a progi az írja a setupjában.
Ezt viszont tűzfal is megfoghatja, és sokszor nem megy a 127.0.0.1 csak a valós saját ip. -
ratb #12991 Felraktam a Telemetryt,de nem tudtam összehozni,se azonos gépen 1 monitoron, se helyi hálózatban 2 gépen.Neked müxik?Hogyan is kell a SETUP menüt
beállítani,lehet ott rontok el vmit? -
cumfu #12990 Heló! Van magyar DEMO Drag szerver? Vagy akármilyen? Ha igen állandó vagy mikor létezik? :) -
#12989 Nem tudom, újdonság-e?
LFS Telemetry Második monitorra/hálózaton át.
-
#12988 Még az ABS dologhoz én nem szoktam hozzá. Mint előttem sokan leírták hogy vészfékezésnél jó ha van. De egy épített pályán állandó útkörülmények közt tök8 elvileg... bár nekem bejött -
#12987 ezis elég korrekt tesztnek tűnik :)
50-nél +2m abs-el, fölötte már rövidebb a fékút abs-el, vizes úton hoszabb a fékút abs-el 70-nél, de irányítható a kocsi... -
#12986 ez azért komoly :) -
#12985 az pont kimaradta, az előtte meg utána lévőt néztem csak :D -
#12984 4 hsz-al korábban linkelte endrodiz -
#12983 legyen már egy magyar vidi is abs vs satu fék témában :) -
#12982 Ismét egy kommentre alapozó, nem szakmai szempontra.
De már unalmas.
Amúgy jó reggelt, gyors vagy. :)
A SCI meg tényleg jöhetne holnap, de én inkább GTC-t szeretnék. -
dashed_ #12981 "if u know how to drive properly no abs is much better if u dont floor the pedal and the brakes dont lock you will stop in a shorter distance that if u floor the pedal in an abs car"
Egybol a legutolso komment.. es kb ennyi a lenyeg.
Abs azoknak valo akik egy eles helyzetben bepanikolnak es nyomjak a satu feket..
Amugy holnap jon a Scirocco -
endrodiz #12980 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=xd5KDvXbE3M&feature=related]ABS-ről a lényeg. Ennyire "rossz" szárazon, vizesen, jegesen, havason :))[/URL] -
endrodiz #12979 Azért ez sem rossz, ha már itt tartunk -
#12978 off:
Ez kb olyan vita mikor a nagy tudású emberek azt mondják, hogy hülyeség a biztonsági öv. Mégis vannak olyan esetek ahol nem jó az ABS. Fiatalabb koromban kb 6 éve egy szénbányában dolgoztam, ahol kb 200 méter mélyről hordtuk fel jó nagy verdákkal a szenet. Na ott azokban a verdákban kapcsolható volt az ABS, mert nagyon sokszor vizes "úton" közlekedtünk. Elmondom az kb olyan mint a jég mert az a letaposott szén ami kőkemény, vizet kap és még a lábadon sem tudsz megállni ha kicsit lejt.
Amikor kezdtem, részt kellett venni oktatáson és elmondták, hogy amikor vizes a téma ki KELL kapcsolni az ABS-t.
De persze ez teljesen más mint a rendes forgalom, mert itt nem kell számítani előtted lévő gyalogosra vagy ilyesmire amit ki kell kerülni. Ha elkezdesz csúszni lefelé megfog egy ilyen biztonsági "bucka" mielőtt lezuhannál a 200 méteres gödörbe. Nem sokan merték csinálni, láttam felnőtt férfit remegő lábbal kiszállni a verdából. :)
Más az ABS-ről:
Majdnem börtönben kötöttem ki, na meg az újságokban. Egy ugyanilyen verdával mentem rendes úton 90-el. Ennyi volt a max. mert le vannak szabályozva. Jobb kanyar melynek az apex pontja egy bukkanó tetején volt, a kanyar nem volt túl éles. kb olyan mint BL1 reven a célvonal utáni rész. Egyszer csak meg pillnatok egy idióta biciklist az én sávom közepén(!). Szembe sávaban egy tömött távolsági busz. Satu (abs persze kikapcsolva maradt, mint majdnem mindig mert leszartuk) Mivel az autó üres volt tehát igen könnyű a hátulján azonnal blokkoltak a hátsó 2 tengelyen lévő kerekek. Ez azt eredményezte, hogy az autó hátsórésze a busz sávjában haladt a busszal szembe. Arról a hátsórészről azt kell tudni, hogy nem ilyen ifa plató anyagból van hanem elég erős acélból szóval ha az tarol akkor ott semmi nem marad. Szóval lélekjelenlétemnek köszönhetően úgy döntöttem, hogy inkább viszem a biciklist mint a kb 30 utast busszal együtt ezért elengedtem a féket így szépen visszaállt minden a régi kerékvágásba azaz a verda hátulja újra mögöttem volt. A bringás meghallhatta, hogy érkezem ezért berongyolt az árokba. Szóval mindenki megúszta.
Gondolom mondanom se kell, hogy mindez kb. 2-3 másodperc alatt zajlott le, na meg ha be lett volna kapcsolva az ABS akkor a busz nem is kerül veszélybe, ugyanis az verdám hátulja nem tör ki.
on: