Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt egy VHPA cucc ami grafikusan mutatta egy betöltött setup tulajdonságait(fék,túlkormányozottság stb) ,de már nincs új vezió és nem is találtam hirtelen letölthetõ változatban sajna, sry!

tenkenorman
Hali. Van lfs hez olyan progi ami mutatja a nyomaték/fordulat, lóeró / fordulat görbét? mint egy dyno padon?

http://www.tenke.hu

Igen.

Pummis
Köszi

Máté94
Nem.
Pummis
Üdv Lfs-be lehet uj pályát rakni ?

Ezt próbáld ki: letölt 300kb - hátha ez a verzió jó.
A LFSStat.cfg -fájlban csak adminjelszó kell és a játékban /insim 29999 (a többieknek írom hátha kell valakinek)

csige791
Egyszerûen nem müxik az lfs stat progim, pedig régen jó volt... 😞

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

attila2323
Üdv! A force GP-m amint kitesz a pályára és nem fogom a kormányt, olyan szinten elkezdi rángatni, hogy csak úgy csikorog a gumi. Próbáltam a Profilerben sok mindent és a játékban is de nem szünt meg. Amúgy minnél nagyobb kormány elfordulási szöget állítok annál jobban csinálja. Mi lehet a baja?

semmi

Elvileg van hozzá egy enbseries.ini fájl és abban kell szöszölni mit szeretnél s milyen szinten: Reflection,Bloom,MotionBlur stb
A honlapján van kis angol help is : itten
Ha jól emlékszem ,akkor valamelyik gta vicecity -hez készült verzsõnnel ment ,de azõta vannak újabbak is -mostanában nem erõltettem 😉
Ez meg az LFSforum.net-es topic

kifli
hogyérted hogy beleültetni? ez engem érdekelne 😊
Ez egy jó cucc ,legalábbis nekem tetszett mikor próbágattam(a kivételes igényes darab ,ami install és uninstallal is elvan látva)!
Az ENB-t még gta SA-ban s késöbb lfs is teszteltem ,de nincs nasa erõmûvem ,hogy elvigye ,bár szépnek szép effekteket lehet beleültetni és pici finomhangolással már volt vagy 10fps em ,mégis a folyamatos játékmenetnél döntöttem a csicsa diafilm helyett 😄

Kaszi46
...de nincs továbblépés, szóval marad a sufni tuning.😊 már akinek erre van igénye.

Amúgy nekem semmi bajom az lfs grafikjával, pár high res texturát használok, aztán csókolom.😊

*Posse*T.W.D*

Alexease
A DX7/DX8-bol kellene tovabblepni😊 De ahogy Scawen irta egyszer: "Ez nem scrennshot generator..." - amire mindenki ujongott, orvendezett, helyeselt. Igy ezt a problemat lezarta, tul is lett targyalva😊
Kaszi46

http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=56099

erre kell még az ENB series, high-res aszfalt, táblák, + füst mod, és akkor talán mindent felfulloztunk amit csak lehet.

valaki kipróbálhatná😊

*Posse*T.W.D*

attila2323
Holnap teszek fel xp-t is.

semmi

R0zs0máK
AE86

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

lac coo
Ez jó cucc, és minden játékkal mûködik 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kifli
Alexease
Olvastal hasznalati utasitast, helpet hozza?!😊
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=219905#post219905
kifli
win miatt lehet, win7 van fent?
lac coo
És aki elolvassa nyalókát kap ! 😛

attila2323
attila2323

Ezt írja ki a car sound remixer. HELP PLS<#rinya>

semmi

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791

Igen. Ahhoz kell majd az új gumi-fizika. (Remélem).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kifli
én így használom:
(így jó a legtöbb játékhoz nemcsak lfs-hez)
ChuckyHUN
LFShez valami tuti FFB beállítás.. mit hogy g25re?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csige791
Úgy tudom, hogy az ffb nagyban függ attól, hogy az adott autóban van-e szervó vagy nincs, ha nincs akkor sokkal erõsebben jönnek át az úthibái.

Automatic:
LFS-be lehet tenni nagyon jó hangokat. Az LFS CarSoundRemixer nevü progival.

Én a dinamikus idõjárást akarom... lehetõleg már holnaptól. 😊 De legyen vízátfolyás meg pocsoják meg ilyenek, anélkül szart nem ér.

attila2323
Vagy dx10, de legalább shader model 3 + részletesebb textúrák, de én már kicsit jobb hangnak vagy az új "tire phisics"-nek is örülnék.

semmi

Nekem az Lfs-bõl a Scirocco (fõleg egy gagyi széria autó) hiányzik a legkevésbé. Inkább dinamikus idõjárás kéne bele pl.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

attila2323
Igaz.: )

semmi

ÁjjLe BoBBi
S3 is lehetne akár audi is 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

attila2323
Még S8 is van csak az AUDI. Amúgy nem tudom hogy lenne.

semmi

ÁjjLe BoBBi
van már S3 ? <#wilting>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

atenza
Azért az Iracingben is van jól és kevésbé jól eltalált verda... Pl a radical eléggé élvezetes, érezni mindent szinte, jó az ffb-je is, de akad olyan is amit kevésbé kidolgozott :S

mackosajt
Errõl ez jut eszemebe:

"Küldj sms-t, hogy megkapd az ingyen blablabla-t a ........ számra!"
"Gratulálunk! Feliratkoztál hírlevelünkre. Innentõl minden tõlünk érkezõ sms 200 Ft-odba kerül, hetente kb. 20 sms-t küldünk!
Ha mégis leiratkoznál a szolgáltatásról, küldd a STOP szót a ..... számra"

Amúgy meg Sirokkó!!! Pedig még csak szerda van!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

csige791
Hát ezt jó volt olvasni, legalábbis jobb mint a mikogyunasirokkopenteken?-t. De inkább nem szólnék hozzá.

lac coo
Sõt (ha még emlékszel ....) én anno ajándékba kaptam egy hónapot, mert úgy maradt a gomb, de közben megszûnt, lejárt a kártya és a számla levonni nem tudtak, de egy hónapig még játszhattam ! 😊

kifli
én nem is gondoltam volna arra hogyha 1 hónapos prom koddal játszok akkor jövõhónapba már pénzt vonnak le, nem is nézegettem meg állítgattam volna az accomat, lfs-accom se nagyon nézegettem, felraktam 1-2 skint azt annyi
Alexease
Ez elmult tobb mint 1 evben, az eddigi ~10000 elofizetonel, meg nem hallottam, olvastam olyat, hogy valakinek csak ugy lehuztak volna penzt a kartyajarol.

Ez a "(szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)" megint a tipikus hozzaallast tukrozi:/

Amugy csak azert hangsulyoztam ki ezt a sort, mert sajnos az embereknek ilyen a hozzaallasa, hiaba van ott a profilnal ennek a szolgaltatasnak a beallitasa (bazi nagy gomb, egyszeru magyarazo felirattal), az emberek semmit sem neznek, allitanak, olvasnak el. Aztan csak a siras es a sardobalas van.
kifli
Alexease küldött nekem régebben privit a promkodal meg egy jótanáccsal, és ebbõl kiderûl miért is kell paypal vagy kártya:

"A regisztracio utan, kapcsold ki az automata fizetest, mert ha lejar a honap, lehuzza a kartyadrol a cuccst"

Nekem ez kicsit lehúzós dolognak tûnt szal nem is regiztem, nem akarok itt bajlódni ilyenekkel, aztán lehet hogy jövõhónapba leveszik mégiscsak a pénzt me valamit szarul csináltam. :/
(szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)

attila2323
Elég aránytalan. <#vigyor4>

semmi

Hasznos dolog az lfsworld.net ,bár sokan nem az itteni nicket használják júzernévnek ottan ,de ki lehet deríteni néhány licensz státuszt ,hogy hogy is áll 😉
Nyitott vagyok az autós játékokra is ,de az LFSnél valahogy egyben van minden graf,fizika,irányítás,jó netkód és jó élmény ,ami sok alkotásban nincs meg csak egy része -szerintem! Akár a PT ,ami önmagában egyedi (volt) és sokat toltam (LEVELR majd zárt bétától kezdve) vele ,mert tudott újat mutatni ,de sajna elkopott számomra a feelingje..

attila2323
Hát igen... a két véglet LFS és NFS.

semmi

Alexease
Scirocco <#idiota>