Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
A LFSStat.cfg -fájlban csak adminjelszó kell és a játékban /insim 29999 (a többieknek írom hátha kell valakinek)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
semmi
A honlapján van kis angol help is : itten
Ha jól emlékszem ,akkor valamelyik gta vicecity -hez készült verzsõnnel ment ,de azõta vannak újabbak is -mostanában nem erõltettem 😉
Ez meg az LFSforum.net-es topic
Az ENB-t még gta SA-ban s késöbb lfs is teszteltem ,de nincs nasa erõmûvem ,hogy elvigye ,bár szépnek szép effekteket lehet beleültetni és pici finomhangolással már volt vagy 10fps em ,mégis a folyamatos játékmenetnél döntöttem a csicsa diafilm helyett 😄
Amúgy nekem semmi bajom az lfs grafikjával, pár high res texturát használok, aztán csókolom.😊
*Posse*T.W.D*
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=56099
erre kell még az ENB series, high-res aszfalt, táblák, + füst mod, és akkor talán mindent felfulloztunk amit csak lehet.
valaki kipróbálhatná😊
*Posse*T.W.D*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=219905#post219905
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Automatic:
LFS-be lehet tenni nagyon jó hangokat. Az LFS CarSoundRemixer nevü progival.
Én a dinamikus idõjárást akarom... lehetõleg már holnaptól. 😊 De legyen vízátfolyás meg pocsoják meg ilyenek, anélkül szart nem ér.
semmi
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Küldj sms-t, hogy megkapd az ingyen blablabla-t a ........ számra!"
"Gratulálunk! Feliratkoztál hírlevelünkre. Innentõl minden tõlünk érkezõ sms 200 Ft-odba kerül, hetente kb. 20 sms-t küldünk!
Ha mégis leiratkoznál a szolgáltatásról, küldd a STOP szót a ..... számra"
Amúgy meg Sirokkó!!! Pedig még csak szerda van!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ez a "(szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)" megint a tipikus hozzaallast tukrozi:/
Amugy csak azert hangsulyoztam ki ezt a sort, mert sajnos az embereknek ilyen a hozzaallasa, hiaba van ott a profilnal ennek a szolgaltatasnak a beallitasa (bazi nagy gomb, egyszeru magyarazo felirattal), az emberek semmit sem neznek, allitanak, olvasnak el. Aztan csak a siras es a sardobalas van.
"A regisztracio utan, kapcsold ki az automata fizetest, mert ha lejar a honap, lehuzza a kartyadrol a cuccst"
Nekem ez kicsit lehúzós dolognak tûnt szal nem is regiztem, nem akarok itt bajlódni ilyenekkel, aztán lehet hogy jövõhónapba leveszik mégiscsak a pénzt me valamit szarul csináltam. :/
(szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)
Nyitott vagyok az autós játékokra is ,de az LFSnél valahogy egyben van minden graf,fizika,irányítás,jó netkód és jó élmény ,ami sok alkotásban nincs meg csak egy része -szerintem! Akár a PT ,ami önmagában egyedi (volt) és sokat toltam (LEVELR majd zárt bétától kezdve) vele ,mert tudott újat mutatni ,de sajna elkopott számomra a feelingje..