Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pummis
jó lenne ha már lelehetne tölteni a nfs 😄 de egyelöre csak a boltokba van

Pummis
Üdv a http://lfsmods.com/?p=626 hova rakja a játékba mert nem találom

pointer4
Scirocco <#zavart1>
Alexease
Mar volt multkor, a felhasznalok fele vette meg😊 6-7 ev alatt, nem olyan rossz arany😊
mackosajt
Kéne csinálni egy szavazást rá.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Alexease
Ez most eleg sok "OFF" volt, de legalabb a hasonloan hasznos, szokasos, 1 eve tarto "penteki Scirocco" megjelenes melett, szinesebb lett a topic😄
Alexease
Ezt csak altalanosan, nehogy valaki magara vegye😉

Kivancsi lennek, hogy aki az LFS-t isteniti, de mas programot sokszor lehuz, legalabb az LFS-t megvette-e, vagy csak a demot/warezt hasznalja 7 eve?!?!😊)))))
attila2323
Nincs, mert én már jártam ott. Vagy mégsem? ...akkor mivan? ..ja LFS <#worship>

semmi

mackosajt
De nem láttad, hogy azt írtam, hogy 3-an is néztük, 3 külön géprõl, 3 külön rendszer, és ugyanaz a hiba.
Lehet hülyének tûnik, de ne nézz már le ennyire minket.

Most néztem meg, és érdekes módon most megy az oldal hibátlanul, csak épp lusta vagyok a kártyámért kiballagni a táskámhoz a konyhába így éjjel.

Semmit nem változtattam a gépen, szal hiba volt az oldalban.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Alexease
Latom amit irtal, arra valaszoltam😊

Es azert irtam, amit irtam, mert a hibauzenet egyertelmuen lokalis problemara utal. A rendszer futtatasa korrekt op. rendszert igenyel (XP vagy Vista), tuti Java-val, Javascript-tel, Cookie engedelyezessel, bongeszo beallitassal (le is van irva a felteteleknel). A program sajat lokalis szervert futtat, Windows Service inditassal. Ennek a futtatasaval szokott gond lenni, valamelyik virusirtonal mindig, tuzfal beallitasnal sokszor, Windows, javascript es bongeszobeallitasnal neha.

IGEN, bonyolult a renszer, mondhatni eleg komoly, legalabb annyira, mint amennyire komoly a hattere es draga a program😊 De sajnos szukseg van ra az online szinkronizalas, az azonositas es a vedelem miatt.
Tomsteel
<#integet2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

mackosajt
Majd holnap nézzünk rá az oldalra, hátha megjavul.

Komolyan ki akartam mielõbb próbálni, mert szabin voltam. Erre várni kellett 1 hetet, és amikor megjön a kód, tuti bef@sik a lap.

Kíváncsivá tett, hogy lfs-en túl is van-e élet.

Egy csomó tütüs gémet kipróbáltam mán' a faltól-faligtól az lfs ig és Nékem ez a csúcs fõleg vietnám óta ,amikor kapáltam az aknamezõn, kirobbanó sikerrel <#idiota>
Na de csak képekrõl és videókról nem tudom eldõnteni ,hogy elég vagyok az IRhez vagy inkább tetrisezzek lfsben insim alatt és ezt a döntést nem könnyítik meg a fejlesztõk -szerintem!
Jó szûrés az tuti ,mert aki áldoz rá pénzt az nem véristvánkodik (mondjuk s2 ben is vannak ettõl függetlenül 😉 )!
nah OFF end mer' még ramazuri lesz 😉

lac coo
Tényleg OFF, szóval én be is fejeztem, de én teljesen jó szándékból írtam, hogy minden gagyi mellette..Akinek fontos a szimuláció , vagyis nem Grid-et használ annak kötelezõ kipróbálni, nem fog csalódni benne !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Ja, ezt max repülõszimulátorral lehetne hasonlítgatni, és akkor is, ha a rendes repülõket, meg helikotereket különvesszük.
mackosajt
Tuti gép/rendszer/ip stb...
Te látod is amit írok/írunk?
3 külön ember, 3 külön gép, 3 külön szolgáltató, összes létezõ varició kipróbálva, és a hiba mindenkinél ugyanaz. Biztos bennünk van a hiba.
Hidd el, kerestük magunknál is a hibát.
Hidd el, tudom, mi a promo kód, de ha ennyire ûbertitkos, miért kell rá 1 hete várni? A regizés egyértelmû. Bankkártyát meg gondolom azért kérik (vagy paypalt) mert eredendõen fizetõs a cucc, mondjuk nullás összegnél azért elég sokan elriadnak, ha ezt kérik.

lac coo
FPS más tészta... Szimulátorban a szimuláció a lényeg, nem lehet félremagyarázni, akinek ez számít az tudja mirõl beszélek ....

Örülök ,hogy ennyire megfogott Téged a gém ,de lásd bé' ,hogy másnak meg más a fav 😉 (egy UT-snak hiába mondják ,hogy a quake a gyó!)
Az LFS megfelelõ kikapcsolódást nyújt belém, mivel núb vok ,aki béel egyen nem tud 34 alá menni trabival 2 év alatt sem ,de legalább célba érek általában ,ami sok pb huszárnak gondot okoz többnyire 😉

bardocz
Az lehet, de attól még minden más fika utána😄
lac coo
Csak az ezeréves cucc, azóta kb. 100%-ban javult minden benne ...

bardocz
Leszeded torrentrõl, aztán örömbódottá. Játszasz vele egy órát, és tényleg minden gagyinak tûnik utána.
Alexease
Akkor kicsit reszletesebben az egyertelmunek leirt "velemenyedrol".

Termeszetesen, nem CSAK Benned lehet a hiba, de a jelen esetben tuti hogy gep/rendszer problema (IP, viruskereso, tuzfal, bongeszo stb.)

"Ennyit tudnak a srácok?" - Meg veletlenul sem magadnal keresed eloszor a hibat, hamem egy tobb mint 10000 embert korrektul kiszolgalo cegnel😉 Nem mondom, hogy tokeletesek, mert nem azok😊

"1 hét alatt jött meg a "szupertitkoskitalálhatatlan" promo kód, aktiválásakor meg természetesen paypal, vagy kártya szükségeltetik(vicces fiúk <...> Ja, mindegyikünknek ugyanaz a kód érkezett." - Nem tudod, hogy mi is az a promo kod, miert van, miert szukseges regisztralni, hogyan mukodik, miert kell varni, es azt sem, hogy miert fontos a bankkartya/PayPal... de az azonnali kritizalas az megy😉
lac coo
Mindenki ugyanazt a kódot kapja, ha arra gondolsz ...

lac coo
Ami jó néhány ezer embernek mûködik valszeg nem lehet annyira rossz, hogy "csak ennyit tudnak ..."
Nekem kapásból az lenne az elsõ reakcióm, hogy mit szúrtam el ....

Akkor én is béna vagyok ,mert nemment nekem se ,de mikor "végre" a kártyákat kérte már le is tettem róla ,hisz ez olyan profiknak való ,mint Te! Szerettem volna csak kipróbálni ,hogy milyen és az alapján véleményt alkotni tetszik -nem tetszik. Mackó nem leszólta a dédelgetett játékod ,csak leírta mit tapasztalt - miért kell íly lekezelõnek lenni másokkal?
Mind1 ,ez is egy fajta védelem és ok használják akik komolyan gondolják ,de ezután nekem az LFS az elsõ a szimek között ,mivel nem próbáhatom ki az IR -t így nincs vetélytársa számomra 😉
Ja peace meg öröm bodottá!

mackosajt
Biztos mr. házigizda... csak bennem lehet a hiba.

3-an jelentkeztünk rá, mindhármunknak ugyanaz...
MIért off?

Itt is fel lett hozva, hogy van egy ingyenes lehetõség. Arra gondoltam, hogy ahhoz kapcsolódóan írnám meg a "tapasztalatomat".

mackosajt
nem tudom ki vagy, sirokkó jött már neked?

Alexease
- Komolyan fizetos a rendszer, az alapveto beazonositashoz hozzatartozik a fizetokepesseg ellenorzese is.

- Igazabol eletkor korlatos is a program, vagyis az lenne, de az most masodlagos😉

- Igy a rendszer a nagyon komolytalan, VerPistikeket tavol tudja (ugyahogy) tartani, legalabbis jobban, mintha "csak ugy letoltom, hasznalom, bohockodom a szervereken barmikor, barmeddig" stilusu lenne.

- Azert azt is figyelembe kell venni, hogy a Radical-promo nem csak ingyenes 1 honapig, raadasul 2 fizetos tartalmat is adnak hozza!

- Es azis fontos szempont, hogy egy ilyen ingyenes promo, teljesjogu elofizetesnek szamit, korlatlanul lehet versenyezni a szervereken olyanokkal, akik sok esetben komoly mennyisegu penzt (tobb szaz dollar) fizettek a hasznalatert, sokan komolyan veszik a bajnoksagokat, a futamokat, nem lenne egeszseges, ha csak ugy, 1-1 katintassal, ingyenesen, mindig mas neven, ver Pistikek szaladgalnanak a szervereken, es tet nelkul tornenek, zuznanak.
Tomsteel
Élvezd! <#eplus2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Jaja...!
Vigyázz, ragályos, visszaülve az LFS-be kicsit gagyinak fog tûnni, fõleg az FFB és hogy itt valódi "lukak" vannak a pályán ...
Persze jobban demonstrálná a játékot a Skip Barber, de hát ez van ....
Mióta pár hónapig használtam én is csak a Netkar Pro-val tudtam kibékülni a többi kicsit gagyinak tûnik ....

yamaha26
Nem értem, hogy egy 1hónapos próbaidõre minek nekik az én számlám. vagy azt hiszik, hogy egybõl fizetni fogom, mert ráfüggök mint állat vagy mi?

Alexease
Ez itt OFF, de benned es a gepedben van a hiba😊
Smicy2
nekem is ez volt :-)

Charade GTti

Cowek
<#idiota><#wilting>
Lépj ki, és vissza... tuti új IP-t kaptál és nem enged vissza...
1 év alatt nekem is volt egyszer ilyen.<#buck>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Vagy te tudsz ennyit ...? <#vigyor1>

mackosajt
iracing 1 hónapos free opcióról egy vélemény...

" SRVE0200E: Servlet : Could not find required class - class java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.jsp._register_5F_content' "

Ennyit tudnak a srácok?

1 hét alatt jött meg a "szupertitkoskitalálhatatlan" promo kód, aktiválásakor meg természetesen paypal, vagy kártya szükségeltetik(vicces fiúk), viszont a kiválasztáskor a fenti üzenet fogad.
IE, Mozilla, Opera, chrome... mindegy mivel csináljuk...
Ja, mindegyikünknek ugyanaz a kód érkezett.

lac coo
A röpsúlyos az a lendkerekes autó ? <#idiota>

pointer4
Ez csacsiság, a röpsúlyos és egyébb dieseladagoló ha leesik a fordulatszám helyetted tolja be a gázt úgy, hogy meg se mozdul a gázpedál, hogy le ne fulladjon. 5%-al jobb a hatásfoka a dieselnek a benzineshez képest, ezt aligha érzed meg az autóban.
mackosajt
kuplungra gyúrtok srácok?

az oké, hogy párszor megcsinálod, de utána gyûjts kuplungra.

attila2323
Nekem volt Skoda 120 GLS-em és azzal 1-be elindultam gáz nélkül sõt 2000-es fordulaton, elegendõ csúsztatással ment a 4.-el is. De hogy még mondjak valamit, a 2000-es szívó diesel Fiat Regatankal is ment a 4. gáz nélkül.

semmi

Cowek
Ez tuti IFA-val jár <#idiota><#vigyor2>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Mivel ...???

R0zs0máK
Baromság, elindulok 3-asban is gáz nélkül csúsztatva...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Mondjuk sok haszna úgy sincsen, csak nehezebb lefulladni, mert forgalomban azért csak jobb rendesen elindulni, hogy ne tartsuk fel a másikat.
kifli
jó nyilván el lehet indulni benzinessel, csak monnyuk nem 1.6-osal, meg sokat számít a kocsi súlya is
bardocz
Azért benzinessel is ellehet, legalábbis nekem sikerült, igaz nem tudom mekkora motor volt a borában.
kifli
az oktató autókkal azért könnyû elindulni mert ált dieselek, benzinessel nehezebb indulni, mert alacsony fordulaton sokkal kisebb a nyomaték
R0zs0máK
Nekem sosincs vele problémám a játékban, pedig az esetek 90%-ban driftelek 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

mackosajt
egy hidraulikus kuplungos kocsin mit állítasz?

Mellesleg erõsen függ a gépsas állapotától, meg erejétõl.

Próbálnál meg egy S105-ös skodával így elindulni, vagy egy bármilyen kisköbcentis géppel. <#hehe>

Misi az ezredes
Beállítástól függ. pl.: Az oktató autókkal csak a kuplung felengedésével el tudsz indulni.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...