Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ejjha, mennyi elakadásjelzõ táblád lett öreg! Gratulálok. <#eljen><#felkialtas>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
én nagyobb turbora gondolok, az jobb lenne az MRT-be 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
izzókészlet is? én úgytudtam hogy az elsõsegélydobozba kerülnek új kötszerek, meg a lejárt tûzoltókészülékeket cserélik csak 😮
Jól hangzik ,csak szerintem ez a 2109 es megjelenést is túlszárnyalja mire végeznek vele (mielött hörr hörr lenne ,ha a DukeNukemForever elött kijön már boldogok lesznek a népek <#zavart1><#idiota>)!
Az új vezetési élményre kíváncsi vagyok ,hogy milyen lesz (komolyan ezt várom) s az "álom" tütü meg levan tojva ,mert helyette lehet lesz új izzókészlet az mrthez 😉

Pepsi Twist
na mostmár csak hónapok vagy évek kérdése és jön a peccs 😄

kifli
baszjameg, most dobhatom ki a setupjaimat 😄
atenza
Leírja h minek kellett piszkálni, és ez egyben azt is jelenti h az összes eddigi rekord meg minden megy a kukába... Sokan már ezért is újbólkezdik az lfs-t

atenza
Eddig is úgy volt h demoba nem lesz, már az elején megmondta...

lac coo
Néhány új pályának jobban örülnék, gumi jó úgy ahogy van , minek azt piszkálni ?!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Máté94
Nem lesz DEMO Scirocco😞
atenza
új kerékfizika várható 😊 sok kételkedõ mit lép erre..

Pepsi Twist
hogyne, én inkább a grafikára mondanám hogy rohadt szar 😄

kifli
am kelett volna nekik írni is valamit? csak mert én beírtam az adataimat és elküldtem 😊
Roger6
Azért, mert nem tudtál egy kört sem végigmenni kicsúszás nélkül, még nem a program a hibás...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem kifejezetten nem tetszik az FFB-visszacsatolás az iRacing-ben, LFS-ben viszonyt nagyon jónak találom.

Smicy2
na kipróbálom, csak már küldhetnék az emailt 😊

Charade GTti

pointer4
Péntek van és itt rengeteg a hsz, gondoltam jön a Scirocco 😄
<#beka3>
De úgy látom még csak ide nem jött <#buck>
Tomsteel
<#fejvakaras>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

djdok
Nincs külömbség, csak a felirat más a gumin.

kifli
jaja, az dinamikus idõjárás má régi téma 😊

Am a külömbözõ gyártók gumiai közt van külömbség? Csak mert lehetne hogy egyik kevésbé tapad de kevésbé kopik, másik jobban tapad de hamar elkopik, az egyik az elején nem tapad de aztán hosszúideig tapad, szal értitek 😊
Pepsi Twist
meg talán esõ se ártana 😄, meg aszfalt hõmérséklet (vagy ez van?)

kifli
én örülnék egy kicsit jobb defeknek is, pl elõször csak leválik a futófelület a gumiról attól kicsit imbolyog majd durr 😊
Szerintem (mivel nem vagyok versenyzõ, ezért csak úgy érzésre 😊):
1. iRacing (amit 2008 augusztusban próbáltam, azóta gondolom sokat fejlõdött gumifizikában)
2. netKar PRO
3. LFS

A sorrend ellenére nálam az LFS a nyerõ, szerintem ennek a legjobb az ár érték aránya 😊 És nagyon várom az új patchet, kiváncsi vagyok mit takar a "complete reworked tyre physics" =) Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a mostani, és remélem felzárkózik / megelõzi ezen a téren a másik kettõt... Hogy ebbõl mikor lesz valami az már más kérdés

Alexease
Szerintem, ne is folytassatok, ezert akartam 1 hozzaszolassal lerendezni, teljesen meddo a dolog.
lac coo
Megjöttek az ovisok ! 😊))
Gondolom tisztában vagy vele, hogy LFS-bõl ezer és ezer hasonló videot lehet mutatni.
És persze gondolom két kör után eldöntötted, hogy Iracing gagyi ( ha egyáltalán kipróbáltad...) és az extra "könnyû" LFS ( amivel még a nejem is lazán driftelget kanyarokban...) az a legjobb !

Nem szeretem a flémkeltést, de mindig idegesít az ilyen buta hozzászólás !!!

[ Törölhetõ ! ]

lac coo
LFS-ben gumi fizika a tuti...aztán itt meg is áll a dolog 😊))

attila2323
Nekem az LFS az örök befutó!

semmi

Tomsteel

Alexease
Igen, van 1 honapos ingyenes lehetoseg, "ajandek" autoval es palyaval (Radical SR8 es Silverstone): http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing
Alexease
Nah, ezert irtam, hogy ugy sem lesz egyertelmu valasz, dontes, csak a hozzaszolasok fognak szaporodni, mert fizikaban mindketto jo, ugyis az ara es a szolgaltatasbeni kulonbsegek dontenek.😊
kifli
iracinget ki lehet valahogy probálni ingyenesen? van demo vagy warez? <#zavart1>
lac coo
Meddõ vita, nehezen "mérhetõ" melyik jobb, legfeljebb valakinek jobban tetszik ez vagy az ...!
De ha a paramétereket nézzük mit hogyan számolnak az engine-ek, akkor az Iracing a nyerõ.És FFB-ben mindent ver, eddig talán csak a Netkar Pro veszi fel vele a versenyt ezen a téren .

Tomsteel
Pontosan így gondolom én is, ugyanezt szerettem volna leírni.

iRacing-et májusban fizettem elõ elõször, én tartalommal telinek, élvezetesnek, stb-nek találtam, de fizikára nem találtam élethûbbnek az LFS-nél semmivel. És nekem egy szimulátornál csak ez számít, a fizika, beáldozom érte a grafikát, élményt, tartalmat. Sorry, nekem ez a véleményem.
Az emberek azért váltanak véleményem szerint iRacing-re, mert sokkal élvezetesebb. (bárcsak többet fejlesztenék mostanság az LFS-t is)

Persze mindkettõ rettentõ jó a maga nemében.

atenza
Vannak normális szerverek is, csak ismerni kell a megfelelõ társaságot 😊
Nem kell feltétlen várni 2 hetet ha online bajnokságban akarsz menni, lehet többre is jelentkezni.
Ha olcsóbb lenne az iRacing biztos sokszorozódna a játékosok száma :S

atenza
Csak nehogy meggondold magad ha kijön az update az lfs-hez 😊

Jacek
Aham csak az a 3000 forint az fail😊) mert ugye meg kell venned az autokat meg a palyakat😄

Csabesz6
egyelõre*

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Horseface
Hát az a helyzet,hogy én mint nagy Lfs fan kipróbáltam az iracinget 3 napja, azóta Lfs-t el sem indítottam.Király az Lfs de az iracing nagyon profi cucc.

Pepsi Twist
rFactrorrol ne beszéljünk mert az 1 hulladék 😄

Alexease
Az iRacing-et eddig mennyit tesztelted?😊
Az IR -t nem próbáltam ill. nem tok rászánni pezót havonta így nekem az LFS a némberván a himulátorok közt 😉 (talán még rf ,de azt is csak ritkán mókábó').

Cowek
Szerintem csak az mondja a legjobbnak az LFS-t aki még nem próbálta az iRacinget. Nagyon szeretem az LFS-t, de az érzés mindent visz az iRacingben. Nekem olyan érzésem van, mintha az LFS a kristálycukor lenne, és az iRacing a porcukor... mindkettõ édes, de egészen más :-) Már most elnézést kérek a hasonlatért, nem jutott jobb az eszembe <#buck>

http://www.f1-info.hu/

Szerintem LFS. Már csak azokért a visszacsatolásokért is, amik benne vannak, nagyon jól megcsináltak.
Valós autók is vannak benne, csak kevesen tudják: Raceabout '03 concept, BMW Sauber F1.06, Formula BMW, Formula SAE, és a készülõ Volkswagen Scirocco.
Az iRacing viszont tartalomban, élményben jobb, ez kétségtelen. De ha a száraz fizika mindenek felett, akkor szerintem LFS. Ha az ember tartalomra, meg élményre vágyik, az játsszon GranTurismo 5-szerû szimulátorral, abban 1000! (ezer!) autó lesz benne, meg irdatlan sok pálya, de fizikára meg szerintem egy erõs középkategória lesz. Szóval kinek mi a fontosabb, mérlegelni kell. Nekem az LFS a mindenek felett álló autós szim (egyenlõre).

Alexease
Erre nem fogsz egyertelmu valaszt kapni, azert irtam azt, amit irtam😊

De ha valasztani kell, akkor talan az iRacing😉 De csak azert, mert azt rengeteg liszenszbol, sok valodi csapat es gyar segitsegevel keszitik, igazi, ismert pilotak, versenyzok reszvetelevel.

De ez sem 100%, mivel az NFS-t is sok liszenszbol keszitik, es a reklamvideokban azt is ismert pilotak istenitik, mikozben nyomogatjak a kontrollert;DDDDDD
jó, én ezt mind értem.
de engem csak egyetlen dolog érdekel, melyik a jobb fizikában?

Alexease
(A masik topicban mar valazoltam, de azert itt is😛)

Mindketto jo, csak az LFS 1x8000 Ft az iRacing havonta ~3000 Ft😉 De osszehasonlithatatlan, mert teljesen mas rendszer, mukodes stb.

LFS: Megveszed a programot es hasznalod: mesz egyedul, free szervereken (roncsderby) vagy ingyenes/fizetos bajnoksagokban. Versenyek 1-2 hetente, "kitalalt" autokkal, fantasy palyakon😉

iRacing: Megveszed, pontosabban elofizetsz ra, aztan sok hivatalos, liszenszelt autoval, palyaval nyomulhatsz 16 fele bajnoksagban/sorozatban, napi 24 oraban, akar felorankent versenyezhetsz😊
Hello!
Szerintetek melyiknek jobb a fizikája, az LFS-nek, vagy az iRacing-nek?
Fontos volna
Köszi
Üdv

Pepsi Twist
kösz 😄 1000 lovas "gépjármûvel" megyek 1-2 kört 😄