16062
-
motorokat nem akarnak berakni a játékba? -
-
#13310 nem...ez suzuki...;) -
#13309 jolvan mar bobbi:)
ez is buzuki:)
-
#13303 asszem a hacsival együtt volt :) -
#13302 hol lehet kapni ilyen felnit? :D
állat 1 bogár :D -
#13301 Még több shotot plz
lassan olyan lesz a topig, mint a Euro Truck Sim-é :D:D -
ez is szépen ki van dolgozva szerintem -
#13299 anyuuuu -
#13298 -
#13297 az AE86 igen is minőségi
próbáld ki ha a Turbo-s autót választód a kerekek se nyúlnak így ki -
#13296 a skin saját
régebbi lfs.hez készítettem
itt meg a tükörképe lett valami miatt
de a Toyota belseje is fordított valamiért
pl a műszerfal -
#13295 Ez a BMW elég kezdetlegesen néz ki. Kerékbe lógó kasztni.
A skin is érdekes, hogy tükörírás van rajta.
Saját készítés?
Nem akarom lehordani, csak fura a többi modell mellett. -
#13294 Ennyi ertelme van a ganyolasnak, vagyis semmi;) -
#13293 ezekből a lancer ami jól néz ki, a többin hülyén néz ki ez a nagy kerék, főleg hogy belelőh a karosszériába -
-
#13291 nálam tegnap még jók voltak -
#13290 Mivel nem jelentek meg, ezért helyesen tette... -
#13289 törölted a képeket amiket beraktam? -
#13288 nem minden a lóerő :)
(bár azért egy m3 vs shift-nél én m3-ra szavazok :))
-
#13287 Igazabol ertelmetlen a vita, mert a kozut nem versenypalya;) A 100E-es es a 10M-os auto koztt annyi a kulonbseg, hogy A-bol B-be kenyelmesebben lehet utazni;) De gyorsabban (hiavatlosan) nem.
En meg a nem indexelest is buntetnem, a gyorshajtas (>1.5x) meg azonnali jogositvany elvetel;) Aztan fel ev pihi, 3 napos tanfolyam, KRESZ vizsga, aztan probalkozhat megint;)
Verseny es palyakorulmenyek kozott meg vices hasonlitgatni egy Swift-et egy M3-al;) Meg a BMW M3 vs. Lexus IS-F sem hasonlithato ossze (a video, amibol az egesz indult:P). Az M3 sorozat tipus es utcai, de elsosorban palyara, versenyre atepitesre tervezik. Az IS-F sportos utcai, de tele elektronikaval, automatavaltoval, mit tudom en mivel;) -
#13286 egebkent nem tudom ez hogy jott ide? ez nem suzuki fika! de azert a helyen kene kezelni a stiftet! -
#13285 aham jo! foleg telen -
#13284 én csak annyit mondok ,hogy Suzuki GSX-R 1000 vagy GSX 1300 R :) -
#13281 stiftel? -
#13280 Na irok meg 1x:) aztan lefekszem aludni hogy kipihenjem ezt:)
A e30-as M3-ast meg nem azert csinalta a gyar hogy oriasi peldanyszamot adjon el hanem hogy legyen palyaversenyre autoja, ezert ritka mint a feher hollo!
Ezt az autot akarod te egy diszkogombos stiftel elverni barmilyen korulmenyek kozott:) -
#13279 51-es főuton,Magyaország 3.leg életveszélyesebb útján baszhatod a lovakat...nem ez a döntő..
#13276 Mi van ilyenkor?.. -
#13277 Azt te swiftel akkor hagyod le ha kiszalok cigit venni:) az egy 230le e30 M3-om:D -
#13276 Életkor: 14-18 között
Nincs több kérdésem... -
#13274 Mibajod van Swiftel?? fingassuk vele az ilyen tipusű BMW-t,természetesen nem gyári cuccok vannak benne....egy szavad nem lehet,persze az újjabakkal már nem birunkel,annyira jó motor+felfüggesztések,stbstb,nincsen benne...de ilyeneket sórra hadjukle.. -
#13273 ez is tuning, gyárituning. Ugyan az majdnem mint a sufni tuningnál, egy alap autóból csinálnak sportosabbat -
#13272 hogy mersz egy hsz-ben egy rák swiftről egy egy bömösről beszélni??? -
#13271 ugy latom betett a sok bejgli:DDDDDDD pont az volt a leneg hogy nem tunning:)
Mert mit szeretnel ezen meg tunningolni? nem egyedi? hanyat lattal mar eletedben az uton?
De ha talan tudnal venni egyet raknal bele diszkogombot?:) -
#13270 És ebbe mi a tuning? be mész a boltba,és meg veszed....
az igazi tuning autók,a Sufni tuningosok,amire az illető veszi meg a dolgokat,furja/faragja az autójára..és egy egyedi gépe lessz,mivel ez gyári,nem egyedi-.-"....semmi szépsége nincsen(báttyám nakis tuning autójavan..Suzuki Swift 1.3 sport..persze,fel tuningollva,volt egy régebi Swift-is,azis fel volt tuningollva,de muszályvolt lecseréllni) -
#13267 Online hogy lehet játszani vagy hülyülni?:D -
#13266 talan ha egy ember ment volna mindeggyikkel par kort:D -
#13265 Ööö...semmi? -
#13264 ilyenkor mi van? :D
BMW Power -
jericho69 #13263 Én pl. 127-es samu-n tolom a játékot és szerintem sokkal élvezetesebb, mint ha monitoron játszanék. Beizzítom a kormányt és had szóljon. A válasz ideje is sokkal jobb, mint a monitoromnak (0,001ms) és ezeken már dvi csati is van szóval nem hiszem,hogy a mai tv-ket hazavágná, mert pl. rajta játszom az lfs-t. Az viszont igaz,hogy fél percen belül megjelenik rajta a ghosting, súlyosabb esetben a beégés, de fényerő és kontraszt csökkentéssel jóval kisebb az esélye,hogy beégjen valami is a képernyőbe. -
#13262 az én hacsimon enkei felnik vannak :D