Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attila2323
Köszi!<#worship>

semmi

Tomsteel
Elég csak a legutolsót feltenni mindig.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

attila2323
Nem röhögni!<#idiota> Elég feltenni a legutolsó patch-et mert az tartalmazza az összes javítást, vagy egyenként kell? Eddig felraktam a gamét, rá a z15 és kész. <#lama>

semmi

Tomsteel
Mostmár a mûszerfalon is piktogramok vannak pöttyök helyett, nem csak a külsõ nézetes "virtuális mutatóknál".

Ja ami z18-ban volt 1-2 bibi azt javította ,ez jó bár, olyan +1 -1 = 0 😄
Az LX rendszámos izé sincs már ,mondjuk engem is zavart belsõnézetben a kocsi hátulja <#zavart1> (halad(nak) a skac(ok) azért 😉 )

Tomsteel
😊

Nagyon jók lettek a mûszerfalak, végre nem csak pöttyök vannak, hanem szimbólumok.

Alexease
ZA01-ZA99, ZC00-ZC99...😊
És hol van még a Z99... 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tomsteel

tenkenorman
Boldog szülinapot.

http://www.tenke.hu

Misi az ezredes
Köszönöm mindenkinek

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Háppi börszdéjt Nevano!

ronaldo86: a szerverhez pici helpet találsz az lfs GyIK menüpontnál 😉

Roger6
HBD Nevano!<#eljen><#integet2><#pias>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Köszi

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ChuckyHUN
Boldog 18. születésnapot, Nevano!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
Autokat meg elõször lemented a gépedre majd kicsomagolod, és az LFS/data/ mappában lévõ dolgokat felülírod. És már bent is van. Ajánlom a Biztonsági mentést.

r4f1
vagy simán lfs segítségével, vagy lfs dedicated szerver nevû progival.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

és saját szervert h tudok csinálni?
hi everybody!amit lfsmds.com-ról le lehet tölteni az autókat azokat h kell betenni?
tuzfal3
sweet<#eljen>

Opel Movano 2.8DTi

Misi az ezredes
Vélemény?

Misi az ezredes
Nem GRID-bõl valóra gondolok. És ez nekem nem is mûködik. Kérdõjelek vannak benne mindenhol.

mackosajt
ENBSeries
A GTA-hoz valót lehet lazán betenni lfs-hez is.

Ha erre gondolsz.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Misi az ezredes
EZ

#12607 segítenél? Ilyesmit nem találok az lfsmods.com-on

Pepsi Twist
melyik? 😄 mi ez az addon?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

csige791
A revolution pack nem tartalmazza ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Misi az ezredes
LFS-hez valakinek meg van az az ADDON amit a GRID-bõl vettek ki és be lehet tenni lfs-be? lfsmods.com-on fent volt de most nem jó a letöltése.

tenkenorman
bocs. nem is tudom miért sikerült ilyen rondára a hsz.
szóval cska azt írtam hogy szerintem változtasd meg a hátteret valami másra. de ha az wotörmárk akk nemsózltam 😛

Csabesz6
Simán lehet😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mi építkezési anyagokat forgalmazunk, szóval átérzem 😊.
Nem baj, majd a Rocco megjelenésével ismét felragyog a nap az égen

mackosajt
próbáltam irónikus lenni

Amúgy éppen építkeznék, de így nem lehet.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Mackósajt: Nálunk már nem sérókócoló szél van, hanem a fejedet is leszedi 😊 Ahogy Panel Lackó mondaná: MIND ITT HALUNK MEG!

mackosajt
Úgy, hogy hibával mindig leáll.
Airio meg egybõl fut, hibátlanul.

Csak ma ez a sérókócoló szél picit elvitte a búsba a netet, és mostanra állt vissza a rend.

Amúgy a legújabb, Target koma által bekonfigolt lapper lett volna, csak a hiba ne lenne. Amint sikerül rájönni és kijavítani a hiba forrását, az fog menni.

@Nevano: Tetszik az elképzelésed. Privátban írtam tovább.

Roger6
A háttéren vízjel van, hogy ne lopják az alkotást.<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hezi
hogyhogy nem indult el lapper? nekem is linux alatt fut. Igaz, az 5.7xx verzió.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

r4f1
feltöltöd plz a képet még egyszer? kíváncsi vagyok mi ez 😊

Misi az ezredes
ezt nekem szántad? Mert akkor bocsi de nem értelek.

tenkenorman
sztemá a háttér ne ez legyen. vagy ugyan ez csk más sözveggel...

Misi az ezredes
Majd megtekinthetõ lesz. Úgy tervezem fél éven belül elkészül. (Összetett)

A tartalommal meg nem lenne probléma ha a magyaroknál felkapottabbá lehetne tenni a dolgokat.

r4f1
dobd fel plz a képet , mert nem jeleníti meg 😞

r4f1
eltudom képzelni...

Tetszetõs! De kár ,hogy nem vagyunk elhalmozva infó áradattal LFSben ,de mindenképp ötletes alkotás 😉!
Megtekinthetõ ez valahol?

Más😛róbaképp fut egy (remélhetõleg) állandó demó (XFG+XRG) szerverünk AIRIO-val (lapper nem indult el linuxon sajna).

Misi az ezredes
😊 Unalomûzésnek nem utolsó dolog. Rossz a net már single playert is unom 😄.

atenza
<#eljen> Jól néz ki, csak lehet h nincs annyi infó az lfs-rõl h tartalmas is legyen 😊

Misi az ezredes
Vélemény? Még csak V1.

kifli
am ide nem kell valamelyik banner? döntetlen a szavazás állása és mindkettõ szép. egyenlõre a váltakozó megoldás van, de szerintem csak úgy simán jobb lenne <#vigyor>
persze az off/warez felirat nélkül lenne itt 😊
(mondjuk ez a banner is jó, szal ezt is meg kéne tartani, valaki valami 3. topikot nem akar nyitni a játéknak? <#idiota>)
kifli
off:

off/warez topikba pls gyertek át szavazni, mert csináltak 2 bannert, 20 szavazat van és 50%-50% az állás, csak egy gombnyomás kell nemtöbb 😄

on!
R0zs0máK
Meglepõ módon baromság, imádják a csajok a hacsit 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

pointer4
Ez annyira igaz 😄