Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az LX rendszámos izé sincs már ,mondjuk engem is zavart belsõnézetben a kocsi hátulja <#zavart1>#zavart1> (halad(nak) a skac(ok) azért 😉 )
Nagyon jók lettek a mûszerfalak, végre nem csak pöttyök vannak, hanem szimbólumok.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ronaldo86: a szerverhez pici helpet találsz az lfs GyIK menüpontnál 😉
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
szóval cska azt írtam hogy szerintem változtasd meg a hátteret valami másra. de ha az wotörmárk akk nemsózltam 😛
http://www.tenke.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem baj, majd a Rocco megjelenésével ismét felragyog a nap az égen
Amúgy éppen építkeznék, de így nem lehet.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Airio meg egybõl fut, hibátlanul.
Csak ma ez a sérókócoló szél picit elvitte a búsba a netet, és mostanra állt vissza a rend.
Amúgy a legújabb, Target koma által bekonfigolt lapper lett volna, csak a hiba ne lenne. Amint sikerül rájönni és kijavítani a hiba forrását, az fog menni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
A tartalommal meg nem lenne probléma ha a magyaroknál felkapottabbá lehetne tenni a dolgokat.
Megtekinthetõ ez valahol?
Más😛róbaképp fut egy (remélhetõleg) állandó demó (XFG+XRG) szerverünk AIRIO-val (lapper nem indult el linuxon sajna).

persze az off/warez felirat nélkül lenne itt 😊
(mondjuk ez a banner is jó, szal ezt is meg kéne tartani, valaki valami 3. topikot nem akar nyitni a játéknak? <#idiota>#idiota>)
off/warez topikba pls gyertek át szavazni, mert csináltak 2 bannert, 20 szavazat van és 50%-50% az állás, csak egy gombnyomás kell nemtöbb 😄
on!