16062
-
#13057 csak annyit tudsz beletenni ahány alap autó van (természetesen úgy hogy pl xrg xrt xrr helyett egy pakot, mivel ezek egy fájlban foglalnak helyet) -
#13056 Ülj le, egyes! -
#13055 az az érdekes, hogy már nem írják a readme.txt-ben hogy APLHA
kiprószálgatom majd a mod autókat ha lesz időm
mindet megpróbálom belerakni
az rFactor-t is szétmodoltam :D
és kihasználtam is gyakran -
#13054 Ki hogyan nézi, az LFS csapata szemszögéből vagy a Modolók szemszögéből.. -
#13053 csak azért mondtam, mert ez már nem lenne újítás -
#13052 De most a Modolt autók nem tartoznak ide. Gondolom feltűnt hogy patchekről van szó. -
#13051 modolt autóknál má forog :D
-
#13050 Igen? ZB99-ben, majd jön majd a forgó féktárcsa? :D -
#13049 Igen, ez normalis, meg csak a Z25-nel tartanak, ez azert kell, hogy legyen mit csinalni, javitgatni a Z99-ig:)))))))) A ZA01-ZA99-ig a gumifeliratok patch-elese varhato:D -
#13048 fékerőt nézted?:D
( am foggalmam sincs. Kérdezd meg hivatalos fórumon, ha itt nem tud v.ki rá válaszolni) -
#13047 gondoltam, hogy nem normális, csak mégis van-e rá valami gyógymód? :D -
#13046 igen az teljesen normálisXD -
#13045 az normális, hogy a z25 patchet felrakva eltűnt a kézifék?
beállításokban, ha gombot megnyomom felvillan, hogy mire van beállítva de a játékban már nem működik. -
#13044 De akkor már menetközbe cserélgesse, úgy legalább izgalmas. A kanyarba XFG-vel mész be, és LX6-al jössz ki... old meg. -
#13043 kellene írni melél egy progit ami cserélgeti a kocsikat. -
#13042 Semmi ertelme, foleg az LFS-gez:) O csak gyujtogeto-eletmodot folytat, minden szimhez begyujt mindent. Lenyeg, hogy meglegyen neki, az hogy semmire sem jo, vagy hogy nem hasznalja, az mar masodlagos:D -
#13041 mi értelme a 131 autónak? Mindig cserélgeted? -
#13040 Itt a Z26. De számunkra sok lényeges újítást nem hoz. -
Loco #13039 Tudjuk, ülj le, egyes. -
#13038 most töltöttem le 131 autót hozzá
így simán lehetne már GT módot csinálni hozzá
már csak igazi utcai és verseny pályákkal kéne telerakni
-
#13037 vagy megtalálta lfsmods.com-on, és betette fxo helyére :D -
#13036 Ő a T104 lehet. -
#13035 jövőből jöttél? -
kimister #13034 már megvan.. -
#13033 Vársz még 1-2 évet, és belekerül :) -
kimister #13032 Hi!
Egy kérés.. mivel nem nagyon értek az LFSmodingolásához..
Hogyan lehet sirokkót (VW scirocco) "varázsolni" a játékba? -
#13031 De tényleg :D Már csak valami lightos popzene kellene alá :D -
Egy kis Gran Turismo fíling -
#13029 Úgy, hogy lemegy a nap :) -
#13028 There is no test patch available, since the Z25 official release.
Development continues on the tyre physics, which we are trying to get to you as soon as possible.
We intend to test the tyre physics in a test patch before the full version is released.
gondolom ez nem lesz online compatibilis az előző verziókkal, ha test patch formájában jön ki -
#13027 és hogyvan este? :O -
#13026 Csináltam, prequal szerveren...Xpet van a képen (ő járt arra ) -
#13025 fitty-fitty-fitty
honnan van a kép? bejöne így egy esti futam :D -
Prézli gratula ! -
#13023 Na, hogy kicsit színesítsem a topikot, leírom miként ment első versenyem az EDC-ben (ez a az European Drift Championship), aminek egy hete volt a kvalifikációja, és ma a versenye.
Eléggé komoly a szervezés (ám néhol borzalmasan amatőr), fel kell iratkozni időben, meg elismert bírák is vannak, szóval úgy megvan feelingje.
Kvalin engem kifelejtettek a névsorról, így kb a legvégén mehettem, mikor már szinte eldobtam minden reményt (összes profi arcot végignéztem), de valahogy összehoztam két szép kört, és a sorozat történelmében másodszor full pontszámot adtak a bírák. NagyB, a csapattársam tökéletes körökkel 95 pontot kapott (2. legtöbb amit kapni lehet), így mindketten simán jutottunk a Top 16-ba
Versenyen egy viszonylag gyengébb ellenféllel kerültem össze, aki viszont egész megügyesedett a hét alatt, így visszahívással győztem csak.
Top8-ban azzal kerültem össze aki, ugyanúgy mint én, 100 pontot kapott kvalin (Led, ha a név mond vkinek bármit) és egy nagyon bevállalós ráautózós mentalitással őt is legyőztem, így mehettem Top4-be
Top4-ben GrandPa lett az ellenfelem, ő az örök győztes Falken csapat tagja. Elsőt nyertem, másodikat nyerte, visszahívás lett, de Super gumikkal mentem és azoknak sok volt a 3 menet, beérkezésnél az XRT füstölve átfodult és megpihent a pálya szélén.
Így 3. ként zártam a versenyt, önhibámból nem nyertem GrandPa ellen, de első próbálkozásra azért elégedett vagyok, meg nem is olyan dedós és egyszerű dolog ez a drift mint elsőre azt hinné az ember. -
#13022 -
#13021 Azt hittem azért XFG-t odaveri majd, de lófasz ez az autó. -
#13020 1:40-et megyek sírokkóval blackwoodon, ti? -
#13019 Péntek. -
#13018 http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=57511
itt a leírás.
aki nem ért hozzá:
sorba raksz 8 ledet majd a ledek anódját (fényfelé fordítod és amelyik lapocska nagyobb) összekötöd egy vezetékkel. az első led anódját rákapcsolod a képen látható 25,24,23,22,21,20,19,18 as kivezetésre. tehát azt a sok kivezetést összekötöd és ezt az egészet az első led anódjára. Majd mész sorba. Minden led katódjára rákötöd a megfelelő kivezetést. Első ledre az 1-est, másodikra a kettest. satöbbi
letöltöd a programot elindítod és kész
FONTOS a link nem fog működni.
a fórum negyedik oldalának a közepe felé lesz csatolva a rar. onnan már magától értetődik