Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Melyik az amelyik mpr-bõl egybõl csinál statot ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Banner alatti linkek: 1. link letoltes/demo/vasarlad, tovabbiak egyeb megoldas.
Lambonorbi
Hello!Azt szeretném megkérdezni ,hogy honnan lehet letölteni ezt a tök jó játékot?

ChuckyHUN
Scaven felvett MSN-re, mondta

PÉNTEKE SIROKKÓ <#eljen><#eplus2><#taps><#law><#integet2><#pias>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Helyi ip cím kell (ha kell ,mert nem kötelezõ) pl.: 127.0.0.1 vagy routernél a Te géped címe pl.: 192.168.xxx.xxx
Az insim port és az adminjelszó legyen ugyanaz a játékban(pl.: /insim 29999) és a progiban is!

Köszi! Még egy kérdés: meg kell adni az IP címemet mindenképp a lapperhez? Mert nincs fix-IP -m így minden host újraindításnál újra meg kell adnom.
Jobb felül LFS GyIK a lapperhez 😉
LFSstats meg olyan ,mint a lapper csak más 😄 ,de a lényege ,hogy grafikus statisztikát készít egy adott versenyrõl-kvaliról! Kell egy replay és mielött lejátszod ,elíndítod az lfsStat-s progit s kreál egy html fájlt ,ha végig ért a visszajátszáson (lehet pörgetni is csak a gép bírja szusszal). Van egy verzió ami az mpr-bõl rögtön csinál statot ,de az még igen gyengus sajnos! Ha van rá igény írok LFSstat-ról is egy rövid helpet.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: meg tudná mondani valaki, hogy az lfslapper és az lfsStat programok pontosan mire szolgálnak és hogy kell használni õket?<#nezze> Elõre is thx!
attila2323

semmi

Máté94
Egyre jobbak az emberek a moddolásban😄
Horseface
Na vajon ki lehet az?<#banplz>

kifli
kifli
valami insim portot kell meg outgauge-t kell beállítani, benne van a readmebe hogy mit kell bemásolni a configba (márha ez az a gmter amire gondolok)
bardocz
Benyomod a gumihõmérsékletet, és mutatja azt is.
attila2323
Mert szerinted az kielégítõ. Annyit ír, hogy másoljam be az lfs gyökér mappába és enjoy. Megtettem és nem enjoy. nem kellene valamin változtatni?

semmi

Misi az ezredes
Readme 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

attila2323
Hy! Hogy lehet berakni az LFS-be a G-métert?

semmi

csige791
Ha jól sejtem bio barátom egy S2-vel rendelkezõ embert szeretne kitiltani, ott pedig nehéz új nevet regelni, ha nem is nehéz mindenképpen költséges. 😊
Köszi a helpet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Azt nem írtam ,hogy a txt-ben vesszõvel válaszd el a neveket <#miaz>.
A /ban helyett nálam /kick + kisérõ szöveg van, általában 2-3 próbálkozás után megunják 😉 Az a gond ,hogy ezek a véristvánok 2 perc alatt regelnek egy másikat ,de ha ügyi az ember kiszúrja pl.: vezetési stílus,rendszám,nemköszöncsöndbenvanBan stb.
Demósoknak jó lenne egy olyan dolog ,hogy ha a tréninget nem viszik végig(akár gyengusan is) vagy nincs meg 20 kör szingliben ,akkor addig néhány szerverre nem léphetnek be pl. /verpityu=off 😄

köszönöm
hezi
UserName = lfsw név

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Ja igen elfelejtettem mondani, hogy lapperre gondolok😊 köszi a segítséget de ezzel csak a játékosnév van kitiltva, ugye? vagy ha lfsw név akkor a legjobb
pl lapper(5.844+):
Event OnConnect() # Player event -után
$UserName = GetCurrentPlayerVar("UserName");
UserGroupFromFile( "retyetye", "./makoslecso.txt" );
IF( UserInGroup( "retyetye",GetCurrentPlayerVar("UserName") ) == 1 )
THEN
cmdLFS( "/ban " . $UserName);
ENDIF
A makoslecso.txt-ben eltárolod a nem kíván júzerneveket (oda hozd létre ahun az admin.txt van)
Ez demóban hasznos ,mert s2ben megadható hány napig van a delikvens eltávon 😉
Airioban is lehet szûrni, de csak nicknévre, ha jól tudom (lapper párti vok sry)!

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet megoldani egy játékos teljes kitiltását(játékosnév,lfsw név, ip cím) thx
én is oda járok, de még nem látalak szerintem!😊milyen néven szoktál játszani?

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

ÁjjLe BoBBi
annyira azért nem durva...😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Pepsi Twist
1x mentünk 1ütt is 😄 demos szerón elég utolsó helyrõl indulni azt az elsõ kanyarba kibaszódik mindenki aztán a versenyzõk skillesebbik fele benn marad 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

csige791
Sajnos én a földre születtem, nem egy másik bolygóra 😊

ÁjjLe BoBBi
na...hát ilyenkor kell rámenni a wr-re minden pályán 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ChuckyHUN
Mostanában FOX Junkiesen tolom, erõs középmezõnyben, persze rajtnál okosan passzívan, elsõ kanyarba 10 alá megyek, aztán szépen tartom magam 😊 Szerintem nem megyek olyan rosszul

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pointer4
Én igazából azt nem tudom elképzelni, hogy akkor hogy a jó büdös lópikálba született meg ez a szint, ami azért az élmezõnyben van minõségileg.
Azt én is látom, hogy az elmúlt évben változott kb 3 mb a játékban, pár textúra, meg apróság. De elõtte mi motiválta a csókát hogy eddig eljussanak ?
Vagy ez olyan mint a 70'es években a zenekarok, hogy csinálnak a nagy nyomorban, meg pénztelenségben pár jó lemezt, tele slágerrel, majd amint beindult az üzlet már semmi maradandót nem tudnak alkotni mert elkényelmesednek ?
lac coo
FFB-re írtam, hogy gagyi, szinte most olyannak tûnik mintha egy egyszerû középrehúzás volna csak ! 😊))
Fizika az jó, soha nem mondtam én hogy nem az ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azert a gagyitol messze van, fizikaban eleg toppos az LFS, csak sajnos evek ota alig foglalkoznak vele. Ebbbol sokkal-sokkal tobbet ki kellett volna hozni, megvan benne a "tudas". De ez az egyemberes, hobby-bol neha piszkalgatom stilussal kicsit karbavesz a dolog😞
hezi
Már-már az NFS:Carbon szintjét súrolja

lac coo
Én ma mentem vele pár percet, 3000 Km Netkar után ültem vissza, hát tényleg silány a sima út, meg a gagyi FFB 😞((((
Viszont jóval könnyebbnek tûnt az elvetemült fizika után ! 😊)))

Tomsteel
Ne mondd már, kalap sz*r az egész LFS ! <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Horseface
Azért gagyinak nem,de én optimista vagyok hátha egyszer az életben fejlesztik az LFS-t (S3 vagy valami).

csige791
hát én amikor pár hónapig iRacingeztem és utánna visszaültem LFS-be nagyon szar volt a tükörsima út. De LFS valahogy mégis több nekem. Csak kéne még pálya, mert ezeket már unom.

mackosajt
inkább egy jó buliii

Amúgy pont ez a hangulat az, ami jó.
Múltkor jókat poénkodtunk a sok demós Vér Istvánon.
Elsõ kanyarban után már a társaság fele hiányzott, mert nfs-hez vannak szokva, ahol csak a gázt kell nyomni, a kanyart mandínerbõl is be lehet venni. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
De ezután már csak gagyinak tûnik az LFS, meg minden más - kivéve talán a Netkar Pro -, nemigaz?

Horseface
Természetesen S2 liszensz.

lac coo
Ha hangulat akkor GRID !!!

Alexease
Az LFS-sel demozol vagy van S2 liszenszed?
Horseface
Hali! Na most,hogy kicsit iRacingeztem van összehasonlítási alapom. Szóval valóban profi cucc az csak hiába minden okosság (szervezettség,laser scan,licences autók,SR stb.) egy valami nem jött át nekem,mégpedig a hangulat.Anélkül meg hiába minden...Úgyhogy nekem továbbra is marad az elsõ számú szim az LFS!

Prézli
Nem pont LFS, de hátha vkit érdekel
Fia GT - Hungaroring

Úgy mint 2006-ban, most is ingyenes...

csige791
köszi a helpet. A customview is sok segítség.
a hozzáadott súlyt azt tudjuk figyelni, lessz is ilyen hendikepp rendszer a szeptember 23. an indulo bajnoksagban.
Csak szerettem volna fix setupot, estleg csak kereknyomas, allitast.

Lapperben ezeket lehet figyelni:
$SwapSide = "*"; $AutoGears = "*"; $Shifter = "*"; $HelpBrake = "*"; $AxisClutch = "*"; $AutoClutch = "*"; $Mouse = "*"; $KbNoHelp = "*"; $KbStabilised = "*"; $CustomView = "*";
De ez csak az irányítás és nézet sajna. Amit még jómagam is alkalmaztam az az önként hozzáadott súly figyelése (handikep rész) -ezzel is lehet szöszölni akár ,de a pl gumikat stb nem lehet lapperrel (még).
Airio ban :
A Airio.srv.txt ben a Car Filters résznél van pár lehetõség:
automatic gears, brake help,traction control, anti-blocking system, symmetric wheel.
De ez szerintem kevés lesz neked <#nemtudom>.

Pummis - ez majdnem demó <#zavart2> "Demoba hol tudok reggelni lfs.net?" <#wilting>

kifli
asszem van olyan ami a belsõ nézetet "erölteti" aki máshogy nézi a kocsit azt spectbe teszi
Pummis
Na mára enyi<#email><#fogmosas>

csige791
Ha mondjuk egy futamon fix setup van, azt hogy lehet ellenõrizni, hogy mindenki azt használja-e ?
Illetve azt lehet-e hogy kötelezö belsönezet, es ellenörizni hogy lehet ?
3. kerdesem pedig, hogy a fix setupnál (ha van ilyen) lehet-e azt, hogy csak nehany dolog legyen allitható, pl guminyomas, más nem vagy ilyesmi ?