Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
PÉNTEKE SIROKKÓ <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#law>#law><#integet2>#integet2><#pias>#pias>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az insim port és az adminjelszó legyen ugyanaz a játékban(pl.: /insim 29999) és a progiban is!
LFSstats meg olyan ,mint a lapper csak más 😄 ,de a lényege ,hogy grafikus statisztikát készít egy adott versenyrõl-kvaliról! Kell egy replay és mielött lejátszod ,elíndítod az lfsStat-s progit s kreál egy html fájlt ,ha végig ért a visszajátszáson (lehet pörgetni is csak a gép bírja szusszal). Van egy verzió ami az mpr-bõl rögtön csinál statot ,de az még igen gyengus sajnos! Ha van rá igény írok LFSstat-ról is egy rövid helpet.
semmi
semmi
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Köszi a helpet.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A /ban helyett nálam /kick + kisérõ szöveg van, általában 2-3 próbálkozás után megunják 😉 Az a gond ,hogy ezek a véristvánok 2 perc alatt regelnek egy másikat ,de ha ügyi az ember kiszúrja pl.: vezetési stílus,rendszám,nemköszöncsöndbenvanBan stb.
Demósoknak jó lenne egy olyan dolog ,hogy ha a tréninget nem viszik végig(akár gyengusan is) vagy nincs meg 20 kör szingliben ,akkor addig néhány szerverre nem léphetnek be pl. /verpityu=off 😄
Event OnConnect() # Player event -után
$UserName = GetCurrentPlayerVar("UserName");
UserGroupFromFile( "retyetye", "./makoslecso.txt" );
IF( UserInGroup( "retyetye",GetCurrentPlayerVar("UserName") ) == 1 )
THEN
cmdLFS( "/ban " . $UserName);
ENDIF
A makoslecso.txt-ben eltárolod a nem kíván júzerneveket (oda hozd létre ahun az admin.txt van)
Ez demóban hasznos ,mert s2ben megadható hány napig van a delikvens eltávon 😉
Airioban is lehet szûrni, de csak nicknévre, ha jól tudom (lapper párti vok sry)!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet megoldani egy játékos teljes kitiltását(játékosnév,lfsw név, ip cím) thx
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Azt én is látom, hogy az elmúlt évben változott kb 3 mb a játékban, pár textúra, meg apróság. De elõtte mi motiválta a csókát hogy eddig eljussanak ?
Vagy ez olyan mint a 70'es években a zenekarok, hogy csinálnak a nagy nyomorban, meg pénztelenségben pár jó lemezt, tele slágerrel, majd amint beindult az üzlet már semmi maradandót nem tudnak alkotni mert elkényelmesednek ?
Fizika az jó, soha nem mondtam én hogy nem az ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont jóval könnyebbnek tûnt az elvetemült fizika után ! 😊)))
Amúgy pont ez a hangulat az, ami jó.
Múltkor jókat poénkodtunk a sok demós Vér Istvánon.
Elsõ kanyarban után már a társaság fele hiányzott, mert nfs-hez vannak szokva, ahol csak a gázt kell nyomni, a kanyart mandínerbõl is be lehet venni. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
a hozzáadott súlyt azt tudjuk figyelni, lessz is ilyen hendikepp rendszer a szeptember 23. an indulo bajnoksagban.
Csak szerettem volna fix setupot, estleg csak kereknyomas, allitast.
$SwapSide = "*"; $AutoGears = "*"; $Shifter = "*"; $HelpBrake = "*"; $AxisClutch = "*"; $AutoClutch = "*"; $Mouse = "*"; $KbNoHelp = "*"; $KbStabilised = "*"; $CustomView = "*";
De ez csak az irányítás és nézet sajna. Amit még jómagam is alkalmaztam az az önként hozzáadott súly figyelése (handikep rész) -ezzel is lehet szöszölni akár ,de a pl gumikat stb nem lehet lapperrel (még).
Airio ban :
A Airio.srv.txt ben a Car Filters résznél van pár lehetõség:
automatic gears, brake help,traction control, anti-blocking system, symmetric wheel.
De ez szerintem kevés lesz neked <#nemtudom>#nemtudom>.
Pummis - ez majdnem demó <#zavart2>#zavart2> "Demoba hol tudok reggelni lfs.net?" <#wilting>#wilting>
Illetve azt lehet-e hogy kötelezö belsönezet, es ellenörizni hogy lehet ?
3. kerdesem pedig, hogy a fix setupnál (ha van ilyen) lehet-e azt, hogy csak nehany dolog legyen allitható, pl guminyomas, más nem vagy ilyesmi ?