Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
na meg is csinálták a bannert, nézzétek meg, kibajó lett 😊
kifli
bannerkovácsoknat már megkértem valamit dobjanak össze 😊
Tomsteel
Nyugodtan használd, bár érdemes lenne valamilyen másfajtát csinálni oda, hogy ne legyen összekeverhetõ.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

kifli
oks
Tomsteel
Én készítettem, nem örülök neki.

kifli
nemtom ki követte el a bannert de lenne hozzá 1 kérdésem 😊
a warez topikhoz felhasználhatom a bannert? csak hogy ott is legyen valami 😊
Z18 teszt patch
A multimonitoros dolgokon kívül ,néhány apró újdonság is van ,ami tényleg hasznos szerintem:
-a csatlakozási listát abc sorrendbe rakták -így könnyebb megtalálni valakit pl.: setet küldeni vagy kidobni 😉
-A helyezési listában egy névre kattintva lehet meglesni a versenyzõt ,így nem kell végig zongorázni a tab-bal a játékosokon! Adminoknak vagy nézelõdõknek nagy kényelmi ficsõr <#eljen>!

attila2323
Nem volt igenre állítva a privát. <#lama>

semmi

Rettentõ bonyolult: liveforspeed.hu D prequal
attila2323
És mi a neve?

semmi

Két hete folyamatosan megy a prequal szerver.
attila2323
Sokan vagyunk, de nem elegen. <#vigyor><#idiota>

semmi

atenza
Folyamatosan megy a szerver, most is vannak rajta kb 8an, szerverkeresõbe ne felejtsd el a privát szervereket is kilistáztatni. Összesen pedig 88an jelentkeztek eddig, lassan 100 lesz ebbõl 😊

kifli
hát mikor prequal szerver megy, akkor felmész és akkor prequalozol 😊
jelenleg nem megy úgynézem, de szerintem az oldalon a chatbe megkérdezed biztos kapsz pontos választ hogy mikor lesz vagy volt preq
attila2323
Amúgy hogy lehet prequal-ozni, vagy mikor? <#lama>

semmi

attila2323
Eléggé érdekel ahhoz, hogy megvegyem(a scirocco nem különösebben csak poénból szoktam írni, amúgy is jobban szeretem a faros verdákat), de ha már veszek akkor S2-t vagy "S3"-at. Szerintem még ebben az évben meglesz valamelyik.

semmi

raczger
Mikor veszel s1-et, hogy ennyire érdekel ez téged?<#rolleyes>
Amúgy ma vagy holnap újabb test patch 😊

attila2323
Ezek szerint minden második héten jönni fog egy Scirocco, mint ahogy eddig is. <#vigyor><#idiota>

semmi

Alexease
Igen, pontosan. Mindig a kovetkezo penteken jon😊 <#idiota><#zavart1>
bardocz
Nem ezen a pénteken jön, hanem a következõn, írták fórumon.
attila2323
Ismét itt a paintech. Jön a sírókõ.

semmi

tenkenorman
z10 kellett neki. megoldottam 😊

http://www.tenke.hu

atenza
Nekem is ez volt, próbálj másik felhasználónevet, vagy email címet.

Csabesz6
"A megadott regisztráció azonosító nem érvényes"
😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tenkenorman
Hali. Nem tudja valaki hogy miért van az hogy letöltöttem eg csomó autót és a 90%-án a polyk ninssenek meg? átlátszó a kocsi, mintha törött lenne.

attila2323
Mányócvaneggyenvagyunk! <#vigyor4><#ravasz1><#worship>

semmi

Itt, regisztrálni is kell, de van ott egy szabályzat, olvasgasd.
Pepsi Twist
hol kell jelentkezni? jövök 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tomsteel
Valamiért az utolsó szerverre kerül az illetõ, prequal tábla azért elég jól behatárolja az erõviszonyokat.

kifli
de a végén mégsem lesz sehol aki az utolsó szerveren versenyez
atenza
Hát mivel 12etten versenyezhetnek egy szerveren, ez eddig kb 5-6 szerver, ami elég jól beosztja a prequal alapján a "szinteket". Prequal táblán meg látni lehet h nincs olyan nagy különbség a táblán egymáshoz közel lévõ versenyzõk között.

kifli
am kéne csinálni kezdõ bajnokságot, mert nagyon el tudja venni a kezdõk kedvét hogy mindig csak alázzák, nameg a profik kedvét az veszi el ha egy kezdõ a tapasztalatlansága miatt kilöki véletlen. Ugykéne hogy a bajnokság kezdése elõtt csinálni egy képességfelmérést, és csinálni két csoportot, de úgy hogy a bajnokság is külön zajlana (tehát 2 gyõztes kerülne ki végül)
atenza
Ki is írta h alig van érdeklõdés a játékkal kapcsolatban? Csak halkan megjegyezném h már 74!-en jelentkeztek a demo bajnokságba... Lassan 100 lesz ebbõl 😊

tenkenorman
gondolom az is egy dds-map vagy nem tudom... mert ha az akkor csak le kell képlopni, és ps-el vagy valami képszerkeztõvel átdolgozni, csak akkor a féktávok nem fognak látszódni.

attila2323
Vagyis az lfs world-ön lévõ rekordok nyomvonalát nem lehet berakni a játékba?

semmi

attila2323
A nyomvonalat meg lehet változtatni valahogy? Mondjuk az lfs world-ön lévõ rekordok nyomvonalát. Help Please.

semmi

tenkenorman
kb. aztán árnyékok mé nincsenek? csak angyon kevés dolgon. kis tárgyakon abszolút

jaja lusta vagy----ok<#mf2>

R0zs0máK
Kikúrt-geci módon örülök neki, hogy ezzel basznak el hónapokat, miközben egy nem valós pálya is ugyanilyen élvezetes lehet...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli

az a 2cm-es pontosság nemrosz 😊
kifli
ujreknek asszem nemlehet egy ideig 😊
Alexease
Tudom, lusta vagyok, de akkoris;D

http://www.youtube.com/watch?v=v-xaQY7Z9ck

Pepsi Twist
sehova, nincsenek modok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

a modokat hova kell tenni?(autókat)
Ó bocsánat, akkor megnézem a szabályzatot.
Poénból kipróbáltam egérrel 36.x-et megyek BL-en😄 Sajna kormányom nincs itt, pedig jó lenni indulni vagy demoban vagy s2-ben, de azthiszem nem fog összejönni😞

hezi
Szintidõ nincs, mindenki hozzá hasonló teljesítményû pilótákkal lesz "összezárva". Mivel csak 12-en férnek el egy szerveren, ezért a prequal szerveren kell futni idõt. Ez alapján kerülsz be valamelyik szerverre. A Demó A-ra kerül az elsõ 12, aki a prequal táblán szerepel, a köv 12 ember kerül a B-re, a köv 12 ember pedig - és itt van egy nagy csavar a történetben - kerül a C szerverre, és így tovább.
De bakker, ez le van írva több helyen is, pl. itt.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

atenza
A szintidõre vagy kíváncsi? Sztem elsõhöz képest 107%-on belül kell lenni, de nem biztos lehet h nincs semmi, viszont ezen az oldalon meg tudod nézni a többiek idejét:
prequal

Hopsz, a milyen idõ kimaradt.