16062
  • Misi az ezredes
    Nektek :
  • gege97
    Mind 1 műr jó! kösz :)BOLDOG KARIT :D
  • atenza
    Nézd meg hogy a kuplung nincs-e manuálisra állítva, mert lehet h ez miatt nem veszi be a fokozatot, csak ha a kuplungot is nyomod.
  • gege97
    Úgyvan beállítva de nemjó!
  • Jacek
    khhhmm, ja a game mod semmi egyeb mint a gyarto szerint beallitot fenyero/kontrszt/szin :D ilyen a 4 evvel ezelott vett 27-es LG lcd-ben is volt, annyi valtozott hogy most annak az arabol 127cm-es fullhd-t lehet venni:D
    A Plasmaba bele egnek az allandoan egy helyen levo dolgok (logok stb)
  • Tomsteel
    Beállítások/Irányítás és ezen belül van egy opció, hogy "Váltási mód". Ott legyen a "váltó" beállítva.
  • tenkenorman
    már a legtöbb lcd(és plazma is??) jó számítógéphez is. legtöbbjükön van game mode is.
  • gege97
    És akk meikben van h mert nekem eggyikben sem megy :S
  • Alexease
    Igen, mert amelyik autoban H-valtoval, azt azzal tolja a jatek. Amelyikben Seq (pillango/bot) azt azzal.
  • gege97
    öö hát én láttam vidin h rendes H-s váltóssal nyomta a gyerek az lfs-t
  • Alexease
    Autotol fugg, hogy melyik valtot hasznalja a program (Seq vagy H-Pattern).
  • gege97
    Hali!A kérdésem az lenne hogy vettem egy Logitech G25 kormányt,váltót,pedált.Az lfs-ben szeretném használni és ha ott beállítom a váltót rendesen 1-6-ig és a játékban meg nem vált hiába váltok :S PLZ HELP!

• Misi az ezredes
    A JOY-állítsd be arra a tengelyre amelyiken fel és le mozog. A tengelyek legyenek feloldva, majd a JOY-t húzd teljesen hátra ÉS nyomd meg a C-t. Ez után engedd vissza a JOY-t és zárold a tengelyeket. És működik, Az inversenek 1-en kell lennie.
  • GPx8
    Idén se kapunk semmit karácsonyra...
  • Jacek
    Azert nem lottel messzire mert 4 eve lcd-n tolom:))marmint TV-n
    eladtam mar ez egy 27 collos hd-ready volt csak,uber volt pedig nem volt nagy felbontasa:) de most vagy eg 32-es vagy egy 37-es full-hd lesz helyette...

fenyero allithato egyeltalan nem baszta szet a szemem de az elmeny hibatlan...

Plasma a gazosabb abba egnek bele a dolgok faszan(sajnos mert agyonveri az LCD-t egyebkent mindenben) nekem egett bele kep az LCD-be(nem kicsit) 1 het alatt meggyogyult:
  • GhostR1der
    akkor légyszi írd le
  • Misi az ezredes
    Hallod neked nem origi mi? Kérlek menny akkor OFF topicba és ott tedd fel a kérdésed. Am JOY kérdésre már kitaláltam a megoldást.
  • gege97
    és patcheket honnan lehet am leszedni?
  • gege97
    jó már megvan jó is csak ien jukacsosak az autók v mixd
  • Misi az ezredes
    Bakker, letöltöd és a data mappán belülre kell tenni amit kicsomagoltál DDS és egyéb mappákba kell felülírni a tartalmát...
  • tenkenorman
    jah télleg:XD de attól függ. így van tényleg szétb@ssza a tévét, ráadásul a nagy képponttávolság miatt az élmény sem akkora és a nagy fényerő meg bassza a szemet. ki is veséztük
    /off
  • gege97
    Légyszi valaki mondja el hogy hogyan és hova kell berakni a gameba az autókat?mert én beraktam és ez egészet szézbaszta nemindult utána a játék!:S
    plz help!
  • Misi az ezredes
    Azt szeretném megkérdezni, hogy vettem egy JOY-t. És nincs külön CD hozzá. Szeretném LFS-ben kéziféknek beállítani. Addig minden jó, de mivel középen van a JOY mindig h tudom megoldani vagy beállítani, hogy ne úgy vegye?
  • Jacek
    koszi nem fogom:) az nem en voltam!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    _:A?SD_:AS?D_:SAD?_:SAD?SAD_:?
    ahogy éreztem.
  • R0zs0máK
    Igazából el sem olvastam mit akar XDDDDD
  • tenkenorman
    nyugalom. csak tipp. tényleg ne nyomd tévén mert kárt tehet benne.
  • Jacek
    mint a 3 napos brios:)
  • Csabesz6
    az beza
  • gyepesjoint
    te bizonyára kemény ember lehetsz :)
  • Tomsteel
    Shift + F kombináció eltűntet minden feliratot.
  • R0zs0máK
    Plazma tévén ne nyomd.
  • jericho69
    Tudtam,hogy lesz valaki, aki ezzel a megoldással fog előállni.
    Esetleg valaki más, aki értelmesebb az előbbi kollégánál?
  • R0zs0máK
    Ne nyomd plazma tévén.
  • jericho69
    Hello!
    Szóval. Én plazma tv-n nyomom a játékot és ezért,hogy ne égjen bele a képernyőbe a HUD, leszedtem minden számlálót meg mérő műszert a kijelzőről, kivéve 1 valamit. A jobb felső sarokban lévő idő és kör számlálót. Azt sehogy nem tudtam eltávolítani pedig az egész beállítások menüpontot átkutattam. Nem tudja valaki,hogy tudnám leszedni onnan vagy nem lehet valamit átírni a játék könyvtárában,hogy ne látszódjon?
  • kifli
    hát igen, hacsi kicsit úgy néz ki mintha egy kőtömbből faragta volna ki valaki :D
    de azért szeressük :)
  • R0zs0máK
    Ez tökéletesen így van, gyári állapotában a hacsi elég hervatag :))) Viszont nem is került anno csillagászati összegekbe :DD

M3 az a pályaversenyautó miatt kellett a BMW-nek, az AE86 meg a rallygép miatt...ez észrevehető a futóművek közötti különbségben is...
  • Jacek
    mert akkora kiralysag hogy tuning?:) ja kerem ez tud anelkul is haladni hogy masik motort meg futomuvet raknal ala:D
  • GhostR1der
    és? inkább ülnék egy EGYEDI Levinben mint egy 'gyári' M3ban...
    Meg miért annyira királyság az, hogy gyári?
  • Jacek
    aham azzal az aprobb kulombseggel hogy az gyari ez meg nem:D