16067
-
steweee #1080 a játál konfigurációs lehetőségeit kritizáltam.mert azok, nos láttam már jobbat is.sokkal jobbat.egérrel nem jó, billentyűvel sem, a gamepaddal sem. akkor írják oda hogy csak kormánnyal játszható, vagy ne is legyen más kontrollbeállítási lehetőség ha az úgyis rossz, élvezhetetlenné tezsi a játékot és esetleg téves következtetést von le vki aki kipróbálja kormány nélkül. azért az xpand rally, richard burnst rally, toca racedriver is elég jó autós játék és mégis lehetett ha nem is úgy mint kormánnyal de kielégítően, élvezhetően irányítani billel vagy paddal. ez itt nincs. attól még lehet jó, de nekem nincs kormányom egyenlőre -
Motor versenyszt szimulalni PC-n eleg problemas:( Vagyis nem is szimulalni, inkabb iranyitani, megfelelo kontroller hianyaban. Tok mindegy mennyire markas gamepadod van, az csak kis embereket jo tologatni esetleg focizni:)
Raadasul a MotoGP - bar nem sokat teszteltem az elozoek miatt - igencsak arkadosra sikerult, eppen ezek miatt, azert hogy gamepad-on el leheses iranyitani. Azert te sem gondolod komolyan, hogy annyira jo lehet az a jatek, ha gombokkal tudsz motorzni?!?!:)))
Az utolso motoros jatek amit hasznaltam, az a Superbike 2001 volt. Szerintem a mai napig a legjobb (bar nincs benne mottion bluer es egyebb grafikai szarsag:DDDD).
Vagyis, amig nincs egy normalis FFB-s kormanyod, es nem mentel egy jatekkal - foleg szim.-mel legalabb 100 kort - addig ne nagyon kritizald, mert csak erosen magadat jaratod le;) -
steweee #1078 hát kíváncsi lennék hogy a motogy-ben ki milyen eredményeket ért el, aki azt mondja hogy az könnyű játék.microsoft sidewinderem van, nagyon jó kis gamepad de már évekkel ezelőtt vettem, még nincs rajta irányító gomba.hát eléggé szétmegy az ujjam hegye pár óra játék után. egyébként meg nem könnyű vele jó időket futni. legalábbis rookie fokozattól felfelé már az első 3 ellenfél nem hibázik és majdnem maximális köridőket futnak, én velük szoktam versenyezni, nem a hátsó bollyal
egyenlőre nincs kormányom, de már csak hetek kérdése. nem tudom még milyet vegyek, egy logitech momo racingra gondoltam, de most változott a véleményem, olyat akarok ha létezik, hogy ua tudja mint a momo, de van hozzá különálló sebváltókar. megőrülök a manuális kapcsolgatásért az életben is -
Nem bugos, csak hulyen szamol...;) -
gtr az tényleg nem könnyű, az bugos
-
motogp2 mint nehéz játék???én azt billelt toltam és nagyon 1szerű.játsz a Fia GTR el na az már nemkönnyű... -
*foce=force -
ne szoljatok le de én eddig csak billel tudtam tolni mert nem volt kormányom!
De ugy is nagyon jó!!
Holnaptól pedig minden megváltozik! - Logitech Formula Foce GP -
-
ALEX!!!
-

-
hányinger az hogy az lfs ilyen kezekbe kerül :) ez egy szimulátor, alap hogy kormánnyal játszol vele -
sztem Te rontottál el vmit... -
Ez az!
ez szimulátor és nem arcade száguldás! -
steweee #1067 remélem tetszett.csak kiadtam magamból az érzéseimet.2005-ben olyan játék aminél nem lehet normálisan konfigurálni az irányítást.érdekes módon minden más billentyűre reagál, de az x tengelyt nem látja. az y-ra alapból gyorsulni akar.hányinger -
gamepad,motogp2 inkább menny nfsuzni és ezt töröld le mer tul nehéz neked nempedig a gémszar -
lol!
nem billel kell tolni!
és különben is rákell érezni az irányítására!
-
pfff extra rofl! az ilyenekért érdemes olvasni az sg-t :d -
steweee #1063 modnom a demo van meg, és ott nagyon vacak a beállítási lehetőség. van gamepadom, a motogp2-ben igen eredményes vagyok, pedig az a legnehezebb az eddigi autó/motorversenyzős játékaim közül(mindegyiket kipróbáltam ami megjelent, kivéve crc mert azt nem lehet letölteni sehonnan)de a gamepadot vmiért nem látja kormányzásra. a billentyűzetről a kormányzás rémálom, halál se látott még olyat hogy jobbra, barla, ehhez kapcsolva meg gyors meg lassú kormányzás. behugyozok, még hány billentyűt nyomogassak a kurva kanyarodáshoz.az egérrel meg nehéz és szokatlan -
csak tudd demo a végeleges csak nincs unlockolva:D szóval ugyan ilyen " szar " :) ottis -
Nem azért mondom de ebben a játékban lehet legjobban érezni az autot, bár ehhez kell egy jó FFb-s kormány. -
nfsu? stfu! -
irányitás? talán nem szar hanem nehéznek találod még áruld el mivelnyomtad? kormány? -
steweee #1058 nos, a demo nem igazán győzőtt meg róla hogy megéri a pénzét, inkább arra lettem volna kíváncsi hogy a véglegesben is ilyen szar e az irányítása. ha nem akkor nem is rossz,de van bőven alternatívája. ingyen -
:] -
http://www.liveforspeed.net
Itt tudsz utana nezni, erdeklodni es MEGVENNI! :) -

-
:) -
steweee #1053 az lfs_s2_alpha.zip-em van meg. van már belőlet teljes verzió? honnan lehet leszedni? -
Momo wheel... :P saját gyártmány :D -
Én is láttam, jó csak honnan tudjuk letölteni?:P -
igenjó!
...MS-em van...;)) -
dejó...meg se néztétek a képet???THX -
fejezd már be és a többi is senki sem kiváncsi rátok -
Loco #1047 életkor: 14 év alatt
privátba lécci, mert akkor egybe tudom mindet törölni -
hé vázzeh, fékeljetek.
az LFS-nek stabil tábora van és pláne jó is a szim, aki lewarezolja, és kérdez annak szvsz legyen vastag böre az osztásokhoz is.
...ingyen legyen, de minden legyen, hasítson is stabilan a gépen, ...és akkor ugye lehet röhögni azon aki megvette (mert akkor szokott jönni a
- "megvenni??? nem vagyok én hülye.." -
duma.
szal ne feszüljetek már ennyire, vagy privátban, mert ezt minek olvasni.
-
bh-n fent lesz.remélem :P -
én majd megveszem 1szer ha nem unom meg 1-2 hónapig :P addig jólelvok a demóval is :D -
csináltam s2 höz 1kis modot :P
milyen?
büszke vagyok a momo kormányra :D -
sztem igy másodikra loco jol megfogalmazta, miért nem kéne itt warezolni :) legalább ITT ne :) -
Loco #1040 mondjátok csak,mondjátok...
jön a sok 15 éves ékszer lelámázni valakit heh, sg fórum