16062
  • bodesz
    motogp2 mint nehéz játék???én azt billelt toltam és nagyon 1szerű.játsz a Fia GTR el na az már nemkönnyű...
  • k8bal
    *foce=force
  • k8bal
    ne szoljatok le de én eddig csak billel tudtam tolni mert nem volt kormányom!
    De ugy is nagyon jó!!
    Holnaptól pedig minden megváltozik! - Logitech Formula Foce GP -
  • HPt
    ALEX!!!
  • Alexease
  • HPt
    hányinger az hogy az lfs ilyen kezekbe kerül :) ez egy szimulátor, alap hogy kormánnyal játszol vele
  • k8bal
    sztem Te rontottál el vmit...
  • k8bal
    Ez az!
    ez szimulátor és nem arcade száguldás!
  • steweee
    remélem tetszett.csak kiadtam magamból az érzéseimet.2005-ben olyan játék aminél nem lehet normálisan konfigurálni az irányítást.érdekes módon minden más billentyűre reagál, de az x tengelyt nem látja. az y-ra alapból gyorsulni akar.hányinger
  • Istencsászár
    gamepad,motogp2 inkább menny nfsuzni és ezt töröld le mer tul nehéz neked nempedig a gémszar
  • k8bal
    lol!
    nem billel kell tolni!
    és különben is rákell érezni az irányítására!
  • HPt
    pfff extra rofl! az ilyenekért érdemes olvasni az sg-t :d
  • steweee
    modnom a demo van meg, és ott nagyon vacak a beállítási lehetőség. van gamepadom, a motogp2-ben igen eredményes vagyok, pedig az a legnehezebb az eddigi autó/motorversenyzős játékaim közül(mindegyiket kipróbáltam ami megjelent, kivéve crc mert azt nem lehet letölteni sehonnan)de a gamepadot vmiért nem látja kormányzásra. a billentyűzetről a kormányzás rémálom, halál se látott még olyat hogy jobbra, barla, ehhez kapcsolva meg gyors meg lassú kormányzás. behugyozok, még hány billentyűt nyomogassak a kurva kanyarodáshoz.az egérrel meg nehéz és szokatlan
  • Istencsászár
    csak tudd demo a végeleges csak nincs unlockolva:D szóval ugyan ilyen " szar " :) ottis
  • Tomo15
    Nem azért mondom de ebben a játékban lehet legjobban érezni az autot, bár ehhez kell egy jó FFb-s kormány.
  • HPt
    nfsu? stfu!
  • Istencsászár
    irányitás? talán nem szar hanem nehéznek találod még áruld el mivelnyomtad? kormány?
  • steweee
    nos, a demo nem igazán győzőtt meg róla hogy megéri a pénzét, inkább arra lettem volna kíváncsi hogy a véglegesben is ilyen szar e az irányítása. ha nem akkor nem is rossz,de van bőven alternatívája. ingyen
  • HPt
    :]
  • Alexease
    http://www.liveforspeed.net
    Itt tudsz utana nezni, erdeklodni es MEGVENNI! :)
  • Alexease
  • ÁjjLe BoBBi
    :)
  • steweee
    az lfs_s2_alpha.zip-em van meg. van már belőlet teljes verzió? honnan lehet leszedni?
  • bodesz
    Momo wheel... :P saját gyártmány :D
  • Jancker
    Én is láttam, jó csak honnan tudjuk letölteni?:P
  • ÁjjLe BoBBi
    igenjó!
    ...MS-em van...;))
  • bodesz
    dejó...meg se néztétek a képet???THX
  • Istencsászár
    fejezd már be és a többi is senki sem kiváncsi rátok
  • Loco
    életkor: 14 év alatt

privátba lécci, mert akkor egybe tudom mindet törölni
  • b-type
    hé vázzeh, fékeljetek.
    az LFS-nek stabil tábora van és pláne jó is a szim, aki lewarezolja, és kérdez annak szvsz legyen vastag böre az osztásokhoz is.
    ...ingyen legyen, de minden legyen, hasítson is stabilan a gépen, ...és akkor ugye lehet röhögni azon aki megvette (mert akkor szokott jönni a
    - "megvenni??? nem vagyok én hülye.." -
    duma.
    szal ne feszüljetek már ennyire, vagy privátban, mert ezt minek olvasni.

• bodesz
    bh-n fent lesz.remélem :P
  • bodesz
    én majd megveszem 1szer ha nem unom meg 1-2 hónapig :P addig jólelvok a demóval is :D
  • bodesz
    csináltam s2 höz 1kis modot :P

milyen?
    büszke vagyok a momo kormányra :D
  • arty
    sztem igy másodikra loco jol megfogalmazta, miért nem kéne itt warezolni :) legalább ITT ne :)
  • Loco
    mondjátok csak,mondjátok...

jön a sok 15 éves ékszer lelámázni valakit heh, sg fórum
  • [HUN]FaTaL
    mekkora fasz vagy, úristen...
  • Tomo15
    Hát barátom te tényleg -vagy képzeld én is letöltöttem,és másnap upgradeltem is az accom S2-re mert annyira tetszett.
  • Loco
    be, miért?
  • Istencsászár
    befejezted?
  • Loco
    kiscipó, nyilvános fórumon reklámozol cracket?

akkor most ki a f*sz kettőnk közül?

asse tudod mi az egész progi háttere, csak hamm warezhörcsög látja a cracket, rögtön felteszi oldalacskájára.
    a demo megfelelő mennyiségű rálátást enged a program jellegére. a 3 fő fejlesztő nem ad el belőle több milliót a köcsög ea mögül világszerte.

nem azt mondom, hogy uccu mindenki szaladjon támogatni őket, dehogyis. de talán átlátod a lárva agyaddal, hogy nem kéne direktbe terjeszteni a törést.

még jó, hogy az ilyen igen-igen egyszerű agyú lények elvből nem veszik meg, és soha nem találkozik velük online az ember. gondolom jövő héten már a program nevére se emlékszel, mert meguntad offline

NFSU? STFU!