16062
  • Alexease
    Pl.: http://www.lfsforum.net/forumdisplay.php?f=27 :))
  • csm
    köszi, és hol keressek? google?
  • Alexease
    - Igen. Keress Layout (LYT) file-okat.
    - Masold be a ..\Data\Layout konyvtarba
    - SHIFT-U utan tudod betolteni.
  • csm
    és lehet letölteni ilyen szlalomosra "átépített" pályákat?
    és ha igen, akkor hogy lehet őket betölteni?
  • csm
    köszi, ez már nagyon kellett! :)
  • Alexease
    Nem kell hozza kulon progi;) Beepitett szerkeszto.

Inditasz egy Single Player-t (AI nelkul), nyomsz egy SHIFT-U kombinaciot, es ott mar kitalalsz mindent;) Amugy a DOCS konyvtarban benne van minden doksi (Autocross_Hungarian.txt).
  • pajti
    Ez érdekelne engem is. Régebben láttam egy videt amiben tele volt bójákkal a car park. :D Szép drift pályákat lehetne csinálni.
  • csm
    kell hozzá vmi program,vagy mi?
  • csm
    és hogy? el tudnád nekem magyarázni?
    köszi
  • Alexease
    Lehet benne "epiteni" palyakat. Pontosabban, a meglevo palyakra lehet letenni epitoelemeket (korlatok, reklamtablak, utterelok, szalmabalak, stb.) Erre nagyon jo a Blackwood-on a Car Park, vagy az Autocross palyan a Skid Pad vagy Drag Strip, stb.
  • csm
    miért nincs benne olyan pálya amin lehet rendesen szlalomozni?
    jókis szlalom partykat lehetne rendezni, miért hagynak ki egy ilyen jó dolgot? :(
  • r4f1
    thx az üzenetet.
    Megcsináltam és mostmár jó!!!!! :D
    THX!!!!!
  • Cowek
    Akkor ezt MSN-en összehozzuk ha akarod :-)
  • Alexease
    Sajnos azzal nem;( Internetes fizetesre, atutalasra csakis dombornyomott, hitelkartya hasznalhato! Keress valakit, akonek olyan van (szulok, baratok, rokonok, munkatarsak, stb.).
  • Rolesz
    Úgy döntöttem valószínű megveszem az lfst mert kipróbáltam a demót.Csak otp kártyám van.Azal tudok fizetni(mert nem nagyon találtam)?
  • r4f1
    jah ha megtalálod a magyart plz dobj 1 linket.
    előre is kössz!
    sry a sok postért...
  • r4f1
    tudok angolul de nem nagyon értem :)
    nekiesek majd 7végén és lefordítom...
  • r4f1
    thx!
  • dashed_
    itt ni

nekem is kezd bugzani sajnos

vhol van magyar nyelvu iras is de igy hirtelen nem talalom
  • r4f1
    1 kis segítség kellene:
    Van 1 kormányom (Logitech Momo) 1 éves és olyat csinál ,hogy magától fékez. Nem nagyon , csak 1 kicsit de pont elég hogy világítson a féklámpa, egyenesben nem megy úgy az autó ahogy kellene. A potméternek lehet baja ,vagy v.hogy meg lehet oldani v.mi programmal is , hogy ez a probléma ne jelentkezzen? Hallottam v.mi Momo fix patch-ről vagy mi a fenéről de én olyat nem találtam sehol. Állítólag a momónak van v.mi olyan baja , hogy félrehúz egy idő után. És erre volt/van ez a patch.
  • Kaszi46
    "OutGauge Port 35555" ebben nem kell semmit lefordítani.

így szerepel a readme file-ban,
    OutGauge Mode 2
    OutGauge Delay 1
    OutGauge IP 127.0.0.1
    OutGauge Port 35555
    OutGauge ID 0
  • Naxos
    lenézés helyett meg igazán segíthettél volna
  • Naxos
    tudod elolvastam de nem lehet midnenki perfect angolos...
  • Kaszi46
    rídmi tudod olvass el
  • Naxos
    a soundremixerben "outgage port"nak mit kell beírni?
  • Alexease
    Van razoko, de csak azt erzed a kormanyon amit a valosagban is, vagyis ha elmozditja a felfuggesztest a razoko (vagyis van olyan magas, dolesszogu, olyan a sebesseg, stb.). Modellezestol fugg, ha csak egy nagy "pukli" (:D) a razoko, akkor csak egyszer "elhuz egy picit" a kormany. Ebben nincs olyan mint az ISI-nel, hogy hozza van rendelve egy FFB efekt, es ha "razoko = razkodas", ha "fu = rangatas" ;)

Az ISI engine szimulalt FFB efekteket hasznal, aminek elonye hogy nagyon elvezetes, allitgathato (lasd kerekveto efekt) es palya modellezes, reszletesseg fuggetlen, de csak kamu az egesz, aminek anomaliak lehetnek az eredmenyei (foleg a felfuggesztesnel - elrugaszkodas, elemelkedes, ket kerek, megcsuszas, stb.):)

Az LFS, RBR, DR, VGP2 csak fizikai alapu FFB-t hasznal, amihez kellenek a palya es a felfuggesztes adatok.

A netKar es az NR2003 fizikai es szimulalt efekteket is hasznal. Talan ez a legjobb, mert meg vannak a fizikai FFB-nek az elonyei, de megis vannak szimulalt efektek is (persze, tulzasok nelkul:D).
  • lac coo
    Hát szerintem, nem kamu, változik ahogy kell.
    De itt nincs rázókő meg ilyenek ?
  • Alexease
    Milyen kozeprehuzas van? Statikus, kamu, allando kozperehuzas, vagy a "rendes" felfuggesztesbol adodo kozeprehuzzas (sebesseg, kanyar, stb. fugvenyeben)? Egyeb "hangulat" efektek - mint az ISI engine-ben - nincsenek (ut, motor, fek, aszfalt razkodasok, rangasok, stb.).
  • lac coo
    a TM RGT Pro kormányommal nincs semmi féle ffb efekt csak középrehúzás, lehet ezen valahol állítani ?
  • Alexease
    Nincs hozza Magyar leiras, de nem is nagyon kell, mert olyan egyszeru mint a bot;) Hogy Demo-val mukodik-e, azt nem tudom... Elvileg kellene, de hat barmi megtortenhet;)
  • Naxos
    és tudnál adni ahoz magyar leírást hogyan működik? mert nekem nem akar működni, igaz nekem demo lfs-m van...:( lehet h ez lehet a baj?
  • Alexease
    Kozben megjelent egy masik, ami eleg jol sikerult, komolyan allitgathato, cserelheto, stb. Lehet, hogy egyszeruen lealltak vele. Vagy jobbat csinalnak;))
  • Horci
    Nincs annak kamuszaga, csak nemlett kész (vagy nem adták ki, vagy nemolyan lett mint amilyet szerettek volna, mittomén).
    Amúgy nagy baja ezeknek a modoknak, hogy csak a saját kocsidat hallod. Ha melletted van valaki más azt nemhallod. És az verseny közben elég gáz.
  • Naxos
    Jacekék hangmodjával egyébként mivan mert nagyon eltűntek.....elég kamuszaga van a dolognak...
  • Horci
    Kaszi46: Azvolt, hogy elkezdett gondolkodni a gépem, és a kavicsaban találtam magam :)

ÁjjLe BoBBi: hogy ez miez? :) www.simtouringcarcup.com
  • r4f1
    ^^ No Warez!
  • r4f1
    :)
  • Kaszi46
    Nem lehet hálistennek.
  • Pethy23
    Vki meg tudja mondani hamachival lehet-e tolni, vagy ip-s módszerrel mert ha beírok neki pl. hamachi ip-t azt írja nem megfelelő ip:@ HELP
  • Aceton
    Na, most meg ránéztem és elsőre meglett, csak az zavart meg, hogy a Shifterre kattintva jött elő az a menü, amit alapból kerestem...