16062
  • Istencsászár
    Az LFS nagyon jól használható driftre, az autókat pöpecre be lehet állítani hogy ugy viselkedjenek, nemkell hozzá NFS...
  • csm
    de igaza van, mert voltam énis olyan szerveren, ahol számolta az összedriftelt pontokat, és ha 50 kmh alá esik a sebességged akkor lenulláz, meg számolja a gyorsulást 0-100ra
  • dashed_
    sry nem nezlek hulyenek
    de ien nincs a jatekban az biztos..
    egyszeruen csinalsz egy szervert , vmien Drift neven azt ennyi..
  • GBence1991
    azért hülyének nem kéne nézni
  • GBence1991
    nem
  • dashed_
    nem az nfs topicot keresed?
  • GBence1991
    ...én olyanra gondolok ahol számolja a driftes pontokat!!!
  • Ch_Slater
    wtf srever??
    izé...? server? gondolom csinálsz egy servert, ahol drifteltek... mást nem tudok elképzelni...
  • GBence1991
    Szega all. Hogy kell drift srever csinálni? Előre is kössz!
  • Horci
    Ja, lehet :)
  • DJ Skyline
    volt S betű, csak nem gondoltam, hogy rákell kattintani! mind1, már tudni fogom! :) köszi
  • sonic01
    Bence94 - Csak a neten lehet megvenni.
    Dj Skyline - Ha nyomsz egy N-t esetleg nézz is szét nem zöld-e egyik másik S betü a nevek mellett. Ha igen kattints rá.
    Horci - fogadjunk ezeket a te videoid hozták
  • Bence94
    helo nem lehet megvenni dobozosban?mert én nem szeretek interneten keresztül venni.

ui.:BUÉK
  • DJ Skyline
    Blackwood pálya, XF GTI alá! Race S beállítással megyek de nem bírom 1:37 alá vinni! ill. sikerült egy 1:36.88-at menni, de ez volt az első és utolsó ilyen idő ezzel a beállítással! :D más meg megy 1:33-at is! na és már küldtek páran setupot a játékban, de nem tudom hogy kell menteni, amit küldtek! egyik fazon mondta nyomjam meg az n betűt, de nekem akkor a neveket kapcsolgatja ki be az autó felett
  • sonic01
    Ha szilveszterkor nincs jobb dolgod.... akkor csak annyit segits hogy melxik palyara kellene az a beall
  • sonic01
    Irtam egy komoly hozzaszolast. Na jo. Lehet hogy a Warezosoknak nem esett jol, de miert torolte az SG admin??
  • DJ Skyline
    ha valaki küld nekem beállítást, akkor azt hogyan tudom menteni?
  • r4f1
    Acélfelni, téligumi
    SL merci, tangabugyi
    Tele pohár hideg pezsgő,
    Padlógázzal új esztendő
    Fék, bal három jön az árok
    Boldog Új Évet Kívánok

LFSben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Party TIME!!
  • Alexease
  • lac coo
    Már lehet kérdeztem ...
    Be lehet valahogy állítani, hogy a virtuális kormány nagyjából ugyan annyit tekeredjem mint az én igazim ?
  • Cowek
    Te csak azt hiszed hogy nem akarsz multizni :-)
  • Ch_Slater
    nekem simán megy úgy, hogy elballagtam a liveforspeed.net-re, ott kipengettem a 24 fontot és kész. legegyszerűbb, legjobb. egyébként meg meg kell nézni a bannerban, hogy mit vontatnak az autók...
  • Alexease
    Buy or Google :)
  • rs1989
    Ja de nem akarok multizni csak simán 1 játékos módba menni. Köszi :)
  • rs1989
    Sziasztok. Kéne nekem egy kis help. Letöltötttttttem a LFS S2 azért mert akarok menni azokal a kocsikkkkkal amit nem enged. Csak azt a 3mat engedi. Aztén próbáltam LFS crack-al de azzal se volt semmi. Hogy lehet menni az összes kocsival? És hogy lehet feloldani? Köszi a választ :)
  • dzsiii
    köszi szépen a gyors válaszokat!!
  • r4f1
    hehe
  • Kaszi46
    1.Billentyűzeten megnyomod a printscreen gombot, majd windowsban elindítasz egy képszerkesztő programot(pl paint) ott beilleszted, és elmented.
    2.Letöltöd a Fraps nevü progit, ahol beállíthatod melyik gombal csinája a képet, milyen formátumba, és hova mentse. Én ezt javasolnám
  • r4f1
    :)
    lol
    megnyomod a prt scr
    billenytűt a billentyűzeteden. Álltalában az F12 után van.
    Aztán belépsz a paintba és nyomsz egy ctrl + v -t
    és akkor beilleszti a képet.
  • dzsiii
    hali
    egy láma kérdés :) screenshotot hogyan tudok késziteni visszajátszás közben?
    köszi
  • Istencsászár
    Hát ne azt, hogy csokis palacsinta :D értelem szerűen amit keresni akarsz:)
  • DJ Skyline
    van, de nem tudsz vele multizni, csak ugyanúgy a demoval! de singleben elérhető minden autó / pálya! de mivel multi az igazi, így jobban megéri megvenni a liszenszt'
  • GBence1991
    okés, de mit irjak be a Google-ba??? Tom h hülye kérdés.
  • GPx8
    Itt nem fog neked ebben senki sem segíteni. Google a barátod.
  • GBence1991
    De license CRACK van? Amimért nem kell semmilyen díjat fizetnem, licenset vásárolnom!
  • Dash
    Sajnos nincs, Demo szervereken megyek, de tervben van a license
  • Kaszi46
    pontosan
  • Alexease
    Mondhatnank ugy is, hogy a http://www.liveforspeed.net/ olyan warez site, ahova egyszer befizetsz, es leszedhetsz egy komplett jatekot:) Raadasul olyan profik, hogy utana mukodni fog az osszes patch, es meg az online is;)
  • Kaszi46
    Ha van license-ed, akkor én benne vagyok.
  • Kaszi46
    Van, annyi a bibi, hogy ahonnan le kell szedni , ott regisztrálni kell egy egyszeri díjért. Ha az megvan, akkor utána már minden elkövetkező patch is menni fog. ITT lehet lekapni a játékot, meg a reget is intézni.