16062
  • Kaszi46
    kapcsold be mindkettőnél az inverz effektet.
  • priluki
    jo lett de most meg az a gond hogy forditva mükszik,tehát a benyomom tövig a gázt vagy a féket akkor nincs semmi és ha kiengedem akkor van full gáz meg fék.. :(
  • priluki
    thx,remélem most jo lesz
  • dashed_
    mert combined-en van a kormanyod.
    rakd separated-re.
    control panel /game controllers, es a jatekon belul is allitsd be..
  • priluki
    hi,az a gondom hogy nem tudom beállitani a kormányt,vagyis a gázt meg a féket mert egy "csikba van mind a kettö és üti egymást" most ez lehet nem érthetö de nem tudom máshogy elmagyarázni:)
  • Horci
    Jaj de karaj ez a GTi :) Kicsit durva nekem, de hajtáslánc hangja (vagy miaz) nagyon ottvan :)
    Ha estleg van még sok ilyen belinkelheted :)
  • Kaszi46
    Ha jobbat csinálnak, vagy ilyen szintüt akkor nem4:P
  • Ch_Slater
    és akkor Prezsiék erőfeszítései oda vannak?
  • Kaszi46
    nekem alapban benne voltak ezek a sorok.
    én úgy tudom demoval amúgy nem műkszik a progi. valaki megerősítené ezt?
  • Kaszi46
    hol akadtál el pontosan? nincs kedvem az egészet begépelni:)
  • Shortstop
    jaaaaaa :)
  • GPx8
    Bele kell írni.
  • Shortstop
    az a baj hogy hiába olvasom el a help-et meg értem is hogy mit kéne átírni sajna nem találom.

OutGauge Mode 2
    OutGauge Delay 1
    OutGauge IP 127.0.0.1
    OutGauge Port 35555
    OutGauge ID 0

na ilyen nekem nics a cfg.txt file-ban amit szerkeszteni kell.
  • Kaszi46
    este megpróbálom kicsit részletesebben leírni hogyan kell.
  • Shortstop
    baromi egyszerű csak a GTR2 file-jait kell bemásolgatni értelem szerűen. Még a nevek is e'gyeznek.
    De sajna nem akar működni mert nemtudom hova kell másolni... :(
  • Naxos
    léci valaki rakjon már fel hangmodokat mert én láma vagyok akármennyire is könnyü is kezelni ezt a progit...
  • Naxos
    ha készen van amit csináltunk azt hova kell másolni h működjön is?
  • b-type
    hmm..
  • Shortstop
    na végre valami jó hír :)
  • Kaszi46
    A lényeg lemaradt!:)
    http://www.k5.dion.ne.jp/~yama-p/

http://www.lfsforum.net/carsoundremixer
  • Kaszi46
    Egy jó hír!
    Az lfs carsound remixer, végre 0.2-es fázisba ért. Ez azt jelenti, hogy mostmár saját magunk is készíthetünk hangokat az autókhoz, egy grafikus felületen keresztül.
    Nagyon egyszerü, ha megvannak a hangok amikkel dolgozni akarunk.
    GTR2-ből elég jó mintákat lehet kivenni. Úgyhogy hajrá, remélem lesz egy két ütős modifikáció.:P
    A kezelőfelület, és maga a progi az alábbi képen látható, hogy néz ki.

Természetesen én sem bírtam magammal, úgyhogy próba képpen gyorsan össze is dobtam az xfr-hez egy modosítást. Ez kb 10perc alatt készült el, ugyhopgy tényleg nem nehéz kezelni a progit.
    Tudom túl durva a hang az xfr-hez,de nem bírtam megállni hogy ne ezt válasszam hozzá!:)
    Szóval a vidinyó:xfrsoundproba1
  • r4f1
    hehe
    ONLY LFS TOPIC :):)
  • Horci
    Kéne még pár NO ... szöveg erre a bannerre :):)
  • dashed_
    nagyon eltevedtel
  • Loco
    Ebben a topikban nem!
  • Máté94
    Valaki tud segíteni hogy kell a youtube.com regizni???
  • r4f1
    igen valószínűleg az megoldaná 100%ig ezt a problémát de akkor más problémák lépnének föl :)
  • Horci
    Vagy zárjuk be a fórumot ! :D:D:D
  • Shortstop
    vagy valaki takarítsa el ezeket a hsz.-eket :)
  • r4f1
    1ébként őket is meglehet érteni :) mindig is voltak és lesznek is ilyenek ezzel sem én , sem ti, sem más nem tud mit kezdeni.
    Lehet nem ártana tényleg egy GY.I.K és sz.tem kevesebb lenne a fölösleges kérdés. Ha van rá igény én hajlandó lennék megírni.
  • Alexease
    De az orok kedvenc, aki "bejon", es el kezd gepelni "ertelmetlenul", csak kis betukkel, hianyosan, vesszok nelkul, es azonnal valaszoljon valaki, de MSN-en, email-en, mert FONTOS es SURGOS! :)
  • Horci
    Na és ez az ember aki ugynazt kérdezi mint az előtte lévő? :) (lásd 2032, 2033)
    Ez nem chat. nemtünnek el a régebbi hozzászólások :) Sőt, vissza is lehet olvasni .. Na, de ezt már annyiszor és annyi helyen boncolgatták az okosok :)
  • r4f1
    LOL LOL··
    "Szerinted az az ember, aki ratalal valahol a jatekra, es keptelen legalabb tesztbol begepelni, hogy : www.liveforspeed.com, az szerinted megtalalna es/vagy elolvasna a FAQ-ot?!:)"

van benne v.mi :)
  • Shortstop
    ez is igaz :)

csináljunk egy LFS szégyentábla topikot :P
  • Istencsászár
    még találgatni sem kell... google és beír LFS majd elsőnek kidobja...
  • Alexease
    Szerinted az az ember, aki ratalal valahol a jatekra, es keptelen legalabb tesztbol begepelni, hogy : www.liveforspeed.com, az szerinted megtalalna es/vagy elolvasna a FAQ-ot?!:)
  • Shortstop
    nem kéne csinálni egy FAQ-t vagy valamit mert tökjó hogy mindig van 10új üzi de sajna mindig ugyanazt kérdezik meg a "tisztelt" emberkék
  • Horci
    Volt valami okosság régen ami a GTi-ből csinált 2 kerekű izét :D Elég fura volt, úgyhogy nemis próbáltam. Fronthajtásos motor? :)
    A www.lfsforum.net-en keress rá.
  • r4f1
    ezt a képet milyen progival raktátok össze?
  • r4f1
    http://www.liveforspeed.com
    vagy ha segítség kell akkor http://www.liveforspeed.hu fórumán ott van v.hol egy licenc vásárlással foglalkozó topic