16062
  • arty
    uh, ez minden idők egyik leghangulatosabb autósjáték videója! :) zseniális ...
  • Horci
    Kiirom már ide is az STCC 1. versenyéről készült videó címét :)
    Aki még nemlátta volna, annak mondom hogy megéri végignézni (és nem azért mert énis bennevagyok :):) ) hanem, mert nagyon profin összelett vágva, jó a kommentár, szép jelenetek, előzések vannak benne.
    Leendő licenszvárásrlóknak egy kicsit bemutatja hogy mit is akarnak megvenni.

http://www.youtube.com/watch?v=aMiQP8CeiKs
    http://www.bansheestudios.com/Movies/STCC1-TouringCars.wmv

Jah, és nemlehet elégszer mondani hogy a licensszel nemcsak az autókat és a páylákat kapják (fizika, stb ... amit még a játék nyújt) hanem lehetőséget az online bajnokságokban való indulásra. Mindenki megtalálhatja a magához illőt, és észnélküli törés-zúzás helyett versenyzhet egy igazán jót.
  • Kaszi46
    :DDD Lehet megfordítom az arányokat:P
  • Alexease
    De a "NO WAREZ!!!" feliratot, meg igy sem fogjak "latni":))
  • Kaszi46
    kicsit nagynak érzem a bannert így berakva:P

Prezsi, egy földi halandó számára mennyire lesz nagy mutatvány hangot módosítani mod-ban?
  • Kaszi46
    akkor megynyugodtam, az általad felsorolt típusokból csak FOX-al szoktam menni. én az fxo, xfr, xrg, ufr-t csapatom.
  • Prezsi #1995
    Még a demóból ja. :) Nagy GTR-ek, BF1 és FOX biztos lesz, de xml fájlokon keresztül lehet majd buherálni, szóval lesz kánaán ha egyszer kijön.
  • Kaszi46
    gyááááááá üt vág:PP GTR\2böl kivett hangok? nagyon baba! mindegyik auto meg lesz csinálva ugyi?:)
  • Prezsi #1993
    :)
  • Peck
    Jacekék hogy állnak az LFS sounddal? :) Csak szólok hogym ár megelőzték őket :)) http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=12675
  • ÁjjLe BoBBi
    el is vállalnám ha itthon lennék...de sajna csak kb 2 hetente vagyok gép és netközelben :\
  • Ch_Slater
    azt hiszem a demo bőven elég, hogy lásd, jó-e a játék.
    de ha mégis warezolni akar valaki, oldja meg maga.
  • b-type
    Az LFS esetében nem áll meg ez a magyarázat, mivel biztos lehetsz benne hogy amit kapsz az egyre jobb. :)
    Amit kell azt össze lehet szedni, tehát pl. nincsenek valós pályák, és autók (a mostani formula-t kivéve), nincsenek benne túl jó motorhangok..ilyesmi.
    viszont a szimuláció terén, és az online játékra, vmint FFB-re/kezelhetőségre egy nehezen kritizálható szimet kapsz a pénzedért, ezt pedig a demo-ban is meg tudod tapasztalni.
    Sztem teljesen indokolt az itteni merev/elutasító hozzáállás a warez/unlocker verziókra.
    sztem is mehet a banner.
  • Peck
    u.i.:Én megvettem 1hónapja az s2-t....teh
    t így mondom...
  • Peck
    Másik az hogy szerintem jobb ha kinn van ez az unlocker....
    1:Én speciel nem szeretek megvenni úgy egy játékot hogy nem tudom milyen....
    2:Ha leveszed az unlcokert akkor csak singleben mehetsz és kb 2hét után megunod a botokat,és multizni akarsz tehát meg veszed :P
    ....Szerintem....
  • Shortstop
    szerintem zsír :)
  • Ch_Slater
    aki beleolvas egy kicsit a hozzászólásokba, láthatja hogy úgyis el lesz küldve a búsba. kár is kérdeznie. ergo vissza sem olvasnak...
  • Loco
    Köszönjük!!!
    Tökéletes :)
  • Kaszi46
    amíg nem csinál valkaki egy normálisat, vagy rá nem szánom magamat én, addig 'tűzoltásnak' a semmi helyett gondolom jó lesz ez is.

áldás után szólok a modiknak rakják be!

Bobbi házigizdaság elvállaláshoz hogy viszonyulsz?
  • Peck
    azthiszem nincs kinn a bannerbe hogy a warez hozzászólások tiltva......akinek nem tetszik szerintem nézzen el felette....
  • ÁjjLe BoBBi
    pusztulj.
  • Ol4h c164ny
    Hi Istenek!

Olyan gondom van, hogy amikor Multizni akarok..felkapcsolodik..beadja a játékok listáját..de amikor kapcsolodik egy bizonyos " Várakozás a Vendég infora" szöveggel megálll és nem kapcsolodik fel...

MI lehet a gond?:(
  • Ch_Slater
    örülünk neki..
  • Dash
    http://rbrally.gamenavigator.ru/forum/showthread.php?t=26&page=18
    oldal közepe, rendesen le van írva, nembaj ha kockák vannak helyette akokr is működik.
  • Dash
    félig sikerült, az autokat nem tudja betölteni: kégyszívs segítsetek kiszeretném próbálni őket..
  • Dash
    az U patchez van unlocker?
  • bertino
    game IPjét a francokat... bocsi,így éjszakás work után má nem vagyok magamnál

tehát a game portját kell a router beállításaiban a gépetek IPje felé irányítani és akkor faja
  • bertino
    má nem azért, de ha ti indítotok szervert és a router beállításaiban nem forwardoljátok a game IPjét a gépetek IPje felé, nem is fog látszódni a szerveretek sose...
  • Ch_Slater
    ...it's done when it's done...
  • Naxos
    és a Jacek féle hangmoddal milesz már???? :)
  • Peck
    ez nekem is probléma.....nekem S2m van és egy Xmicro rouzterem össze tűzfal kivan kapcsolva WIN sp2....nekem se látszik a szerverem....
  • horyadam
    Jah bocs elfelejtettem mondani hogy most a demoról van szó!
  • Istencsászár
    Online csak az eredtivel megy!!!
  • horyadam
    Sziasztok!

Kiunkockoltam a játékot de azért mert már régóta megvan a játék és szerettem volna kipróbálni a többi gépet is!
    De valszeg megveszem a teljes game-t!
    Viszont lenne egy nagy problámám!

Az a gond hogy nem tudok szervert csinálni!
    beírok mindent az új játék létrehozása menüben elindítom a beállításokban azt írja ki hogy kapcsolódva van a főszerverhez de ha megnézem a másik gépemen a hostlistát akkor egy háromnegyed óra múlva se jön be az én szerverem....
    és mindezt egy xima windows XP tűzfalon egy LinkSYS rooteren és egy DSL modemen keresztül csinálom!

segítsen valaki plíz hogy mit rontottam el vagy mit kell beállítanom ha kell még az msn címemet is megadom!
    Ja és BOCS hogy ilyen hosszúra sikerült ez az üzenet!
    Ja ésme!!
  • Shortstop
    akkor legyen már itt egy olyan aki kibaszdossa az ilyen embereket ebből a topikból...
  • Alexease
    Feleleges az "ilyenekkel" veszodni, evek alatt a tapasztalat azt mutatja, hogy a neha beeso unlock/crack kereso emberkek vagy lekopnak nagyon hamar, vagy megveszik mert rajonnek mennyire jo es valoban megeri.
  • Shortstop
    nemazért de nem nehéz kiunlockolni, de ha "nagynehezen" megcsináltad akkor 5perc múlva rájössz hogy az ég világon semmi értelme nem volt...

Mondjuk kiunlockolod és azt mondod:
    -Fúú de fasza gyerek vagyok na menjünk nézzük meg mit tudnak a verdák... Persze kiválasztod a legerősebbet és várod hogy mondjuk Blackwoodon a hosszú egyenes utáni kanyarban NFS-esen keresztberakod és úgy mint a Tokyo Driftben beveszed a kanyart. Aztán meg koppansz egy kurva nagyot hogy HOPPÁ hát ez nem működik ez szar....

Pont azért nincs szerintem a DEMO-ban csak 3 autó (a turbós szerintem elsőre még sok is) hogy a kezdő előbb a kisebbekkel próbálkozzon és azt tudja irányítani...

Másrészt meg ebben a játékban nem nagy kunszt a gép ellen menni. Nem arra lett kitalálva, hanem az online human vs. human játékra...

szóval inkább vedd meg ne sajnáld rá azt az összeget, vagy utána vedd meg miután mondjuk tudsz menni egy viszonylag jó köridőt minden autóval és mondjuk 5körön keresztül nincs viszonylag nagy különbség körök között.
  • Kaszi46
    nem a warezra lett megalapítva ez a téma! szoval ha érdemben akartok a játékrol beszélgetni, vagy van valami kérdésetek vele kapcsolatban(nem ,nem warez kérdések), akkor tegyétek fel nyugodtan! senki nem fog titeket elküldeni.
  • bertino
    csak azt kéne kiírni bannerba, hogy nincs Warez
  • gabo93
    mondd privátban az MSN-eded horydam!És amúgy én nem akarok innen elküldeni senkit,meg bunkó se akarok lenni,de akik az NFS Carbonról akarnak dumálni,menjen olyan fórumra,és ne küldje el azokat,akik azzal kapcsolatban írnak erre a fórumra amire megalapították.