16062
  • Ombika
    HAt ugy akartam inkabb,hogy sokban kulonbozik 0.5U verziotol?
  • ÁjjLe BoBBi
    ez komoly kérdés volt? :\
  • Ombika
    0.5V verziot probalta mar vki?
  • Ombika
    Meg soha nem probaltam mivel engem drift erdekel nem verseny,ha meg megis verseny ,akkor GT Legendsel nyomom!!!
  • r4f1
    ááá jólvan megnyugodtam liveforspeed.com
    szerint : racers online : 0
  • r4f1
    tudsz csatlakozni s2-es hostokhoz?
    vagy 1álltalán a Master Serverhez?
  • Ombika
    Egesz nap driftelek ,de kellene vmi korrekt kis palya ,nem letezik vhol hozza? :(
  • r4f1
    Cső ti tudtok csatalkozni a Master Serverhez ?
  • Alexease
    A Sprint es a Damper ertekeket vedd le 0-ra! Azok csak az efekt alapu cuccokhoz kellenek. A kerekvetoket nem erezni a jatekban, csak azokat, amelyek fizikalisan is eleg magasan emelkednek ki az utbol. Vagyis ami mar a felfuggesztest is "megmozgatja":) Effektalapu kerekveto vagy fu, ugy mint az ISI jatekokban (rFactor, GR, stb.), ami razza a kormany, az nincs benne!
  • DJ Skyline
    nincs valakinek egy jó setupja XFG-hez? jó lenne már 1:35 alá menni, de nem tudok sehogy se! vagy a setup szar, vagy én vagyok bátortalan, és sokat fékezek, vagy nem tudom! :D 1x sikerült 1:34.78-at menni, azóta nem sikerált'
  • Horci
    5. futam beszámolója is elkészült. Persze megint kiraktak egséz jól, dehát ezvan :S :)

Youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=_IgjvSE6pS8
    Google:
    http://video.google.com/videoplay?docid=4248307272199304281

Ja, és csak most csak nektek, van egy "rádióközvetítés" az időmérőkről is.
    http://www.simtouringcartv.com/movies/STCC5-RadioCast.wma
  • neilszab
    Kicsit belemerültem a játékba, de sehogy se bírom beállítani normálisra az FFB-et! Tudom, hogy itt nem lehet buherálni a fájlokat, mert minden hatást a felfüggesztésből számol, viszont sztem itt vmi nála nem kóser!

A Profilerben az Overall-t 100%-on hagytam, a Spring, meg a Damper olyan 20 körül van. Nos így a játékban olyan 10-és 20% Force között tudok csak játszani, mert följebb eszméletlen kemény a kormány. Ha az overall-t lejjebb veszem, akkor tudom följebb tolni a force-t, de az arányok így sem tetszenek. Alig van hatás, a kerékvetőket szinte megsem érzem, a kormány vaj puha, de viszont amikor ellenkormányzásból kell visszarántanom egyenesbe, majden letépem az asztalt! Jól van ez így?

/Jaa és Logitech DFP-ém van
    és persze az asztalt azért nem tépi le
  • r4f1
    mennyi pénz van benne?
  • sutussanyi
    zozi
  • r4f1
    hehe :)
  • Ombika
    Nalam volt 1 orat,de eletbe azert sokkal jobb a drift vele ,plane mikor zar a speer benne!!!
  • Torry
    Léteznek direkt drifter mapok?
    Merre találom őket?
  • r4f1
    majd teszek fel én is drift vidit
    ez az ami talán nekem is megy :)
  • r4f1
    5 fölött elég harapós hangja van :)
  • Ombika
    Jah mar azt hittem 700 fokon nyomtad,mondom azt keptelenseg igy terelni!! :))))))))))))))))
  • Kaszi46
    Bárcsak g25 lenne:P "sima" logitech momo.
    Ez pedig asszem autocross mapon egy layout, sajnos már nem emlékszem a nevére, de lfs forumon találsz egy csomot
  • Ombika
    Kozben mar megtalaltam es csapatom is vele!! :))))

Jol erzem,h G25-el vereted?
    Melyik map ez,mert LFS S2-be meg nem talalkozram vele! :)
    Jol kented!! :))))))))
  • Kaszi46
    http://setupfield.teaminferno.hu/

régebbi vidinyocskám, itt 'tanultam' driftelni. természetesen 100%ff
    klikk
  • Ombika
    VEgre megtalaltam a nekem valo Drift progit ,mikor meglattam hanyfele speer diffi letezik benne stb!!

Kerdesem tudtok e driftre beallitasokat vhol,mert nekem meg nemelyik dologban hianyos a tudasom!? :))
  • Ombika
    Azt ne hasonlitsuk ezekkel a verdakkal!! :)))
    De ha mar csapatasrol van szo,tegnap kezembe volt M3 3xx Le-val van rola 2 vid! :))

Gyorsulas
    Forgatas

Kep rola
  • Amse
    Szoktam Niva-val csapatni (IRL) amiben a ff-es kormányomhoz képest 300%-os erősségű kb a kormány. Imádom :D
  • Kaszi46
    Nemtom, én soha nem éreztem hogy gyúrnék, vagy szenvednék, igaz nem sokat raktam még s2be(13562km). Amugy minden autos gamet 100% ff-en tolok. Azt nem mondom hogy nem szoktam megizzadni, de hogy gyúrnék.:P
    majd kipróbálom kissebb erősségen is, de én élvezem így ahogy van.:)
  • Ombika
    Abba mi a feeling ,ha gyurni kell a gamehoz ,hogy eltudd forditani a kormayt es csak szenvedj?! :)))))
  • Amse
    régen én is 100%-ra húztam, mert gondoltam az a feeling, de amikor mindenki elvert 1 mp-el körönként megkérdeztem mi lehet és ajánlották, hogy húzzal le a force-t és lám sokkal jobb köridőim lettek :)
  • ÁjjLe BoBBi
    nincs semmi unlock a liveforspeed.net-en kívül. byez.
  • Istencsászár
    "Csak" skinek.
  • Ombika
    LAtom te se tudsz olvasni Banner alatt kibaxott nagy betukkel!!

Amugy ehhez a gamehoz van vmi addon jarmu?
  • MaSzKa
    nagyon jó játék végre driftelni is lehet az s1 óta normálisan

0.5hoz van e valami s2 unlock a liveforspeed.net-en kívűl

tudom hogy itt nincs warez ezért nem kell a progi:-( csak meg kérdezném -e hogy egyáltalán létezik -e

kérdezni az nem warerz igaz? pirivi is jó kösz

• Rolesz
    G25(drift):23%
  • ÁjjLe BoBBi
    ms sidewinder 50%
  • Ombika
    Epp driftelessel kinlodok es ott mar a 40% is eros!!! :(((
  • sonic01
    Azért kiváncsi lennék egy hogy pl. FXR-el is 100%-on nyomnál-e végig egy 50 körös versenyt.:) Ha már jól érezhető a csúszás az adott kocsinál, onnan én nem veszem feljebb az erőt, mert csak zavarna. De ez a forcebeállítás akárhol csak előbukkan mindenkinek megvan a saját véleménye róla:)
  • Ombika
    Nekem 40%-on van minden autonal!
  • Alexease
    Azert erosen kormany fuggo;) Pl. ha a volt Thrustmasterem erossege 1x, akkor a DFP 2x, es a G25 4x :))De a "kemenysegben" is vannak kulonbsegek, azis sokat szamit. Raadasul az autobeallitastol is sok fugg (pl. caster), azzal is 2-4x-ere lehet "novelni" az FFB-t...
  • Kaszi46
    csodálokozom ezeken a 20-30-40% okon, olyan mintha nem is lenne akkor:)