16062
-
#2401 HAt ugy akartam inkabb,hogy sokban kulonbozik 0.5U verziotol? -
#2400 ez komoly kérdés volt? :\ -
#2399 0.5V verziot probalta mar vki? -
#2398 Meg soha nem probaltam mivel engem drift erdekel nem verseny,ha meg megis verseny ,akkor GT Legendsel nyomom!!! -
#2397 ááá jólvan megnyugodtam liveforspeed.com
szerint : racers online : 0 -
#2396 tudsz csatlakozni s2-es hostokhoz?
vagy 1álltalán a Master Serverhez? -
#2395 Egesz nap driftelek ,de kellene vmi korrekt kis palya ,nem letezik vhol hozza? :( -
#2394 Cső ti tudtok csatalkozni a Master Serverhez ? -
#2393 A Sprint es a Damper ertekeket vedd le 0-ra! Azok csak az efekt alapu cuccokhoz kellenek. A kerekvetoket nem erezni a jatekban, csak azokat, amelyek fizikalisan is eleg magasan emelkednek ki az utbol. Vagyis ami mar a felfuggesztest is "megmozgatja":) Effektalapu kerekveto vagy fu, ugy mint az ISI jatekokban (rFactor, GR, stb.), ami razza a kormany, az nincs benne! -
#2392 nincs valakinek egy jó setupja XFG-hez? jó lenne már 1:35 alá menni, de nem tudok sehogy se! vagy a setup szar, vagy én vagyok bátortalan, és sokat fékezek, vagy nem tudom! :D 1x sikerült 1:34.78-at menni, azóta nem sikerált' -
Horci #2391 5. futam beszámolója is elkészült. Persze megint kiraktak egséz jól, dehát ezvan :S :)
Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=_IgjvSE6pS8
Google:
http://video.google.com/videoplay?docid=4248307272199304281
Ja, és csak most csak nektek, van egy "rádióközvetítés" az időmérőkről is.
http://www.simtouringcartv.com/movies/STCC5-RadioCast.wma -
neilszab #2390 Kicsit belemerültem a játékba, de sehogy se bírom beállítani normálisra az FFB-et! Tudom, hogy itt nem lehet buherálni a fájlokat, mert minden hatást a felfüggesztésből számol, viszont sztem itt vmi nála nem kóser!
A Profilerben az Overall-t 100%-on hagytam, a Spring, meg a Damper olyan 20 körül van. Nos így a játékban olyan 10-és 20% Force között tudok csak játszani, mert följebb eszméletlen kemény a kormány. Ha az overall-t lejjebb veszem, akkor tudom följebb tolni a force-t, de az arányok így sem tetszenek. Alig van hatás, a kerékvetőket szinte megsem érzem, a kormány vaj puha, de viszont amikor ellenkormányzásból kell visszarántanom egyenesbe, majden letépem az asztalt! Jól van ez így?
/Jaa és Logitech DFP-ém van
és persze az asztalt azért nem tépi le -
#2389 mennyi pénz van benne? -
sutussanyi #2388 zozi -
#2387 hehe :) -
#2386 Nalam volt 1 orat,de eletbe azert sokkal jobb a drift vele ,plane mikor zar a speer benne!!! -
Torry #2385 Léteznek direkt drifter mapok?
Merre találom őket? -
#2384 majd teszek fel én is drift vidit
ez az ami talán nekem is megy :) -
#2383 5 fölött elég harapós hangja van :) -
#2382 Jah mar azt hittem 700 fokon nyomtad,mondom azt keptelenseg igy terelni!! :)))))))))))))))) -
#2381 Bárcsak g25 lenne:P "sima" logitech momo.
Ez pedig asszem autocross mapon egy layout, sajnos már nem emlékszem a nevére, de lfs forumon találsz egy csomot -
#2380 Kozben mar megtalaltam es csapatom is vele!! :))))
Jol erzem,h G25-el vereted?
Melyik map ez,mert LFS S2-be meg nem talalkozram vele! :)
Jol kented!! :)))))))) -
#2379 http://setupfield.teaminferno.hu/
régebbi vidinyocskám, itt 'tanultam' driftelni. természetesen 100%ff
klikk -
#2378 VEgre megtalaltam a nekem valo Drift progit ,mikor meglattam hanyfele speer diffi letezik benne stb!!
Kerdesem tudtok e driftre beallitasokat vhol,mert nekem meg nemelyik dologban hianyos a tudasom!? :)) -
#2377 Azt ne hasonlitsuk ezekkel a verdakkal!! :)))
De ha mar csapatasrol van szo,tegnap kezembe volt M3 3xx Le-val van rola 2 vid! :))
Gyorsulas
Forgatas
Kep rola -
#2376 Szoktam Niva-val csapatni (IRL) amiben a ff-es kormányomhoz képest 300%-os erősségű kb a kormány. Imádom :D -
#2375 Nemtom, én soha nem éreztem hogy gyúrnék, vagy szenvednék, igaz nem sokat raktam még s2be(13562km). Amugy minden autos gamet 100% ff-en tolok. Azt nem mondom hogy nem szoktam megizzadni, de hogy gyúrnék.:P
majd kipróbálom kissebb erősségen is, de én élvezem így ahogy van.:) -
#2374 Abba mi a feeling ,ha gyurni kell a gamehoz ,hogy eltudd forditani a kormayt es csak szenvedj?! :))))) -
#2373 régen én is 100%-ra húztam, mert gondoltam az a feeling, de amikor mindenki elvert 1 mp-el körönként megkérdeztem mi lehet és ajánlották, hogy húzzal le a force-t és lám sokkal jobb köridőim lettek :) -
#2372 nincs semmi unlock a liveforspeed.net-en kívül. byez. -
#2371 "Csak" skinek. -
#2370 LAtom te se tudsz olvasni Banner alatt kibaxott nagy betukkel!!
Amugy ehhez a gamehoz van vmi addon jarmu? -
#2369 nagyon jó játék végre driftelni is lehet az s1 óta normálisan
0.5hoz van e valami s2 unlock a liveforspeed.net-en kívűl
tudom hogy itt nincs warez ezért nem kell a progi:-( csak meg kérdezném -e hogy egyáltalán létezik -e
kérdezni az nem warerz igaz? pirivi is jó kösz
-
Rolesz #2368 G25(drift):23% -
#2367 ms sidewinder 50% -
#2366 Epp driftelessel kinlodok es ott mar a 40% is eros!!! :((( -
#2365 Azért kiváncsi lennék egy hogy pl. FXR-el is 100%-on nyomnál-e végig egy 50 körös versenyt.:) Ha már jól érezhető a csúszás az adott kocsinál, onnan én nem veszem feljebb az erőt, mert csak zavarna. De ez a forcebeállítás akárhol csak előbukkan mindenkinek megvan a saját véleménye róla:) -
#2364 Nekem 40%-on van minden autonal! -
#2363 Azert erosen kormany fuggo;) Pl. ha a volt Thrustmasterem erossege 1x, akkor a DFP 2x, es a G25 4x :))De a "kemenysegben" is vannak kulonbsegek, azis sokat szamit. Raadasul az autobeallitastol is sok fugg (pl. caster), azzal is 2-4x-ere lehet "novelni" az FFB-t... -
#2362 csodálokozom ezeken a 20-30-40% okon, olyan mintha nem is lenne akkor:)