16062
-
#2321 Hozzászólások felügyelete, törlése. Nem ártana banner alatt hasznos linkeket látni. Topic írott, iratlan szabályainak betartatása. Meg ehez hasonló dolgok. -
[Walaki]D`Lair #2320 Unlockolni kell újra ha feltetted a V patch-et... -
#2319 Jóvan vazze.. Amúgy Ger1 téged ismerlek..:D egyszer írtál az egyik lfs es fórumomba hogy tegyem ki az oldalad a linkek közé.. De sígítsetek már plíízzz -
#2318 nem semmi... -
#2317 mivel járna?
-
#2316 Megkérdem utoljára, akar valaki topicházigazda lenni? Ha nem, akkor szólok vmelyik modinak hogy tegyen meg engem. -
#2315 Ittvan e.. -
#2314 Tényleg van a V verzióhoz Crack em.. Mutatom is: -
#2313 The Lama Song.. Köszi szépen.. Nemhittem volna, hogy ilyen hirtelen rátalálok arra, amit kerestem:D Nade tényleg, segítsetek már abban a Trabantos autóhangban.. -
#2312 itt minden infot megtalálsz amit kerestél -
#2311 Amúgy már régi LFS-es vagyok.. S1 óta a nagy FAN ok közé tartozom:) -
#2310 Jóvan ULTRAMEGALOL..:D Nem akartam lámának látszani szal.. Nemtudtam mást írni -
#2309 Szevasztok! Érdeklődni szeretnék hogy a #1755ös hozzászólásban van egy videó, és a kiskocsinak TRABI hangja van! Hogyan lehet eztet mégis megcsinálni? Köszi szépen! Ja és amúgy volt egy link: http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar Sajna már törölték..:( Köszi az infót.. U.i.: Nemvagyok LÁMA, és nemkell egy óráig magyarázni mindent!:) Köszi. Cső -
dashed_ #2308 -
#2307 LOL!!:)) "...az kap a V verzióhoz Crack et!! Köszi szépen. Jaés, nem WAREZ ..." -
#2306 ultramegalol -
#2305 Szevasztok! Azlenne a gondom hogy: a V verzióval nemtudok S2 módban multizni! De az U val tudtam.. Nemvagyok láma.. Van Hamachi meg minden! Ha valaki megmondja hogyan lehet, és működik is, az kap a V verzióhoz Crack et!! Köszi szépen. Jaés, nem WAREZ -
#2304 ha nincsen dombor kártyád, privizz rám és segítek... -
bödön ödön #2303 www.liveforspeed.net
buy és egy dombornyomott bankkártyával már a tiéd is a licenc. -
Csaba42 #2302 Sziasztok! Nem tudják megmondani, hol lehet Magyarországon S2-es licence-t kapni? Szeretnék ilyet venni már végre, de jó lenne, ha nem Németországból vagy Angliából kellene rendelnem :(. Üdv: Csaba -
#2301 ilyeneket láttam én is :)
de linket már nem tok. Majd keresek. -
#2300 hmmm.... ismerős gép :)
http://desktopmachine.com/cars/78-RaceAbout%20wallpapers.html -
#2299 ·· jaja
1ébként meg google a barátod :) és a read me-be be lehetett volna olvasni -
#2298 Idezve a readme-ből:
.NET framework kell a müködéséhez
Csomagold ki a lappert egy könyvtárba
Indíts egy LFS servert /insim=29999 paraméterrel, de ezt a chatba is beirhatod ha már megy a szerver.
Másold be a minta scriptet (lfslapper.cfg) a "cfg" mappából a "bin" mappába.
Nyisd meg jegyzettömbel és módosítsd, ahogy te szeretnéd.
Futtasd az lfslapper.exe parancssorból, add meg paraméterként a script nevét
pl: lfslapper.exe lfslapper.cfg -
GBence1991 #2297 és ezt h kell beüzemelni??? mert nekem nem ment! előre is kössz üdv. -
#2296 LFSLapper
-
GBence1991 #2295 ööö.és honnan lehet lexedni ezt a lapper?? -
#2294 volt eddig is egy Hostom , letöltöttem a lappert , beállítottam elindítottam :D és megy... :) -
#2293 eltaláltad :D:D -
#2292 amennyiben nincsen be**optam? :) -
#2291 Amennyiben license-ed van akkor méri a http://www.lfsworld.net/ oldal. -
#2290 nincs valami progi ami méri hogy hány km-t mentem hány liter benzin fogyott adott nap? -
GBence1991 #2289 hogyan csináltad???? -
#2288 sőt még az én hostom is ilyen (mostmár :lol:) -
#2287 én is voltam már ilyen serveren -
#2286 tényleg van ilyen szerver én is voltam már hasonlón, ott mondjuk más infokat is számolt, és írt a szerver.lfs forum drift server
nem te nyitottad ezt a témát? itt amugy lfs lapper addont ajánlják. -
dashed_ #2285 akkor elnezest, en meg nem talalkoztam ezzel a pontozasos akarmivel:) -
dashed_ #2284 nemmondod.. -
#2283 demo versionom van, nekem nincs fent semmi mod.
de lehet hogy nekik van... -
#2282 Az valami Mod akkor.