16062
-
#2121 nem lehetett mivel megvan szabva a maximális file méret és már a 4 mb osat sem engedte asszem.
-
#2120 hát nem -
#2119 Engem a gtl hangok érdekelnének! Azt nem tudná vki feltölteni? -
#2118 Nem lett volna 1szerűbb 1 db fájlba? -.- ( 57*2 mb ) -
#2117 remélem mindenkinek menni fog.
MÉg most töltéstek :) mert kell a tárhely. Köszönet érte: Kígyós Gergely-nek! -
#2116 ha valakit érdekelnek a GTR2-es hangok akkor azok letudják tölteni a http://www.bekesfighterek.fw.hu/GTR2/GTR.part01.rar (első)
/GTR.part10.rar
/GTR.part20.rar
/GTR.part30.rar
/GTR.part40.rar
/GTR.part50.rar
/GTR.part57.rar (utolsó)
(gyengébbek kedvéért) : remélem 1értelmű:
57.db csomagolt fileból áll és ezeket total commanderrel összeilleszted.
csak 7 db-ot linkeletem ki, értelem szerűen a sorszámot növeled és már megy is a link.
-
#2115 nem vistát használok elösször amikor próbáltam jó volt aztán később próbáltam megint összehozni v.mi jó hangot és akkor már csúszott... -
Mar az elozo verziok is teljesen jok voltak, es mar ebben is van jonehany ujitas! Azert igy, normalis(abb) hangokkal, elvezetesebb az egesz:) -
Letöltés -
Marki.. #2112 A Carsound Remixer prioritását kell felállítani normálról high-ra a feladatkezelőben.
Az U22 miatt nem csúszik így a hang, inkább csak serceg, de Scawen már dolgozik a DirectSound-on a jelenlegi waveOut-os megoldás helyett, és úgy tűnik jó lesz Vistán is most már. -
#2111 3dsmax-ban csinálták meg nekem. -
#2110 van msn-ed? ott átküldeném a hangokat!([email protected])
jer blrallycross\rb4, minjart megyek vissza:P -
Horci #2109 U22-es patch-el vannak gondok. Azért csúszik a hang (ha nem Vistát használsz)
U20-al semmi gond sincs, azt használdd amíg nemoldódik meg a probléma -
#2108 kamera forgatása: huha nemtom most pontosan hogy shift vagy ctrl de asszem bal shift + u és aztán jobb egér gomb+ egér mozgatása...és azokat a menüket a space-el tudod eltüntetni.
Az összes kijelzett dolgot pedig a shift + F el tudod eltüntetni. -
#2107 F1,F2,F3,F4 -
#2106 Hol lehet ilyen lassításokat csinálni meg mivel lehet forgatni visszajátszáskor a kamerát, mert arra se sikerült rájönni pedig mindent végignéztem: -
#2105 én azt ajánlom hogyha visszajátszásból veszel fel akkor lassítsd be mondjuk félszeresre vagy még lassabra és aztán majd egy videó szerkesztő progival visszagyorsítod normál sebességre. (Ez nem tudom milyen hatással van a hangokra mert hang nélkül szoktam venni...) -
#2104 Az miért van hogy a hang csúszik ?:)
(az is lehet hogy a gép volt belassulva és azért :) ) -
#2103 BLACKHOLE MOTORSPORTS -
#2102 Hol találok letölthető skineke beállításokat stb...? -
#2101 azért szaggat, mert kell neki egy pici konfig is... -
#2100 Nah hali srácok.
Most kezdtem bele én is az LFS-be de engem inkább a drift része érdekel :D
Annyi, hogy videókat mivel vesztek fel játékból, mert én Fraps-al próbálkoztam, de szaggat mint az állat. Meg hol találok normális Skineket az autókhoz? -
#2099 thx:) -
#2098 http://setupfield.teaminferno.hu/ -
#2097 őőőőőőő MSI, asszem nem értek hozzá :) -
#2096 Régebben volt egy ilyen "inferno"(?) team vagy micsoda, ahonnen lehetett set-eket leszedni, de most nemtalálom sehol...
Mi történt az oldallal?
Van helyette valami másik ahonnan jo setteket huzhatok? -
#2095 mégsem... -
#2094 VGA Driver-ből, Ati vagy Nvidia? -
#2093 Élsimítás?
Hol, hogyan?
Totti: köszönöm :) -
dashed_ #2092 antialiasing -
#2091 -
#2090 Sziasztok
az eddigi 17-es monitoromon nem volt gond a graffal, de a mostani 19-es monitoromon már sokkal jobbn látom, hogy a sok ferde csik helyett inkább ilyen "lépcsők" jelennek meg...
miket állítsak be, hogy a hető legjobb legyen a graf.??? -
#2089 1kis leírást tudnál írni a lamabbaknak :)
thx. -
Horci #2088 Megszületett az STCC 2. versenyének az összefoglalója is. Aki látta az első videót (#2000), tudja hogy mire számíthat.
A gyengécskébb minőségűben vannak appró hangkódololási hibák :)
Low Quality
http://www.youtube.com/watch?v=fZnXNcb6slA
Medium Quality (270 MB)
http://files.filefront.com//;6013874;;/
-
#2087 jójaz :) -
#2086 -
#2085 a mostanit nemtudom, az előző verzió nem működött, ha jól emlékszem.
probíren! -
#2084 demoval müxik a soundmixer? -
#2083 Utólagos engedelmetekkel csináltam egy másik bannert, és be is rakattam! -
priluki #2082 lol.. köszi