16062
  • r4f1
  • w77d
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne: 1. szép grafikával és j fizikával randelkezik a játék?
    2. Hol tudnám megvenni a programot?
    Válaszotokat köszönöm!
  • r4f1
    szép :)
  • r4f1
    amikor a képet linkeltem akkor elfelejtettem mondani askin az saját gyártmány :D
    de a képet e2Mustang szerkesztette ezúton is köszönet neki.
  • Istencsászár
    Nemlehet. Nincs. Ez nem motor, hanem autó szimulátor.

• SD456
    Sziasztok!

Ehez a játékhoz nem lehet letölteni kocsikat? és a játékhoz nincs motor? azt nagyon hiányolom belőle.

Előre is köszönöm!
  • GBence1991
    THX
  • Horci
    Fú, de állat. Egymás után 2 egyforma kérdés :) (inkább nemis mondok rá semmit)

a data/skins könyvtárban *.jpg formátumban vannak a skinek. Painttel lehet rá firkálni :)
  • GBence1991
    sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok SKIN-t csinálni egy kocsira???
  • bence33
    hy all. hogyan tok a kocsimra saját skint csinálni??? pls segitsetek. KÖssz
  • bertino
    -.-
  • Ch_Slater
  • GubiPapa
    Jól van öcsém nem kell berágni.
    Ne legyél elszállva magaddal.
    Kössz...
  • Alexease
    De;) V bill.
  • neevous
    bocsi, csak rászoktam a roszra:) akkor nem lehetséges?
  • Alexease
    Esetleg nem NFS mumus vagy inkabb?!:) Kulso nezet...?!
  • neevous
    köszi szépen már megy!:) már csak az irányítást kell megszoknom:). Arra nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell külső nézetere átállítani.
  • Horci
    A beállításokban a controlsban lehet a tengelyeket behangolni (pl, hogy gázpedál nyomására mit csináljon) Azokat állítsd be.

A másik probláma ami lehet hogy windowsban a kormány beállításoknál egybe kezeli a gáz és fékpedált. Célszerű szeperálni a gáz/fékpedált. Ezt LFS-ben is bekell állítani (úgyanúgy a controlsban)
  • neevous
    Üdv!
    Megszereztem a teljes LFS-t és olyan problémám lenne, hogy nem tudok elindulni. Tudok oldalra nézelődni, meg minden, de gázt nem tudok adni. Van valami ötletetek?
  • Horci
    jah, én követtem el aztis :)
  • Máté94
    Tetszenek a skinek a zöld nagyon:D és Horci te voltál az STCC kupában a D.Horvath mert leírtad (nem azért mert benne voltam:):))?
  • Horci
    Én inkább nemis jelentkezek, mert egy rossz pillanatomban, a krekkesekkel együtt mindenkit kibannolnék :)
  • Máté94
    Helló mindenkinek én is játszok az LFS-el és azt kérdezném,hogy ennek a fórumnak vannak LFS szervere?
  • Loco
    No_warez te ékszer!

Ilyet szól: felbrakelni! LOL!

Senki nem fog segíteni. Ha mégegyszer könyörögni kezdesz törésért, kapsz két hét gondolkodási időt.
  • Kaszi46
    Festésekről: én betegesen festegetek, addig nem is szeretek "beleülni" egy autóba amíg nem csinálok hozzá skin-t:P fpseknél is, ha van rá lehetőség, a magam ízlésére formálom(sof2skinpackpic). és igen, gyorsabb vagyok tőle a pályán!

Mivel Bobby nem tudja elvállalni a házigazda szerepet, ezért feltenném a kérdést, lenne-e valaki aki affinitást érezne a dolog iránt? Ha nincs senki, akkor ló helyett jó a szamár is, alapon lehetek én is, de úgy érzem az lfs-ben eltöltött órák száma miatt, elsősorban más lenen erre a jogosult.

• GubiPapa
    1:35:56-ot akartam írni bocsi :)
    Valami rosszat kérdeztem :) :)
  • Alexease
    A bannert nezted mar?!
  • GubiPapa
    Nem mintha én nem akarnám megvenni de valaki segíthetne Felbrake-elni a játékot :)
    Lécci :)
    Amúgy atom jó a game és nagyon jól megy egérrel.
    Gondolkozom a kormányon.
    Sima elsőkerekessel,egérrel 1:25:56-ot mentem
  • Loco
    Vinyl adds Horsepower!!! :D
  • Alexease
    A festes sose erdekelt, en ugy sem latom a sajat automat, a visszajatszas meg bosszanto:) Egyedul online van haszna.
  • Horci
    és ettől a sok lángtól gyorsabb? :) Teljesítményfokozó dekorcsík :):)

Amúgy jólfest mind a 3 !
  • Kaszi46
    úgylátom hasonló az ízlésünk:P

piros a csapattársamé, zöld az enyém:)
  • b-type
    srály verda
  • Ch_Slater
    te is át tudod. átméretezed a gépeden és feltöltöd a tárhelyre ugyanolyan néven mint ez. és akkor kisebb lesz. :D

szerk.: amúgy nem rossz
  • r4f1
    uhhh sry széthúzza a topicot plz dashed írd át...
    thx
  • r4f1
  • bertino
    jah igazad van, a második nekem is jobban tetszik
  • Kaszi46
    kékháttér(sztem béna)-nem végleges betük széleinél
    ez talán jobb
  • lac coo
    Most tűnt csak fel: itt nem vagy házigazda ??? Ne mááááá !
  • bertino
    nem tudjátok ugy megcsinálni a bannert, hogy a fekete háttér a fórum kék színe legyen ? :)
    csak egy felvetés