16062
-
#2041 -
#2040 Sziasztok!
Két kérdésem lenne: 1. szép grafikával és j fizikával randelkezik a játék?
2. Hol tudnám megvenni a programot?
Válaszotokat köszönöm! -
#2039 szép :) -
#2038 amikor a képet linkeltem akkor elfelejtettem mondani askin az saját gyártmány :D
de a képet e2Mustang szerkesztette ezúton is köszönet neki. -
#2037 Nemlehet. Nincs. Ez nem motor, hanem autó szimulátor.
-
#2036 Sziasztok!
Ehez a játékhoz nem lehet letölteni kocsikat? és a játékhoz nincs motor? azt nagyon hiányolom belőle.
Előre is köszönöm! -
GBence1991 #2035 THX -
Horci #2034 Fú, de állat. Egymás után 2 egyforma kérdés :) (inkább nemis mondok rá semmit)
a data/skins könyvtárban *.jpg formátumban vannak a skinek. Painttel lehet rá firkálni :) -
GBence1991 #2033 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok SKIN-t csinálni egy kocsira??? -
bence33 #2032 hy all. hogyan tok a kocsimra saját skint csinálni??? pls segitsetek. KÖssz -
#2031 -.- -
#2030 -
GubiPapa #2029 Jól van öcsém nem kell berágni.
Ne legyél elszállva magaddal.
Kössz... -
#2028 De;) V bill. -
#2027 bocsi, csak rászoktam a roszra:) akkor nem lehetséges? -
#2026 Esetleg nem NFS mumus vagy inkabb?!:) Kulso nezet...?! -
#2025 köszi szépen már megy!:) már csak az irányítást kell megszoknom:). Arra nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell külső nézetere átállítani. -
Horci #2024 A beállításokban a controlsban lehet a tengelyeket behangolni (pl, hogy gázpedál nyomására mit csináljon) Azokat állítsd be.
A másik probláma ami lehet hogy windowsban a kormány beállításoknál egybe kezeli a gáz és fékpedált. Célszerű szeperálni a gáz/fékpedált. Ezt LFS-ben is bekell állítani (úgyanúgy a controlsban) -
#2023 Üdv!
Megszereztem a teljes LFS-t és olyan problémám lenne, hogy nem tudok elindulni. Tudok oldalra nézelődni, meg minden, de gázt nem tudok adni. Van valami ötletetek? -
Horci #2022 jah, én követtem el aztis :) -
#2021 Tetszenek a skinek a zöld nagyon:D és Horci te voltál az STCC kupában a D.Horvath mert leírtad (nem azért mert benne voltam:):))? -
Horci #2020 Én inkább nemis jelentkezek, mert egy rossz pillanatomban, a krekkesekkel együtt mindenkit kibannolnék :) -
#2019 Helló mindenkinek én is játszok az LFS-el és azt kérdezném,hogy ennek a fórumnak vannak LFS szervere? -
Loco #2018 No_warez te ékszer!
Ilyet szól: felbrakelni! LOL!
Senki nem fog segíteni. Ha mégegyszer könyörögni kezdesz törésért, kapsz két hét gondolkodási időt. -
#2017 Festésekről: én betegesen festegetek, addig nem is szeretek "beleülni" egy autóba amíg nem csinálok hozzá skin-t:P fpseknél is, ha van rá lehetőség, a magam ízlésére formálom(sof2skinpackpic). és igen, gyorsabb vagyok tőle a pályán!
Mivel Bobby nem tudja elvállalni a házigazda szerepet, ezért feltenném a kérdést, lenne-e valaki aki affinitást érezne a dolog iránt? Ha nincs senki, akkor ló helyett jó a szamár is, alapon lehetek én is, de úgy érzem az lfs-ben eltöltött órák száma miatt, elsősorban más lenen erre a jogosult.
-
GubiPapa #2016 1:35:56-ot akartam írni bocsi :)
Valami rosszat kérdeztem :) :) -
#2015 A bannert nezted mar?! -
GubiPapa #2014 Nem mintha én nem akarnám megvenni de valaki segíthetne Felbrake-elni a játékot :)
Lécci :)
Amúgy atom jó a game és nagyon jól megy egérrel.
Gondolkozom a kormányon.
Sima elsőkerekessel,egérrel 1:25:56-ot mentem -
Loco #2013 Vinyl adds Horsepower!!! :D -
#2012 A festes sose erdekelt, en ugy sem latom a sajat automat, a visszajatszas meg bosszanto:) Egyedul online van haszna. -
Horci #2011 és ettől a sok lángtól gyorsabb? :) Teljesítményfokozó dekorcsík :):)
Amúgy jólfest mind a 3 ! -
#2010 úgylátom hasonló az ízlésünk:P
piros a csapattársamé, zöld az enyém:)
-
#2009 srály verda -
#2008 te is át tudod. átméretezed a gépeden és feltöltöd a tárhelyre ugyanolyan néven mint ez. és akkor kisebb lesz. :D
szerk.: amúgy nem rossz -
#2007 uhhh sry széthúzza a topicot plz dashed írd át...
thx -
#2006 -
#2005 jah igazad van, a második nekem is jobban tetszik -
#2004 kékháttér(sztem béna)-nem végleges betük széleinél
ez talán jobb -
#2003 Most tűnt csak fel: itt nem vagy házigazda ??? Ne mááááá ! -
#2002 nem tudjátok ugy megcsinálni a bannert, hogy a fekete háttér a fórum kék színe legyen ? :)
csak egy felvetés