16062
-
#2361 momo racing: 20-40% kocsitól függ, de nekem afölött fárasztó hosszu távon -
#2360 logi momo: 100%-on -
#2359 Azt pont nem tudom, de 30%-körül már gyorsabb az ember szerintem... persze sokban függ a setuptól, mert az utánfutás nagyban befolyásolja. Minnél feszesebb az autó, annál erősebb a force... De a bevásárló kocsinál is ha rozsdás a forgórész, elég szar tolni
-
#2358 DFP-re gondoltam speciel! -
#2357 Kormánytól függ... -
#2356 A Force erosseget ti mennyin hasznaljatok? -
#2355 En a max FPS-re gondoltam ,sorry! :) -
#2354 Szívesen, látod nem siklottam át az üzeneten, azért is szerepelt az f szinkron a képen. -
#2353 Koszi mindjart 200-on van!! Orok hála!! -
#2352 :) a teljes képernyős f szinkron ki van kapcsolva vagy be? ha be kapcsold ki! -
#2351 Olvasd please el amit irtam es akkor rajossz vmire,h atsiklottal a HSZ-en! :))))) -
#2350 beállítások\egyéb:
-
#2349 Miert van az,hogy 60 FPS-nel levan korlatozva nekem a jatek mikozben kikapcsoltam ezt benne? MAs jateknal nincs ilyen gondom! -
Marki.. #2348 Az ne tévesszen meg, hogy a kormány tetején lévő csík nem középen van, hanem a közepétől jobbra. Ettől függetlenül még húzhat jobbra, függ a kormánytól is, amivel mész. -
#2347 De oda tartozik.....de csak páran idegesek erre a témára :) -
Torry #2346 Eltudnád küldeni emailben?
[email protected]
Remélem ez nemtartozik warez témába. -
#2345 az megtörtént 88x a beállítás alatt, de utánna is jobbra húzott! -
#2344 ok. -
#2343 igen inkább told "Al-k" ellen az való neked.
Nincsenek driftes haverjaim. Jobb ha tőlem tudod.
És azok akik csak pörögnek a pályán azokat dobni szoktam, akik Driftelnek azokat nem mindig, csak ha zavarják a versenyzőket(mert a versenyzés az első és az után minden más.)
Mi 1ébként próbáltunk versenyezni , és nem arra figyeltem hogy te kivel ,és mit csinálsz...
Csak megláttam mit írsz 1x és megkértelek ,hogy fejezd be.
De nem értettél a szóból. Ennyi. -
#2342 és mégvalami!
ha én vagyok a hülye, akkor azt hogy jellemeznéd ha kilök egy szerencsétlen mert neki éppen pörögni van kedve és utána még engem kurvaanyáz?
természetesen nem kell válaszolnod egy hülyének akinek köze sincs az S2-höz. -
#2341 Tekerd ki mindkét irányba ütközésig, és utána középre fog állni!
-
#2340 valamennyire megoldódott! eddig az U volt fent, és a V patch! leszedtem a full V-t, majd feltettem azt, most nem húz jobbra, csak egy ici picit, de nem annyira mint a képen, alig észrevehető! -
#2339 így van. külföldi s2-es servereken nem kell ilyen messzire menni mert mint ahogy mondtam is ott nem igazán vannak olyan idióták mint akik feljöttek a serveredre. pedig ez nagy szó ám...
ha kidobtál volna minden hülyét akkor kezdhetted volna magaddal is akár.
nyugi többé ilyen hibát nem követek el hogy felmegyek a serveredre...akkor már inkább tolom AI-k ellen. még azoknak is több esze van mint némelyik drifter haverodnak...;):D
idiot -
#2338 hali
az szerintetek mitől van, hogy a kormány amivel játszom, az normálisan áll, de a játékban kicsit jobbra húz! tehát a kormányt kicsit balra kell fordítanom, hogy egyenesen menjek! beállítottam már 100x, de állandóan jobbra akar húzni!
kép róla -
#2337 1.
Hogy miért okoskodtam:
Hogy beszéltél???
2.
A hülyéket ki lehet dobni.Meg is történt (veled kezdtem)
Aztán nagyon jót tudtunk versenyezni.
3.
S2 ben nem használnak ilyen szavakat amiket te használtál.
És ha jól emlékszem akkor megkértelek ,hogy ne beszélj így.
És te kezdtél el okoskodni.
Ennyit erről... -
#2336 Azért ha valaki taláxik velem, "Varee_HUN" néven tolom, az sikítson majd rám.... :) -
#2335 hát igen. public magyar demo serverre utoljára tettem a lábam.azt hittem hogy a külföldi publictól rosszabb és szánalmasabb nincs.
dehogy nincs a magyar demo public :)
ennyi hülyét egy rakáson...és még a drága host is nekem okoskodik...
komám! hogy nekem nincs S2-őm? iszonyatosan mellétrafáltál báttya.
nekem akarod megmagyarázni hogy milyen az S2 scane? ismét bukó a dolog.
szerintem meg ne szólalj. -
#2334 most indítottam :) -
#2333 akkor majd írj ide is ha indítasz...;) -
#2332 biztos -
#2331 Jól van, akkor majd csak összefutok valakivel.... :) -
#2330 Én szoktam néha indítani hostot
Magyarország néven. Mindig teli van :) -
#2329 tünnymárafaszomba :\ -
#2328 Hali!
Én játszok vele és csak demo szervereken, viszont én elég sok magyarral összefutok. Szerintem próbálkozz a Firestorm meg a BlackwoodGP szervereken itt elég sokszor összefutok magyarokkal. -
#2327 Hi all!
Nem szokásom sűrűn benézni ide, de érdekelne már, hogy van-e még itt valaki, aki tolja a gémet neten, mert naon kevés magyarral talákszom...
Igaz én csak a demót tolom, de az is iszonyat tud lenni. -
#2326 Csak megéri ide benézni néha -
#2325 -
#2324 részemről: 1 mellette.
-
#2323 nem emlékszem erre sry :D.
Sajnos nem tok segíteni.
1 biztos megoldás azért van :
Vedd meg! :D
-
#2322 engem érdekelne...