16062
-
#2962 Hehe asszem ez bőven elég is volt a meggyőzésedhez :)
Én csak annyit mondok:
Ha játszol a demoval, 1 idő után nem bírod ki ,hogy ne vedd meg :) -
#2961 www.liveforspeed.hu
Nemcsak tábora van, hanem az egyik legkomolyabb online bajnoksága is.
Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi Clio bajnok Kiss Norbert is ezzel a játékkal kezdte, mai napig versenyzik , és legalább hatszoros LFS magyar bajnok. -
#2960 Kapsz 1 kodot es goooooooo!! :)))))) -
#2959 Hmm, izginek tűnik. Kézzel fogható dobozos csomagot lehet valahol venni ? Vagy csak pár byteot kapok pinzért ?:) -
#2958 Szerintem a legjobb netes támogatása, legjobb netes kódja, legnagyobb netes tábora, az lfs-nek van.
Nagyon kevés idióta játszik vele, tehát ha felmész public szerverre, még akkor is biztosított a tiszta versenyzés.
Számtalanszor érezetm úgy, egy egy játék után, hogy rohannom kell ide, és elkezdeni ömlengeni, hogy mekkora fílingje van ennek a játéknak.
Ez tényleg egy verseny szimulátor, és tényelg át lehet élni szinte mindet, amit érezhetnek a pilóták versenyek közben. Itt most természetesen nem az emberre ható valós fizikai erőkre gondolok.:P Azon kívül hogy nem érzed a benzingőzt, nem hatnak rád a nehézségi erők mindent megkapsz.
-
#2957 Srácok, mondjatok valami jót erről a gammáról neten.
Este ugyan kipróbálom a Demot, hátha kedvem lenne megvenni. Singl-ben játszottam már sokat.
Egy valag pénz ez azért, hogy neten is nyomulhassak, díícsérjétek. :)
Van rendesen tábora nálunk ? -
#2956 Pedig mar jo ideje benne van;) -
#2955 Azt tudtátok hogy shift+a bill. kombinációval elő lehet hozni, a beépített hangszerkesztőt?
Minden autóhoz lehet csinálni saját hangot, akár többet is, ezeket el lehet menteni és később, pár gombnyomással lehet köztük váltani.
Mások által módosított hangokat is le lehet tölteni, és használni.
Engine Sound Sharing
(ide postolják az autóhangokat)
Nekem ez tök új, tegnap este vettem észre.:) -
#2954 Változások, bővebben:
Többjátékos mód:
- a szerverekre max. 47-en csatlakozhatnak
- versenyben résztvevő autók száma 32-re nőtt
- Demoban 12 autó vehet részt a versenyben, a szerverre 15-en csatlakozhatnak
- dedikált szervereken is lelehet menteni a visszajátszást
- csatlakozást megkönnyítő sorbaállós rendszer :)
- rajtnál az autó nem marad a rajtvonalnál, neked kell azt elindítanod
- startlámpák új időzítést kaptak
- Kick és Ban szavazatok 8-ra maximalizálva
- Ban szavazások nem szakadnak meg új versenyző kapcsolódásakor
- a jelenlegi szavazásod látszik a kapcsolódási listában, a neved után
- üzemanyag mennyiség nem látható MPR-ben
- gyakorlás módban is működik a kék zászló
- online módban SHIFT+U-t nyomva jelentősen csökkent az FPS, ez javítva lett
- széleskörű hendikep rendszer kiépítése
- F11-et nyomva látható a hendikep értéke, F12-ben a gumik láthatóak
- rajtrács újrarendezése
- FIX: Box utasítások rosszak voltak egy autó előzésekor
Versenyzés:
- kezdő, illetve boxban utántölthető üzemanyag mennyiség 1%-tól 100%-ig állítható
- kvalifikáció és gyakorlás egyaránt a boxból indul
- a kvalifikáció első köre nem számít érvényes körnek
- Egyjátékos módban az AI-k száma 20-ra növekedett
- box utasítások működnek egyjátékos módban is
- előfeszítés hozzáadása a lemezes sperdiff-hez
- FIX: az AI-k nem tudták a sebességkorlátozást használni
Megjelenítés:
- kistérkép színei változtathatóak ( opciók - megjelenítés - felület )
- lekörözött versenyzők más színnel jelennek meg a kistérképen
- automata eredményjelző
Skinek:
- 2000 nagy felbontású skin letöltéséhez 1 fontot be kell fizetned
- szerverre csatlakozáskor már tölthetőek a skinek
- FULL skin használatakor a skinek nem konvertálódnak dds formátumba
Fordította: Töki
forrás: asrt.extra.hu -
#2953 DFP kizarolag 900 fokosat akartam es csakis driftelek LFS-el , IMADOM!! :))) -
zoolee #2952 Naja....Only aslope...: >
TLG..Megyek is zúzni.. : >
Te ugye DFP vel nyomod???
De jó neked ha igen..
Nekem nem gyártották le mert kevés volt a megrendelő..
Helyette momo van : <
De az is faxa.. -
#2951 Csakis keresztbe!! :)) -
zoolee #2950 Ház..zárt difi, az zárt difi..:) -
#2949 Elvieg a diffin valtoztattak, pontosabban bovitettek az allitasi lehetoseget. -
#2948 csaka demót lehet frissíteni? -
zoolee #2947 Hehe..ez érdekes, mert a w ben és az x ben kipróbáltam ugyan azt a beállítást..x be sokkal stabilabb a verda.. -
#2946 A GS-sel nem kell foglalkozni, fingjuk sincs semmirol;) A gyerekeknek, kisiskolasoknak irnak, azok mindent bevesznek;) Ilyenkor szokott lenni, foleg vakacio idejen, hogy megrohamozzak a forumokat, az ujdonsult rajongok;)))
Amugy nem nyultak a fizikahoz, gumihoz, toreshez. Nagyreszt csak net-es fejlesztesek voltak, es azzal kapcsolatos dolgok. Meg persze kezelhetoseg (mint menuk, opciok), de minden bebbe van az info reszben a patch-nel... -
zoolee #2945 De ez az új fizika(gumi) sokkal jobb..És a törésmodellbe u új??Vagy csak én agyok egy üvegszemű akármi, hogy nem látom?
-
zoolee #2944 JAJAJA..látom, de én ESGÉS RE AKAROK NYUMULNI..:) -
#2943 több magyar host is fut X version alatt...
Lásd: Kockasajt Magyarország. -
zoolee #2942 Ha jól láttam az X verzsönbe, akkor volt egy SG (hun) nevű szerver..Gondolom ti toltátok..Nem lehetne máskor kicsit nagyobb mint 3 fős? -
#2941 Gs is álltalában a sok sz@rról ír, LFS-t meg a "jobbakat" kevésbé emlegeti.
szvsz -
#2940 ``Live For Speed felfrissülés
Anno a Live For Speed úgy lett beharangozva, mint az első olyan verseny játék, ami tényleges szimulációra törekszik.
A bejelentés óta több verzió is megjelent már, amik egyre jobbak lettek, a mai napon viszont újabb állomásához érkezett a sokak által kedvelt játék fejlesztése. Elkészült ugyanis a Live For Speed S2 Alpha X javítás, ami rengeteg újítást és fejlesztést tartogat nekünk. A főbb újdonságok között a 32 fősre kitolt multiplayer szerepel, de a felfüggesztés és a gumik fizikája is át lett dolgozva, illetve a sérülés modellezés is tovább javult. A további részletekért és a frissített demóért látogassátok meg a játék honlapját.``
Link: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28291
Forras: gs
Udv: Bepe -
#2939 A hivatalos oldalon tucatszam vannak linkek. Teljesen uj patch-nel (betu-frissitesnel) szerintem erdemes leszedni a komplett verziot, az a szaz-x megabyte nem oszt nem szoroz a mai neteken. Legalabb meglesz egyben, nem kell benazni a patchekkel. -
#2938 hm nekem semmi gondom nem volt a telepítéssel. És én is az automatikus telepítő rendszert használtam... -
#2937 Hát nekem speciel nem sikerül a program alól, mert állandóan a "nem sikerült megnyittatni az úraindító programot" üzenetet kapom.
Valami ötlet erre (vagy direkt-link a W-ről X-re?)
thx... -
GPx8 #2936 Vagy: az automatikus frissítési rendszer az Lfs-ben... -
#2935 Hihetetlen, de a hivatalos oldalrol le lehet tolteni:)
Ha esetleg komplikalt lenne kilogikazni a linket, akokr a banner alatt megtalalod;) Ha nem megy, akkor: www.lfs.net, www.liveforspeed.net :)) -
#2934 valaki adna egy linket ahonnan letom tölteni az X verziót?????
LFS-en a nevem->MDT<Béka -
GPx8 #2933 Nem arról volt szó, hogy az X-ben változik az autók (GT) belső tere is? -
Rolesz #2932 KIJÖTT AZ X VERZIÓ!!!!! -
#2931 még szép, hogy meg kell venni :)
egyik legjobb szimulátor :) -
dashed_ #2930 -
#2929 Uristen,meg szep,h megkell venni!! :))) -
#2928 regiszrációs kódot kér...meg username,meg passworld...ezek szerint az oldalra kéne bejelentkezni és regelni és megkell venni? :( -
#2927 Sziasztok.Megvan a játék...és nem vágom...miért demo?Mit kell csinálnom ahoz hogy ne demo legyen?Meg még játszani se tudok vele :( -
#2926 gorgorothal csinálj ilyet:D én amúgy szimek közben nem hallgatok zenét,hogy jobban halljam a motor hangját -
#2925 Amon Amarth
right link^^
bad link¢¢
-
#2924 végre tudtam 1 kis LFS-t játszani itt a nagy rohanásban.
Sikerült is "jó" időket mennem XRT-BL1 1.24.85
Amon Amarth (!) hallgatás közben :D
Ami nem éppen nyugis zene :D.
Hamarosan kezdődik a széria kupa (XRT ill XFG) -
zoolee #2923 Jaja..
Mind kicsorog svájci magánszámlákra, akik kedvenc barátaink(mekkora fasság) tulajdonában vannak.
De nó politika mert még bant is kapok...
Nekem 2 hét alatt meg volt a DFP....és már csak 1 hét mire kiszállítják, xal nem toom mért rinyál mindenki amiatt, hogy nincs már itthon 1 darab se...