16062
  • Ombika
  • r4f1
    google a barátod . De ha már itt vagyok akkor segítek XD.
    Drift Pack 1
    és még a hivatalos fúrum topicjait ajánlom:
    1. <----- képekkel illusztrált. Elég jó.

2.<----- ez nemtom mi. Ez is a hivatalos oldal. A google dobta ki LFS DRIFT Layout címszóra. Nézz körül itt is. Vannak még 1éb oldalak régen többet is láttam. Most nem találok 1et se :S
    de mégis.
    Blackhole Motorsports <------------ több dolog is van LFS-hez. Track Updates menüpont alatt keresgélj layoutok után!
  • r4f1
    hopsz nem layerek , hanem layoutok :)
  • Ombika
    Tudnal linket adni esetleg? THX
  • zoolee
    Nem, nemtudok sajnos még nincs liszenszem, de mostani gép mÍg megvan nem is értelmes átlak 15 fps el..
    De ha majd meglesz a nyú gép amit mondtam, akkor lesz 1 csomó játékom Így netről.Pl LFS,G mod HL2 höz, stb..

3076:Hát, legalább megtanulok tisztességesen pit-drift elni, és a szűk résbe nem bekú.ni a verdát..

• r4f1
    ja 1ébként tudsz letölteni "előre elkészített " pályákat is.
    És betudod illeszteni a játékba. Vannak elég jó DRIFT layerek
  • r4f1
    ja . Ha nagyon unatkozik az ember :)
  • zoolee
    Monnyuk kicsit kevés benne az objektum, de Így is lehet vele hülyülni:)
  • zoolee
    THX...
    Komoly cucc.
  • r4f1
    nem kiegészítő!
    Ez akkor működik , ha van S2 licenced . bemész a pájára megállsz az autóddal v.hol. Megnyomod a shift + u -t vagy Ctrl + u -t fejből nem tudom.
    Akkor vált kamera nézetet és kijön pár sor szöveg. Ott lesz 1 olyan ,hogy objects / tárgyak On/be vagy Yes / Igen , Nem tudom melyik van.
    Aztán válogatsz. A többire rájössz sz.tem.
  • zoolee
    Hi, lenne 1 kérdésem, ugy van ez a kiegészÍtő amivel a parkolóba tudok rakni mindenféle terelő akármit..(bóját,ezt a beton vagy milyen tömböt).
    És a kérdésem, ezt honnan lehet leszedni, és hogy müxik?
  • r4f1
    thx!A következő verseny 2007.07.22 én lesz.
    1ébként www.LiveForSpeed.hu :)
  • zoolee
    Grat..
    Mikor lesz a next race?
  • r4f1
    nah vége a versenynek :D asszem a csapattársam átvettük a vezetést pontversenyben :D
  • r4f1
    ja látom az X10es patchet
  • r4f1
    na megyek gyakorolni , 30 perc múlva kezdődik a verseny
    BL2 - XRT
  • r4f1
    ezeket nem látom de keresem :)
    dobhatnátok 1 linket
  • zoolee
    Naja, ezért nem megyek külföldi szerverre.
  • dashed_
    x10es is van mar:)
  • Alexease
    Van X9 vegleges...
  • r4f1
    X8as patch
  • r4f1
    hehe igen ezek a "noname" szerverek ezzel járnak. Én sem kedvelem őket, de néha-néha felnézek. Hátha lehet 1 jót versenyezni.
  • Kaszi46
    szinglibe még nem is játszottam, noname szervereket meg kerülöm. valószínüleg emiatt nem érnek iylen kellemetlen meglepetések.
  • r4f1
    szoktál multizni ?
    Keress fel olyan külföldi hostokat ahol mondjuk vannak 5en vagy kicsit többen és olyan nevű a host ami nem "neves" pl ne olyat mint a DFH serverek vagy Nettika stb
  • Kaszi46
    hmmm érdekes, velem ezek a dolgok még soha nem fordultak elő.
  • r4f1
    hm külföldi hoston van sokszor olyan ,hogy felmész nem tudják ,hogy milyen időt tudsz és nagy pofával elkezdik osztani az észt.
    Aztán mondod nekik ,hogy rendezzük le a pályán. Mész nekik 1.24 es időt (BL1-XRT) akkor megpróbálnak kilökni , és amikor te esetleg visszalöksz akkor kidobnak. Vagy a másik ,hogy nem is kell visszalöknöd ,de látják ,hogy jobb vagy és elkezdik hívni a szavazást... Szeretem az ilyesmit.
  • zoolee
    Höm...értem..Vannak ilyen faxnoob modik..
    Remélhetőleg csak 1 napos bant kaptál.:)
    Engem az 1 höz hasonlóért raktak ki 1 szer 1 szerverről...Szarvolt a rajt, valaki rámhúzott, hogy még kivülebbről tudjon kanyarodni, kirakott a boxkijárathoz, mindenki megelőzöztt belülről, eltelt 2-3 kör, felküzdöm magam, erre a nyomorék kilök megint, de lendületből pont visszapörögtem a pályára, fogtam és Hosszúegyenes végén kiraktam a francb.:)És elkezdett okÍtani, hogy mit csináltam, hogy az ő jó versenyét elbaxtam..Én meg Írtam, hogy "Hát te mi a q.va @nyádat képzelsz??Vagyél már vissza 1 kicsit, szerinted ki rakott ki 2x a pályáról "véletltnűl"???"És kaptam 1 kick et..:P
    VAn előnye a demo recernak.:)
    Le a köcsög modikkal.XDD
  • Rolesz
    Ja volt oka az hogy összevissza csúszkált a csávó előttem (mert béna volt) és én már le is köröztem őt villogok dudálok semmi erre lemegyek a fűre hogy majd ott megelőzőm erre rámrántja a kormányt kicsúszok és 1. helyről 3. leszek egyből teljesen összetört verdával.Ezután mondom neki hogy mit csinálsz te büdös noob erre bannoltak.Ja és a csávókám még laggolt is picit. És kb ugyanezért bannoltak még egyszer csak akkor nem csúszkált a csávó előttem.Hanem csak nekemjött izomból.
  • r4f1
    az örökzöld : Bl1 XRT
  • r4f1
    ja biztos van oka...
  • zoolee
    Mi az oka??Biztos van valami...
  • Rolesz
    ÁÁÁÁÁ.Kitiltotak ZION RACE SERVERRŐL MEG HUN GSIről(a lámák).
  • zoolee
    Hát, ha jelzi, hogy fel kéne rakni, akkor érdemes, mert nem test patch már.
  • Rolesz
    Szerintetek érdemes feltenni az X9-et?Mert az auto-update jelezte.
  • Ombika
    Melyik palya,melyik auto,megnezem mit tudok!?
  • zoolee
    Ehmm..az lemaradt, hogy a 25 a rekord..áltban 13-19 közt mozog, úgy, hogy a teljes tex nincs bent csak az erőmututó tűk:)
  • r4f1
    megnéztem . Ha zenét hallgatok 10-25 FPS között mozog a dolog :).
    18 fölött nem vészes. 20as átlag FPs el mentem 1.25.96os időt.
  • zoolee

Nyub!
  • r4f1
    hát ha nem vagy csóró akkor újjítsál be v.mit és ne nekünk sajnáltassad magad...
  • GPx8
    Szvsz. laptopon max. Tetrisezzél...