16062
  • Balintrial
    akkor üdv a csapatban
    BDT TriaL néven megtalálsz
  • Rolesz
    Ma felvettek a BDT-be.
  • zoolee
    Krhmm, ha elolvastad voltna ennek az elosztó nak a tulajdonságait a linken amit Ger1 adott, akkor látnád, hogy ebben a TrippleHead2Go van van 1 'Monitor Bezel Management' ami pont a törést hivatott kiküszöbölni..
    Te, hogy ne kelljen keresgélni Itt van, kb a cikk közepén, amikor 2x3 monitor van 1 más mellett...
  • pointer4
    Igen, csak akkor még nem voltam gép közelben :) Köszi neked is. Meg ezt a multi monitor dolgot.
    Azthiszem leteszek róla :D ára
    Ez meg a 3. moncsi helyett inkább megveszem a projektort :)
    Nem is törik meg és nagy is :)
  • Alexease
    Regebben en is gondolkodtam egy ilyenen, de a cucc eleg irrealis ara, a 3 egyforma monitor koltsege azert elremiszto;) Nem beszelve arrol, hogy ehez akkor mar kell egy olyan videokartya/gep is, ami ki tudja tolni magabol ezt a felbontast;)
  • r4f1
    még 1 ilyen link :)
  • zoolee
    Az az "elosztóketyere" valszleg a Matrox nak a tripplehead2Go ja volt..
    Nagyon jó a ketyere mert különféle monitorokat is rátolhatsz, de az ára:S
    itt hun ba 70 rongy..:S
  • r4f1
    .mi ilyesmit próbáltam én is kifejezni :) tegnap
    több monitoros cucc oldala
  • pointer4
    Leszedtem a hordókat, nahh tutti :) kösszi :) megyek hunyni :)
  • pointer4
    Eredeti , naná hogy az. Egy ilyen game ? :)
    Maxx csak rávan rakva pár textúra.
    Köszi, kísérletezek.
    Amúgy láttam pár videot. Amikor valaki 3om monitorral játszik az valami video elosztó kütyü vagy spéci VGA ?
  • zoolee
    Jahmm, végom, akkor shift+u ball lent az opciók tetején pája szerkesztése be, majd jobb alul opciók közt minden törlése...
    Nem ezek a pontos nevek, de csak kitalálod mire gondoltam..
    Am eredeti?
    Mert ahogy elnézem nem, vagy crack elt.
  • Alexease
    Eredeti?!
  • pointer4
    De ez egy single game nálam :)
  • zoolee
    Host 'tulaj' telepakolta vele, te ezt nem tood kivenni...
  • pointer4
    Hát 1x 2x ha voltam neten, ahhoz még mazsola vaok. De ovál pályán tuti nem voltam. Érdekes, hogy Multiplayerben haverral nincsenek ott.
    Menni nemlehet a hordóktól, mert a sok barom ai össze vissza repteti az automnak, és kb ponnt az ívre pakolták....

Tehát ez a kyoto oval.
    És még soha egyetlen tárgyat sem pakoltam sehova életemben a játékban esküszöm :) Bár hallottam róla....
  • r4f1
    versenyezni nem szoktál ? csak drift?
  • passatgt
    1:33:97^^
  • Rolesz
    HDAT megszűnt.Clant ide gyorsan pls.
  • r4f1
    rossz verzió lehet még. Töltsd le a hivatalos oldalról.
  • passatgt
    windows tűzfal, egyéb tűzfal, warez lfs.
  • Attila8805
    HI all nekem nem ad ki egy szervert se ez miért van?
    Se a demo se az s2 semeilyk.
  • passatgt
    1:34:00^^
  • Alexease
    Sajnos OFF-olnom kell;)
    Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok):) Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
  • r4f1
    gondolom teliraktad a pályát gumikkal amik nem hordók :) és most nem tudod levenni, vagy S2be felmentél 1 hostra amit telipakoltak ugyan így. Ha yg van akkor választasz mási hostot. Ha single playerben nem jó v.mi akkor pedig be kell tölteni az eredeti pályát. shift/ctrl(sosem emlékszem melyik) + u ott objects on / tárgyak be és betöltöd az eredeti pályát v.hol ott :).
  • r4f1
    lol.
  • Alexease
    Milyen hordokat?! Screenshot.
  • pointer4
    Az ovális pályáról hogy lehet eltűntetni a hordókat? Nem lehet tőlük versernyezni.
  • Naxos
    pitspotter. asszem ez a neve ne legutoljara a W-hez volt mukodo verzio. nemtom hogy van e mar ujjabb.
  • r4f1
    huhh nekem megvolt. Asszem ovalon működött csak. És az Oval Junkies oldaláról szedtem asszem
    de ne kérdezd hogy mi a link :)
  • pointer4
    Meik az a mód ahol mondja ,ha mellettem van egy auto, meg ha már nincs ?
  • csm
    Blackwood Rallycross (REV), a turbós masinával a demóban jó időnek számít az 1:08.76?
  • Hecker007
    a HDAT még nem szűnt meg csak bizonytalan a jövője ;)
  • r4f1
    áá elcsúszott :)az "er" a fehér és
    nah azért is leírom jól :)

MSRTGer1
    talán most sikerült :)
    az MSRT ugyan így fekete és az er fehér.
    Tudom mindenkit nagyon érdekel ,hogy milyen a nevem , de ezt a [XXX] [/XXX]
    kódokat ki artam próbálni itt is :)
  • r4f1
    hehe ad 1 kis magabiztosságot , hogy körülötted mindenki körbe körbe pörög, mi ?:D

Az én nevem MSRTGer1
    ^^--->fehér
  • Prézli
    Énis HDAT-os voltam, de legutóbbi infóm szerint a HDAt megszűnt.
    A HDS szinte meghalt, most a HDAT Beta és a BDT Lapper a jó driftszerverek.

Amúgy én MDT-s vok nevem vmi olyasmi, hogy
    >MDT<Praz

(először ír színes betűvel) Engem totál nem zavarnak a tudatlanok, sőtt jó látni, hogy mennyi béna van :D De persze van pár profi is.

• Rolesz
    Én HDAT-os vagyok ezért náha a Hdat drift beta-ra járok de legtöbbször S2-ben vagyok.Azért oda járok mert ott van admin jogom.
  • zoolee
    Amikor én felmegyek..XD
    Am, már télleg sok a csicska köcsög..:S
  • Hecker007
    a hungarian drift show (HDS) nem olyan már mint régen, legalábbis mikor én felmegyek csak nagyon kezdők vannak rajta azok közt meg nem nagyon lehet driftelni rendesen :(
    ha valaki tudja mikor vannak rajta normális drifterek az pls szóljon ;)
  • zoolee
    Én HDSZ es vagyok és hungarian drift show ra járok nyomulni, de 1 ideje nem voltam..(DEMO)
  • r4f1
    Ritkán driftelek kifejezetten erre való hoston. A magyar Drift hostokat kerülöm. Persze nincs velük bajom de Demoban nem szeretek driftelni ,ha vannak többen a pályán.(Nem azért mert nem megy tömegben, csak sok olyan is feljár , aki most kezdte és azonnal végig akarja rajzolni a pályát a gumival.Az autóját , meg nem bírja irányítani drift közen . Csak bele engedik a kanyarba aztán lesz v.mi) Ha driftelni akarok akkor indítok/felmegyek 1 S2 es host-ot/-ra aztán ott elvagyok vagy 1edül vagy haverokkal.