16062
  • Hecker007
    én HDAT-s vagyok/voltam, ha felmegyek akkor állt rendet teszek a szerveren és akkor csak normális emberek maradnak fent :)
  • Prézli
    Hi all,

Multkor ellepték a gyorsulók az egyik driftszervert és forgalommal szembe drageltek. Szóltam nekik, de nem figyeltek, amikor meg belém jött az egyik nekiállt szapulni és kibannoltak. Szerencsére az admin a haverom és segített de ezzel nem élek vissza. Amúgy közeületek valaki szokott járni BDT, HDSZ, HDAT driftszerverekre?
  • Stone79
    Köszi!
  • zoolee
    Suttyó nyomik.

Stone97.
    Régebbi LFS ből kiszedsz 1 beépÍtett skint, mert a mostaniakban már úgy nincs benne mint azokban..
    Fogod, megynyitod PS el vagy valami szerkesztő progival, átrajzolgatod, elnevezed és bevágod a skin mappába.
  • Rolesz
    ismerős...
  • passatgt
    Megyek blackwoodon hosszú egyenesbe, jobbra mellettem valaki, és tol le az útról.
    Fékezek egy picit, hátulját megkoccolom, kipördül, és bannolnak:C
  • Stone79
    Sziasztok!
    Kérdés: Hogy tudok egyedi autófestéset csinálni? Saját felírattal, meg minden!
  • zoolee
    Hehe..Naja, azt imádom PL GTA ba, mikor az útfelfestések a felni pereméig érnek..
  • lac coo
    Nem ismerem annyira LFS-t, de így szoktak spórolni texturákkal ...
  • zoolee
    Naja, ha le lenne modellezve..

A másik meg, egy kicsit off, de, Mi a fenéért nem lehet a textúrát a modellre ráhúzni??
    Miért kell még 1 réteg a modell fölé??
    Akkor nem folyna bele a verkli az aszfaltba..
  • lac coo
    Hát nem tom, az egész FFB egy nagy effekt, igazi autó távolról sem mozgatja így a kormányt, ebből a szemszögből miért ne lehetne több effekt benne, ami azért valjuk be elég élvezetes tud lenni :)))Nyílván az autó fizikai mozgásait, döcögését stb valahogy át kell adn ia játékosnak, erre legkézenfekvőbb, sőt egyetlen megoldás a kormány és az FFB... De akkor miért ne adhatná át apróbb döccenéseket, a kerékvetőket, a motor érezhető jelenlétét?
    Persze tudom, átadná ez a döccenéseket, ha lenne valami modellezve pályán :))))
  • zoolee
    Igen, és ez az én problémám, én pl nagyon szeretem, ha érzem, hogy 1 enetlen az aszfalt és pattod a kocsi(Pl GTR), stbstb..De LFS be ezt nem éezem, és ott olya neletetlen dolgok vannak:S, PL, állok a féken, Írok, és közben full jobbra van csavarva a kormány, és 1 kicsit elkezdem túráztatni a cuccot, hogy csak épp meginduljon 1 kicsit, szal játszom a verdával, és a kormány azalatt a gámben megtett 10 cm alatt, 2x oda-vissza elfordult..
    Eléggé élethűten..
    Na mind1..
  • Alexease
    Pedig az LFS-nek eleg jo az FFB-je!:)
    Csak nem mindegy, mihez hasonlitod:) Az LFS csak a fizikabol, felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, azert olyan (jo) amilyen. Mig mas enginek (pl. ISI - F1C, rF, GTR1-2, RACE, stb.) nagyreszt csak emulaljak a dolgokat, effekteket hasznalnak.
  • zoolee
    Nekem nem sok, én szeretem ha lehet érezni a verklit...
    Meg aztán az LFS nek nem volami jó az FFB je..
    Útból szinte semmit se érezni..:S...
    Meg aztán az ex nek gyengécske 1 kicsit a FFB je.
    Ha normális 270°os kormányod van akkor 270 re, ha 900 as akkor 300 ra..Az a leg kényelmesebb, GS szerint is.
  • zoolee
    THX.

Azért, mert ha a pipa nincs kiszedve akkor nem müxik..
  • air12
    oké kössz
    am. nem sok az a 200 erőnek?
    jah és kormány elforditás? azt annyiira amennyit eredetileg fordul a kormányom?
  • dashed_
    windows-ban a game controllersen belul szedd ki a combined elol a pipat , s maris separate lesz.

"Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen..."
    ezt meg nem ertem miert ajanlod amikor te se igy akarod:)
    es persze alap ,hogy separate kell legyen.
  • zoolee
    Progijához ne nyúlj...

Értelem szerűen (nállam) erő nagysága 200,kormányzás linearitása 1, gáz-fék linearitása 0, naggyából ennyi..Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen...

1 kérdés, nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy a gáz/fék 2 külön tengelyen legyen???
    Mert rohadtul idegesÍt az 1 tengelyes mód..Vagy ez kormány függő, hogy ott hány csatornán meg az adat a pedálok és aa gép közt?
  • zoolee
    NEszivass már...
    Én kajapénzből hoztam össze 1 momo t pár hét alatt...
    Hanyagold 1 ideig a cigit/piát, vagy akármit...
  • SD456
    Hy all!

Valaki adna egy linket vagy valami oldalt ahol találok Drift beállításokat,pályákat...stb.?

Előre is köszönöm!
  • air12
    Hi
    Van egy Logitech Formula Force EX kormányom és nem igazán vagyok tisztába h hogyan állítsam be a dolgokat játékban(erő nagysága, kormány forgatása stb..) és a programjában(vagy ott nem is kell?)
    Előre is kössz a segitséget!
  • atenza
    Vagy csak egyszerűen jó ;)
  • passatgt
    nemtom, nekem egy kormány nagyon kéne, lfs-en kívül mindenhez az kell
    na meg egy jobb szgép:)
  • passatgt
    jó mert az elmebeteg
  • atenza
    Ismerek olyat aki 1:33:5×-et is tud billentyűzettel, ráadásul magyar. Egér meg kormány között meg nincs különbség..
  • passatgt
    lassan két éve:)
    de billentyűvel nyomtam eddig, most 1 hónapja talán ha egérrel megyek, kormányra nem telik:)

tegnap mentem 1:34:32-öt:)
  • atenza
    Mióta tolod? Mert még azért bőven lehet fejlődni :)
  • Stone79
    Köszi!

Leszedtem a hiv. oldalról a demót, így már király.

Mégegyszer köszi!
  • passatgt
    tuti az:)
    rakj fel egyet a hivatalos oldalról lehúzva, rakj fel midnen patchet és menj, multizni úgyis csak 3 autóval tudsz 3 pályán, ha más kocsival akarsz menni, akkor ott az, amin nem megy a multi:)
  • zoolee
    Nem crack -elt?
  • Stone79
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
    A demo-val játszok, de multiplayer-ben mindíg kiírja, hogy csatlakozás a mesterszerverhez, majd hogy sikertelen. A tűzfal rendben van.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • r4f1
    nem tudok róla :)
  • zoolee
    Erre én is pont ma gondoltam f1 nézés közbe..XD
  • passatgt
    nincs valami hír, hogy terveznek e esőt a játékba?:)
  • r4f1
    hm nem járnak ide sokan ebben a 45 fokban :)
  • r4f1
    nem rossz
  • passatgt
    Új rekordom xfgti-vel 1:34:67 blackwoodon:)
  • r4f1
    Al -ek a saját setupjaimat és a saját skineimet használják :).
    Amikor csinálok 1 skint akkor ki is próbálom Al ekkel :)
    , hogy hogy látnak a többiek verseny közben.
    Most az XFG-m hátulján egy roh@dtnagy GSX-R felirat virít.
    :)
  • zoolee
    Én csinálok magamnak..monnyuk sz@rom le a skineket igazából, de az fontos, hogy az vVIDIA logo ott virÍtson a vardán.XD
  • GPx8
    Aki gyakran játszik (gyakorol) offline, annak jól jöhet ez a skinpack az AI autókhoz.