16062
-
#3122 én HDAT-s vagyok/voltam, ha felmegyek akkor állt rendet teszek a szerveren és akkor csak normális emberek maradnak fent :) -
#3121 Hi all,
Multkor ellepték a gyorsulók az egyik driftszervert és forgalommal szembe drageltek. Szóltam nekik, de nem figyeltek, amikor meg belém jött az egyik nekiállt szapulni és kibannoltak. Szerencsére az admin a haverom és segített de ezzel nem élek vissza. Amúgy közeületek valaki szokott járni BDT, HDSZ, HDAT driftszerverekre? -
Stone79 #3120 Köszi! -
zoolee #3119 Suttyó nyomik.
Stone97.
Régebbi LFS ből kiszedsz 1 beépÍtett skint, mert a mostaniakban már úgy nincs benne mint azokban..
Fogod, megynyitod PS el vagy valami szerkesztő progival, átrajzolgatod, elnevezed és bevágod a skin mappába. -
Rolesz #3118 ismerős... -
#3117 Megyek blackwoodon hosszú egyenesbe, jobbra mellettem valaki, és tol le az útról.
Fékezek egy picit, hátulját megkoccolom, kipördül, és bannolnak:C -
Stone79 #3116 Sziasztok!
Kérdés: Hogy tudok egyedi autófestéset csinálni? Saját felírattal, meg minden! -
zoolee #3115 Hehe..Naja, azt imádom PL GTA ba, mikor az útfelfestések a felni pereméig érnek.. -
#3114 Nem ismerem annyira LFS-t, de így szoktak spórolni texturákkal ... -
zoolee #3113 Naja, ha le lenne modellezve..
A másik meg, egy kicsit off, de, Mi a fenéért nem lehet a textúrát a modellre ráhúzni??
Miért kell még 1 réteg a modell fölé??
Akkor nem folyna bele a verkli az aszfaltba.. -
#3112 Hát nem tom, az egész FFB egy nagy effekt, igazi autó távolról sem mozgatja így a kormányt, ebből a szemszögből miért ne lehetne több effekt benne, ami azért valjuk be elég élvezetes tud lenni :)))Nyílván az autó fizikai mozgásait, döcögését stb valahogy át kell adn ia játékosnak, erre legkézenfekvőbb, sőt egyetlen megoldás a kormány és az FFB... De akkor miért ne adhatná át apróbb döccenéseket, a kerékvetőket, a motor érezhető jelenlétét?
Persze tudom, átadná ez a döccenéseket, ha lenne valami modellezve pályán :)))) -
zoolee #3111 Igen, és ez az én problémám, én pl nagyon szeretem, ha érzem, hogy 1 enetlen az aszfalt és pattod a kocsi(Pl GTR), stbstb..De LFS be ezt nem éezem, és ott olya neletetlen dolgok vannak:S, PL, állok a féken, Írok, és közben full jobbra van csavarva a kormány, és 1 kicsit elkezdem túráztatni a cuccot, hogy csak épp meginduljon 1 kicsit, szal játszom a verdával, és a kormány azalatt a gámben megtett 10 cm alatt, 2x oda-vissza elfordult..
Eléggé élethűten..
Na mind1.. -
#3110 Pedig az LFS-nek eleg jo az FFB-je!:)
Csak nem mindegy, mihez hasonlitod:) Az LFS csak a fizikabol, felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, azert olyan (jo) amilyen. Mig mas enginek (pl. ISI - F1C, rF, GTR1-2, RACE, stb.) nagyreszt csak emulaljak a dolgokat, effekteket hasznalnak. -
zoolee #3109 Nekem nem sok, én szeretem ha lehet érezni a verklit...
Meg aztán az LFS nek nem volami jó az FFB je..
Útból szinte semmit se érezni..:S...
Meg aztán az ex nek gyengécske 1 kicsit a FFB je.
Ha normális 270°os kormányod van akkor 270 re, ha 900 as akkor 300 ra..Az a leg kényelmesebb, GS szerint is. -
zoolee #3108 THX.
Azért, mert ha a pipa nincs kiszedve akkor nem müxik.. -
#3107 oké kössz
am. nem sok az a 200 erőnek?
jah és kormány elforditás? azt annyiira amennyit eredetileg fordul a kormányom? -
dashed_ #3106 windows-ban a game controllersen belul szedd ki a combined elol a pipat , s maris separate lesz.
"Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen..."
ezt meg nem ertem miert ajanlod amikor te se igy akarod:)
es persze alap ,hogy separate kell legyen. -
zoolee #3105 Progijához ne nyúlj...
Értelem szerűen (nállam) erő nagysága 200,kormányzás linearitása 1, gáz-fék linearitása 0, naggyából ennyi..Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen...
1 kérdés, nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy a gáz/fék 2 külön tengelyen legyen???
Mert rohadtul idegesÍt az 1 tengelyes mód..Vagy ez kormány függő, hogy ott hány csatornán meg az adat a pedálok és aa gép közt? -
zoolee #3104 NEszivass már...
Én kajapénzből hoztam össze 1 momo t pár hét alatt...
Hanyagold 1 ideig a cigit/piát, vagy akármit... -
#3103 Hy all!
Valaki adna egy linket vagy valami oldalt ahol találok Drift beállításokat,pályákat...stb.?
Előre is köszönöm! -
#3102 Hi
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom és nem igazán vagyok tisztába h hogyan állítsam be a dolgokat játékban(erő nagysága, kormány forgatása stb..) és a programjában(vagy ott nem is kell?)
Előre is kössz a segitséget! -
#3101 Vagy csak egyszerűen jó ;) -
#3100 nemtom, nekem egy kormány nagyon kéne, lfs-en kívül mindenhez az kell
na meg egy jobb szgép:) -
#3099 jó mert az elmebeteg -
#3098 Ismerek olyat aki 1:33:5×-et is tud billentyűzettel, ráadásul magyar. Egér meg kormány között meg nincs különbség.. -
#3097 lassan két éve:)
de billentyűvel nyomtam eddig, most 1 hónapja talán ha egérrel megyek, kormányra nem telik:)
tegnap mentem 1:34:32-öt:) -
#3096 Mióta tolod? Mert még azért bőven lehet fejlődni :) -
Stone79 #3095 Köszi!
Leszedtem a hiv. oldalról a demót, így már király.
Mégegyszer köszi! -
#3094 tuti az:)
rakj fel egyet a hivatalos oldalról lehúzva, rakj fel midnen patchet és menj, multizni úgyis csak 3 autóval tudsz 3 pályán, ha más kocsival akarsz menni, akkor ott az, amin nem megy a multi:) -
zoolee #3093 Nem crack -elt? -
Stone79 #3092 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A demo-val játszok, de multiplayer-ben mindíg kiírja, hogy csatlakozás a mesterszerverhez, majd hogy sikertelen. A tűzfal rendben van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#3091 nem tudok róla :) -
zoolee #3090 Erre én is pont ma gondoltam f1 nézés közbe..XD -
#3089 nincs valami hír, hogy terveznek e esőt a játékba?:) -
#3088 hm nem járnak ide sokan ebben a 45 fokban :) -
#3087 nem rossz -
#3086 Új rekordom xfgti-vel 1:34:67 blackwoodon:) -
#3085 Al -ek a saját setupjaimat és a saját skineimet használják :).
Amikor csinálok 1 skint akkor ki is próbálom Al ekkel :)
, hogy hogy látnak a többiek verseny közben.
Most az XFG-m hátulján egy roh@dtnagy GSX-R felirat virít.
:) -
zoolee #3084 Én csinálok magamnak..monnyuk sz@rom le a skineket igazából, de az fontos, hogy az vVIDIA logo ott virÍtson a vardán.XD -
GPx8 #3083 Aki gyakran játszik (gyakorol) offline, annak jól jöhet ez a skinpack az AI autókhoz.