16062
  • zoolee
    Krhm...
    Most lap-top on élek, mert még nincs meg a 300 k a nyú gépre..
    Nem vagyok csóró..-.-
  • bertino
    pf, lassan fejleszteni kéne...
  • zoolee
    Hülyeteccik lenni????:D
    Mondom, hogy a szélárnyékot nem tudom tartani..
    Ja a beállÍtás 800*600 60 hz,részletesség minimum,textúrák tömöritettek,égkép kirajzolás nincs..xal iminden min..
    És ha elkezdek gumitégetni, akkor lemegy 3,5-4 fps re...XD
  • r4f1
    FZ50
  • r4f1
    25 fps még nem is olyan vészes...
  • zoolee
    Azzal az 575 ös ferrari utánzattal csalás nélkül 1:14:XX..
    Nem emléxem, hogy 1:14:60 vagy 1:14:90 ...xal nem vok pro..De 25 fps el multiba a szélárnyékot se toom tartani annyira laggol...
  • zoolee
    Pályalevágás ér?
    Ha nem akkor a legjobbam 1:29....
  • sonic01
    Az nagyon jó ha tényleg annyi, mert 1:23:040 a wr jelen állás szerint a Blgp/XRT combon. :D
  • pointer4
    2007.06.13. -án a 27 fontért vont le az otp ponnt 10.164,-HUf ot, ebből kitudod számolni. Sokat nem változhatott azóta.
  • pointer4
    Na igen, nekem is feltűnt hogy a fizika jó a játékban, csak a gravitációra ez nem vonatkozik :D
    80 al tárgynakütközve, símán microsoft flysimulátort lehet játsznai :D
  • Hody
    sziasztok...

az miért van hogy egy idő után kidob a játék.. de mindegyik server...

és nem azért mert baromkodok....

az x es verzó....

előre is köszi
  • zoolee
    Hát, nem tudom jónak számít e , de én demoba a turbós verklivel 1:20 at mentem gyári beállÍtással..Ez mennyire jó?
  • r4f1
    látom ti sem a versenyzésnek éltek ...
  • zoolee
    Ez semmi, én olyat csináltam a ferrari 575 utánzattal, hogy ha full balrafordÍtottam a kormányt, akkor if teljesen jobbre ment, ha meg full jobbra, akkor "helybe" megfordult.
  • chilios
    2 jó kép :)
    www.kepfeltolto.hu/?img=2xj4
    www.kepfeltolto.hu/?img=2xj5
  • zoolee
    Az meg a másik.
  • Ch_Slater
    vagy beírja, hogy " 24 GBP to HUF " és akkor szorozgatni sem kell :)
  • GPx8
    Itt nézz körül! Lehet, hogy regisztrálni kell, de ha komolyak a szándékaid, akkor segítenek.
  • zoolee
    Hát, számold ki, mi se tudjuk a napi árfojamot..
    Elbaggyogsz a gugli ba, beÍrod, hogy font to huf, és amit kiad megszorzod 24 el...
    Befizetést meg nem mondom, mert még nem csináltam, és nem akarok hülyeségeket beszélni.
  • chilios
    Üdv
    Megvenném a játékot,de
    -menyi az a 24 font? fillérre pontosan :)
    -hogy történik a befizetés
    valaki felvilágosítana?
  • zoolee
    Az igen, rákapcsoltak a fiúk.!
  • r4f1
    X5 - ös test patch
  • r4f1
    nem kell neki tippeket adni...
    ha ennyit sem ér meg eki a háték ,hogy örbenézzen crack után, akkor nemis éreli meg ,hogy átszon vele...
  • zoolee
    Hát a másik meg, hogy mindenki mondja google Így-úgy, ma beÍrtam, hogy LFS S2 crack, és bizony, kidobott sokat..

Xal nem kell nyávogni...Van ott, csak keresni kell.:)
  • Alexease
    Nem azert nem segitenek az embverek, mert szemetek, csak mert mar unalmas;) ~5 eves jatek, amit a megjelenes ota naprol-napra fejlesztenek, javitanak, bovitenek (nezz ra az LFS weboldalara, forumjara), eleg hasznalhato a Demo, el lehet donteni, kinek mennyit er meg.
  • r4f1
    velünk sehol. Szvsz.
    Próbálj meg keresgélni ha kell valami. Itt biztos nem fogsz segítséget kapni Warez témában.
  • garam93
    És hol lehet ilyen OFF dolgot megbeszélni?
  • r4f1
    Test Patch : X3
  • r4f1
    igen
  • zoolee
    Az, hogy meg kell venni a liszenszet...
    Asszem 24 (?)font.
  • Alexease
    Itt nincs warez, ezt illene megvenni, ha meg nem, akkor erosen OFF, es egyeni szocproblem;)
  • garam93
    Nekem a demo volt meg, és találtam hozzá egy cracket.Lecrackoltam, és még mindig demonak nézi.Mit jelent az, hogy a Live for Speed S2 feloldása?
  • garam93
    Nem baj!A lényeg, hogy engem nagyon megfogott ez a játék!:-D
  • Alexease
    Pedig epp' video alapjan semmi extra;) Regi a grafikai engine, szegenyes a hang, szinte semmi extra effekt... Itt a fizika, serules, kopas, online, stb. szamit.
  • garam93
    Na, már meg is van a játék!Nagyon tetszik, semmi bajom nincs vele!De még csak most ismerkedem vele...:-D
  • r4f1
    hm számomra a legtöbb LFS videó nem adja vissza ua az érzést. (Kiv. pár elég ütős darab :))
  • garam93
    Nem számítok semmiféle hasonlításra az NFS-ekkel kapcsolatban.Azok azért vannak ott, mert azokat nagyon szeretem, és ha végre ez is meglesz, valószínűleg ezt is nagyon fogom szeretni, és oda is fogom írni.De amíg nincs meg....Ami videót láttam a youtubeon, az alapján rohadtul tetszik az LFS.Bár még az OFF Rfactor, és OFF WTCC Game is tetszeget, csak őket még nem ismerem nagyon.
  • Kaszi46
    mozso/momo
  • bardocz
    hol az a leírás?nincsen vele bajom de azért kiváncsi vagyok rá:)
  • sonic01
    Nem akarok beledumálni, de 2 éves a momo-m és a dfp-met elajándékoztam közben... nekem ugy tünt nem olyan pontos. Szóval ez talán izlés kérdése, a pedálgondot pedig mozso leirása után fél óra alatt oldottam meg. Azóta semmi baja.