16062
-
zoolee #3042 Krhm...
Most lap-top on élek, mert még nincs meg a 300 k a nyú gépre..
Nem vagyok csóró..-.- -
#3041 pf, lassan fejleszteni kéne... -
zoolee #3040 Hülyeteccik lenni????:D
Mondom, hogy a szélárnyékot nem tudom tartani..
Ja a beállÍtás 800*600 60 hz,részletesség minimum,textúrák tömöritettek,égkép kirajzolás nincs..xal iminden min..
És ha elkezdek gumitégetni, akkor lemegy 3,5-4 fps re...XD -
#3039 FZ50 -
#3038 25 fps még nem is olyan vészes... -
zoolee #3037 Azzal az 575 ös ferrari utánzattal csalás nélkül 1:14:XX..
Nem emléxem, hogy 1:14:60 vagy 1:14:90 ...xal nem vok pro..De 25 fps el multiba a szélárnyékot se toom tartani annyira laggol...
-
zoolee #3036 Pályalevágás ér?
Ha nem akkor a legjobbam 1:29....
-
#3035 Az nagyon jó ha tényleg annyi, mert 1:23:040 a wr jelen állás szerint a Blgp/XRT combon. :D -
#3034 2007.06.13. -án a 27 fontért vont le az otp ponnt 10.164,-HUf ot, ebből kitudod számolni. Sokat nem változhatott azóta. -
#3033 Na igen, nekem is feltűnt hogy a fizika jó a játékban, csak a gravitációra ez nem vonatkozik :D
80 al tárgynakütközve, símán microsoft flysimulátort lehet játsznai :D -
#3032 sziasztok...
az miért van hogy egy idő után kidob a játék.. de mindegyik server...
és nem azért mert baromkodok....
az x es verzó....
előre is köszi -
zoolee #3031 Hát, nem tudom jónak számít e , de én demoba a turbós verklivel 1:20 at mentem gyári beállÍtással..Ez mennyire jó? -
#3030 látom ti sem a versenyzésnek éltek ...
-
zoolee #3029 Ez semmi, én olyat csináltam a ferrari 575 utánzattal, hogy ha full balrafordÍtottam a kormányt, akkor if teljesen jobbre ment, ha meg full jobbra, akkor "helybe" megfordult. -
#3028 2 jó kép :)
www.kepfeltolto.hu/?img=2xj4
www.kepfeltolto.hu/?img=2xj5 -
zoolee #3027 Az meg a másik. -
#3026 vagy beírja, hogy " 24 GBP to HUF " és akkor szorozgatni sem kell :) -
GPx8 #3025 Itt nézz körül! Lehet, hogy regisztrálni kell, de ha komolyak a szándékaid, akkor segítenek. -
zoolee #3024 Hát, számold ki, mi se tudjuk a napi árfojamot..
Elbaggyogsz a gugli ba, beÍrod, hogy font to huf, és amit kiad megszorzod 24 el...
Befizetést meg nem mondom, mert még nem csináltam, és nem akarok hülyeségeket beszélni. -
#3023 Üdv
Megvenném a játékot,de
-menyi az a 24 font? fillérre pontosan :)
-hogy történik a befizetés
valaki felvilágosítana? -
zoolee #3022 Az igen, rákapcsoltak a fiúk.! -
#3021 X5 - ös test patch -
#3020 nem kell neki tippeket adni...
ha ennyit sem ér meg eki a háték ,hogy örbenézzen crack után, akkor nemis éreli meg ,hogy átszon vele... -
zoolee #3019 Hát a másik meg, hogy mindenki mondja google Így-úgy, ma beÍrtam, hogy LFS S2 crack, és bizony, kidobott sokat..
Xal nem kell nyávogni...Van ott, csak keresni kell.:) -
#3018 Nem azert nem segitenek az embverek, mert szemetek, csak mert mar unalmas;) ~5 eves jatek, amit a megjelenes ota naprol-napra fejlesztenek, javitanak, bovitenek (nezz ra az LFS weboldalara, forumjara), eleg hasznalhato a Demo, el lehet donteni, kinek mennyit er meg. -
#3017 velünk sehol. Szvsz.
Próbálj meg keresgélni ha kell valami. Itt biztos nem fogsz segítséget kapni Warez témában. -
#3016 És hol lehet ilyen OFF dolgot megbeszélni? -
#3015 Test Patch : X3 -
#3014 igen -
zoolee #3013 Az, hogy meg kell venni a liszenszet...
Asszem 24 (?)font. -
#3012 Itt nincs warez, ezt illene megvenni, ha meg nem, akkor erosen OFF, es egyeni szocproblem;) -
#3011 Nekem a demo volt meg, és találtam hozzá egy cracket.Lecrackoltam, és még mindig demonak nézi.Mit jelent az, hogy a Live for Speed S2 feloldása? -
#3010 Nem baj!A lényeg, hogy engem nagyon megfogott ez a játék!:-D -
#3009 Pedig epp' video alapjan semmi extra;) Regi a grafikai engine, szegenyes a hang, szinte semmi extra effekt... Itt a fizika, serules, kopas, online, stb. szamit. -
#3008 Na, már meg is van a játék!Nagyon tetszik, semmi bajom nincs vele!De még csak most ismerkedem vele...:-D -
#3007 hm számomra a legtöbb LFS videó nem adja vissza ua az érzést. (Kiv. pár elég ütős darab :)) -
#3006 Nem számítok semmiféle hasonlításra az NFS-ekkel kapcsolatban.Azok azért vannak ott, mert azokat nagyon szeretem, és ha végre ez is meglesz, valószínűleg ezt is nagyon fogom szeretni, és oda is fogom írni.De amíg nincs meg....Ami videót láttam a youtubeon, az alapján rohadtul tetszik az LFS.Bár még az OFF Rfactor, és OFF WTCC Game is tetszeget, csak őket még nem ismerem nagyon. -
#3005 mozso/momo -
#3004 hol az a leírás?nincsen vele bajom de azért kiváncsi vagyok rá:) -
#3003 Nem akarok beledumálni, de 2 éves a momo-m és a dfp-met elajándékoztam közben... nekem ugy tünt nem olyan pontos. Szóval ez talán izlés kérdése, a pedálgondot pedig mozso leirása után fél óra alatt oldottam meg. Azóta semmi baja.