16062
  • Ombika
    Alpha W--> Eleg franko mar,most neztem hangok is stb..
  • air12
    Hali!
    Vki létszi segítsen! LFSLapper-ben h tudom megcsinálni h az ékezeteket is kiirja? és miket kell átirni magyarra? Ha vki tud küldeni egyet ami át van irva már magyarra megköszönném:)
    Előre is köszi aa segitséget!
  • zoolee
    .
    Na, végre, egy kis érdemi, és látható javulás.
  • Alexease
    Mar reg volt:) LFS S2 TEST Patch W21 :))
  • zoolee
    Ehh..eszembe jutott, mi lenne ha a motort(alapjárat, szelepvezérlés,stb.stb..) is lehetne állítani mint a hangokat meg a felfüggesztést.
  • Varenga
    nem az enyém ^^
  • Máté94
    Szerintem nagyon drágán adod én 21000FT már újan megvehetm.Add egy kicsit olcsóbban
  • Naxos
    minek vetted meg ha csak 3 órát használtad? :)
  • Varenga
    Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
    Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON
  • AlieN911
    Halihó! Ujra itt! Hol találok driftes pályákat? Amit a keresö kidob, az megven:) Azonkivül van valahol valami?
  • Cowek
    Nem csak a haveroddal, hanem bárkivel tudsz... Multiplayer -> szervert választotok -> és már mehettek is.
  • patrik16
    és a demoba hogy tudnék haverommal versenyezni?
  • Naxos
    meg kell venni. www.liveforspeed.net
  • patrik16
    hy
    leszedtem ezt:Live for Speed S2 0.5 W
    de csak három autó van benne mert ugye demo.hogy lehet azt hogy teljes legyen?látom van vmi aktiválo oda mit kell beirni?
    köszi a segitséget
  • bertino
    sokat nem, de egyelőre ezek a pályák vannak :|
    én is meg akarom venni, csak per pill asse tom NETet miből fogok fizetni... :ASD
  • AlieN911
    Köszi szépen! Jó, csak a pályán nem lehet sokmindent csinálni:(
  • r4f1
    ezek az újjak már nem olyan rosszak , nekem még a azzal van bajom , amikor szabályoz az autó.
    Lehetne hangosabb. (ahhoz a hanghoz képest , amit a középső tartományban produkál)
  • zoolee
    Háátt...A 0.5 w ben egész jók..
    Hameg "behangolod"a verkilt, akkor tud egész szépen is szólni.
  • lac coo
    Hát a gyári hangok nem éppen jók :))))))
  • Kaszi46
    Grafika-gyengébb
    Törésmodell-gyürödésmodell van benne
    Hangok-joak
    Fizika-SokkAL jobb
  • bertino
    http://www.liveforspeed.net leszeded a demót és meglátod
  • w77d
    sziasztok! Az Rfactorhóz képest milyen a játék(grafika,törésmodell,hangok,fizika)?
  • bertino
    elküldtem az e-mailedre amivel én szoktam tolni
    online kaptam valakitől, de nekem tökéletesen megfelel :)
  • bertino
    persze
  • AlieN911
    Thx! Akkor marad az:) Ti driftsetuppal nyomjátok? Gondolom igen:) Valaki küldene nekem egyet a turbos GTI hez?
  • ÁjjLe BoBBi
    bye.
  • Horci
    Azt csak úgy lehet ha megveszed. (többek közt ezért is demó)

Blackwoodon tudsz menni, és driftelni a kanyarokban :)
  • r4f1

• AlieN911
    Hali! Demoba nem lehet megoldani h. driftpályát be lehessen rakni? Találtam 4 pályát, de azt nem tudom berakni... Driftelgetnék néha egy kicsit, és nem játszanék vele sokat, ezért nem veszem meg! Valaki valami ötlet megoldás?
  • punyek
    bazzeg fáj az a 8000huf? de ha nem is akarsz kirugni a hámból akkor csak 4000. húha nehogy földhöz vágjon. tudod az a kis fejlesztőcsapat ebből fizetné a villanyszámlát hogy te tovább tudj majd játszani az esetleges S3 kiadással, de ha legalább minimálisan jó fej akarsz lenni letöltöd a demót és játszol azzal. ezzel okozod nekik a legkevesebb kárt, főleg hogy voltak olyan kedvesek és megengedik neked hogy fizetés nélkül is kipróbálhasd.
  • Jacek
    sony vegas video ezt ajanlom:)
  • zoolee
    Vanhozzá crack, INNENLehet letölteni...
  • bertino
    senkit se érdekel, hogy nem akarsz fizetni érte
  • dodovw
    hy nem lehet valahogy kijacani hogy ne demo legyen hanem teljes gama legyen nem szeretnek fizetni erte!! elore is kösz
  • bardocz
    múvi mékerrel nekem aza bajom hogy lassú zenét rakni alá tudok ai már elég nekem lés va anyi számom hogy keressek egy kb olyan hoszuságút
  • r4f1
    drágább lenne :)
    rohadt WIDNOWS!
    minnyá kib@szom a pics@ba.
    1 órája csanálom ezt a kib@sz0tt videót , belőttem mindent ,amikor a zenében kimondja ,hogy win akkor érek át a célvonalon meg ilyenek.
    Utolsó zeneszáámból végok le 2 mpet a végéről, és kész lenne.
    Vágom le , erre :
    Hibát észlelt , kellemetlenségért elnézést kérünk. Hát any@dat. ááááááááááááááááá 10 mpen múlt ,hogy készlegyek.
    ááááááááá rohadt windows movie maker.
    Ha értenék az adobe premiere prohoz azzal csináltam volna.
    DE mostmár azért is megtanulom kezelni
  • bardocz
    nem én ezeket a neveket nem tudom,van benne porsche,mini,F1,catterham,lamborghini szerüség és nekem enyiben kimerült:D
    amúgy miért nem vették meg ezekre a licenszeket?sokkal értelmesebben nézne ki szerintem
  • r4f1
    FZ5 az király :D
    Azzal is erősebb , nekem elég jól megy vele :)
  • bardocz
    és a catterham-al próbálok driftelni néha egész jól megy,ezekkel az erősebb kocsikkal meg ösze visza pögök inkább minthogy driftelek
  • bertino
    egyedül procit eszik és VGA-t