16062
-
#2842 Alpha W--> Eleg franko mar,most neztem hangok is stb.. -
#2841 Hali!
Vki létszi segítsen! LFSLapper-ben h tudom megcsinálni h az ékezeteket is kiirja? és miket kell átirni magyarra? Ha vki tud küldeni egyet ami át van irva már magyarra megköszönném:)
Előre is köszi aa segitséget!
-
zoolee #2840 .
Na, végre, egy kis érdemi, és látható javulás. -
#2839 Mar reg volt:) LFS S2 TEST Patch W21 :)) -
zoolee #2838 Ehh..eszembe jutott, mi lenne ha a motort(alapjárat, szelepvezérlés,stb.stb..) is lehetne állítani mint a hangokat meg a felfüggesztést. -
#2837 nem az enyém ^^ -
#2836 Szerintem nagyon drágán adod én 21000FT már újan megvehetm.Add egy kicsit olcsóbban -
#2835 minek vetted meg ha csak 3 órát használtad? :) -
#2834 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
#2833 Halihó! Ujra itt! Hol találok driftes pályákat? Amit a keresö kidob, az megven:) Azonkivül van valahol valami? -
#2832 Nem csak a haveroddal, hanem bárkivel tudsz... Multiplayer -> szervert választotok -> és már mehettek is. -
patrik16 #2831 és a demoba hogy tudnék haverommal versenyezni? -
#2830 meg kell venni. www.liveforspeed.net -
patrik16 #2829 hy
leszedtem ezt:Live for Speed S2 0.5 W
de csak három autó van benne mert ugye demo.hogy lehet azt hogy teljes legyen?látom van vmi aktiválo oda mit kell beirni?
köszi a segitséget -
#2828 sokat nem, de egyelőre ezek a pályák vannak :|
én is meg akarom venni, csak per pill asse tom NETet miből fogok fizetni... :ASD -
#2827 Köszi szépen! Jó, csak a pályán nem lehet sokmindent csinálni:( -
#2826 ezek az újjak már nem olyan rosszak , nekem még a azzal van bajom , amikor szabályoz az autó.
Lehetne hangosabb. (ahhoz a hanghoz képest , amit a középső tartományban produkál)
-
zoolee #2825 Háátt...A 0.5 w ben egész jók..
Hameg "behangolod"a verkilt, akkor tud egész szépen is szólni. -
#2824 Hát a gyári hangok nem éppen jók :)))))) -
#2823 Grafika-gyengébb
Törésmodell-gyürödésmodell van benne
Hangok-joak
Fizika-SokkAL jobb -
#2822 http://www.liveforspeed.net leszeded a demót és meglátod -
#2821 sziasztok! Az Rfactorhóz képest milyen a játék(grafika,törésmodell,hangok,fizika)? -
#2820 elküldtem az e-mailedre amivel én szoktam tolni
online kaptam valakitől, de nekem tökéletesen megfelel :) -
#2819 persze -
#2818 Thx! Akkor marad az:) Ti driftsetuppal nyomjátok? Gondolom igen:) Valaki küldene nekem egyet a turbos GTI hez? -
#2817 bye. -
Horci #2816 Azt csak úgy lehet ha megveszed. (többek közt ezért is demó)
Blackwoodon tudsz menni, és driftelni a kanyarokban :) -
-
#2814 Hali! Demoba nem lehet megoldani h. driftpályát be lehessen rakni? Találtam 4 pályát, de azt nem tudom berakni... Driftelgetnék néha egy kicsit, és nem játszanék vele sokat, ezért nem veszem meg! Valaki valami ötlet megoldás? -
punyek #2813 bazzeg fáj az a 8000huf? de ha nem is akarsz kirugni a hámból akkor csak 4000. húha nehogy földhöz vágjon. tudod az a kis fejlesztőcsapat ebből fizetné a villanyszámlát hogy te tovább tudj majd játszani az esetleges S3 kiadással, de ha legalább minimálisan jó fej akarsz lenni letöltöd a demót és játszol azzal. ezzel okozod nekik a legkevesebb kárt, főleg hogy voltak olyan kedvesek és megengedik neked hogy fizetés nélkül is kipróbálhasd. -
#2812 sony vegas video ezt ajanlom:) -
zoolee #2811 Vanhozzá crack, INNENLehet letölteni... -
#2810 senkit se érdekel, hogy nem akarsz fizetni érte -
dodovw #2809 hy nem lehet valahogy kijacani hogy ne demo legyen hanem teljes gama legyen nem szeretnek fizetni erte!! elore is kösz -
#2808 múvi mékerrel nekem aza bajom hogy lassú zenét rakni alá tudok ai már elég nekem lés va anyi számom hogy keressek egy kb olyan hoszuságút -
#2807 drágább lenne :)
rohadt WIDNOWS!
minnyá kib@szom a pics@ba.
1 órája csanálom ezt a kib@sz0tt videót , belőttem mindent ,amikor a zenében kimondja ,hogy win akkor érek át a célvonalon meg ilyenek.
Utolsó zeneszáámból végok le 2 mpet a végéről, és kész lenne.
Vágom le , erre :
Hibát észlelt , kellemetlenségért elnézést kérünk. Hát any@dat. ááááááááááááááááá 10 mpen múlt ,hogy készlegyek.
ááááááááá rohadt windows movie maker.
Ha értenék az adobe premiere prohoz azzal csináltam volna.
DE mostmár azért is megtanulom kezelni -
#2806 nem én ezeket a neveket nem tudom,van benne porsche,mini,F1,catterham,lamborghini szerüség és nekem enyiben kimerült:D
amúgy miért nem vették meg ezekre a licenszeket?sokkal értelmesebben nézne ki szerintem -
#2805 FZ5 az király :D
Azzal is erősebb , nekem elég jól megy vele :) -
#2804 és a catterham-al próbálok driftelni néha egész jól megy,ezekkel az erősebb kocsikkal meg ösze visza pögök inkább minthogy driftelek -
#2803 egyedül procit eszik és VGA-t