16062
-
zoolee #2762 Ja, van most egy momo -m de a laptop nem nagyon szereti és nagyon belassul. -
#2761 Ha megnezed ezen videom rajossz en is sighstseeinget csinalok !! :)
#2654 HSZ -
#2760 billel? kicsit vagy mazohista!:) én is toltam régen billel, de lfs nagy kínlódás kormány nélkül, meg szerintem élvezhetetlen is. kábé olyan mintha bal kézzel kéne rajzolnia egy jobbkezesnek!:D -
#2759 én is vmi hasonlo... -
zoolee #2758 Hehehe, ez vezetés kérdése..
bertino: én is took 3 kört menni, de akkor más csúszkál mindenfele az autó,+ én billel meek, és nem took "finoman"kormányozni és inkább a 2. végén kimegyek kereketcserélni.. -
#2757 én tudok 3 kört menni, aztán semmi tapadásom -
#2756 Akkor vmit rosszul allitasz be,en joval tobb kort tudok menni,de mindjart ki is probalom es megmondo pontos adatot!! -
zoolee #2755 Javították.
De driftnél én se bjtok többet menni mint 2 kör mert 170 fok környékére melegszik.. -
#2754 este mentem pár kört fern bay black-en a kis mrt fűnyíróval, vááá, pár kör után már kezdett tapadni, nah mondom adjad neki full gáz, rátettem a rázóra ott ahol baloldat van egy nagy sziklafal előtte egy sikán után pedig egy 90fokosjobbos, úgy megdobott hogy vizszíntestengely körül pörögtem mint a seprűnyél. csak néztem mint a hüje hogy mi történt!:)dúrva ez szim nagyon! :) -
#2753 Nekem ez a kenyszer napi 2 oramat vesz el!! :))))))))) -
#2752 De pl. rosszul tudom, hogy a gumikopás itt is erősen sántít? Vagy már javították ?
Amúgy meg tényleg kötelező meg nagyon jó ...Mikor kis ellenkormányzós vadulásra van kedvem akkor ezt veszem elő ;) -
Azert nehez osszehasonlitani, foleg a ket jatekmod miatt;)
De osszessegeben, fizikaban a CRC - pontosabban az Invictus engine - eleg komoly darab;) Termeszetesen mivel a jatek (CRC) es a jatekmod nem kivanja meg, rengeteg olyan dolog nincs beleepitve, ami a CRC-hez mint jatekhoz nem kell (pl. reszletes gumi melegedes). Es persze, kezelesben, iranyitasban, beallitasokban is sok a "konyites".
Amiben a CRC alapjaban veve sokkal komolyabb, az az hogy minden alkatreszre mindent szamol. Vagyis nem csak egy korrekt felfuggesztest es gumit szamol, rajta egy "dobozzal":) Es ez mindent tovabbit huz is magaval: utkozesek, serulesek, aero valtozasok, sulypontok, stb.
De a lenyeg, hogy jelenleg a szimulatorok kozott az LFS a legkorrektebb (persze, azert egy GPL, NR vagy netKar sem "kezdo", hasonlo kategoria:D)
Aki szimulatorozik, annak ez kotelezo vetel! -
#2750 Erről nem nyitok flémet :)))
Nálam fizikában etalon a CRC ! :))))
Kérdezzétek Alexet, ő többet tud róla, ismeri a készítőket is ... -
#2749 az csak egy egyzserű bug. De ha kifejezetten a fizikát nézed ezt a hibát leszámítva...
Másik bug:
Amikor állsz ki a pitből és ha nekimész a falnak rendesen eljahít... -
#2748 Kit erdekel,ha a fizika megvan es 1 autos jateknel ez kell nem az NFS s...r,ott gyulnek az ovisok es irogatnak,mennyire nevettem oket regebben!! :))) -
zoolee #2747 eHH, EZ IGAZ, NEKEM IS VOLT MÁR, HOGY EGY KERÉKVETŐ, VAGY EGY OSZLOP ÚGY MEG DOBTA A KOCSIT, HOGY KIREPÜLT A PÁLYÁRÓL, ÉN MEG CSAK KERESTEM AZ ÁLLAM A SZÉKEM ALATT...
dE OLYAN ÖSSZETETT GUMI/LÉG/EGYÉB FIZIKÁT MINT AMI AZ LFS BEN VAN SEHOL SEM LÁTTAM...
UFF. SRY A CAPSLOCKÉRT...
-
#2746 Jó az LFS semmi kétség, de CRC-ben még nem láttam 50 méter magasan , madárként repülő autót :))))
CRC -nek vannak nagy hibái, de a fizikai motor páratlan..... Asszem nem is játékhoz készült ... -
#2745 próbáltam a CRC-t , eredetiben.
én az LFS-t helyezném minden fölé
Fizikában.
Grafikával pedig semmi problémám nincs!
Minden bennevan amit egy szimulátor játéktól elvárnék!
-
#2744 nameg az online statisztika. az is f@sza... -
GPx8 #2743 Csak szeretné... -
#2742 CRC ? melyik crc ? :DDDDDD -
#2741 hát a grafikája olyan 4 éves szintnél tarthat :) -
#2740 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
-
#2739 3: CRC azért veri fizikában ;) -
#2738 "Mindig okoz pozitiv csalodast ez a jatek!! :)"
Ezzel én is igy voltam, vagyok! Egy fillért sem bántam meg belöle.
Tudom hogy te drift miatt csipázod, de biztos vagyok benne, hogy a public versenyek is meg fognak tetszeni.
Legalábbis én majd minden játék után úgy voltam vele, hogy szaladni akartam ide beiirni, hogy ez mennyire jó.
Egy biztos, online versenyzésre, driftelésre, ez a beszt!! -
#2737 Azokon is meglepodtem mikor gumi tipust valtottam es mennyiben kulonbozik,ennyi dolgot belezsufolni el se akartam hinni,mindezt ugy,hogy siman fut gyengebb gepeken is!!
De kivancsisagbol megnezem a C2Dmbol mennyit zabal a sok szamitas menet kozben!
Aszem eljott az ido,hogy megvegyem a licenszet mostmar,ez barmennyit megér!!
Remelem Online megjobb lesz a sok hardcore ellenfel ellen,de legfokepp DRIFT miatt!! -
#2736 1. Meg kell venni.
2. Nincsenek es nem is lesznek MOD-ok.
3. Jelenleg az egyik legjobb. -
#2735 Mivel jelenleg ez a legkomolyabb szimulator, igy meg sok meglepetes lesz;)
Az ISI-hez ne hasonlitsd (rF, GTR, stb.) mert ez teljesen mas kategoria. Itt eleg komoly gumi es egyeb fizika van. -
#2734 Nah megneztem es bexaras,hogy a gumi homersekletet 3 helyen meri es egyben mutatja is ott,hogy mekkora terheles erkezik a gumire, G erteket is!! Mindig okoz pozitiv csalodast ez a jatek!! :) -
zoolee #2733 Hungarian drift show. -
#2732 Amugy van olyan server,ahol tobbseguk magyar? -
GPx8 #2731 Egyenlőre nem moddolható (talán, majd S3 után...). 1értelműen a legjobb szimulátor. -
#2730 nyilván pénzbe kerül az egyik legnagyobb szimulátor game :) -
juzosch #2729 De még milyen gumimelegedés:) kb a gumi felületének minden négyzetcentiméterén külön méri a hőmérsékletet és a kopást:) Igen, faszán kockásra lehet fékezni és akkor ráz:D
A szélárnyékot meg nézd meg egy oválpályán egy gyorsabb kocsival, és rájösz h nem is olyan kicsi. -
#2728 nincsenek modok?:S
visszaolvasgattam,és látom,hogy csak eredeti gémmel lehet tolni,mer aktiválni kell,az meg pénzbe kerül? vagy hogy is van ez? -
#2727 online lehet demoval is tolni 2 pálya van
modok tudtommal nincsenek
van az még jobb fizika is sztem, mint rFactor :)
de olyan, hogy megszólal -
#2726 szevasztok!
gondolkodom az LFS beszerzésén,és lenne pár kérdésem,hogy megéri-e(ha nem gond)
1. Online játékhoz ereedeti gém kell vagy nem muszáj?
2. Milyen módok vannak hozzá? F1,DTM stb...
3. Van-e olyan jó fizikája mint az rFactor-é,és hogy egyáltalán milyen a setupolhatósága
Egyenlőre ennyi,és előre is thx a válaszokat -
#2725 PERsze nem is ez a cel csak kivancsi voltam ra!!
Thx f9 infot csekkolom!! -
#2724 F9-el meg is nézheted mennyire melegednek a gumik... kéktől pirosig...
A szélárnyék elég realisztikusra sikeredett. Gyorsabbá tesz, de azért megekerülni nem fogod az ellenfeled tőle. -
zoolee #2723 ööö..
1.Igen, van gumimelegedés..
F9 et megnyomod és ott láccik.
2.Igen, nagyon kicsit.