16062
-
#2802 látom mindenki nagyon rávan kattanva erre a videó készítésre.
Akkor csinálok én is 1et.
Már megvan a replay, csak föl kell venni. Ízelítőnek:
kép 1
kép 2 -
zoolee #2801 Attya úr isten, mi a fenét csinál az a fraps felvétel közben....
Eszi a ramot???! -
#2800 kodeknek semmi köze hozzá -
#2799 7900 gtx 512/ 7600 gt mind2vel F.S!! :(
Uj rendszer , kl_codec....... -
zoolee #2798 Mien vga??? -
#2797 Amit pl #2783 Hsz-ben linkeltem new videom,520 mbrol virtuallal nyomtam 30-ra szal eleg gaz minoseg egyertelmu,de muszaly mivel ki nezne meg ,ha 500mb lenne!!! -
#2796 gamecammal olyan minőséget állítasz be amilyet akarsz. a videoim minősége meg azért ilyen mert virtualdubbal összenyomtam. -
#2795 hát erre nemtok mit mondani :| -
#2794 jútyúbról mondjuk meg, hogy milyen minőség ?
jútyúb=flash player, nem igazán azt adja vissza, amit te felteszel -
#2793 hát nekem eléggé szra a minősége :(ez is eléggé ratyi ezt én csináltam -
#2792 C2D 3500-re huzva 2 giga ram,16 mb caches vinyo es replaynel tudok csek felvenni,mert ott nem baj ha leesik 18 fps/secre!! Errol ennyit,nemtudom miert szar fraps!! :( De legalabb jo minoseget es hangot vesz fel!! -
#2791 pontosan ezért használok gamecam-ot. nem kell hozzá semmi, csak el kell indítani a felvétel és szépen felveszi gond nélkül. nemtom a fraps miért ba**axik. -
#2790 gép is kell hozzá... nem csak a program
ha kétmagosod van, az a legjobb, mert 1 magon dolgozik a játék, másikon a felvétel
egymagossal max akkor tudsz jo esetben legalább 25FPSel felvenni, ha magas a maghoz tartozó cache mérete, másképp nem
nincs hozzá teljesítmény buheráció, ez egyszerűen gépteljesítmény kérdése
más kérdés, hogy van még egy pár megoldás real time felvételek készítésére szgépen :-) -
#2789 aham, de attól szaggat mint az állat. hiába veszem le aminőséget akkor is 1-2 fps-el veszi :S -
#2788 Frapssal probaltad mar? -
#2787 köszi. 1. gamecam valamiért nme vesz hangot:S 2. nem vagyok rutinos fórumozó. bocs ha ekkora probléma. -
#2786 Korrekt,de 2 dolog idegesit! Jobb lenne hanggal es miert igy linkeled,mikor ott az url beszurasa a mehet gomb mellett balra?!
TE egyedi drift beallitasokkal nyomod vagy netrol szedted? -
#2785 szívemből utálom jútyúbot, de az elsőt most megnéztem és sztem te is elég jol nyomod :) -
#2784 akkor már én is benyomatom a kis videoimat :)
http://www.youtube.com/results?search_query=h%C3%A1g%C3%B3+driftel&search=Search -
#2783 Probalok beallitgatni 1 ujabb vasat Driftre, egesz jol alakulnak a dolgok ,ma kezdtem el!
Akit erdekel: Fz50 drift ---> katt ide -
#2782 Na ez elég érdekessé tette számomra:
Max cars in multiplayer race increased to 32
-
#2781 :) hát olyan régen volt (ha nagyobb újjításra gondolunk :D) persze kivétel a BF1 megjelenése a játékban :D. Mert az ugye elég nagy újjítás volt.
BL GP /BF1 < 1min :D -
#2780 En tudom, hogy van benne boven ujitas, modositas, javitas, valtoztatas, csak altalanossagban, a "nagyerdemunek" altalaban az jelenti a pluszt, ha van uj auto meg palya;) -
#2779 hoppá :
Qualifying session now starts from the pits / az időmérők mostantól a boxból kezdődnek -
#2778 erről csak annyit ,hogy a mostani Ayrton Senna emlékkupában W10el fogunk menni vagy újabbal.
És hogy nincsenek nagy újjítások azzal azért vitatkoznék.
Lásd : a rajtot. Elég rég óta "könyörögtünk" érte. És mostmár van :). -
zoolee #2777 Noja, meg abból nagyobb örömöm van, ha egyszerre több javítást látok, mint, hogy "semmit" se vegyek észre a javításokból. -
#2776 Sok ertelme nincs is szedegetni, mert ez csak teszt;) Most folyamatosan tesztelik, javitjak, modositjak, plusz dolgok nem nagyon lesznek benne. Ha kiteszik, szinte naponta lehetne ide linkelgetni;) Akit erdekel vagy tesztel, az egyszerubb ha nezegeti az oldalt, aztan huzza ha kell;)) -
zoolee #2775 Hehe, majd ha kijön a következő, azt leszedem, addíg maradok 0.5w fronton. -
#2774 Ha rakattintasz a linkre, el tudod olvasni;) -
zoolee #2773 GTFO, ezek rákapcsoltak, mik az újítások?? -
#2772 lehet én vagyok a béna, sőt biztos, de mitől van az hogy egy idő után elmegy az ffb, de ha be-ki kapcsolom az irányításnál az ffb-t,akkor egyből visszajön. s ami fura hogy ffb kivan kapcsolva,ha bekapcsolom nincs ffb?
ez úgy furi, köszi a segítséget előre is. -
#2771 Pfuu ezek nem szaroznak! :) -
#2770 TEST PATCH S2 W17 -
#2769 #2654 HSZ
Ebbol minden kiderul!! -
#2768 nem olyan gyenge az az XRT :)
De ha s2 -ben akkor meg FZ5 és az meg még erősebb -
#2767 HA igen,ha gyenge az auto akkor kopottnak kell lennie a guminak!! :)) -
#2766 hhooaahh, thx -
GPx8 #2765 Ezekkel: < > -
#2764 hol a görcsbe lehet allitani az FFB erősséget ? szégyen, de az istennek nem találom :|||w -
#2763 én is driftelek néha (talán megy is v.mennyire. Mások dícsérnek)
És első 3 körben még nem is megy igazán jól. Amikor már jóval 100 fölött van a gumi akkor kezdek belejönni. És aztán még jópár kört tudok menni vele. Persze ez lehet a set miatt is. De az persze már nem megy ilyenkor mint a 2.-3. körben ,hogy becsukom a szemem , padlógáz és kijövök a kanyarból szépen. Itt már játszani kell elég keményen a kormánnyal + a gázzal :). Majd megpróbálok v.mi videót összehozni én is , és megmutatom