16062
-
#2882 kösz
-
#2881 Beállítások/Nézet/
Vezető/kormány megj: [Vezető BE kormány BE] -
#2880 valaki tudna megin segíteni???
mert most megcsináltam a cuccot de most más a szar
a kocsiban nincsen kéz és hogy lehetne visszapakolni bele????
please -
GPx8 #2879 Feeling: GTR2, minden más: Lfs. -
ktomi22 #2878 köszi a válszt.. énnekem így utólag bevallva LFS felé húz a szívem :D -
#2877 Én csak annyit mondok, hogy annó a gtr(demo) miatt vettem kormányt, aztán kipróbáltam az lfs-t. Azóta se játszottam vele! Mármint gtr-el. Kipróbáltam a 2-t is, de fizikában, netes mókában, támogatottságban még mindíg az lfs a nyerő.
-
ktomi22 #2876 hy.. lenne 1 kérdésem..
..szeretnék venni vagy LFS-t vagy GTR2-t.. a GTR2-t nagyon dicsérik.. szeretném ha valaki őszintén megmondaná melyik a jobb..
előre is thx a választ.. -
bandi24bp #2875 köszi, sikerült -
zoolee #2874 Hát, versenyezhettek DEMO mod ban.Neked ehhez semmit se kell csinálni, csak ott van, hogy többjátékos mód, és fent beállítd, hogy DEMO szerverhez csatlakozzon.
De viszont így csak a demó verklikkel mehettek.
De LAN hoz nem kell liszensz..(asszem) -
bandi24bp #2873 Sziasztok,
Kéne egy kis segítség.Megvan az LFS 0.5 V verzió, S2 license-el és szeretnék a keresztfiammal játszani a neten keresztül. Próbáltam már hogy online felhasználóra keresés, de nem találja. Gondolom azért, mert mert crac-es játék.
Van valami megoldás, hogy tudjunk multiplayerben játszani ?
Megköszönném , ha valaki leírná, mert még kezdő vagyok multiplayer terén -
#2872 hát nem tudom ,hogy hogy telepítetted újra. szedd le a liveforspeed.net -ről újra és keresd meg azt a mappát hogy dds , és írd felül a régit. Szerintem segíteni fog. Ha nem akkor játsz azzal amit leszedtél :)
-
#2871 valaki segítsen mert betettem egy pár skinet és skyline hátsólámpa meg barna füst a kocsikon!!!
és hogy tudnám visszaállítani eredetire???????
mert már kivettem azokat a skineket+újra telepítettem és nem segített
valaki létszi segítsen !!! -
#2870 Köszi!
(az auto clutch opció nem volt ott, amíg a szekvenciális váltót be nem állítottam...) -
dashed_ #2869 Player - auto clutch YES
Controls - gear shift mode SEQUENTIAL
-
#2868 Help, pls!
Hosszú időre el vagyok vágva a kormányomtól, így jobb híján egérrel nyomom a gázt. Viszont nem tudom beállítani a kézi váltást. Ha automatára rakom, akkor működik szépen és akár bele is piszkálhatok a visszaváltásba, de ha kézi váltóra rakom, akkor el se tudok indulni, csak a 'n' fokozatból tudom elváltani '-'-ba, de 1-esbe nem. Tarmészetesen, ha a kuplungot ráteszem egy gombra és megpróbálom használni, akkor vált, viszont ez így számomra kezelhetetlen...
Röviden: be lehet-e állítani a kézi váltást automata kuplunggal valahogy?
thx -
zoolee #2867 Igen, tudod, mivel mikor licencet veszel, akkor egy felhasználó nevet veszel az LFS szerverén, ott van, hogy az lfs feloldása, oda felh név+ jalszót beírod a gamen belűl....
-
ktomi22 #2866 hy.. tegnap szedtem le a demot.. kiprobaltam.. nagyon teccik.. meg szeretném venni..
azt szeretném megtudni, hogy ha megveszem, akkor aztan hogy van a jog használata?
pl ha formatalom gépet, vagy nem ezen a gépen akarom hasznalni, hanem pl faterén, akkor ott is tom?
(bocsi hogy érthetetlenkedek..csak így neten keresztüli vételt még sosem csinaltam és nem ismerem a folyamatot)
..ha valakinek van kedve és tuja, akkor kérem szépen írja le nekem részletesen..
..előre is thx..
UI.: nagyon nagy gama a LFS :P ;) -
#2865 Ez nem hangzik rosszul! Köszi :-) -
#2864 CTRA szervereken!:P
Van 7 szerver.
CTRA 1 New & Bronze
Server1a: XFG/XRG | Server1b: UF1000
Ezeken lehet elkezdeni. A server b az szinte mindig tele van(22 fő). Minden futam után kapsz pontot, helyezéstől, köridőtől, és még csomó más dologtól függően. New státuszban csak uf1-el mehetsz, bronzban már xfg-vel is.
Ha elérted ezeken aszervereken az ezüst jogsi státuszt, akkor lehet menni a
CTRA 2 Silver & Gold
Server Filter: 2a: TBO | 2b: TBO
szerverre.
Itt ezüst státuszban XRT és RB4 autókkal versenyezhetsz, majd ha elérted a Gold jogsit, akkor választhatod az FXO-t is.
GOld jogsi után Platinum szint jön, itt már mehetsz a
CTRA 3 Event Platinum
Server Filter: 3a: TBO | 3b: TBO
szerverre.
Itt szintén TBO osztályba tartozó kocsikkal lehet menni, de itt már vérpofik nyomják általában.
Ezen kívül van még egy event szerver is, CTRA3b EVENT 2 SILVER & UP
Server Filter: LRF.
A pályák óránként autómatikusan óránként cserélődnek. Pálya hosszától függ a körök száma. 4-egészen 20 körig. Bizonyos napokon box kiállás is szükséges, de ez enm jellemző.
Szerveren le tdod kérdezni az aktuális jogsi státuszodat a $Licence parancs beírásával, vagy a szerver honlapján.
Pár parancs még a szerverre: $track, $auto, más most nem jut eszembe.
Jogsi státuszt pontosabban is tudod követni a szerver honlapján:
http://license.ukct.net/default.asp
Sokszor vannak magyarok is bár eddig én még csak a new & bronz szerverekre tudtam bemenni, de gondolom följebb is lesznek majd.
lfsforum\ctra -
#2863 hol lehet vizsgázni olyanra? :-) -
#2862 Végre megvan a silver jogsim ctra- szerveren.:)
-
Loco #2861 Last edited by Scawen : Yesterday at 21:21.
-
#2860 13th May 2007, 16:03 lol -
#2859 Itt is van a W25 -
#2858 én tudom ,hogy hogy kell.
Leírom majd csak 1 kis türelmet. Addig próbálj szenvedni vele.
Nekem sem magyarázta el senki.
Most így fejből:
asszem úgy van ,hogy split1 és utánna 1 idő az időt át tudod írni , (azt mutatja ,hogy milyen split ALATT írja a szöveget) Aztán vagy 1 v.mi szöveg hogy good split vagy nice split azt átírod szépen ez után ott van ,hogy split 2 és megintcsak az idő. Notepadban keress rá a split szóra majd megtalálod. Ha nincs angol tudás akkor nehéz. Ha van akkor meg a fórumot
nézd+. Van read me is a lapperhoz ha jól tudom. Vagy valami ilyesmi ami elmagyarázza a dolgokat (angolul.) 1x lefordítottam. Valahol megvan. Majd megkeresem. (Magamnak fordítottam szóval nem kritizálni majd) -
voodoo #2857 Probálom!!
De nem:-( -
#2856 Úgy látszik nem.
Próbáld meg a liveforspeed.hu oldal forumán is, hátha ott tudja valaki! -
voodoo #2855 Tehát senki se tudja!!??? -
GPx8 #2854 Ez komoly...
Mondjuk én kb. fele ennyiért tudnék ilyet csináltatni itthon. -
#2853 Ilyenről nem tok h lehetne így is -
voodoo #2852 jujj!!!!!
Eddig OK!!!
És ha azt akarom hogy:
Split1 = 0.31.40 > Kékkel JO SPLIT
Split1 = 0.31.30 > Röldel Mégjobb Split
stb. stb. -
#2851 Este nem lenne kedve valakinek xfr-el versenyezni párat?
Többen lennénk az sem baj.:)
(bannyer alá berakattam pár linket.) -
#2850 Ilyet keress akkor, és a számokat írd át ahogy neked kell.
# Define max time of split to trigger action.
Split1 = 0.29.00
Split2 = 01.01.00
Split3 = 1.30.00
-
voodoo #2849 vágom de nem tudom hogy hogy lehet azt hogy az első splihez több idöt rendeljek. -
#2848 Hát WordPad-be megnyitod és ott kikeresed amit át akarsz írni. -
voodoo #2847 NEm tudom hogy hogy kell átirni a cfg-t ahoz hogy külömböző split időkhöz külömbözö szöveget irjon.
-
#2846 pl?
-
voodoo #2845 Sziasztok!!!
A LAPPERhez kéne 1 kis segitség
-
#2844 Lehet hogy S2 Alpha-nak hivjak, de igazabol ez vegleges verzio;) Ez nem "eppen keszul es meg ninvs kesz", hanem "kesz van es folyamatosan tovabb fejlesztik". Magyarul, "sosem lesz kesz":)
Ezek a TEST verziok annyiban kulonboznek, hogy korlatozott a netes kompatibilitasuk visszafele. Vagyis csak tesztelesre van:) -
Rolesz #2843 Lehet hogy hülye kérdés: Szal,az a kérdésem hogy amik a betaban(vagy alaphaban)vannak azok benne lesznek a következő végleges verzóban?