6730
-
-
#277 Jaja, júniusban jön PC-re. -
#276 ja, most olvastam én is a hírt. de gondoltam, hogy nem jön márciusban pc-re a játék, csak konzolra. -
#275 , de csak juniusban :( -
#274 Egyre szebb ez a játék! Ha lesz benne multi (amit nem hinnék), és CDkeyes, tuti, hogy megveszem! -
#273 na talán kicsit törődjünk a játékkkal is. ;)
Csak most volt időm megnézni a most megjelent episode 1-et. ;)
Nagyon tetszik, néhol kicsit erőltetett de a vége nagyon ott van.
A file meg itt:
ftp://hswftp:[email protected]/movie/driv3r/driv3r_rtg.wmv -
#272 Jaja, itt az igazság!!! -
#271 Attól is függ, hogy milyen 8500-as.
A leggyorsabb 8500-asok szerintem inkább valahol a Gef3 és a Gef4 között vannak... -
#269 úgy jáccanék már vele, remélem a nem lesz bugos meg csúnya.. én nem hiszek már a képekben -
#267 jó, rendben. engem személy szerint nem érdekel, hogy pées2, vagy zikszbokszos képek, a driver 3 az driver 3 minden gépen :) -
#265 podád befogod -
#264 Szídta az anyukádat Zaki! -
#263 Fain. -
#262 és? -
#260 ezeket nézzétek emberek:
-
#259 A DRIVER 3-ra a friss gamestar 2004 júniust ír. -
#258 Hát ezekszerint nem jó a forrásom :))
A hivatalos dátumról azt gondolja az ember, hogy többet jelent, de sajnos nem, mert a Driver 3 már akkor egy évet késett. Az első hivataloshoz képest. -
#257 erre sak ennyit tudok mondani: lol méghogy februárba. jövőre esetleg -
#256 Lehetséges, de az irc.nasa.hu #gta.vicecity szobában azt mondta egy embör, hogy februárban jön. Bár nem gondolom. -
#255 nem-nem, a Rockstar Games azt nyilatkozta, hogy a 2004. november majdnem talált az Amazon részéről... -
#254 nem tudom, és még az sem 100, hogy egyáltalán ez lesz a neve. sztem legalább még 1 évet kell várni a játékra... :( -
#253 lol :) -
#252 Éd mikó lesz GTA San Andreas? -
#251 Márciusban??? Én meg azt hittem, hogy januárban, de ezekszerint csak ps2-re 2006 márciusban, és ps3-ra és pc-re meg még később -
#250 azért mondtam, hogy mekkora lenne -
#248 jaja, bár hallottam olyat is, hogy lesz az xbox utódjára, de erről csak 2005-ben lesz sajtótájékozató a microsoftnál. -
#247 és csak PS3-ra lesz -
#246 2006 január -
#245 olvass vissza -
#243 az nehéz lenne, király lesz. ;) Részemről kihagyhatatlan... -
#242 akkó jó, csak nehogy elmenjen a kedved a játéktól miattam a képek meg jöhetnek, ne sajnáld -
#241 rosszul olvastad, nem kaptam fel a vizet. ;)
csak leírtam a magyarázatot. ;) -
#240 jóvanna, nem kell felkapni a vizet -
#239 1. nem láttam itt mindegyiket
2. most láttam egy previewben őket az ActionStrippen, azért gondoltam hétha van pár exkluzív is. Nem tűnt mind1gyik ismerősnek. Sorry. -
#238 Még a végén a Vice city csúnyán le lesz nyomva!!! :)
De nem baj, fejlődni kell! -
#237 Nembaj. Attól még szír! -
#236 az, igaz már előtte kb 2X be vannak rakva ugyanaztok a képek, de mind1 :) -
#235 Zsír! -
#234 Ez nyagggyon faxa lesz!!! -
#233 embertelen... :) mekkora lenne, ha jönne ez is márciusban... :)