6730
-
#151 De ez jobb lesz sokkal :)) -
#150 inkább jöhetne a gta4... -
#149 Nekem csak a feeling tetszett benne. -
#148 De lesz elvileg, csak el kell olvsani a zaki által beszúrt szöveget.
Egyébként meg várható volt, hogy lesz pc-re, csak a driver 2 nem volt, de szerintem nem volt nagy siker. -
#147 gondolom pc-re nem lesz... -
#146 olyat én is irtam
ugyhogy sorry érte
nagyon kemény lesZ !! -
#145 Nagyszerű, egyetlen kérdés:
Ugye itt nem olyan rossz lesz a "rendőrrendszer", mint a Driver eddigi részeiben, azaz ha a rendőr üldöz az autóban kell maradnunk és elmenekülni, ha pedig nem sikerül, akkor összetörik a kocsinkat... -
#144 # Nagyon megélénkült az élet az utóbbi idõben a Driver 3 háza táján - sorban kapjuk az új screenshotokat, és most már az információk is elkezdtek áramlani. A lenti infóadagot Martin Edmonson, a játékot fejlesztõ Reflections Interactive managing&development direktora hozta nyilvánosságra. Lássuk, mi szépet és jót várhatunk a 2004 tavaszán (Xboxra, Playstation 2-re, aztán pár hónappal késõbb PC-re) debütáló játéktól: A játék fizikai motorjának fejlesztése négy évvel ezelõtt kezdõdött - a munkálatok a Stuntmannel párhuzamosan folytak. Magán a játékon nagyjából három éve dolgoznak a fiúk. A fejlesztés mostanra a finisébe ért, jelenleg a kódot optimalizálják, bugokra vadásznak, a missziókat finomítják, és az autók viselkedését tökéletsítik.
# A játékban hetven gépjármû kormánya mögé pattanhatunk majd be: lesznek autók, teherautók, kisbuszok, kamionok, motorok, és motorcsónakok is. [Úgy tünik, az urak nem akarnak lemaradni a GTA széria mögött - a szerk. :-]
# A Driver 3 sztorimódusza (akár csak elõzõ részekben( Undercover névre hallgat: itt ismét Tannert alakítjuk, de ezúttal segítõtársat is kapunk egy Tobias Jones nevezetû úriember személyében. A történet kezdetben egy autótolvaj banda leleplezése körül forog, de a késõbbiekben természetesen náluk jóval sötétebb gazfickókkal is szembe kerülünk. További játékmódok: Take a Ride (szabad kocsikázás a városokban), Survival (a minket folyamatosan üldözõ rendõrök által zaklatva kell minnél tovább életben maradnunk) és néhány párperces minijáték - ezek pontos mibenlétére még nem derült fény.
# A fejlesztõket leginkább három klasszikus filmalkotás inspirálta: a Bullit, a Francia kapcsolat és a The Driver.
# A Driver 3 a Reflections elsõ Xboxos játéka lesz - a srácoknak nagyon megteszett a platform, és a jövõben szeretnének még játékot fejleszteni rá.
Info: 576 Online -
#143 vazzeg, hihetetlen lesz ez a game... ja, és valaki írta, hogy kár, hogy nem lesznek benne motorok, vagy valami ilyesmi... na akkor ezeket nézzétek:
-
#142 Jaja, én is erről akartam meggyőzni a népet a #133-as postban :)) -
Nyiri #141 Ha igenyes game kell ilyen temaban. Akkor MAFIA :))))
A GTA is jo, neha csak ugy ideglevezeteskent betoltottem a VC-t es motoroztam. Jo volt :) -
#140 Jaja, talán azért, mert jó agresszív és könnyű végigvinni.
Meg eljutott mindenkihez. -
#139 -csak -
#138 viszont sokan csak a gta-t ismerik csak. vagy az (volt) nekik a "best of". csak nem tom mér. annyira azért nem jó:) -
#137 Hát megnyugtat, hogy a GTA-nál van reálisabb autós akciójáték, mert talán így nem a GTA-t fogják majmolni a Driveresek, hanem a jobbakat :)
Az volt a nagy hiba a Driver 2-ben, hogy nem volt sebességmérő, pedig az 1-ben volt.
De közben a gyorshajtásért büntettek.
Remélem a Driv3rben már legalább olyan "műszerfal" lesz, mint a Mafiában. -
#136 dede. a Getawayben azok vannak. minden autó és minden reklám liszenszelt. sajna csak ps2-re van a gém:( tologattam unokatesómnál, azóta van ez a gta undorom. meg abban jól is tört. ha picit neki tolattam az oszlopnak, akkor ott volt a horpadás, ha meg busszal zúztam be vkit hátulról, akkor az úgyis nézett ki. a lövésnyomok is ott voltak az ablakon, autón.. sztem ríltájmban és nem 1-2 fajta lőtt textura. nagyon bejött. eksün része nem is érdekelt, csak autókáztam -
#135 Sajnálom én is, hogy nem licenszelt kocsik lesznek, ez nem túl örömteli hír, de attól még lehet jó a game, hisz egyik autós akciógameben sincsenek licenszelt kocsik :) Legalábbis én még nem találkoztam olyan game-mel. -
#134 Ja, de szerintem a GTA 1 és 3 voltak az ászok, a 3 a feeling miatt, az 1 pedig azért, mert egy marha jó játék volt :) -
#133 Zaki #93-as postjára válaszoltam, mégpedig azt, hogy a Mafia szerintem élvezetesebb is, nem csak szebb a Vice Citynél. -
#132 Hát amit az egy alapján (végignyomtam) és a trailer alapján mondani tudok az annyi lenne, hogy az autók viselkedése ugyanúgy árkád mint a GTA-ban, de nem olyan mintha matchboxokkal játszanék.. A GTA-val az volt a baj, hogy iszonyat gyorsan szétment minden mintha nem lett volna súlyuk... Bár azért a maga nemébe tökéletes volt:))) -
#131 Azé nem kell fikázni a gta-t sem... -
#130 ezt én is néztem, hogy nóném szekerek lesznek. mondjuk nem néztem utána, csak a képeken lestem, hogy hiába felismerhető mind, mégse liszenszelt márkák. nekem 8, csak jó legyen. legalább nem olyan bugyuta autók lesznek, mint a gta-ban:D -
#129 igaz, abban az esetben visszaszívva. ;) -
dashed_ #128 ugyanezt akartam kerdezni :)))
bar lehet hogy o mafia kontra gta-ra gondolt.. -
#127 Miért, már játszottál a Driver 3-al? ;) -
#126 a 2 nem sokkal másabb, mint az egy, ha már kérdezed hogyan kell emulálni akkor meg hozzá se kezdj. Csak egy jótanács. ;) Nem éri meg, majd "mindjárt" itt a 3. ;) -
#125 (Bocsi! A szmájlik helyett a mehetet nyomtam )
Szóval:
1, Ha csak PC-m van hogy tudnék játszani a driver 2-vel. Gyanítom hogy emulátorral, de tudtok ilyet?
Lentebb írta valaki, hogy nem licenszelt kocsik lesznek. De a videóban is, a képeken is határozottan felismerhetőek a kocsik. (főleg a citrom...) És lehet kamiont is vezetni póttal!!! Ó JEEEEEEE!!
-
#124 Szeva gyerekek! Kérdések: -
#123 Eszméletlennn!!!
Van benn a kamiontól a motorig minden!!!!!
Duuuurva!!! -
#122 Nemtudom,láttátok-e a trailert,nekem ha mindenigaz 3 perc mulva ér le!Kíváncsian várom:)
Amúgy a fileplanetről,vagy a gamershellről is elérhető! -
#121 Ez már bizonyos az első 2 rész után :)) -
#120 Én a 2-t is, de annak a vacak PS1 miatt nem volt jó grafikája. -
#119 De a Mafia szerintem élvezetesebb játék. -
#118 én is remélem, hogy gut lesz. képek alapján hónapokig fogom tolni. vice city meg majd talán végre nem kell az asszonynak és le lehet törölni:) undorodom már attól a gamétól -
#117 szerintem meg jó lesz, az autók királyul törnek, mászkálni lehet, szóval szerintem ok lesz. ;) -
#116 de ebbe nem lesz akkora szabadság mint a gta-kba
nekem azokba csak az tetszett
na meg a motor :) ahogy elnézem ebbe nem lesz :( -
#114 Mivel,hogy konzolra is kijön és ezek xboxos shotok ezért valószínüleg nem kell majd neki nagy. -
#112 -
#111 -