6730
-
Skyline #318 Hja igen nemvolt kedvem végigolvasgatni de mégmielött valaki elkezdené hogy GTA3 koppintás nos tévedés...Driver 2 elöbb volt a Gta3-nál és már aban kilehetett szállni a kocsikból/be lehetett ülni stb,szóval ilyentéren inkább a gta3 volt a koppintás.:) -
Skyline #317 True Crime ronda stb??? Nemtom te milyen videót láttál de amit én anno megnéztem belőle az alapján tiszta maxpayne maffia/gagnster világba nyomatva qvajó zenével meg minden...
-
#316 hát pedig nekem is dc-ről volt meg anno a driver 2:) oldalakat kár kérni akármilyen gaméval kapcsolatban is. vagy nincs azokon semmi, vagy szar, megbízhatatlanok -
#315 pc-re nyáron, konzolra tavasszal -
#314 Talan nyar-osz-tel. Ahogy majd a konzol valtozatok kifutottak, johet a PC. -
ent #313 Mit is mondtatok, mikor jönn a gém (pcre)? -
#312 Csak a bolt polcáról, ez biztos.
Én is onnan szedtem le.
Ráadásul PS játék. -
ent #311 Driver 2-t le lehet vhonnét, szerintetek? (csak ne dc-t léci!) -
#310 azért attól a trú krájmtól félek. videó meg képek alapján nagyon randa. meg mintha tipikus 0 realitású, konzolos prütty prütty game lenne 1-2 fölös, idegesítő villogással. ne legyen igazam.
a driv3r meg csak jó lesz..:) 1 gut volt, 2-t csak néha volt szerencsém tolni, ezt meg várom. -
#309 Michael Madson interjú - DRIV3R @ behun -
#308 Jó lesz ez szerintem de lesz még egy game ami nem lesz gyenge nevezetesen a TRUE CRIME mert ugyebár már ismeretes hogy kiadják PC-re is!
Mind a kettö ott lesz nálam a szeren! -
#307 azért, mert a GTA ami a legismertebb autós/3D akciójáték. ;)
Amúgy a radar tényleg eléggé hasonlít.
Persze engem nem érdekel, mert KELL a játék! ;)
Sztem jó lesz.
Ezek a képek meg tényleg full in-game-ek, semmi beállítás, hanem csak lefotózták a gémet. Jó lesz ez... -
#306 Hova élvezhetek? Fain! -
#305 pici gta filin' azért megvan :) -
#304 új in-game képek:
-
#303 pontosan, azért az már egy elég idős motor... Ha jól látom a Driver motorját turbózták fel, vagy csak nagyon hasonlít rá, szóval túl rossz nem lehet majd. ;) -
#302 sztem kár hasonlítgatni a gta-val. az már fut egy jó ideje, erről meg csak képek vannak meg némi videó. majd kiderül, mizó -
#301 GTA is fasza, főleg a modern moddal:) Jó lenne, ha ebbe is lehetne majd kocsikat pakolni -
Roll #300 Szerintem a Gta simán felveszi vele a versenyt!!!!! -
#299 Mikor jön ki?
Már nagyon várom !!
A GTA elbújhat mellette ...
Szerintetek?
Kaplan -
#298 Na, majd akkor, ha összeveszünk (nem kívánom), szép kis flame-tömb lesz belőle! :D Én nagy flame-mesternek tartom magam! :D -
#297 csak vicc volt, senki ne vegye komolyan. -
#296 igen-igen drágaszág.celeszeg vagyunk ám,nehogy a gaszdda megtudja. neemneem kedveszem.ne caphatjuk be oket,ok szeretnek minket. neked nincenek barátaid!gollam,gollam!!
(akinem olvasta a gyuruk urat,vagy nem látta az ne higgye hogy idiota,vagy skizpfrén vagyok) :D -
#295 "Kulturált flame power!"
Mindig ezt csinálom, csak még nem fedeztek fel -
#294 Cseles-cseles, te kis hamis! -
#293 :D -
#292 de ez most kit érdekel... az a lényeg, hogy jo lesz(remélem).legalábbis az elozetes videpk alapján nekem eléggé tetszett :D -
#291 1ébként azt, hogy "vagyis nem jelent meg'' azt ugy ertettem mint egy kovetkeztetest,nempedig mintha meggndolnám magam... -
#290 ja,igen-igen.nem olvastam,hogy megjelent,csak hát valamit irnom kellett,hogyha nem ezzel a kérdéésel akarok beállitani: megjelent a játék?
mert akkor mindenki azzal jott volna,hogy olvassak vissza meg minden. de lol vagyok.nem figyeltem. -
#289 Én is találkoztam ma ilyen emberrel...
Kulturált flame power! -
#288 "A GAMER-be azt olvastam,hogy megjelent a játék."
-------
"vagyis nem jelent meg. pedig 2 oldalas cikk volt rola,csak arrol 1 szo se esett hogy megjelent-e vagy nem"
-
Ellentmondasz magadnak -
#287 nincs mit... elvileg tavasszal jön konzolra, és nyáron pc-re -
#286 ok. kosz az infot. ujsagban olvastam. nemtom honnan vették.mind1
-
#285 ok. kosz az infot. ujsagban olvastam. nemtom honnan vették.mind1
-
#284 nem tudom mit olvastál, de messze van még a megjelenés -
#283 vagyis nem jelent meg. pedig 2 oldalas cikk volt rola,csak arrol 1 szo se esett hogy megjelent-e vagy nem. de a topicot olvasgatva..... :D:D:D -
#282 lol -
#281 Nem jelent meg. :D -
#280 A GAMER-be azt olvastam,hogy megjelent a játék.tudtok adni linket hogy hol lehet letolteni? lehet fizetos is. vagy meg se jelentlol? -
#279 király képek :)