6730
-
#518 ez xbox-os
-
#517 -
#516 találtam pár db szép képet. ps2-esek, de attól még jók
-
Isztambul törökül Istanbul. N-nel.
Nice helyett meg tényleg Nizzát kéne írni, akkor tudnák az emberek, hogy miről van szó, azért a Nice, mint város sok ember számára ismeretlen szerintem.
Bár lehet, hogy lebecsülöm mások képességeit -
#514 Mint Geneve. Mit fordít a magyar néha? Genova. :) -
Prowler001 #513 Jajajjjjajjj nyár... addig még sok minden lesz mikor jelenik már meg -
#512 És csak azért kötekszem, mert egyre frusztráltabb vagyok, hogy még nem jelent meg... -
#511 Csak a felvilágosulás kedvéért miért írnak mindenhova NIce-t???? HA már van magyar nyelvünk, használjuk már... Az nem Nice hanem NIzza. Ha már az isztambul-t lefordította (tehát az s-t kicserélte sz-re:)) -
#510 HCGAMEREN ezt az előzetest találtam:
Driv3r
Nemsokára végre átélhetjük milyen egy akciófilm főszereplőjének lenni, legalábbis többek közt ezt ígéri nekünk a Driver sorozat harmadik része. Ha nem szúrnak el véletlenül nagyon valamit a Reflections-ös fiuk, akkor a PC-s autós üldözéseknek új korszaka indul eme gyöngyszem kiadásával.
Sokkal többről van szó, mint egy GTA 3 klónról, bár az összehasonlítgatások és méricskélések áradata érthető, mivel itt is teljes szabadságot kapunk mozgásunkban három, gépkocsikban nem éppen szegényes, városban. Itt is lehetőségünk lesz gyalog bejárni a terepet, kapunk majd különböző küldetéseket, de ezeket leszámítva túl sok hasonlóság nincsen a két játék között.
A játékipar szemszögéből különösképpen érdekes ez a játék, mivel egy már régen beígért, ám eddig még nem megvalósult "következő lépést" is jelent a Driv3r-be fektetett érdeklődés a Hollywoodi színészek és rendezők által. Nem újdonság az, hogy egy-egy színész elvállalja valamelyik karakter hangját, de olyan, hogy minden nagyobb szerepet nevesebb személyiség elevenítsen meg hangjával, még eddig nem volt. Ezen kívül több mint 30 átvezető animációt ígér a Reflections.
A főszereplő Tanner, egy amerikai rendőr, akinek a bőrébe bújva kell beívódnunk, és végül megállítanunk egy nemzetközi autócsempész társaságot. Beépülünk, és egy szállítmányból az utolsó kocsit nekünk kell eljuttatnunk a brigádnak, hogy azt a tengerentúlra vihessék, ám valaki ránk uszítja a rendőröket és menekülnünk kell.
Összesen három, a készítők szerint élethűen lemodellezett, városban folynak majd az események, mégpedig Miami-ben, Nice-ban illetve Isztambul-ban. Ehhez 31,000 épületet és kb. 200 kilométernyi autóutat sűrítettek nekünk az ezüstkorongra.
Mindehhez rendelkezésünkre áll több mint 70, mind külsejében, mind fizikájában teljesen különböző jármű. A motorcsónakoktól, a motorbicikliken át egészen teherautókig mindent megtalálhatunk, amit csak kívánhatunk egy ilyen játéktól, gyalog meg nyolc különböző gyilkoló-eszközzel a kezünkben juthatunk el a következő gépállatig.
A kivitelezés az előzetesek alapján lélegzetelállító lett, a grafikus motor gyönyörű jelentekbe helyez minket, a fizikai motor mind a hetven járművet realisztikusan ábrázolja. A megjelent videók alapján minden mai elvárásnak megfelel a grafika, és tényleg azt az érzést keltik hogy mi is részévé válunk a történetnek. Azt viszont erősen kétlem hogy ez élvezhetően fut majd alacsonyabb teljesítményű gépeken, de azért bízzunk a fejlesztők kompetenciájában.
Megemlítendő még a "készíts magad hollywoodi jelenetet" szerkesztő, amellyel felvehetünk jeleneteket majd utólag számos opció és kameraválasztás segítségével a visszajátszást editálva, örökíthetjük meg a látványosabb jeleneteket.
Mindenesetre a játék szinte garantált siker lesz a mostani állapotából kiindulva, látványos, változatos, és izgalmas órákat garantál a felhasználónak, innen már nehezebb elszúrni, mint olyan tökéletes és zseniálissá tenni, mint amilyennek ígérték. -
#509 remélem majd a mocival lehet egykerekezni, legalább olyan faszán, mint a vice cityben -
#508 ÁHHHHHHHHHHHHHHH miért csak nyár? Végre netem is van amivel le tudnám szedni=)))) -
#507 NYÁR -
#506 Kb. mikor is jön ki? -
#505 Nagyon király lesz.
Alíg várom.
Királyság........... -
#504 Pl: GTA2 -
#503 gta-hoz ???
melyikhez ?? -
#502 hat miert ne? :)
amugy nem ujdonsag ez a filmes dolog, anno a gta-hoz is keszultek ilyenek, szoval akar vehetjuk otletlopasnak is :) -
#501 hmmm
és mér vannak benne film jelenetek ? -
#500 láttam vmi oldalon csak lustavoltam :D -
#499 ez a trailer csak nekem uj? -
#498 hát ennyit én nem szenvedek inkább vele. Amúgy ePSXe emut javasolom ha leért. -
#497 Na jah, tudok egy parrol en is, csak ugy ertettem nem mindegyik gammel kompatibilis mindegyik. Melyik a legpajabb?
PSX2 emu, azt én is ugy tudom, hoyg nem létezik jol müködő. Meg amugyis az minek a Driv3r-hez elég lesz a pc is , jihááá:D
(Monjuk egy burnout 2-3-mal elszorakozgatnék azér' :/, köcsög namco, vagy melyik konzol buzi fejlesztöcsapat csinalja...) -
#496 ige, én arra gondoltam, tudom, hogy nins még működő ps2 emu -
Skyline #495 Mármint ez a ps2 eukra vonatkozik...Ps1 emu jól működő rengeteg van..De ps2 emu nincs csak tetülassú nemműködő... -
Skyline #494 mit nevezünk működőképesnek?
olyan ami jól lenyomja a játékokat nincs...a legbrutálabb pcken is 1frame/cigi...
-
#493 PSX2 emulator : http://www.pcsx2.net/ -
#492 psx1 emulátor biztos hogy van, persze működőképesre gondoltam -
#491 file cserelgetö programmal probalkozz (én pl edonkey 2000-el..) Nincs tul sok forrás, de azér jövövöget (nekem mar 3 napja).. Kérdés, be lehet e maj lőni valamelyik psx emulatorral..
Poénbol leszedtem a Gameboy advance valtozatot is de még nem mertem kiprobalni :DD -
#490 honnan lehet azt leszedni? -
#489 jaja, lasd NFS:U, az se duskal texturaban annyira,meg poligonban, megis üt a blur-flare hegyek miatt. Bár tény egy két effekt ha a filinget segitette is, a szaguldozast mar nem annyira :) -
#488 uhh,nagyon ra vagyok mar kattanva a témara. allitom én emiatt fogok videokarit tapolni, nem is a doom meg halflife miatt :D (Az emlitett ati9000es van nekem is azt nem nagyon bizom benne hogy komalni fogja a game...)
Addig is ugy dontottem, szedem a driver2-t azt nyomom psxemuval :) -
#487 nyáron -
#486 mikor jön pécére? -
#485 gta3-ban volt a legidegesítőbb sztem. ott soha nem is használtam. most juttatátok eszembe, hogy volt benne ilyen is. nfsu-ban meg néha öcsémnél megnézegettem és ennyi. fölös dolog:) -
#484 hát én eggyiket se láttam.. :(
nfs az megvolt , cska ugye nekem nincs olyan videpraim ami todot volna olyan effektet.. -
Penta #483 az a legigéretesebb kép -
#482 de pl motogp2-ben is volt ilyen -
#481 nfsu, vagy downtownrun ha ez mond valamit -
#480 mér , mibe vót még ilyen ?
gt3ról tok csak.. -
#479 azt úgyis kikapcsolom majd, mint eddig mindig.