6730
-
#678 de a román szerver gyorsabb volt :D -
#677 :)))) -
#676 na vazz
görög szerverről jön a 7 megás
román meg a régit töltötte le ! :D
geciek -
#675 de nekem azt a másikat szedi le!!
a gecije
pedig arról a címről!
bár lehet hogy román szerver szar :D -
#674 A 3dgamersen is fennt van. -
#673 driv3r_destiny.zip
A gamershell-ről.(7.4MB)
Amúgy volt egy hasonló nevű videó már, az is megvan. Ez másik. -
#672 adj egy közvetlen linket! -
#671 ????? -
#670 készülj fel ez olyan szép és in-game. ;)
Na jó csak egy része. -
#669 de most együtt lesz a 2. ;) -
#668 ebbe hol van in-game jelenet ????? -
#667 bazzeg
e a videó már volt -
#666 ehh
mafiaba megvoltak már ezek
gumi lövés még a vice citybe is volt :) -
#665 nekem az tetszik,hogy a golyó nyomok megmaradnak a kocsikon és szét lehet lőni a kerekeket is :) -
#664 majd működés közben meglátjuk milyen hatás lesz én azt mondom. ;)
Így kissé gagyinak tűnik a VC-s fekete kasznki még jobban bejön. majd meglátjuk.
Ahogy Zaki mondta így egy kicsit LEGOs. -
#663 Szerintem jok az auto szetesesek. Sokkal kissebb reszekre nem eshet szet, mert az "egy" alkatreszek - mint motorhazteto, fulke, kerek, kipufogo stb. - nem fognak "szetrobbanni" elemeire. Sokkal hulyebben nezne ki, ha az auto poligonjaira szakadna, es szetspriccelne a terbe:))) -
#662 -
#661 hát igen, a mestertől tanultam -
#660 fingja nincs a témáról de ha ingyé van akkor kell mindegy mi az. -
#659 és a STALKER-t? -
#658 jaja, de menet közben jól nézett ki... ;)
Ha kisebb részekre esne szét gondolom az hardver igényes lenne, de akkor inkább a VC-ben megismert téma kellene sztem.
Habár valószínű a fejlesztők nem olvassák a fórumot és idejük sem lesz rá. Reméljük élőben ütősebb lesz. -
#657 hát ja. a kamion amikor felrobbant, olyan volt kb, mint a lego, úgy esett szét, kicsit kamu volt -
#656 az bennem is megfogalmazódott. Meg nekem az nem tetszik,hogy részletekre esnek a kocsik. Kisebb részekre kellen szerintem így kissé gagyi. -
#655 hát nem tudom, de nekem a robbanások nem tetszenek. reméelm pc-n faszán meg lesz csinálva, mert ez így nem az igazi -
#654 na megnéztem van benne egy nagyon jó rész, amikor szétlövi az autót. Ha jóltudom ilyen még nem volt, sztem jól néz ki. -
#653 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;)
Én ezért nem csodálkozom ezen a világon, most képzeld el, hogy van ismerőse és miniszter lesz. És ő dönt a nyugdíjunkról. ;))))) -
#652 az semmi, nekem még levelet is küldött, hogy adjak neki egy linket a san andreas-hoz -
#651 :) -
#650 [MOVIE] Driv3r
[2004-03-16 @ 06:38 - Mantis] (kommentek: 2)
Sokan vártatok már belőle egy animációt, hát megérkezett. Demót mégtöbben, de arra még várni kell :) A Reflections Interactive fejlesztésében megalkotott videó betekintést enged a játék közbeni élményekbe és elkápráztató mozzanatokba, mindezzt 7 megába sűrítve. A PC-s megjelenséről -melyért az Atari felelős- egyelőre nincs információ, ellentétben a PS2-sel és az Xbox-sal, melyek júniusra várhatóak.Klikk!
info: Gamestar -
#649 driv3r rulez -
Joker Hun #648 Találtam -
#647 ha minden igaz, van hozzá peccs(?) -
Joker Hun #646 Sziasztok hogyan lehett rávenni a drivert/1/et hogy XP alatt müködjön!!!!!!! -
#645 mé nem tájékozódsz party arc? -
#644 Ez a Tibor ez GyP vazzer, de nagyon:( Most regisztralt, nyitott egy azonnal bazarando, ertelmetlen topicot, 2 helyre beirt vagy 8-szor, es abbol mind ertelmetlen volt:))
"Honnan lehet letolteni a Driver3-at, es a GTA:SA-t" :))))) -
#643 Ez az én dumám! -
#642 a polcról -
#641 ...nem jelent meg -
#640 Honnan lehet leszedni? -
#639 az bizots...cak hogy én sem ismerek magamra