6730
  • hen-tes
    melik köcsög írt a nevembe ? :D
    biztos ricsi volt mer mazoista :)
  • zaki
    degecc
  • hen-tes
    csak vitszeltem :DDD
    ne félj
    énis utállak ! :)
  • hen-tes
    én nem utállak :)
  • zaki
    nem olyan sok az. mindjárt itt van
  • Buba007
    Olyan sokára!
  • Pyx #632
    talán junius
  • Buba007
    Mikor fog kijönni a game?
  • traXion
  • Alexease
    A jatekokhoz:) Hogy visszabb tudjam venni a szineket, es novelni tudjam kicsit a kontrasztot;)
  • Pyx #628
    inkább ne irj többet
  • Pyx #627
    és ez mihez is kellene? :o)
  • traXion
    Nem változtat semmin... a stílus mindent elárul.
  • Alexease
    Egy kicsit vissza a render dolgokhoz:)
    Nem tud esetleg valaki olyan progit Nvidia alapra, amivel D3D es OpenGl alatt lehetne allitgatni a szintellitettseget es kontrasztot (HUE)? Persze, valami desktop, kulso progira gondolok, amivel altalanosan lehetne allitani az ertekeket, mindenre ervenyesen. THX!
  • KG21
    ricsigyerek itt is osztja az igét:DDD
  • zaki
    nyugodtan. úgyis rád fogunk ismerni. ip-címed a másik
  • zaki
    rászolgáltál
  • ricsi1
    asszem névváltás lesz...
  • ricsi1
    most már úgyis mindenki utál!
  • Alexease
    Igen a FlatOut sem rossz, mint render. Bar egy kicsit "szines", de ott inkabb az egyebb efekteken - fizka, tores - lesz a hangsuly.
    De valoban a garfikai, render megoldason tenyleg latszik a parhuzamos konzol port, ami szerintem itt elonyos, mert latvanyos e s valszeg gyors lesz.
  • zaki
    na most vegyél vissza egy nagyon kicsit te kis hülyegyerek, itt és még nagyon sok helyen senki sem kíváncsi rád
  • Alexease
    Nem a "jatekrol" irtam, sem a jatekmenetrol, en csak egyszeruen a renderelesi stilust emlitettem peldanak.
    Az hogy milyen lesz egyaltalan a jatek, az most lenyegtelen.
  • Alexease
    Nem is mondtam hogy ismerlek, sot nem is akarlak ismerni:) En csak a hozzaszolasod, kerdesed alapjan reagaltam a "stilusodra", amit meg is erositettel, az elozo beirasoddal.
  • Skyline
    Alexease a crashday eddigi videói alapján sajna szörnyen eltörpül a pc-re sajnos ki nem jövő STUNTMAN címü játékhoz képest:(((((
  • ricsi1
    hmmm...
    nem is ismersz faszkalapp...alogokámat meg inkább hagyjuk oké?én sem baszogattalak...
  • gyraph
    Abszolut 1et ertek veled. A fejlesztok szerintem is rosszfele menetelnek mostanaban...isszonyat mennyisegu polygon es orias texturak minden gammaban, mire persze pstike nezz, hogy most vette a gepet es akad rajta az uj akarmilyen jatek. A korulottuk levo vilagot meg mintha nem is figyelnek meg igazabol. Muveszeti szempontbol nagyon keves jelentos alkotas kerul ki a fejlesztok keze kozul, ami igazan visszaadja a realizmus feelingjet...es ehhez valoban inkabb fenyhatasok, a material okos visszadasa es eletszeru effektek kellenek az esszeruseg hataran belul persze es nem giccs NFS:U, ahogy te is mondod.
    Szal rossz fele menetel ez az ipar szerintem, mert minden kezd ugy kinezni, mint egy friss, szines puding. :)
  • hen-tes
    FLAT OUT ?
    az is király lesz :)
  • Alexease
    Remelem, azert az uj PC-s engine fejleszteseknel, probalnak majd valami hasonlot elerni. A CrashDay tunik egy eleg jo probalkozasnak, de az SLR:R-ben is mar pedzegettek az automegvilagitast eleg jol, bar ott meg a reflection mappok meg statikusak (az Invictus meg is kapta a PS2 es XBox hivatalos fejlesztoi minositest is).

A tobbi jateknal, a rengeteg poligon es a nagy texturak zabaljak az eroforasokat:( Pedig egy normalis felbomntas - 800x600 - korrekt fenyekkel, arnyekokkal, efektekkel, esetleg minimal - film szeru, NEM NFS:U!! - motion blurral, elelmosassal stb. sokkal jobb latvany elemeket lehet elerni.

Ahoz kepest, a "jonak" szamito F1C engine, egy autora 8 vagy 10 (!!) feny/reflection mappot feszeget a hatas miatt, ahelyett, hogy ratenne egy kicsit, ami realtime. Bar nem tudom, melyik az eroforas igenyesebb:) De a kulonbseg erosen lathato:) Az F1C hiaba millio poligon es tobb 10 megas mappok, akkor is egy "muanyag" cuccnak latszik csak ehhez, es meg nehany "normalisabb" engine-hez kepest.
  • hen-tes
    nemigaz
    te csak a képeket nézed
    netagadd! :)
  • zaki
    jól teszed
  • Pyx #608
    nyugi, én olvasok is, nem csak irok :)
  • Pyx #607
    ezt nem is állitottam :o)
  • zaki
    #593 különben...
  • zaki
    nem mondta senki sem, hogy azok.
  • Pyx #604
    szépek, kár hogy nem pc s képek.
  • zaki
    nyugi, nem csak ott :)
  • Alexease
    Hiaba is magyaraznam, szerintem nem ertened meg:( Beneztem a CoD topicba es lattam, ott is az eles eszeddel es logikaddal "tarolsz".
  • zaki
    én inkább nem írok semmit :)
  • hen-tes
    ......
    no komment
  • ricsi1
    miért?(költői)