6730
-
#638 melik köcsög írt a nevembe ? :D
biztos ricsi volt mer mazoista :) -
#637 degecc -
#636 csak vitszeltem :DDD
ne félj
énis utállak ! :) -
#635 én nem utállak :) -
#634 nem olyan sok az. mindjárt itt van -
#633 Olyan sokára! -
#632 talán junius -
#631 Mikor fog kijönni a game? -
#630 -
#629 A jatekokhoz:) Hogy visszabb tudjam venni a szineket, es novelni tudjam kicsit a kontrasztot;) -
#628 inkább ne irj többet -
#627 és ez mihez is kellene? :o) -
#626 Nem változtat semmin... a stílus mindent elárul. -
#625 Egy kicsit vissza a render dolgokhoz:)
Nem tud esetleg valaki olyan progit Nvidia alapra, amivel D3D es OpenGl alatt lehetne allitgatni a szintellitettseget es kontrasztot (HUE)? Persze, valami desktop, kulso progira gondolok, amivel altalanosan lehetne allitani az ertekeket, mindenre ervenyesen. THX! -
#624 ricsigyerek itt is osztja az igét:DDD -
#623 nyugodtan. úgyis rád fogunk ismerni. ip-címed a másik -
#622 rászolgáltál -
#621 asszem névváltás lesz... -
#620 most már úgyis mindenki utál! -
#619 Igen a FlatOut sem rossz, mint render. Bar egy kicsit "szines", de ott inkabb az egyebb efekteken - fizka, tores - lesz a hangsuly.
De valoban a garfikai, render megoldason tenyleg latszik a parhuzamos konzol port, ami szerintem itt elonyos, mert latvanyos e s valszeg gyors lesz. -
#618 na most vegyél vissza egy nagyon kicsit te kis hülyegyerek, itt és még nagyon sok helyen senki sem kíváncsi rád -
#617 Nem a "jatekrol" irtam, sem a jatekmenetrol, en csak egyszeruen a renderelesi stilust emlitettem peldanak.
Az hogy milyen lesz egyaltalan a jatek, az most lenyegtelen. -
#616 Nem is mondtam hogy ismerlek, sot nem is akarlak ismerni:) En csak a hozzaszolasod, kerdesed alapjan reagaltam a "stilusodra", amit meg is erositettel, az elozo beirasoddal. -
Skyline #615 Alexease a crashday eddigi videói alapján sajna szörnyen eltörpül a pc-re sajnos ki nem jövő STUNTMAN címü játékhoz képest:(((((
-
#614 hmmm...
nem is ismersz faszkalapp...alogokámat meg inkább hagyjuk oké?én sem baszogattalak... -
#613 Abszolut 1et ertek veled. A fejlesztok szerintem is rosszfele menetelnek mostanaban...isszonyat mennyisegu polygon es orias texturak minden gammaban, mire persze pstike nezz, hogy most vette a gepet es akad rajta az uj akarmilyen jatek. A korulottuk levo vilagot meg mintha nem is figyelnek meg igazabol. Muveszeti szempontbol nagyon keves jelentos alkotas kerul ki a fejlesztok keze kozul, ami igazan visszaadja a realizmus feelingjet...es ehhez valoban inkabb fenyhatasok, a material okos visszadasa es eletszeru effektek kellenek az esszeruseg hataran belul persze es nem giccs NFS:U, ahogy te is mondod.
Szal rossz fele menetel ez az ipar szerintem, mert minden kezd ugy kinezni, mint egy friss, szines puding. :)
-
#612 FLAT OUT ?
az is király lesz :) -
#611 Remelem, azert az uj PC-s engine fejleszteseknel, probalnak majd valami hasonlot elerni. A CrashDay tunik egy eleg jo probalkozasnak, de az SLR:R-ben is mar pedzegettek az automegvilagitast eleg jol, bar ott meg a reflection mappok meg statikusak (az Invictus meg is kapta a PS2 es XBox hivatalos fejlesztoi minositest is).
A tobbi jateknal, a rengeteg poligon es a nagy texturak zabaljak az eroforasokat:( Pedig egy normalis felbomntas - 800x600 - korrekt fenyekkel, arnyekokkal, efektekkel, esetleg minimal - film szeru, NEM NFS:U!! - motion blurral, elelmosassal stb. sokkal jobb latvany elemeket lehet elerni.
Ahoz kepest, a "jonak" szamito F1C engine, egy autora 8 vagy 10 (!!) feny/reflection mappot feszeget a hatas miatt, ahelyett, hogy ratenne egy kicsit, ami realtime. Bar nem tudom, melyik az eroforas igenyesebb:) De a kulonbseg erosen lathato:) Az F1C hiaba millio poligon es tobb 10 megas mappok, akkor is egy "muanyag" cuccnak latszik csak ehhez, es meg nehany "normalisabb" engine-hez kepest. -
#610 nemigaz
te csak a képeket nézed
netagadd! :) -
#609 jól teszed -
#608 nyugi, én olvasok is, nem csak irok :) -
#607 ezt nem is állitottam :o) -
#606 #593 különben... -
#605 nem mondta senki sem, hogy azok. -
#604 szépek, kár hogy nem pc s képek. -
#603 nyugi, nem csak ott :) -
#602 Hiaba is magyaraznam, szerintem nem ertened meg:( Beneztem a CoD topicba es lattam, ott is az eles eszeddel es logikaddal "tarolsz". -
#601 én inkább nem írok semmit :) -
#600 ......
no komment -
#599 miért?(költői)