3766
-
#437 Nem fogom!! EZért oan jó érzés lesz végre látni ahogy az anika eldárkosodik és végre a sith győzedelmeskedik,, ebben a részben!!!!! -
#436 aszem te is gyorsan 1 börtön bolygón találod majd magad -
EGyértelműen dart véder:::::
-
#434 azt hittem te is lázadó söpredék vagy :) -
#433 Vágom csak nem voltam képben egy pillre,, nagyszégyen sorry,, de akkor is LOve SW!!!!!!! (& the sith) -
#432 a köztársoságból lesz a birodalom, szerinted miért hasonlít a klón katonák cucca a roham osztagosokéra, a rombolók a csillagrombolókra stb... -
#431 komoly??? nekem egy tiere hasonlít!!!! Jah,, vagy a tiek majd később kerülnek a birodalomba,, mivel az később a halálcsilagal alakul.... ugy?? -
#430 nem Birodalmi :) köztársosági vadász :) -
#429 Szerintem birodalm,i!!! EGy tie!! de nagyonrodtjó!!!!!!! -
#428 ezt a makettet tuti megveszem majd:
-
#427 visszaszámláló -
#426 aszem erre nem kell semmit mondani:
img.photobucket.com/albums/v342/b1ipper/starwarsamt003.jpg -
Lyan Kyj #425 Én is láttam moziban a trailert, és bár addig én is utáltam a kötőjeles címet, így a vásznom viszont nem tűnt rossznak, sztem meg fogjuk szokni. -
#424 Azt neked kell tudni. :) -
#423 és mit gondolsz?
nekem van? -
#422 hát ha van, óriás multinál felsőpozícióban ismerősöd az USA-ban akkor megkérhetnéd hogy nyúlja ki nekünk :) -
#421 mármint a zelső 8 percet -
#420 "Pontosan hat hónap múlva, 2005. május 19-én érkezik meg a mozikba - világszerte és reményeink szerint hazánkban is - az utolsó Star Wars-film, a Revenge of the Sith" -
#419 2005 május-június tájékában. -
#418 letőtenmi mikó lehet? -
#417 Right :))))))) RISE tee , mégjobb feeling!! -
nem is rossz, bár nekem még mindig a B szárnyú tetszik a legjobban :) -
#415 sorry! -
#414 tudjuk te nem szereted rendben, de addig amíg nem láttad ne fikázd ha megkérhetnélek. -
#413 na ezt nem tom értelmezni. -
#412 nem right hanem Rise!!! -
#411 Shit=szar
Sith= szit! -
#410 Amúgy Most uhgye az a cím hogy a sithel boszúja és (mint éslő egyedEK)
És eredetileg a Sith boszúja( mint eszme vagy valami hasonló öszefoglalóü név) -
#409 hát azt azért nem mondanám -
#408 LORD VÉDER!
YES MASTER!
RIGHT!
Abszolut hangulati tetőpont!! éérzelmi csúcspont!!!!!!!!!
-
#407 Lhooorddd Veeedderrrrrr!
Yeeess maaaassttteeeeerrr?
RRhhuuuuaaaaiiiizzzzzzzz
:DDDDDD -
#406 az nem a szar a sith -
#405 Ja, igen erről hallottam, hogy Lucas-bácsi kérte, hogy a többes számát fordítsák a címnek:)) Magyarul nem tökéletes az biztos... -
#404 Shit... -
#403 leszedni sehonnan, és azért baszták el mert nem Sith hanem Sithek lesz :(((((( -
#402 Mér bazták el?
És honnan lehet leszedni a film első nyóc percét? -
#401 SPOILER
Levetítették az új Star Wars-film első nyolc percét -
#400 a fordítóknak sikerült elb@szni a magyar címet :((((( -
#399 ebben is gagyi special efektek lesznek gondolom pedig az utolsó három részben milyen kafa makettek repkedtek öröm volt nézni mostmeg egy élethű ürhajót nem tudnak összehozni csesszék meg
hallod Lucas CSESZD MEG !!!! -
#398 vanijen...