448
A kommodorok lázadása
-
#71 Newcomer nekem megvan eredtibe magyarul:) -
#70 Izé, ha már szóba jött, volt egy játék, amivel nem tudtam mit kezdeni :] Ez pedig a Predator volt. Végig szambáztunk a pályákon, de a végén ha jött a predator, hiába vertük, robbantottuk le, nem sikerült. Örökélettel természetesen, mert anélkül nem sikerült. Ott volt a farönk is középen, de azt nem sikerült sehogy sem aktiválni, felhuzni, rádobni, stb.. Ez az egyik rejtély, ami azóta is érdekel :]] -
#69 Emlékeztek még 1.75-re meg a Szakállasra?
Höhehehe, régi szép idők. Meg Getto Maestro-ra?
Imádtam a rajzait! -
#68 Load *** ,8 ,1 !!!!!!
Impossible mission, Wizard! -
mejoe #67 Egyszer még én is voltam tesztelni az Andriséknál a newcomer-t. Igaz abból a nappbból a végén egy őrületesen nagy baromkodás lett :)
Shadow of the Beast :) thöbeszt
-
#66 mejoe: jaja, rengeteget jártak le még az Amigás idöszakban a klubba, föleg Lay... ált. ö volt megkérve, hogy a zenét nyomja a karácsony-húsvéti összejövéseken... :)
zenék rulez, SidPlayer van fenn a gépen meg rengeteg muzsika... a Defender of the Crown zenéje egyike legrulezabb muzsikáknak :) (a Creatures-é a másik, a Beast-é a harmadik (bár az igazán Amigán volt penge, ahogy a Lemmings is.)) -
#65 A Barbarian tök állat volt, csak az volt a baj, hogy sose jutottam a végére. Volt még egy fajin játék: Eagles Nest meg a Tir Na Nog. Hú az de durva volt. A Last Ninja-t csak láttam. az se volt semmi:)
Ja, meg a Goshtbusters is ott volt a topon, meg a....
Emberek!
a régi gamék oskkal jobbak voltak, csak annyit mondok.
Az Elittel sose sikerült játszanom:(
Nekem nem ment az a játék, azaz nem értettem. -
#60 Ha ugy nézzük, márpedig ugy nézem én lelalábbis, a Laser Squad volt a ami UFO, Jagged Alliance és társai elődje.. A Kings Bounty ugyanigy a Heroes of MM sorozatok elődje, sőt.. :] A rátkai féle kalandjátékokat meg minden szöveges kalandjáték alapjának tekintem én legalábbis, tudva azt, hogy nem feltétlen tőle indult a műfaj, viszont a 80as évek végén az ő játékai voltak számomra az igazi kalandjátékok, főleg humor terén.. Uridium, Supremacy, Last Ninja, Int. Karate, Creatures meg mind mind már a történelem része.. És akkor ne feledkezzünk meg egyvalamiről.. A Shadow of the Beast és a Supremacy játékok zenéje mai napig egyike azoknak, amilyen dallamot keveset hallottam játékok alatt.. Pedig azért eltelt jopár év, és több ezernyi játék kijött azóta.. Nem hiába népszerűek, az ezeket a dallamokat feldolgozó, ujrakeverő remixek.. -
#59 Barbarian... imádtam, főleg ha sikerült lefejeznem a havert :]] -
mejoe #58 Aranyos ez az Elite fillezetlen vektor grafik :) -
mejoe #57 Barbarian tetszett :))
Efreet ! Ezek szerint ismered Lay Andrisékat !?
-
#56 www.newcomer.hu
amit MA ki lehet hozni egy c64böl... talán mi láttuk anno elöször müködni a progit... -
az emlegetett király... Creatures (2)
a Pirates!
Elite
Laser Squad (újabb stílusteremtö? - ja, ez se volt kicsitse taktikai játék...)
Last Ninja 3 (ez az ami az 576ban anno 100%fölött kapott grafikára :D )
Maniac Mansion
Spindizzy
Katakis :)
És a Delta, amit én spec. jobban bírtam :)
Uridium
Barbarian
és egy nem játék... az (egyik?) elsö grafikus-ablakos kezelöfelület: GEOS
(a modemesektöl bocsi, rámtört a nosztalgia :D ) -
#54 ja, hát és minden kalandjátékok atyja, anyja, és minden felmenöje:
Új Vadnyugat :)))
(és persze Bosszú, és társai is...) -
#53 Elég sokat jáccottam anno a Rockstar Manager és a Boxing Manager féle menedzser gammákkal.. azokbol nem készült pc-s remake? :] mert érdekelne nagyon, máig etalonnak számit nálam ez a kettő.. -
#52 http://web.externet.hu/sk/c64/
Köszönet részleg: ..."Martin/ex-REDS,"... :) -
#51 A Saboteur az jó volt, igaz nekem Plus/4-esem volt :))))))) -
#50 Elite végigjátszás.. hát, a c64 és az amigás változatot (A és B) mindet az összes küldetés végéig kijátszottam... de annak olyanja, hogy "congratula, végigjátszottad" nincs :) meg utána a frontiert is, meg a first encounterst is...
Zak McKracken (ha így kell írni) rulz, az egyik legbonyolultabb kalandjáték volt...
ja, meg valahol megvan még 5-6 db lemezes guru is... jajjjj, de öreg vagyok már :( -
#49 az Amiga Guru meditationja (nem kékhalál :) )
én is tudom a 64+512-t :)) (bár bevallom, anno sokkal inkább CoV-os voltam mint 576os :D )
meg rémlik még a c64 korszakból valami REDS nevü társaság... Martin, nemtod kik lehettek? :) -
mejoe #48 A "Guru" szó egy hibaüzenet része volt Amigán ! -
TneX #47 Wow,vazz soha az életbe nem jöttem volna rá maagmtól:)))De jó nagyon:))) -
mejoe #46 Commodore C64 Kb + Commodore amiga 512 Kb -
TneX #45 De nem tudom:))) -
mejoe #44 Tnex ! De azért biztos tudod ! :) -
TneX #43 Naaa miért lett 576 az 576 neev,és miért Guru a Guru?:)))
Én még akkor meg se születtem szerintem ugyhogy z nekem full kimaradt:)))) -
mejoe #42 Krinyo ! Szvsz abszolut nincs igazad. Nézz meg egy quest játékot a nyolcvanas évek végéről (Larry, Space vagy King széria ) . vagy a maniac mansion és társai, de mondhattam volna a Personal nightmare-t stb..... Kicsit bonyolultabb volt végignyomni, mint bármelyik mai kalandjátékot.
Apropó ! ki nyomta végig az Elitet ? -
mejoe #41 Na meg ,hogy miért lett Guru a Guru az eredetileg "online" amiga magazin :)
-
mejoe #40 Turcsán , de rég hallottam ezt a nevet!
Meg hát ma hányan tudnák megmondani ,hogy miért pont 576 Kb annak a bizonyos lapnak a címe ?!
Persze Martinon kívül :)
-
#39 Druid
Shadowfire
Enigma Force
jajajajajajajajajajajajaj....... -
#38 Semmi sem jobb, mint a C64 volt! Jesszusom, de király játékok voltak rá...! -
#37 Katakiiiiiiiiiiiiiiiiis
-
Zozo76 #36 Az ELITE-tel en is eggyetertek! SOHA nem jatszottam talan ennyit programmal. Jo nagy szopas volt az (azt hiszem az -A- verzio, vagy a -B- verzioe?) elso kuldetes, amikor a rakterben elszaporodtak a szornyek oszt csak mentokabinnal lehetett toluk megszabadulni... :) -
#35 Azert az Inter-karate 1,2 részét se hagynám ki:)
Meg persze a Last Ninja, Saboteur(?), és a legjobb: Heart of Africa! -
#34 Jajj, az Elite-t kihagytam, az volt a hab a c64es tortáján :] -
#33 5 játék neve, csak ugy a teljesség igénye nélkül, hogy ellentmondjak és egyből megcáfoljam az általad leirtakat, mindenféle magyarázat nélkül..
- Laser Squad
- Pirates!
- Kings Bounty
- Defender of the Crown
- Zak McCracken, Maniac Mansion, Neuromancer, Sunny Shine féle kalandok..
és akkor még a Creaturesről nem is beszélünk, nem szólva a rengeteg managerről a Simulmondo kiadásában.. -
Sith #32 Ehh nos ez a klubahgulat nagyon hiányzik... régen volt olyan amikor egy embernél öszegyültünk és átjátszottunk egy teljes napot.. most is előfordulnak lan partyk de hát most évente 2-3 régen havonta 2-3 alkalom ovlt amikor öszegyültünk tom hogy most van netgame.. de e zakor se ugyanaz amikor 4-5 ember egy kis szobába szendvicset zabál és közben játszik valami elavult 2d prgrammal.. bár az akor nekünk maga a virtua lreality volt :) -
#31 Zsenyka:
http://www.frontier.co.uk/
games - Elite 4
valami ilyesmire gondolsz? :) -
TheZsenyka #29 Te is ott voltál amikor a Turcsán Tamás Péter elkezdte árulni a PC GURU első számát? Király. -
TheZsenyka #28 Nem értem miért nem csinálják meg az ELITE-et kibővítve, modernizálva, agresszív 3D-vel... Tuti siker lenne. -
TheZsenyka #27 Nahát, én is jártam a Csokiba. :)