Commodore 64 a modern pc ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Ja. 😊 Én akkoriban 4-esével ettem a Kálmán korhely szendvicsét...

Jeannal már régen beszéltem, egyszer egy C64 Music Remix CD-t hozott nekem, hogy hírdessük az 576-ban... Gondolom azzal bizniszelt...

Martin ! Arra emlékszel amikor Robiék a magas árak ellen sztrájkot szerveztek a Csokiban. Ami abban merült ki, hogy a Büfébe vitték a saját kajáikat, és ingyen osztogatták. Eredmény Büfés man 200-as pulzus 😊 Az a Kálmán idejében volt ?

Apropó , Jean-ról tudsz valamit ?
Most hogy mondod, rémlik a piros mellényes arc.

Martin576
Az "aranykorban" a büfés csávó a Kálmán volt. Piros ujjatlan mellény...rémlik? 😊

Érdekesség képpen kérdezem hogy valamelyik Rátkai testvér nincs-e jelen a fúrumban... 😊

Arghhh...

Ha igen akkor üzenem hogy: ha nekem EM 67-38 akkor neki EM 67-39... ha jól emléxem... arghhh...

Azt hiszem ez jelent valamit...

Csokival kapcsolatban:

Arghhh... nem ugrik be a trapéz hajú arc neve... mindíg a bejárat környékén árúlta a portékáját... arghhh... más: Koczoska úr rémlik valakinek???

EMléxem a büfében egyeseknek sikerült hatalmas tartozásokat elkövetniük... volt akiknek akkoriban is jól ment 😊 Emléxem 90 környékén egy arcnak 20 ropis (20 ezer) tartozása volt a büfében... arghhh

Hangianix
hehe, akkor 12 ev tavlatabol bevallhatom, hogy sose vettem tole progit. Volt ott egy masik csapat - VPG (azt hiszem a Veres Palne Gimnaziumbol ;-) ), veluk joban voltam es ok mindig kolcsonoztek.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Martin576
Khmmmm, ismertem a srácot, de NEKEM semmi közöm sem volt a "bolthoz"... 😊

Jano
C=64 hacking

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Efreet
Streetrod? 😊 abból nekem is a Ti verziótok volt meg 😊))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hangianix
Martin, ti nem voltatok a Pecsaban? Mintha emlekeznek egy Krisztian nevu sracra aki 64-es es Amiga-s programokat arult, de lehet, hogy csak a kor teszi...

Efreet
AAAAAAAaaaa 😊))
csináljatok már REDS-es oldalt!!!! 😊

Alien!
Na mifene....

És mi van a R.E.D.S.-el,Martin?....😊)))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Martin576
Martin576
Csak .mod van belõle...

Efreet
😊)

tud valaki mondani egy MAI játékzeneszerzöt, aki ilyen neves? 😊 (max Trent Reznor, de ö se játékzenékböl él...)

Alien!
De benne van,a final fightban,csak nem az elejétõl kezdõdik....😊))))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Xp keresõvel....

Efreet
rákerestét több helyen is? rengeteg turricanmuzsika van... a various-ban is, Siebold Markus-nál is...

Martin576
Martin576
Alien!
Letöltöttem......Flash,flash,flash!!!!!

Sajna a Turrican 2 - End Game nincs benne...pedig botrányos volt...

Martin576
Jeroen Tell
Tim Follin
...

Jano
www.xs4all.nl/~mon/

Letölthetõ muzsikák, de ezek már XM-ek.

Efreet
töltsétek le azt a 30megás gyüjteményt, MINDEN benne van 😊))

Efreet
Rob Hubbard
Antony Crowther
Ben Daglish
Chris Hülsbeck
Steve Rowlands
David Whittaker
... stb 😊

Alien!
És akkor Chriss Hülsbeck-et már ne is említsük....

Ha C64 akkor System 3....Azok mit mûveltek abban az idõben...Asszem istencsászár játék volt a MYTH...Sosem felejtem el,sem a játékot,sem a zenéjét....És ha jól emléxem a legszebb játékokat az X-Ample Architectures csinálta,botrány,hogy mit mûveltek 16 színnel...

Jano
Maniacs Of Noise

Jeroen Tel

Efreet
tegnapeste be volt kapcsolva a tv... ment valami ugribugri-kardozós játék rivjú (ghostsNgoblins 3d-ben...), a legnagyobb tragédia az volt neki, hogy nem lehetett bárhol menteni, és volt, hogy fél óra játék veszendöbe ment... úgy hirtelen eszembe jutott, hogy el kellene az arcot küldeni GoldenTalismanozni vagy ImpossibleMission-ozni...

Efreet
épp a Creatures zenéknél tartok... ettöl a játéktól (mondjuk inkább a 2-töl) párszor rámjött az idegrángás, és asszem ebbe is pusztult bele dzsojsztikk... (akkor még brutális voltam 😄 )

Martin576
Én tegnap csendben visítottam itt az irodában 1-1 muzsika felcsendülésekor! 😊)

Efreet
reggel óta a c64muzsikák szólnak 😊 most épp Defender of the Crown gyözelmimuzsika

Efreet
játékborítók meg leírások meg ilyesmik terén a www.lemon64.com az etalon nálam...

amikor még magyar kiadó adott ki külföldi játékot... ez hamarabb volt mindenkinek mo-n, minthogy megjelent volna 😊

Goodwill
hát igen, sajna én eddig 1 remixet találtam, ami nálam felülmúlta a C64es (jó értelemben vett) prüntyögést (lastninja2-sewers), a többi nem az igazi... 😞

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Efreet
a két impossible missiont mindenki végignyomta? nem is voltak annyira impossible-k 😊 (nemúgy, mint a predator, ami számomra is titok 😄)

Efreet
Equinoox:
tessék, így elsöre:
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/HVSC_4_6_Complete.rar
High Voltage Sid Collection (30 mega), kb 19ezer file 😊)
közel az összes c64-es játék és demo és intro és minden zenéje... jó keresgélést 😊

további értelmes linkek:
http://hafnium.prg.dtu.dk/~theis/stil/ -ez a fenti kollekció listája, hogy mi merre van benne
http://home.freeuk.net/wazzaw/HVSC/index2.html
ez meg a HVSC föoldala, ha lesz frissítés (szokott lenni) az itt van.
ja igen, és itt ajánlanak rendes lejátszóprogikat is 😊

EqUiNooX
Hát ezzel a pár kis file-al elintézted, hogy a következõ pár napot azzal töltsem, hogy megtaláljam a lehetõ legtöbbet ezekbõl a sid féle régi zenékbõl.. Mert valahogy ez az igazi, nem a tökéletesen hangzó remixek mp3ban. Ezer köszönet a pluginért, és az ötletért.. :]
Nekem is tetszik. Köszi
Goodwill
ahh....nagyon jóóóók

Martin576
Martin576
Martin576
Kell alul lenni egy számnak (pl.: 1/12) és egy +/- jelnek. Ott látod hanyadik szól és a +/- -szal lehet léptetni.

Martin576
Na, ha már itt tartunk, Martin Galway a KIRÁÁÁÁLY!

Martin Galway (mostanság)

Athena C64

Rambo First Blood II C64

Wizball C64

Goodwill
ezeket a sid file-okat csak 1ben lehet hallgatni? winamp nem engedi, hogy beletekerjek....

Goodwill
már töltöm is, nagyon köszi mindkettõtöknek

Hangianix
En a Tusker, meg a Ghost and Goblins zenejet masoltam fel kazettara, amikor eladtam ugy 11 eve a 64-emet. 😄

Martin576
A .dll bemásolása után nem árt (esetleg ha nem megy elsõre) újraindítani a gépet!

Martin576