448
A kommodorok lázadása
-
Blagger nagyon fájt anno :)
a Jumpman-eket nagyon bírtam, meg a Lode Runner-t is :)) -
mejoe #194 Efreet : A Talismannal éni nyomtam, de nem bírtam vele. Pont én is akartam róla kérdezni.
Kicsit nyomasztó volt a hangulata, és nehéz is volt. -
#193 Megvolt, de fagyott :((( -
#192 Ez igen!
Meg volt a Blagger című. Kis platformos ugrálós játék volt, de valami olyan szinten idegbetegség, hogy na. Sokat próbálkoztam vele, de csak a joy bánta.
Inkább pályaszerkesztés a Mr. Robot-ban! :D
Az mekkora volt már anno! Tesztelni lehetett, őskori drag&drop-rendszer :D -
#191 a Hero of The Golden Talisman (nálunk csak Talisman néven futott)-t végigjátszotta valaki?
trainer nélkül? :)) -
#190 Hexenküche 1-et végiggörcsöltem... megtanultam minden dungeont pixelre végigugrálni... kizárt, hogy ma már türelmem legyen hozzá :))
-
#189 Ja, kissé szokatlan, de amikor leszállsz a hajóval, és a kis asztronautacsávóval ugrálsz, az frenetikus! :)
Dizzy gamékhoz nem volt türelmem :I
Hexenküche 1-2 dettó, pedig jópofának tűntek. -
#188 annak volt egy elözetese vagy folytatása is nem? (anno a konkurrenciában elég nagy leírás-féle jelent meg róla...)
nekem meg se volt :( -
#187 Na sikerült felülírnom a képet.... Mindegy, ezzel a Doomdark's Revenge-el sem jutottam semmire... -
#186 Taskforce nagyjó volt :)) Octapolis kissé irányíthatatlan elsöre... meg másodikra is :) inkább Armalyte vagy R-Type :)))
apropó Spindizzyvel jutott valaki nagyonsokra? anno olyan 70%ot bejártunk-megszereztünk benne bátyámmal tandemben... örökidövel, mert azt nem lehetett anélkül végigvinni... -
#185 Crillion 2?
Ezt megnézem majd!
Crillion az nem értelmes dolog?!?! :)))
Én asszem Taskforce-ozni akarok majd valamikor mostanában. Király kis űrhajós, lövöldözős, de nem olyan gyakós, hanem türelmet igénylő is.
Vagy beleugrok a tiszta élvezetbe, és OCTAPOLIS!!! A legállatabb! -
#184 Ark Pandora... annak is nagy penge a zenéje :) by Ben Daglish -
#183 van Crillion 2 is... elég vad pályának tünik így a kép alapján...
-
#182 Atk = Ark -
#181 Most gyorsban ez jut eszembe... Talán újra kéne próbálnom...
Atk Pandora
-
#180 és mind meg is vannak :))) megint nem fogok délután semmi értelmeset csinálni, megyek idegrohamot kapok a crilliontól :D -
#179 Basszus, most ugrott be nekem is!!!! :DDDDDDDD
Ugye? :DDDDD -
#178 GYAAAAAAAAAAAAAAA
iggeeeen :) Crillion Rulz :)))
és megvan a lézeresnek is a neve: (a Crillionról jutott eszembe)
Deflektor -
#177 A végén ott is egy követ kellett szétlézerezni, nem?
Fogggggalmam nincs a nevéről... -
#176 Bazze! Emlékszem, nagyon bírtam, de nem jut szmbe!
Volt még egy logikai a Crillion. Egy labda pattogott faltól falig, voltak kövek, melyek ha egyszinűek voltak a lasztival, akkor megsemmisültek, amikor hozzájuk ért. Voltak halálfejes kövek, ezek a goló halálát okozták. Voltak olyan kövek, amelyek megváltoztatták a labdi szinét. A cél az összes szines kő megsemmisítése volt elhalálozás nélkül. Óriási ötlet, kellemes megvalósítás. Kedvenc volt. -
#175 mi a neve annak a játéknak, ahol volt 1 lézer, aminek a sugarát tükrözgetni kellett (forgatni a tükröket meg ilyesmi), és valami kivezetéshez irányítani? volt rá nemsok idö, és elöre elhelyezett fix tükrök meg ilyesmik... emléxik rá valaki? -
#174 Dinky Doo-t ismerte valaki?
Az se volt egy rohadt könnyű. Kis vigyorgó figurával kellett lavírozni gyilkos genyók között. Ha 1/100sec-el később nyomtad a joyt, mint kellett volna, akkor dáj. Kissé idegölő volz, de király. -
#173 a Rocky Horrorral nem sikerült semmitse kezdeni :( -
#172 azok a Miner játékok nagy jók voltak :) -
mejoe #171 A Rocky horror... is nehéz volt, de azt élveztem. Asszem annak nem igazán volt vége ,hanem kezdődött előről ,csak nehezebb szinten. -
mejoe #170 Nekem a Manic miner is nehéz volt örökélet nélkül :) -
#169 nekem a Myth megvolt jól végig, rohadtnehéz volt a vége... (is) -
#168 így elsöre nekem ez jutott eszembe...
Henry's House
-
#167 A Myth-et mondta mar valaki? Pedig mindig olvasom a topicot, de elfelejtettem. :-( Sose tudtam vegigjatszani, mert rossz volt a tores (?). Az utolso palya nem jott be... :-((( -
#166 Martin: pl? :)
-
#165 Na ja. De akkoriban találkoztam utoljára olyan stuffokkal is, amiket nem hogy végigjátszani nem tudtam, hanem kis túlzással a másogik képernyőre sem tudtam átjutni! -
mejoe #164 Ja :) -
#163 aztán végigjátszottad mindenkivel, meg minél gyorsabban, meg úgy hogy mindenkit lealáztál, meg... rám legalábbis ilyesmi hatással volt :) -
mejoe #162 Amikor megszereztem 87-ben a Defender-t , és másnap végignyomtam ,azt hittem én vagyok az Isten
, mert úgy gondoltam nagyon nehéz végignyomni a gémet :)))) -
#161 igen. azt napokig nyomtam megasystem 2-őn. királyság. a ghouls'n'goblins meg megvan emuban. -
TheZsenyka #160 Az télleg kaffantós volt. (Krakout muzax)
Ami még rulla zenéjű volt, például a Ghost n' Goblins... ha ugyan jól írtam. -
#159 JajdejózenéjevanaKrakoutnak! -
TheZsenyka #158 Krakout.
(Az ütögetős) -
#157 A Supremacy asszem pont jeroen Tel (Maniacs of Noise) zenéje volt. -
#156 érdekes, nekem épp a need for speedről jut eszembe a test drive...