Commodore 64 a modern pc ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jeannal már régen beszéltem, egyszer egy C64 Music Remix CD-t hozott nekem, hogy hírdessük az 576-ban... Gondolom azzal bizniszelt...
Apropó , Jean-ról tudsz valamit ?

Arghhh...
Ha igen akkor üzenem hogy: ha nekem EM 67-38 akkor neki EM 67-39... ha jól emléxem... arghhh...
Azt hiszem ez jelent valamit...
Arghhh... nem ugrik be a trapéz hajú arc neve... mindíg a bejárat környékén árúlta a portékáját... arghhh... más: Koczoska úr rémlik valakinek???
EMléxem a büfében egyeseknek sikerült hatalmas tartozásokat elkövetniük... volt akiknek akkoriban is jól ment 😊 Emléxem 90 környékén egy arcnak 20 ropis (20 ezer) tartozása volt a büfében... arghhh
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
És mi van a R.E.D.S.-el,Martin?....😊)))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
tud valaki mondani egy MAI játékzeneszerzöt, aki ilyen neves? 😊 (max Trent Reznor, de ö se játékzenékböl él...)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Sajna a Turrican 2 - End Game nincs benne...pedig botrányos volt...
Letölthetõ muzsikák, de ezek már XM-ek.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Antony Crowther
Ben Daglish
Chris Hülsbeck
Steve Rowlands
David Whittaker
... stb 😊
Ha C64 akkor System 3....Azok mit mûveltek abban az idõben...Asszem istencsászár játék volt a MYTH...Sosem felejtem el,sem a játékot,sem a zenéjét....És ha jól emléxem a legszebb játékokat az X-Ample Architectures csinálta,botrány,hogy mit mûveltek 16 színnel...
amikor még magyar kiadó adott ki külföldi játékot... ez hamarabb volt mindenkinek mo-n, minthogy megjelent volna 😊
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
tessék, így elsöre:
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/HVSC_4_6_Complete.rar
High Voltage Sid Collection (30 mega), kb 19ezer file 😊)
közel az összes c64-es játék és demo és intro és minden zenéje... jó keresgélést 😊
további értelmes linkek:
http://hafnium.prg.dtu.dk/~theis/stil/ -ez a fenti kollekció listája, hogy mi merre van benne
http://home.freeuk.net/wazzaw/HVSC/index2.html
ez meg a HVSC föoldala, ha lesz frissítés (szokott lenni) az itt van.
ja igen, és itt ajánlanak rendes lejátszóprogikat is 😊
Martin Galway (mostanság)
Athena C64
Rambo First Blood II C64
Wizball C64