Commodore 64 a modern pc ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
létezik ilyen fasza Amigás oldal is ?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
nem tudjátok mi van az externetes oldallal?
Tegnap benyomtam este Krakoutot meg Volfiedet az emulátorba és olyan volt mintha idõgéppel repültem volna vissza.
ja meg a Rambot is.de fasza játékok ezek meg a többi 1000
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
És a legjobb Commodore 64 játékok :
http://huntuti.uw.hu
http://web.externet.hu/sk/c64
Minden C64 játék játszható PC-n is, emulátorral.
Commodore 64 emulátor, magyarul :
http://www.extra.hu/huntuti
Ott a Hasznos letöltések között talákható.

van LSB monitorhoz hasonlo PC-re?
\"Life is around you and in you.\"
Viszont ha letöltöd a C64 emulátort akkor tudsz vele játszani.
Repatarurgyán
Szabadság okán otthon voltam és le-leültem a C64 elé (ha már ott volt! 😊)
A Castles of Dr. Creep és a Dungeons of Dr. Creep címû gamékkal gyötörtem magam. (Az utóbbi kicsit könnyebb.) A szépsége az - ami már a Goonies-ban is megfogott - hogy lehet ketten is játszani egyszerre, egymást segítve. Sõt, van olyan pálya, amit egyedül képtelenség végigvinni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha a rusnyaság fejére lökted a követ, akkor ess le hozzá és menj el jobbra, ki a képernyõbõl...
Bónusz pálya! Itt csak a bólogató bogyókat szedd össze...
Ilyen bónusz pálya van még több helyen, de most csak a havas (3.) pálya jut eszembe: itt, miután a kõ ráesett a szörnyike fejére, ugorj be a kõ után és menj jobbra...
Tán Efreet, ha idenéz, tud helpelni.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Viszont , a Tetris esetében , emléxem arra a napra is amikor megszereztem egy klubban. Elterjedt a hír , hogy valami nagyon érdekes "logikai" játék jött, amit valami orosz figura írt 😊 Nem tudom , hogy valójában ki találta ki eredetileg, de érdekes módon ez megmaradt bennem.
sssssss : Ha a nosztalgia elfog, ne tartsd vissza az írói vénád. Én szívesen olvasom. 😊
A vilag legaranyosabb tojasa. 😊
A Creatures 1-2 etalon játékok! Aki nem ismeri töltse le Dohi-tól. Akinek nem tetszik, az reklamáljon Mr. Chainsaw-nál! 😊)
Aki nagyon vágja a 2. részt, az küldjön pontszámot Vilinek.
A TökMák-on lehet ûberelni a pontokat. Küldhetsz olyat is, ami még nincs fönt.
En a Creatures I-gyel játszottam iszonyú sokat, mindig megnéztem egy párszor, hogyan trancsírozzák szét a kis barátunkat!😊)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Creatures 2-re meg sajna én nem emléxem
Spy vs. Spy ? - mekkora nagy szórakozás volt kettesben :o)))))
Bár csak egyet sikerült végigvinni (leírás alapján), de nagyon király volt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Asszem 3 "emeletre" volt osztva a pálya, azok között is lehetett fel-le úszkálni, és tök jó, szinte rajzfilm-szerû grafikája volt (de lehet, hogy az eltelt idõ szinezi ki emlékeimben 😊)
Plus4-en anno volt egy nagyon király játék (nekem nem volt +4-em), egy búvárbélával kellett leszigonyozni a cápákat, polipokat, meg tengeri genyókat, oldalra scrollozós (2irányba!) szupi kis játék volt, nagyon tetszett benne a figura. A címét nem tudom, de Neptune rémlik, vagy hasonló.
Super Games
Commodore 64
Mellesleg Made in Hong Kong.
Milyen jó kis neveket tudtak akkoriban kitalálni😊