448
A kommodorok lázadása
  • Mamusz
    Hali!

Mitől lehet, hogy nem tudom irányítani a Flimbo's questet? Nagyon szeretnék vele játszani, megtaláltam nagy nehezen, emulátor, és szépen végigfut addig, hogy press fire to continoue. Próbáltam mindent átállítani, hogy érzékelje a lövést, de semmi. Próbáltam joystickal, minden. Pls Help!

Písz
  • pistu
    sztem maga a játék ilyen!
  • Aquir
    esetleg nézz utána neten vagy linkeld be a fájlt
  • Nandusz
    Nem tudom, ez a kérdés végül is részemről is. Annyi korrekcióval, hogy nem újratermelődött az életük, hanem újabb ellenfél bukkant elő. Egész a végtelenségig. Vagy egy bizonyos szám után már nem jött újabb?
  • Aquir
    biztos hogy bug? :)
  • Nandusz
    Hy! Ismerte valaki közületek a C64-es FIST II karatés kalandjátékot?
    Csak mert gyerekkorom egyik kedvence volt, viszont szerintem volt egy hatalmas bugja. Egy idő után kinyíratatlanok voltak az ellenfelek. Mikor lement az életük nullára, akkor újra termelődött. És így lényegében nem lehetett tovább haladni, mert csak az ellenfél tényleges legyőzése után scrollozódott tovább a képernyő.
    Na most a kérdés az lenne, hogy másnál is előjött ez a véleményem szerinti bug, vagy valakinek esetleg sikerült végigvinni a játékot?
    Próbáltam egyébként emulátoron is, de detto ugyanaz a hiba, mint anno a C64-en.
  • pistu
    hello! van egy eladó plus/4-esem ha kell v.kinek szóljon...
  • Aquir
    ez nagyon jó oldal. Mostanában találtam meg a régi játékaimat ott amiket még kiskoromban toltam:)
  • reanimator
    dánke
    planetemu nagyon jó site
  • via_mala
    Ezt találtam most hirtelen:
    Murakami
    Pár link itt is van
  • reanimator
    merszí merszí
    létezik ilyen fasza Amigás oldal is ?
  • via_mala
    Elköltözött
  • reanimator
    jut eszembe Contikivel próbált valaki netezni 64 ről?Meg lehet oldani valahogy?vagy bármi mással lehet nyomni c64 ről? :)
  • reanimator
    hellótok!
    nem tudjátok mi van az externetes oldallal?
    Tegnap benyomtam este Krakoutot meg Volfiedet az emulátorba és olyan volt mintha időgéppel repültem volna vissza.
    ja meg a Rambot is.de fasza játékok ezek meg a többi 1000
  • Gary
    Akkor ide is :)
    A VATERA-n találhatsz. Keress rá a C64 és/vagy a commodore szavakra.
  • Bogyi007
    Kérésre átköltöztem ide...
  • Bogyi007
    keresnék c64-re kazettákat....
  • Diodi
    A legjobb játékok, magyarrul is :

kattints ide

• Diodi
    A legújabb Commodore 64 emulátor, magyarul :
    És a legjobb Commodore 64 játékok :
    http://huntuti.uw.hu
  • Diodi
    Commodore 64 játékok :
    http://web.externet.hu/sk/c64

Minden C64 játék játszható PC-n is, emulátorral.
    Commodore 64 emulátor, magyarul :
    http://www.extra.hu/huntuti
    Ott a Hasznos letöltések között talákható.
  • midge
    Load "lsb*" ,8,1

van LSB monitorhoz hasonlo PC-re?
  • ollie
    Miért hibás?
  • Xboxman
    mennyiért?
  • Crokin
    Szerintem nincs pc-s változat, de a zenéjét megtaláltam :)
    Viszont ha letöltöd a C64 emulátort akkor tudsz vele játszani.
  • BlaBlus
    Huuu ezt a jatekot de imadtam :))
  • Gary
    Gratulálok! (örökélettel?)

Szabadság okán otthon voltam és le-leültem a C64 elé (ha már ott volt! :))
    A Castles of Dr. Creep és a Dungeons of Dr. Creep című gamékkal gyötörtem magam. (Az utóbbi kicsit könnyebb.) A szépsége az - ami már a Goonies-ban is megfogott - hogy lehet ketten is játszani egyszerre, egymást segítve. Sőt, van olyan pálya, amit egyedül képtelenség végigvinni.
  • Gary
    Lesz még pár érdekesség, de ez a szép benne! :)))

Ha a rusnyaság fejére lökted a követ, akkor ess le hozzá és menj el jobbra, ki a képernyőből...
    Bónusz pálya! Itt csak a bólogató bogyókat szedd össze...

Ilyen bónusz pálya van még több helyen, de most csak a havas (3.) pálya jut eszembe: itt, miután a kő ráesett a szörnyike fejére, ugorj be a kő után és menj jobbra...
  • Jano
    (Más f***ával verni a csalánt..:D)
  • Jano
    Passz.
    Tán Efreet, ha idenéz, tud helpelni.
  • mejoe
    Még egy megoldatlan rejtély : Below the root, ha valaki végignyomta, elmondhatná a lényegét, és a végét !
  • Efreet
    a Tetrist Alexei Pajitynov és Dmitri Pavlovszki programozta le először 1985ben. egyébként leginkább Pajitynov nevéhez fűződik... :)
  • mejoe
    Sajnos a Finders.... nem mond sokat nekem.
    Viszont , a Tetris esetében , emléxem arra a napra is amikor megszereztem egy klubban. Elterjedt a hír , hogy valami nagyon érdekes "logikai" játék jött, amit valami orosz figura írt :) Nem tudom , hogy valójában ki találta ki eredetileg, de érdekes módon ez megmaradt bennem.

sssssss : Ha a nosztalgia elfog, ne tartsd vissza az írói vénád. Én szívesen olvasom. :)

• mejoe
    sssssss : Asszem ez a Cauldron vagy az elődje a hexenkuhhe.
  • Zozo76
    Dizzy!!!

A vilag legaranyosabb tojasa. :)
  • Gary
    Nekem is volt Infiltrator I-III. Meg volt Infiltrator helikopter szimulátor, de mintha hallottam volna, hogy az elsőket a másodikból rippelték, mert nem egyszerű volt a szimulátorral boldogulni - ezt én is tapasztaltam. :(

A Creatures 1-2 etalon játékok! Aki nem ismeri töltse le Dohi-tól. Akinek nem tetszik, az reklamáljon Mr. Chainsaw-nál! :))
    Aki nagyon vágja a 2. részt, az küldjön pontszámot Vilinek.
    A TökMák-on lehet űberelni a pontokat. Küldhetsz olyat is, ami még nincs fönt.
  • mikike
    most volt a viva+en jeroen tel turbo outrun klip
  • Rip
    Igen, főleg mert akkor nem látnád, a másik hová ásta a gödröket :D
    En a Creatures I-gyel játszottam iszonyú sokat, mindig megnéztem egy párszor, hogyan trancsírozzák szét a kis barátunkat!:))
  • EqUiNooX
    ...olyan Tom & Jerry stilusban ;]
  • EqUiNooX
    Spy vs. Spy sorozat igen a második igazán jáccható multiplayer volt a Wizzard of War után. Ehehe, belegondolva, mekkora ötlet volt ez a két kém egymás ellen, vödrök az ajtó felé, bomba a szekrénybe, stb.. Esküszöm eljáccanék ma is vele, csak immár nem egy gépen a két player, hanem külön-külön.. Mekkora poénokat lehetne már kitalálni, egymás szivatására..
  • Alien!
    Creatures 2-öt imádtam,kicsit talán azért mert véres volt....Ja, és a hóesés nem szarul volt megoldva...