448
A kommodorok lázadása
-
#26 Kirnyo: el vagy tévedve :) nem csak sutemápok léteztek anno :) volt Defender of the Crown, Storm Across Europe... és még többezer nagyonnagyon kiváló progi... -
#24 Mieza xar topic?
A régi játékok nemvoltak jobbak csak egyszerűbbek és primitívebbek.Pusztíccs 2dben,szerezd meg a Powerupokat és minden pálya végén öld meg a nagy szörnyet.Ma már logikai feladatokat is raknak gamekba.Nem mondom hogy régen nemvolt egy-két logikai feladat,de azt se hogy sok volt.Aztán most itt az Ofp.Ott pl a taktika a lényeg.Nem pedig belerohanni a tömegbe m16ossal és mindenkit szarrá lőni.Mert ez lehetetlen.Az ellenfél is vissza lő.
-
#21 sima Pirates! a rulez :) full basic kódban... Sid Meier remekmüve -
spR #20 Pirates rulez forewer!
Emlékszem, PC-re megjelent a Pirates Gold, de az se volt olyan jó, mint C64-en az eredeti.
-
#19 a bugokat leszámítva : Sea Dogs
most jön a 2 -
mejoe #18 Aaz se volt rossz. Nekem az Elite és a Pirates jutott eszembe. Meg merem kockáztatni a Pirates-nél nem tudtak a mai napig jobbat írni a maga kategóriájában. 88-ban egy teljes nyári szünetet végig játszottunk vele.
Az érem másik oldala a kick-off.Olyan bajnokságokat játszottunk Amigán, hogy a mai napig örzöm az eredményeket. Mostanság jelent meg az átírat pc-re. Egész jól sikerült , de valahogy mégsem tetszik. Szóval tényleg szubjektíek ezek a dolgok. -
#17 mi hónapokat Archon-oztunk át... nagynagy kedvenc volt anno az elsö 2 része :) -
Zozo76 #16 En nem tudom, de higgyetek el, hogy 87-88 -ban a Wizard of Wor-ral, a haverral, szettlottuk egymast, es biztos hogy volt olyan izgalmas (vayg meg nagyobb) mint most mondjuk a Strike Force. -
#15 what was I thinking..... -
#14 nevekre már nem emlékszem :( PeCsába meg nem jártunk ki, mert a klubhoz képest el voltak maradva, plusz drágák is voltak :) -
#13 beszerzés ügyben ismerős ez valakinek?
YELA ------> PECSA
:)) -
#12 nem.. a Budafok-Tétény müvházban voltunk (vagyunk) szombat délelöttönként. -
mejoe #11 Efreet pontosan hol ? Mert Nagytétényben én is tagja voltam valami klubbnak egy ideig. Asszem
Arany János Műv ház ?! -
#10 ezért alapítottunk mi itt délbudán Amiga (és c64, késöbb pc) klubot... a Csokiba eljárni nagyon messze volt, és nagyontuti közösségünk lett :)) (a karácsony-majálisokra a Guru-stáb aktívan kijárt, a Reunion-fejlesztögárda is mászkált le... volt scene, nem volt net :D ) -
mejoe #9 Nem azt mondom jók ezek a mai gémek is, de azok az idők..... Persze hozzátenném az igazság kedvéért nekem 93-2000 között kimaradt néhány év a játékok szempontjából. -
mejoe #8 nem akarom eljátszani a nyugdíjast, (mert nem is vagyok az) ,de emléxem még a Csokonai Művelődési ház (XV. kerület) pénteki klubbjára 1987-9x -ig. Annak mekkora hangulata volt. Akkor még nem volt olyan egyszerű beszerezni a játékokat mint manapság. Nem ártott , ha az ember tagja volt egy ilyen kis számítógépes közösségnek. -
#7 64 óta nem volt sok gém, ami hónapokra hatással volt a hangulatomra
de azért néhány akad -
#6 minden változik.. még te is, innentöl másfajta igényeid vannak, mint a nyolcvanas években.
(kétségtelen, számomra is sokkal jobb hangulatban telt az az idö, voltam tizenpárévvel fiatalabb, stb... nosztalgia rulz :) ) -
rolika #5 KATAKIS
&
BARD'S TALE 3
rule forever -
rolika #4 nem értem a topik címét... mármint a modern pc manapság a 80-as évek c64-ének felel meg? evvel nem értek egyet.
avval viszont igen, hogy a régi játékok jobbak voltak.
de ebben sem vagyok biztos, lehet, hogy felnőttem és kiégtem :) -
Ali #3 A kiraly akkor is a SINCLAIR ZX SPECTRUM volt. -
mejoe #2 Persze a többiek véleményére is kiváncsi lennék. Azokéra is akik még nem élhették meg az általam csak "aranykornak" nevezett nyolcvanas éveket. -
mejoe #1 E topikot azért hoztam létre , hogy elmondjam : szerintem a c64 -óta nem igen fejlődtek tartalmilag a játékok. Persze minden szubjektív, de én a nyolcvanas években még jobban is élveztem a kommodoros játékokat.