448
A kommodorok lázadása
  • mejoe
    Az első játék amit életemben végig nyomtam az antiriad volt.
  • mejoe
    A test drive iszanyat jó volt az akkori időkben (Na és persze műfaj teremtő).
    nekem a mai progik közül a nídforszpíd jut eszembe róla.
  • Hangianix
    Inkább a Last Ninja3 fejezet képeit. :D
  • Efreet

tegnap ezzel szórakoztam...

meg ezzel :o)

tiszta retro hangulatom van :o)) (tetováltassak magamra egy c64et?)
  • EqUiNooX
    jovan, te sem leszel már hülyébb...
  • mikike
    Azt nem értem a szegasztok srác mit keres itt mér nem valami konzolos topicban rontja a levegőt
  • Alien!
    áá nem...:)
  • Martin576
    Télleg'? :)
  • EqUiNooX
    Koszi a cimet :]
  • Alien!
    Én meg arra emléxem,hogy sok c64-es lemezemnek(amit a Pecsában vettem) az volt a neve,hogy B.... Zs... . Csak hogy senkinek se legyen kellemetlen...:)))
  • Efreet
    hmmm...
    "
    Hit the SPACE BAR during the game for a status report.
    Every escaped Slimer adds 300 to the city's PK energy level.
    Beware that monolith of marshmallow monstrosity. When a MARSHMALLOW ALERT flashes at the bottom of the screen, the Roamers will quickly run to form him. You must immediately hit the "B" key on the keyboard to drop a dollop of bait before he stomps any buildings.

END OF GAME: THE TEMPLE OF ZUUL
    The game ends one of three ways:
    1. The Gatekeeper and Keymaster join forces at the Temple of Zuul and you have not earned more money than you originally started with.
    2. Once the Gatekeeper and Keymaster have joined forces at Zuul, and you do have sufficient credit, but you are not able to sneak two of your three Ghostbusters into the entrance of Zuul.
    3. You successfully reach the top of the Temple of Zuul by sneaking two Ghostbusters into its entrance.
    "
    öööööö :)))
  • Efreet
    na mindenesetre jutott valaki valamire a Ghostbusterssel azon kívül, hogy egy idö után összeakadt a kulcs és a zár, és Game Over?
  • Martin576
    Csak okostojás akartam lenni... :P
  • Efreet
    tudom mi a marshmallow (ettem már, nekem nem ízlik), a michelin-figura hasonlatot az esetlegesen kevésbé emlékezöknek írtam :)
  • FREAK
    mikróban olvasztva is NAGGYON FINI!!!!
  • Martin576
    Marshmallow = Pillecukor (Mo.n)

Amerikai kiscserkészek nyárson melegítve is fogyasztják táborozás alkalmával. Ez a ténykedés több filmben is poénsorozatok alapjául szolgált már.

Marshmallow site
  • Jano
    Az valami habostorta-srác volt szerintem.
    Idióta matrózkalapja volt.
    Michelin-nél az nem divat.
  • Efreet
    annak is mi volt a vége? anno valami német újságban láttam 1 képet, amikor a marshmallowman-t (a nagy michelin-figurát) próbálták bevadászni... nekem olyan soha nem sikerült :(
  • I.C.ram
    szellem
  • I.C.ram
    az egyik kedvenc c64-es jatekom a Ghosbusters volt ahol a kocsidat felszerelhetted es neked kellett elvezetni a helyszinre ahol orult szelemirtasba vaghatott az ember! nagyon jo volt
  • Martin576
    Ja. :) Én akkoriban 4-esével ettem a Kálmán korhely szendvicsét...

Jeannal már régen beszéltem, egyszer egy C64 Music Remix CD-t hozott nekem, hogy hírdessük az 576-ban... Gondolom azzal bizniszelt...
  • mejoe
    Martin ! Arra emlékszel amikor Robiék a magas árak ellen sztrájkot szerveztek a Csokiban. Ami abban merült ki, hogy a Büfébe vitték a saját kajáikat, és ingyen osztogatták. Eredmény Büfés man 200-as pulzus :) Az a Kálmán idejében volt ?

Apropó , Jean-ról tudsz valamit ?
  • TheZsenyka
    Most hogy mondod, rémlik a piros mellényes arc.
  • Martin576
    Az "aranykorban" a büfés csávó a Kálmán volt. Piros ujjatlan mellény...rémlik? :)
  • TheZsenyka
    Érdekesség képpen kérdezem hogy valamelyik Rátkai testvér nincs-e jelen a fúrumban... :)

Arghhh...

Ha igen akkor üzenem hogy: ha nekem EM 67-38 akkor neki EM 67-39... ha jól emléxem... arghhh...

Azt hiszem ez jelent valamit...
  • TheZsenyka
    Csokival kapcsolatban:

Arghhh... nem ugrik be a trapéz hajú arc neve... mindíg a bejárat környékén árúlta a portékáját... arghhh... más: Koczoska úr rémlik valakinek???

EMléxem a büfében egyeseknek sikerült hatalmas tartozásokat elkövetniük... volt akiknek akkoriban is jól ment :) Emléxem 90 környékén egy arcnak 20 ropis (20 ezer) tartozása volt a büfében... arghhh
  • Hangianix
    hehe, akkor 12 ev tavlatabol bevallhatom, hogy sose vettem tole progit. Volt ott egy masik csapat - VPG (azt hiszem a Veres Palne Gimnaziumbol ;-) ), veluk joban voltam es ok mindig kolcsonoztek.
  • Martin576
    Khmmmm, ismertem a srácot, de NEKEM semmi közöm sem volt a "bolthoz"... :)
  • Jano
    C=64 hacking
  • Efreet
    Streetrod? :) abból nekem is a Ti verziótok volt meg :)))
  • Hangianix
    Martin, ti nem voltatok a Pecsaban? Mintha emlekeznek egy Krisztian nevu sracra aki 64-es es Amiga-s programokat arult, de lehet, hogy csak a kor teszi...
  • Martin576
    Dobd be egy C64 emulátorba és élvezd az első intrót!
  • Efreet
    AAAAAAAaaaa :)))
    csináljatok már REDS-es oldalt!!!! :)
  • Alien!
    Na mifene....

És mi van a R.E.D.S.-el,Martin?....:))))
  • Martin576
    Ezt csekkeld Efreet!
  • Martin576
    Csak .mod van belőle...
  • Efreet
    :))

tud valaki mondani egy MAI játékzeneszerzöt, aki ilyen neves? :) (max Trent Reznor, de ö se játékzenékböl él...)
  • Alien!
    De benne van,a final fightban,csak nem az elejétől kezdődik....:)))))
  • Alien!
    Xp keresővel....
  • Efreet
    rákerestét több helyen is? rengeteg turricanmuzsika van... a various-ban is, Siebold Markus-nál is...