448
A kommodorok lázadása
-
mejoe #155 Az első játék amit életemben végig nyomtam az antiriad volt. -
mejoe #154 A test drive iszanyat jó volt az akkori időkben (Na és persze műfaj teremtő).
nekem a mai progik közül a nídforszpíd jut eszembe róla. -
#153 Inkább a Last Ninja3 fejezet képeit. :D -
tegnap ezzel szórakoztam...
meg ezzel :o)
tiszta retro hangulatom van :o)) (tetováltassak magamra egy c64et?) -
#151 jovan, te sem leszel már hülyébb... -
#150 Azt nem értem a szegasztok srác mit keres itt mér nem valami konzolos topicban rontja a levegőt
-
#148 áá nem...:) -
#147 Télleg'? :) -
#146 Koszi a cimet :] -
#145 Én meg arra emléxem,hogy sok c64-es lemezemnek(amit a Pecsában vettem) az volt a neve,hogy B.... Zs... . Csak hogy senkinek se legyen kellemetlen...:))) -
#144 hmmm...
"
Hit the SPACE BAR during the game for a status report.
Every escaped Slimer adds 300 to the city's PK energy level.
Beware that monolith of marshmallow monstrosity. When a MARSHMALLOW ALERT flashes at the bottom of the screen, the Roamers will quickly run to form him. You must immediately hit the "B" key on the keyboard to drop a dollop of bait before he stomps any buildings.
END OF GAME: THE TEMPLE OF ZUUL
The game ends one of three ways:
1. The Gatekeeper and Keymaster join forces at the Temple of Zuul and you have not earned more money than you originally started with.
2. Once the Gatekeeper and Keymaster have joined forces at Zuul, and you do have sufficient credit, but you are not able to sneak two of your three Ghostbusters into the entrance of Zuul.
3. You successfully reach the top of the Temple of Zuul by sneaking two Ghostbusters into its entrance.
"
öööööö :))) -
#143 na mindenesetre jutott valaki valamire a Ghostbusterssel azon kívül, hogy egy idö után összeakadt a kulcs és a zár, és Game Over? -
#142 Csak okostojás akartam lenni... :P -
#141 tudom mi a marshmallow (ettem már, nekem nem ízlik), a michelin-figura hasonlatot az esetlegesen kevésbé emlékezöknek írtam :)
-
#140 mikróban olvasztva is NAGGYON FINI!!!! -
#139 Marshmallow = Pillecukor (Mo.n)
Amerikai kiscserkészek nyárson melegítve is fogyasztják táborozás alkalmával. Ez a ténykedés több filmben is poénsorozatok alapjául szolgált már.
Marshmallow site -
#138 Az valami habostorta-srác volt szerintem.
Idióta matrózkalapja volt.
Michelin-nél az nem divat. -
#137 annak is mi volt a vége? anno valami német újságban láttam 1 képet, amikor a marshmallowman-t (a nagy michelin-figurát) próbálták bevadászni... nekem olyan soha nem sikerült :( -
#136 szellem -
#135 az egyik kedvenc c64-es jatekom a Ghosbusters volt ahol a kocsidat felszerelhetted es neked kellett elvezetni a helyszinre ahol orult szelemirtasba vaghatott az ember! nagyon jo volt -
#134 Ja. :) Én akkoriban 4-esével ettem a Kálmán korhely szendvicsét...
Jeannal már régen beszéltem, egyszer egy C64 Music Remix CD-t hozott nekem, hogy hírdessük az 576-ban... Gondolom azzal bizniszelt... -
mejoe #133 Martin ! Arra emlékszel amikor Robiék a magas árak ellen sztrájkot szerveztek a Csokiban. Ami abban merült ki, hogy a Büfébe vitték a saját kajáikat, és ingyen osztogatták. Eredmény Büfés man 200-as pulzus :) Az a Kálmán idejében volt ?
Apropó , Jean-ról tudsz valamit ? -
TheZsenyka #132 Most hogy mondod, rémlik a piros mellényes arc. -
#131 Az "aranykorban" a büfés csávó a Kálmán volt. Piros ujjatlan mellény...rémlik? :) -
TheZsenyka #130 Érdekesség képpen kérdezem hogy valamelyik Rátkai testvér nincs-e jelen a fúrumban... :)
Arghhh...
Ha igen akkor üzenem hogy: ha nekem EM 67-38 akkor neki EM 67-39... ha jól emléxem... arghhh...
Azt hiszem ez jelent valamit... -
TheZsenyka #129 Csokival kapcsolatban:
Arghhh... nem ugrik be a trapéz hajú arc neve... mindíg a bejárat környékén árúlta a portékáját... arghhh... más: Koczoska úr rémlik valakinek???
EMléxem a büfében egyeseknek sikerült hatalmas tartozásokat elkövetniük... volt akiknek akkoriban is jól ment :) Emléxem 90 környékén egy arcnak 20 ropis (20 ezer) tartozása volt a büfében... arghhh -
#128 hehe, akkor 12 ev tavlatabol bevallhatom, hogy sose vettem tole progit. Volt ott egy masik csapat - VPG (azt hiszem a Veres Palne Gimnaziumbol ;-) ), veluk joban voltam es ok mindig kolcsonoztek. -
#127 Khmmmm, ismertem a srácot, de NEKEM semmi közöm sem volt a "bolthoz"... :) -
#126 C=64 hacking -
#125 Streetrod? :) abból nekem is a Ti verziótok volt meg :))) -
#124 Martin, ti nem voltatok a Pecsaban? Mintha emlekeznek egy Krisztian nevu sracra aki 64-es es Amiga-s programokat arult, de lehet, hogy csak a kor teszi... -
#123 Dobd be egy C64 emulátorba és élvezd az első intrót! -
#122 AAAAAAAaaaa :)))
csináljatok már REDS-es oldalt!!!! :) -
#121 Na mifene....
És mi van a R.E.D.S.-el,Martin?....:)))) -
#120 Ezt csekkeld Efreet! -
#119 Csak .mod van belőle... -
#118 :))
tud valaki mondani egy MAI játékzeneszerzöt, aki ilyen neves? :) (max Trent Reznor, de ö se játékzenékböl él...) -
#117 De benne van,a final fightban,csak nem az elejétől kezdődik....:))))) -
#116 Xp keresővel.... -
#115 rákerestét több helyen is? rengeteg turricanmuzsika van... a various-ban is, Siebold Markus-nál is...