448
A kommodorok lázadása
-
mejoe #234 Nem tudom, de valahogy az emlékeimben nekem is a plus 4-es verzió a favorit. Megnéztem a 64-est pár perce. Kicsit tényleg más. -
#233 nem a David's Midnight Magic-re gondolsz? nagy kafa fipper volt... -
#232 A KickStart-nak nekem a Plus4-es verziója tetszett jobban, lehet azért, mert azt láttam hamarabb. A zenéje még mindig a fejemben cseng:) -
Zozo76 #231 Ja KickStart. Meg volt masodik resze is... -
#230 Ja, igen! Kevertem hirtelen.
Usagi webring. Ezt azér nem gondoltam. -
#229 az Midnight Mission volt... a resistance egy jókis mászka-shooter volt :) -
mejoe #228 KickStart amikor ugrálni kellett egy motorral ? -
#227 Bíztam benned :)
Midnight Resistance az flipper nem? -
#226 najó, mára ennyi, megyek Deflektorozni :D
aztán Crillionozni
aztán Creatures2-zni
aztán...
:))) -
#225 Altered Beast
Ski or Die
Skate or Die
SWIV (Silkworm IV)
Killerwatt
Midnight Resistance
KikStart :DDDDDDDDDD (iiiiiiiingerlö volt a hangja)
Trailblazer -
#224 meg fox lepödni:
http://www.usagiyojimbo.com/
-
#223 Ja! Egyszer a figura szerepelt a Teenage Mutant Hero/Ninja Turtles-ben is. De elég szarul alakított :)
Azér a képregényt megsasolnám. -
mejoe #222 Nebulus ,Usagi :))) -
#221 Usagi Yojimbo? :)) nyuszi rulz, nemrég utánakeresgéltem hatalmas kultusza van máig japánban, rengeteg képregény meg rajzfilm készült és készül róla. -
#220 és 1 pár cég:
-
#219 Nebulus!!!! :DDDD
Iszonyat! -
#218 Basszus... -
#217 HQ64-en azt írja a skac, hogy nem tudta végigvinni az Usagit. Nekem sikerült, bár anyáztam egy keveset! Alapvető játék. A végén Yoji megnézi a naplementét. Fasza zene, jó grafika, élvezetes játékmenet, mi kell még? -
#216 asszem még 1 játék, amiröl nem kell más, csak 1 kép:
végignyomtam mind a 8 tornyot anno :Ð -
#215 Lemon64 már csak információs oldal, van rajta kb 10 freeware játék és slussz. -
#214 Lemon64 is király! Download all :DDD -
#214 13, 31, és asszem 50 felett kezdte el adogatni stabilan a Pit-et... -
mejoe #213 Jó kis szájt az ! -
#212 Wizard of Wor-t úgy játszottuk ketten, hogy "Most nem ér megölni egymást!", de valaki mindig genyó lett, és leskúlta a másikat. :D
Amúgy valami 127.000 körül volt a rekordom, és már csak a PIT nevezetű pályát adta mindig, amin SEMMI FAL NEM VOLT. Na akkor aztán izzadtam :D -
#211 ez az a c64hq ami pár nap alatt egy-az-egyben lejött hozzám vinyóra. mindenestül :) (kellkellkellll :DDDD) -
mejoe #210 Na jó égetem itt magam , azzal , hogy összekvavarok mindent. :) Szóval télleg az árkádra gondoltam ,de az a "THE" nélküli. -
#209 TD3 (GP) zenéjét nagyon bírtam.
Mindig Silverstone-ban mentem Ferrarival. (Pedig utálom Suhamert :D) -
#208 mejoe: próbáld ki... :) -
#207 Archonból anno csináltunk táblásjátékot életpontokkal meg mindennel, és átalakítottuk kockadobálósra a harcrendszert, hogy ne csak gép elött játsszunk vele :))) -
mejoe #206 Pillanat ! Most látom a c64hq-n hogy van egy "time crystal" és egy "THE time crystal" , ami viszont árkád. Na én erre a másodikra gondolok. De szerintem ez még mindíg csak az a félbehagyott verzió (demo?), amit én ismertem. -
#205 ha már 3d játékok... Total Eclipse 1-2, Castle Master, meg volt egy ürhajós is... -
#204 Archon?
A legkirályabb! :D -
#203 Cosmic Tunnels mekkora játék!
Baromi jó így elmerengeni a múltamon! :D -
#202 Quest for Tires :))) Sierra On Line elsö Quest-játéka :))) (kicsit megváltozott késöbb a stílus :D)
PitStop-ok állatok voltak, de akkor ne feledkezzünk meg a "Test Drive 3"-ként elterjedt Grand Prix játékról sem :))
WizardofWor überalles, az Archon I-II mellett a legtöbbet nyúzott game :)))) -
mejoe #201 Húúú . Ez csúcs . Esküszöm nem hiszem el. Köszi Efreet !!! :)
-
#200 Dig Dug.
Quest for Tires, Grog's revenge.
Pit Stop II.
Revs.
Wizard of Wor.
Save Me Brave Knight. :D -
#199 elkészült a Time Crystal... a c64hq-n fenn is van.
-
#198 és egy csoda, ami elkészült 64re is, bár igazán nagy sikert a "nagytestvéren" futott be (Amiga)
-
mejoe #197 Mellesleg volt akkoriban egy játék kezdemény a Time crystal ,olyanféle szenzáció volt grafikailag c-64-en mint mondjuk ma a doom!
Igaz mindíg csak legenda maradt, mivel tudomásom szerint nem készült el. De a demója őrületes volt.
Évekig vágytam rá , hogy megjelenjen, de az álom nem vált valóra.
Emlékszik rá valaki ? -
#196 jajj és hát kifelejtettem... :))
név nem is kell..
csak 1 kép.
az elmond mindent.