448
A kommodorok lázadása
-
#114 Maniacs of Noise site
-
#113 Last Ninja site -
#112 Letöltöttem......Flash,flash,flash!!!!!
Sajna a Turrican 2 - End Game nincs benne...pedig botrányos volt... -
#111 Jeroen Tell
Tim Follin
... -
#110 www.xs4all.nl/~mon/
Letölthető muzsikák, de ezek már XM-ek. -
#109 töltsétek le azt a 30megás gyüjteményt, MINDEN benne van :))) -
#108 Rob Hubbard
Antony Crowther
Ben Daglish
Chris Hülsbeck
Steve Rowlands
David Whittaker
... stb :) -
#107 És akkor Chriss Hülsbeck-et már ne is említsük....
Ha C64 akkor System 3....Azok mit műveltek abban az időben...Asszem istencsászár játék volt a MYTH...Sosem felejtem el,sem a játékot,sem a zenéjét....És ha jól emléxem a legszebb játékokat az X-Ample Architectures csinálta,botrány,hogy mit műveltek 16 színnel... -
#106 Maniacs Of Noise
Jeroen Tel -
#105 tegnapeste be volt kapcsolva a tv... ment valami ugribugri-kardozós játék rivjú (ghostsNgoblins 3d-ben...), a legnagyobb tragédia az volt neki, hogy nem lehetett bárhol menteni, és volt, hogy fél óra játék veszendöbe ment... úgy hirtelen eszembe jutott, hogy el kellene az arcot küldeni GoldenTalismanozni vagy ImpossibleMission-ozni... -
#104 épp a Creatures zenéknél tartok... ettöl a játéktól (mondjuk inkább a 2-töl) párszor rámjött az idegrángás, és asszem ebbe is pusztult bele dzsojsztikk... (akkor még brutális voltam :D ) -
#103 Én tegnap csendben visítottam itt az irodában 1-1 muzsika felcsendülésekor! :)) -
#102 reggel óta a c64muzsikák szólnak :) most épp Defender of the Crown gyözelmimuzsika -
#101 játékborítók meg leírások meg ilyesmik terén a www.lemon64.com az etalon nálam...
amikor még magyar kiadó adott ki külföldi játékot... ez hamarabb volt mindenkinek mo-n, minthogy megjelent volna :) -
#100 hát igen, sajna én eddig 1 remixet találtam, ami nálam felülmúlta a C64es (jó értelemben vett) prüntyögést (lastninja2-sewers), a többi nem az igazi... :( -
#99 a két impossible missiont mindenki végignyomta? nem is voltak annyira impossible-k :) (nemúgy, mint a predator, ami számomra is titok :D) -
#98 Equinoox:
tessék, így elsöre:
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/HVSC_4_6_Complete.rar
High Voltage Sid Collection (30 mega), kb 19ezer file :))
közel az összes c64-es játék és demo és intro és minden zenéje... jó keresgélést :)
további értelmes linkek:
http://hafnium.prg.dtu.dk/~theis/stil/ -ez a fenti kollekció listája, hogy mi merre van benne
http://home.freeuk.net/wazzaw/HVSC/index2.html
ez meg a HVSC föoldala, ha lesz frissítés (szokott lenni) az itt van.
ja igen, és itt ajánlanak rendes lejátszóprogikat is :) -
#97 Hát ezzel a pár kis file-al elintézted, hogy a következő pár napot azzal töltsem, hogy megtaláljam a lehető legtöbbet ezekből a sid féle régi zenékből.. Mert valahogy ez az igazi, nem a tökéletesen hangzó remixek mp3ban. Ezer köszönet a pluginért, és az ötletért.. :] -
mejoe #95 Nekem is tetszik. Köszi -
#94 ahh....nagyon jóóóók -
#93 Ramiro Vaca: Turrican C64 -
#92 Rob Hubbard: Skate or Die -
#91 Kell alul lenni egy számnak (pl.: 1/12) és egy +/- jelnek. Ott látod hanyadik szól és a +/- -szal lehet léptetni. -
#90 Na, ha már itt tartunk, Martin Galway a KIRÁÁÁÁLY!
Martin Galway (mostanság)
Athena C64
Rambo First Blood II C64
Wizball C64 -
#89 ezeket a sid file-okat csak 1ben lehet hallgatni? winamp nem engedi, hogy beletekerjek.... -
#88 már töltöm is, nagyon köszi mindkettőtöknek -
#87 En a Tusker, meg a Ghost and Goblins zenejet masoltam fel kazettara, amikor eladtam ugy 11 eve a 64-emet. :D -
#86 A .dll bemásolása után nem árt (esetleg ha nem megy elsőre) újraindítani a gépet! -
#85 Ez a Last Ninja 2 erdeti C64-es! -
#84 Először ezt másold be a Winamp Pluginjei közé
Ez meg az eredeti C64-es Last Ninja zene! -
#83 http://bart.overclocked.org/
http://remix.kwed.org/
ezt a két oldalt ismerem, de nyugodt szivvel tudom ajánlani.. (90%t már leszedtem, annyira jok) -
#82 ahh köszi...majd írj címet lécci, mer nem vágom -
#81 Várj rögtön felrakom neked őket magamhoz... -
#80 A last ninja 1-2 volt a legjobb! emléxem még fénykoromban volt olyan, hogy 1 nap alatt vagy 10szer végignyomtam, a végén már csak a zene miatt....télleg, nem lehet ezeket a zenéket letölteni vhunnan? -
-
#78 A Headot én is, nem is soroltam fel.. :) -
mejoe #77 Medicineman : gondolom, mert nem volt rá szükség ! :)
Úgy rémlik Layék végig vitték a Head over...-t.
Nekem a Cauldron volt a misztikum. Örökéletem nem volt hozzá. -
#74 Ajtón belépve bal (C64) sor hátsó vége. Bíró András. Nem dagi volt ő, inkább nagydarab.
Nekem egyébként a Head Over Heels volt egy igen misztikus játék, most is itt van a gépemen, néha nekiesem. Nem fér a fejembe, hogyan tudták azt úgy összekombinálni, ahogy van...
Most hogy így jönnek az emlékek: szerintem C64-re voltak utoljára olyan programok - nem is kevés - amiket SZINTE SENKI sem játszott végig, mert nem TUDTÁK. Még örökélettel SEM. Nem úgy, mint mostanában, amikor egy 15 ezer forintos game 4 óra alatt tokától-bokáig kivégezhető! Ilyen hihetetlen progi volt (sok nem jut már az eszembe) a Tir Na Nog, a Rasputin, a Nexus meg még egy csomó... -
mejoe #73 Predatorra emléxem még halványan. Igaz a megoldást nem tudom.
Valaki emlékszik még a Csokonai Művházban arra az iszonyatosan dagadt figurára, aki mindíg a sarokban ült ? Esküszöm az a klubb olyan volt mint a kocsma a Csillagok háborújában. Mindenféle figura megtalálható volt :) -
#72 A DOC zenéjét meg megirtam csengének a mobilomba, ha kell valakinek elküldöm szívesen