Commodore 64 a modern pc ?
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kirnyo: el vagy tévedve 😊 nem csak sutemápok léteztek anno 😊 volt Defender of the Crown, Storm Across Europe... és még többezer nagyonnagyon kiváló progi...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Mieza xar topic?
A régi játékok nemvoltak jobbak csak egyszerûbbek és primitívebbek.Pusztíccs 2dben,szerezd meg a Powerupokat és minden pálya végén öld meg a nagy szörnyet.Ma már logikai feladatokat is raknak gamekba.Nem mondom hogy régen nemvolt egy-két logikai feladat,de azt se hogy sok volt.Aztán most itt az Ofp.Ott pl a taktika a lényeg.Nem pedig belerohanni a tömegbe m16ossal és mindenkit szarrá lõni.Mert ez lehetetlen.Az ellenfél is vissza lõ.
A régi játékok nemvoltak jobbak csak egyszerûbbek és primitívebbek.Pusztíccs 2dben,szerezd meg a Powerupokat és minden pálya végén öld meg a nagy szörnyet.Ma már logikai feladatokat is raknak gamekba.Nem mondom hogy régen nemvolt egy-két logikai feladat,de azt se hogy sok volt.Aztán most itt az Ofp.Ott pl a taktika a lényeg.Nem pedig belerohanni a tömegbe m16ossal és mindenkit szarrá lõni.Mert ez lehetetlen.Az ellenfél is vissza lõ.
sima Pirates! a rulez 😊 full basic kódban... Sid Meier remekmüve
Pirates rulez forewer!
Emlékszem, PC-re megjelent a Pirates Gold, de az se volt olyan jó, mint C64-en az eredeti.
Emlékszem, PC-re megjelent a Pirates Gold, de az se volt olyan jó, mint C64-en az eredeti.
Aaz se volt rossz. Nekem az Elite és a Pirates jutott eszembe. Meg merem kockáztatni a Pirates-nél nem tudtak a mai napig jobbat írni a maga kategóriájában. 88-ban egy teljes nyári szünetet végig játszottunk vele.
Az érem másik oldala a kick-off.Olyan bajnokságokat játszottunk Amigán, hogy a mai napig örzöm az eredményeket. Mostanság jelent meg az átírat pc-re. Egész jól sikerült , de valahogy mégsem tetszik. Szóval tényleg szubjektíek ezek a dolgok.
Az érem másik oldala a kick-off.Olyan bajnokságokat játszottunk Amigán, hogy a mai napig örzöm az eredményeket. Mostanság jelent meg az átírat pc-re. Egész jól sikerült , de valahogy mégsem tetszik. Szóval tényleg szubjektíek ezek a dolgok.
mi hónapokat Archon-oztunk át... nagynagy kedvenc volt anno az elsö 2 része 😊
En nem tudom, de higgyetek el, hogy 87-88 -ban a Wizard of Wor-ral, a haverral, szettlottuk egymast, es biztos hogy volt olyan izgalmas (vayg meg nagyobb) mint most mondjuk a Strike Force.
nevekre már nem emlékszem 😞 PeCsába meg nem jártunk ki, mert a klubhoz képest el voltak maradva, plusz drágák is voltak 😊
nem.. a Budafok-Tétény müvházban voltunk (vagyunk) szombat délelöttönként.
Efreet pontosan hol ? Mert Nagytétényben én is tagja voltam valami klubbnak egy ideig. Asszem
Arany János Mûv ház ?!
Arany János Mûv ház ?!
ezért alapítottunk mi itt délbudán Amiga (és c64, késöbb pc) klubot... a Csokiba eljárni nagyon messze volt, és nagyontuti közösségünk lett 😊) (a karácsony-majálisokra a Guru-stáb aktívan kijárt, a Reunion-fejlesztögárda is mászkált le... volt scene, nem volt net 😄 )
Nem azt mondom jók ezek a mai gémek is, de azok az idõk..... Persze hozzátenném az igazság kedvéért nekem 93-2000 között kimaradt néhány év a játékok szempontjából.
nem akarom eljátszani a nyugdíjast, (mert nem is vagyok az) ,de emléxem még a Csokonai Mûvelõdési ház (XV. kerület) pénteki klubbjára 1987-9x -ig. Annak mekkora hangulata volt. Akkor még nem volt olyan egyszerû beszerezni a játékokat mint manapság. Nem ártott , ha az ember tagja volt egy ilyen kis számítógépes közösségnek.
minden változik.. még te is, innentöl másfajta igényeid vannak, mint a nyolcvanas években.
(kétségtelen, számomra is sokkal jobb hangulatban telt az az idö, voltam tizenpárévvel fiatalabb, stb... nosztalgia rulz 😊 )
(kétségtelen, számomra is sokkal jobb hangulatban telt az az idö, voltam tizenpárévvel fiatalabb, stb... nosztalgia rulz 😊 )
KATAKIS
&
BARD'S TALE 3
rule forever
&
BARD'S TALE 3
rule forever
nem értem a topik címét... mármint a modern pc manapság a 80-as évek c64-ének felel meg? evvel nem értek egyet.
avval viszont igen, hogy a régi játékok jobbak voltak.
de ebben sem vagyok biztos, lehet, hogy felnõttem és kiégtem 😊
avval viszont igen, hogy a régi játékok jobbak voltak.
de ebben sem vagyok biztos, lehet, hogy felnõttem és kiégtem 😊
A kiraly akkor is a SINCLAIR ZX SPECTRUM volt.
Persze a többiek véleményére is kiváncsi lennék. Azokéra is akik még nem élhették meg az általam csak "aranykornak" nevezett nyolcvanas éveket.
E topikot azért hoztam létre , hogy elmondjam : szerintem a c64 -óta nem igen fejlõdtek tartalmilag a játékok. Persze minden szubjektív, de én a nyolcvanas években még jobban is élveztem a kommodoros játékokat.
← ElőzőOldal 9 / 9