63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• piktor
    No, a lényegre már rájöttem... :-) tárgytalan a kérésem.
  • grizzly21
    ezért lett volna jó 5let SGs pólóban menni, egys név felirattal pl:)
  • Evogordon
    Ha vray-t használok akkor elsötétedik az ég amit beteszek az enviroment-ba, ezt valahogy kilehet kapcsolni?
  • piktor
    Sziasztok!

VRay SSS tutorialt tudtok valahol? (Tudom Google, de azért ha valakinek van egy jó tutorja az ne tartsa magába!) :-)
    (Nincs sok időm, de van egy ötletem és ahhoz kellene. Nincs idő kísérletezni a beállításokkal.)
    Köszönöm!
  • szaki
    nagyon egyszerű, először...
    ja, kértél lent valamit, azt, hogy : "Mit tegyek ha van egy emberem és van hozzá biped, és kilók a biped az ember alól. Hogy tüntessem el???"
    feljebb válaszoltam rá, megkaptad?
  • spongya
    Bocs, hogy folyton kérdezgetek, de csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a karakteremnek úgy kulcsframet adni hogy az a videó során is úgy legyen?

Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].

Kösz mindent!
  • Aldaryn
    Hmm, akkor annyira nem sajnálom, úgyis tudni lehetett az új feature-ökről. Viszont... viszont azaz érzésem, hogy egy rakatt SG-s arc ott volt NME-n, és ugye, információáramlási problémák miatt senki nem tudta, hogy más ott van.
  • Malakai
    Volt 1-2 előadás ami jó volt expón, de sok kicsit gyenge volt. Max8 is gyengus volt szerintem pl... :(
  • Gorvik #23382
    "Volt olyan hogy a bemutató közben elszállt max"

És nem is kevésszer
  • Gorvik #23381
    Persze hogy kevesen voltak, mivel nem reklámozták. Én is csak "véletlen" mentem el, hála a Galaktika pályázatának.

Ha tudtam volna milyen előadások lesznek, mind a két napot végiglültem volna.

Szükség lenne több ilyen előadásra. Egyáltalán vannak ilyen ingyenes előadások?
  • Newfronter
    Mivel én szombaton voltam, akkor igen. Volt olyan hogy a bemutató közben elszállt max :DD
    Ja meg a Stormregion-ös srácnál nem akarta betölteni az objektumokat a progi (pályaszerkesztő), így sok szöszmötölés árán, de végűl összejött.

Főleg az volt a probléma, hogy a textúrákat ugye a max nem húzta rá az obj-ra, mert CD-n voltak a fájlok, és ugye nem oda hivatkoztak, így utólag kellett ráhúzni.
  • youth #23379
    [URL=http://dvision.hu/nme/]Pár kép a "New Media Expo"-ról[/URL]
  • Gorvik #23378
    Mindenesetre a Maya topicban ajánlották a Polytrans-ot, utánanéztem, jónak tűnik.
  • grizzly21
    csak mert sokan azt mondták hogy rossz volt a szervezés, pl beállítási gondok voltak az előadás közben, rosszul volt szervezve, az előadások se voltak olyan színvonalasak. stb Főleg 3d volt ?
  • Gorvik #23376
    Thx. Nem tudom megnézni/kipróbálni most, de a Panzers egyik fejlesztője mondta a New Media Expo-n, hogy külön plugin kell hozzá.
  • Aldaryn
    Obj importer/exporter plug. Elvileg már default cucc MAX-ban.
  • Aldaryn
    Szerintem épp elég ember volt ottan. :) nekem tetszett. XSI bemutatók nagyon jók voltak. Sajnos szombaton nem tudtam ott lenni.
  • Newfronter
    Szerintem jó volt, szükség van itt MO-n ilyenre. Sajnos azt tapasztaltam elég kevés ember volt, ott, többre számítottam.
  • grizzly21
    aki volt mi volt a benyomása az exporól?
  • Pitbull90
    a Reactor résznél Properties>Concave>Use Mesh... ezt jelöld be... nekem így működik...
  • Evogordon
    Azt hogyan lehetne megcsnálni hogy bele essen a golyó? Mert mintha a hálója nemengedné hogy bele essen.
    .avi
  • Gorvik #23369
    Megtudjátok mondani, hogy hívják azt a plugint, ami átmenetet biztosít objektumok számára a Max és a Maya között?
  • Newfronter
    Nem tudom ki volt a New Media Expo-n, de a 3ds max 8-ról, amit láttam az nagyon tetszett, úgy látszik megoldották teljesen a haj, fű problémáját. Meg a textúrázásban is előreléptek, igaz nem vagyok valami tapasztalt ebben a progiban, de így is láttam a fontosabb előrelépéseket.
  • spongya
    Bocs, hogy folyton kérdezgetek, de csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a karakteremnek úgy kulcsframet adni hogy az a videó során is úgy legyen?

Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].

Kösz mindent!
  • szaki
    kösz az igény infot
  • Malakai
    Log out? :) Csatlakozok a többiekhez, jó pihenést, kikapcsolódást!
    Azért remélem minél hamarabb újra "láthatunk"... :$
  • putyi
    most akkor hova is mész?
    mindenesetre jó utat, nézz a lábad elé!
  • repvez
    Szaki én is támogatni tudom az ötletedet.A boxmodell repülö és a nurbs témakörbe tartozo tutoroknak örülnék.Eddig csak olyanokat találtam amiböl nem tudtam sokat kihámozni.

ThomasGins: Még mindig a szokásos vray gondok.Még egy valamit nem probáltam teljes win ujratelepités után felrakni.Hátha valami virus vagy mittomén miatt nem megy.Már 10 honapja van fenn az XP.
  • nenad
    koszi mindenkinek!
    a palyazat vegeredmenyet majd emailezze meg vki pls. (had nevessek egy jot! :D)
    CsaO!
  • marcee
    Ha jól csinálta (a szervezést), akkor előbb fogunk "jót látni tőle" (újra), mint hallani felőle. :D
  • MrGeE #23360
    vagyis godspeed you!
  • MrGeE #23359
    Goodspeed you!!!
  • Free
    Halle Nenad Jó utat és csak rosszat haljunk felőlled :c)))
  • KisQbi
    Minden jót Nenad!

(aztán csak jót halljunk felőled...)
  • szaki
    végre egy ember aki bipedezik, de jó
    több helyen is kikapvsolhatod, több módszerrel is
    végre má egy manus aki bipedel
    mond, hogy unhide minden
    <H> -val menj a tárgykiválasztóba
    fent írd be a biped-ed nevének elejét pl. bip01, mire az alsó ablakban csak a bip01-el kezdődő bipedek kerülnek kijelzésre ( ne legyen a szerkesztőben nem biped és mégis bip01 kalapja stb. tárgynevek, mert azokat akkor nem kell itt kijelölni), most OK
    szerkesztőben jobb klikk és Hide Unselected és most csak a biped lesz látható
    fent a felső ikonsorok közt beírási lehetőség (Named Selection Sets) írd ide pl. 'pali bipedje', majd enter. Ezt azért kellett ide rakni, hogy legközelebb itt a sorban kiválasztva ez kerül kiválasztásra. Most ki van választva és unhide minden, majd hide selected és már el is tűnik.
    De ez csak az egyik biped eltüntetési lehetőség a sok közül
  • szaki
    nenad, egy jó tanács, ha nem haragszol:
    amikor repülön utazol és elképzeled, hogy az előtted lévő székeket vajon hány boxvonalból készítenéd el és milyen textúra lenne jobb, gondolj ránk, meg a stewardes hölgyekre, de esetleg arra is gondolhatsz, hogy a falon lógó lcd monitort miként oldanád meg, de legjobb ha a kettőt fűszerezed és éled az életed, meg a tengerparton hölgyek társaságában ne a labdák alakján filózz, hanem csobbanj bele nyakig a szabad maxmentes életbe, csak mondom, sokszór jót tesz
  • spongya
    Mit tegyek ha van egy emberem és van hozzá biped, és kilók a biped az ember alól. Hogy tüntessem el???
  • Aldaryn
    Huh, én meg re...

Nosza, minden jót Nenad! Térj vissza úgy, s amikor jónak látod, de lehetőleg minél gyakrabban és mihamarabb. :D
  • fle go
    Hova lepsz nenad?
  • nenad
    komolyan mondtam, nem random, csak viccesen fejeztem ki..