63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
No, a lényegre már rájöttem... :-) tárgytalan a kérésem. -
ezért lett volna jó 5let SGs pólóban menni, egys név felirattal pl:) -
Ha vray-t használok akkor elsötétedik az ég amit beteszek az enviroment-ba, ezt valahogy kilehet kapcsolni? -
Sziasztok!
VRay SSS tutorialt tudtok valahol? (Tudom Google, de azért ha valakinek van egy jó tutorja az ne tartsa magába!) :-)
(Nincs sok időm, de van egy ötletem és ahhoz kellene. Nincs idő kísérletezni a beállításokkal.)
Köszönöm! -
nagyon egyszerű, először...
ja, kértél lent valamit, azt, hogy : "Mit tegyek ha van egy emberem és van hozzá biped, és kilók a biped az ember alól. Hogy tüntessem el???"
feljebb válaszoltam rá, megkaptad? -
Bocs, hogy folyton kérdezgetek, de csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a karakteremnek úgy kulcsframet adni hogy az a videó során is úgy legyen?
Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].
Kösz mindent! -
Hmm, akkor annyira nem sajnálom, úgyis tudni lehetett az új feature-ökről. Viszont... viszont azaz érzésem, hogy egy rakatt SG-s arc ott volt NME-n, és ugye, információáramlási problémák miatt senki nem tudta, hogy más ott van. -
Volt 1-2 előadás ami jó volt expón, de sok kicsit gyenge volt. Max8 is gyengus volt szerintem pl... :( -
"Volt olyan hogy a bemutató közben elszállt max"
És nem is kevésszer -
Persze hogy kevesen voltak, mivel nem reklámozták. Én is csak "véletlen" mentem el, hála a Galaktika pályázatának.
Ha tudtam volna milyen előadások lesznek, mind a két napot végiglültem volna.
Szükség lenne több ilyen előadásra. Egyáltalán vannak ilyen ingyenes előadások? -
Newfronter #23380 Mivel én szombaton voltam, akkor igen. Volt olyan hogy a bemutató közben elszállt max :DD
Ja meg a Stormregion-ös srácnál nem akarta betölteni az objektumokat a progi (pályaszerkesztő), így sok szöszmötölés árán, de végűl összejött.
Főleg az volt a probléma, hogy a textúrákat ugye a max nem húzta rá az obj-ra, mert CD-n voltak a fájlok, és ugye nem oda hivatkoztak, így utólag kellett ráhúzni. -
[URL=http://dvision.hu/nme/]Pár kép a "New Media Expo"-ról[/URL] -
Mindenesetre a Maya topicban ajánlották a Polytrans-ot, utánanéztem, jónak tűnik. -
csak mert sokan azt mondták hogy rossz volt a szervezés, pl beállítási gondok voltak az előadás közben, rosszul volt szervezve, az előadások se voltak olyan színvonalasak. stb Főleg 3d volt ? -
Thx. Nem tudom megnézni/kipróbálni most, de a Panzers egyik fejlesztője mondta a New Media Expo-n, hogy külön plugin kell hozzá. -
Obj importer/exporter plug. Elvileg már default cucc MAX-ban. -
Szerintem épp elég ember volt ottan. :) nekem tetszett. XSI bemutatók nagyon jók voltak. Sajnos szombaton nem tudtam ott lenni. -
Newfronter #23373 Szerintem jó volt, szükség van itt MO-n ilyenre. Sajnos azt tapasztaltam elég kevés ember volt, ott, többre számítottam. -
aki volt mi volt a benyomása az exporól? -
a Reactor résznél Properties>Concave>Use Mesh... ezt jelöld be... nekem így működik... -
Azt hogyan lehetne megcsnálni hogy bele essen a golyó? Mert mintha a hálója nemengedné hogy bele essen.
.avi -
Megtudjátok mondani, hogy hívják azt a plugint, ami átmenetet biztosít objektumok számára a Max és a Maya között? -
Newfronter #23368 Nem tudom ki volt a New Media Expo-n, de a 3ds max 8-ról, amit láttam az nagyon tetszett, úgy látszik megoldották teljesen a haj, fű problémáját. Meg a textúrázásban is előreléptek, igaz nem vagyok valami tapasztalt ebben a progiban, de így is láttam a fontosabb előrelépéseket. -
Bocs, hogy folyton kérdezgetek, de csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a karakteremnek úgy kulcsframet adni hogy az a videó során is úgy legyen?
Vagy ha van valakinek egy jó tutorial-ja akkor azt légyszi linkelje, vagy küldje el a [email protected].
Kösz mindent! -
kösz az igény infot -
Log out? :) Csatlakozok a többiekhez, jó pihenést, kikapcsolódást!
Azért remélem minél hamarabb újra "láthatunk"... :$ -
putyi #23364 most akkor hova is mész?
mindenesetre jó utat, nézz a lábad elé! -
Szaki én is támogatni tudom az ötletedet.A boxmodell repülö és a nurbs témakörbe tartozo tutoroknak örülnék.Eddig csak olyanokat találtam amiböl nem tudtam sokat kihámozni.
ThomasGins: Még mindig a szokásos vray gondok.Még egy valamit nem probáltam teljes win ujratelepités után felrakni.Hátha valami virus vagy mittomén miatt nem megy.Már 10 honapja van fenn az XP. -
nenad #23362 koszi mindenkinek!
a palyazat vegeredmenyet majd emailezze meg vki pls. (had nevessek egy jot! :D)
CsaO! -
marcee #23361 Ha jól csinálta (a szervezést), akkor előbb fogunk "jót látni tőle" (újra), mint hallani felőle. :D -
MrGeE #23360 vagyis godspeed you! -
MrGeE #23359 Goodspeed you!!! -
Halle Nenad Jó utat és csak rosszat haljunk felőlled :c))) -
Minden jót Nenad!
(aztán csak jót halljunk felőled...) -
végre egy ember aki bipedezik, de jó
több helyen is kikapvsolhatod, több módszerrel is
végre má egy manus aki bipedel
mond, hogy unhide minden
<H> -val menj a tárgykiválasztóba
fent írd be a biped-ed nevének elejét pl. bip01, mire az alsó ablakban csak a bip01-el kezdődő bipedek kerülnek kijelzésre ( ne legyen a szerkesztőben nem biped és mégis bip01 kalapja stb. tárgynevek, mert azokat akkor nem kell itt kijelölni), most OK
szerkesztőben jobb klikk és Hide Unselected és most csak a biped lesz látható
fent a felső ikonsorok közt beírási lehetőség (Named Selection Sets) írd ide pl. 'pali bipedje', majd enter. Ezt azért kellett ide rakni, hogy legközelebb itt a sorban kiválasztva ez kerül kiválasztásra. Most ki van választva és unhide minden, majd hide selected és már el is tűnik.
De ez csak az egyik biped eltüntetési lehetőség a sok közül -
nenad, egy jó tanács, ha nem haragszol:
amikor repülön utazol és elképzeled, hogy az előtted lévő székeket vajon hány boxvonalból készítenéd el és milyen textúra lenne jobb, gondolj ránk, meg a stewardes hölgyekre, de esetleg arra is gondolhatsz, hogy a falon lógó lcd monitort miként oldanád meg, de legjobb ha a kettőt fűszerezed és éled az életed, meg a tengerparton hölgyek társaságában ne a labdák alakján filózz, hanem csobbanj bele nyakig a szabad maxmentes életbe, csak mondom, sokszór jót tesz -
Mit tegyek ha van egy emberem és van hozzá biped, és kilók a biped az ember alól. Hogy tüntessem el??? -
Huh, én meg re...
Nosza, minden jót Nenad! Térj vissza úgy, s amikor jónak látod, de lehetőleg minél gyakrabban és mihamarabb. :D -
Hova lepsz nenad? -
nenad #23351 komolyan mondtam, nem random, csak viccesen fejeztem ki..