63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
úgyis dögunalom az Expo... valamivel fel kell dobni... :) -
Ronin666 #23189 Milyen verseny van megint? -
Na megszólalt a főgonosz :) Ebből ronda ügy lesz expon :)) -
Ugye? elveszi az ember életkedvét. :) -
Hmm, nem rossz! Üdítő a sok egyszerű geometriai alakzat mellett, ami még fel is van UVzva rendesen. -
ennél még Süsü is félelemetesebb:D -
NmaDani #23184 így: www.sg.hu/galeria/11205549451127600066.jpg -
NmaDani #23183 sziasztok! nálam sárkány project fut :) -
Nah szép ez Ákosom. Egyedül az a bajom vele hogy megint túl jó lesz. Gondoltam én is indulok a versenyen de ezt látva semmi értelme. Bár az sem elhanyagolható tény hogy 5 nap múlva le kell adni és én nem csináltam még semmit :D. -
Lenne két kérdésem.... hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy material úgy nézzen ki mintha világítana és hogy van egy emberke rárkok egy kék színt és egy világító izé körberajzolja olyasmi mitha a rajz effektet raknám rá csak ugye nem rajzban és nem fekete vonal rajzolja körbe hanem fényes szín.... -
Nálam egyikse megy...Forbitten + 404 :( -
Oké kpróbálom ha lement a render, hátha máskor jó lesz... -
egy kicsinyke részlet, ha érdekes lehet, a filmméret is kicsinyke, de van nagyobb, de ez meg gyorsabban ott van
http://laciferal.uw.hu/szinfo/street_story_003.avi -
nenad #23177 16 bitbe mentsd el a zbuffert vagy rla/rpf -be es sztem jonak kell lennie postban is. -
köszi: kimásolom, aztán máskor nem lesz gond, ha eszembe jut, mert a nenad lapozós avi-ja feldobott egy kicsinykét
http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi
-
na újból, hátha most jó
egy kis tesztbohóckodásom, ha valakit érdekel, a múlt évröl, a betanítás 30-40 mp volt, csak, hogy a scriptet egy kicsit népszerűsítsem
URL=http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi -
http://laciferal.uw.hu/szinfo/Rapsodi_dance.avi
Így jó a link -
egy kis tesztbohóckodásom, ha valakit érdekel, a múlt évröl, a betanítás 30-40 mp volt, csak, hogy a scriptet egy kicsit népszerűsítsem
Rapsodi_dance.avi -
A DoF húzza le :/ csináltam tesztképeket, ahol z channellel próbáltam elérni a kívánt hatást shakeben, de nem volt jó, mert csúnyán mosta el. Pl: közeli felvétel a csiga szeméről, a háttér mögötte elmosott az meg éles, körülötte elmosódott a szeme ugyanúgy mintha csináltam volna egy hátteret amit elmosok és a Z channelt alphának használom és ráteszem az 'éles' részeket. Mondom, akkor inkább megjátszom, hogy "kicsit" több a renderidő de legalább a mélységélesség szép lesz...
DoF nélkül 2-3 perc egy frame 720-as felbontásban, most 600x-osban 10-11 perc. Mindegy csak legyen kész.
Amúgy egyre több reklám készül XSIvel meg Max & V-ray vagy MR-el... Kisebb stúdiók tök jól össze tudják hozni egyszerűbben a reklámfilmeket. Ez most csak úgy eszembe jutott. Vagy hülyeséget beszélek? -
nenad #23171 mit mentegetodzol annyit? :D
egyebkent ez tenyleg hosszu ido, mi a probelma? -
nenad #23170 konyvlap fujdogalas
book -
Csak a fejét törte be aztán szépen elterült. :) -
Ez van, mondom már nincs időm semmibe belenyúlni :/ Korábban kellett volna kezdenem... -
Jááj, Mégsem csiga körberajzolva?
Meg különben is, ez elsett, aztán betörte a fejét az aszfalton? Rakj oda valami igazi gázolt hulla krétarajzot... legyen kitekeredve, kifordulva, esetleg több darabban, amerre kenődött. Ha ilyen békésen lehetne meghalni gázolás által, már rég kiugrottam volna egy kamion elé.
-
Itt egy kép az anim végéről:
Ezen sincs utómunka még... -
Már csak renderelésre maradt időm.
Amúgy semmi különös, egy csiga csúszkál, aztán az úton talál egy körberajzolt hullalakot, akit elütöttek és akkor bejön valami szöveg, hogy "lassan járj, tovább érsz". Elég gáz, de ez van, majd lesz jobb is talán :) -
Ronin666 #23164 Nem tudom milyen animot akarsz csinálni, de a kép nagyon fincsíííí! ;)
Esetleg a csiga ház textúráját cserélném ki, de eddig profi. Mi lesz belőle? -
Masteeer, Masteeer, where's the dreams that I've been after... -
valaki kérdezte pár oldallal ezelőtt, hogy csavar menetet hogy lehet modellezni: modo módra ilyen egyszerű. -
Nézzz a bannerra...... -
kr1sz #23160 aki tudna adni egy linket honan tuom leszedni a 3ds amx 5 -t pls irja meg a [email protected] e-mail cimre -
Üdv!
A csigás animomból egy kép:
Nincs rajta semmi utómunka, de majd lesz kis színkorrekció stb... a renderidő framenként most 10-11 perc körül van ami azt jelenti hogy a 10 másodperces részt 2 napig számolja a gépem. Na most fikázhattok, hogy ilyen láma vagyok :) De tényleg... megúszhattam volna 1-2 percre is, de nincs időm most kísérletezgetni, legalább tudok tanulni és nem ezzel foglalkozom 2 napig. :)
Na egyelőre ennyi. -
be lehet csontozni a lapokat, vagy bend-del meganimálsz egyet aztán ctrl+v ctrl+c a többire track editorban. legalábbis most hirtelen ez jutott eszembe. -
nenad #23157 lehetseges lehet clothal is sztem a stiffness es a damping ertekek mahinalasaval, na mindja megnezzuk
-
Tudja valaki hogy papírra milyen reactort kell tenni vagy hogyan kell meganimálni azt hogy a kömyv csukva van és jön egy nagy fuvallat, kinyítja és a szél lapozza a könyvet mondjuk 20 oldal.... én a clothra gondoltam de az nem jó mert teljesen begyűri... vagy ezt sajátkezüleg kell meganimálni???
Előre is köszi.. -
Kösz mindent! -
egészségedre:D na pont ezért mondtam h tutorial kellene ami lépésről lépésre leírja, mert én ehhez fű vagyok, és nincs még könyvem. -
mármint a biped-et? Mert a bipedet Figure Mode-ban tudod csak, lent, aztán Figure Mode vissza és már rendelheted is hozzá a skin-t vagy a a physique-et -
nenad #23152 a vizet ugy szoktam csinalni hogy csinalok 1 noise bimapot, es azt beteszem a bump slotba, es addig tilezem mig ok. (azer bitmap,mert mindenfele szempontbol gyorsabb,megha tobb memot is kajal)
a reflectont felhuzom kozel maxra es fresnel bekapcs. a refractiont maxra.
a max deptheket alatalaban 2/3 ra allitom. A diffuset meg tok feketere es a max propertiesben kikapcsolom a shadow castingot. -
nenad #23151 edit modba kell menni, van ott egy kapcsolo.
egyebkent sztem csinald vegig a tutorialt amit adnak maxhoz, (en se vagyok mar kepben, eletemben 1szer hasznaltam) ugyhogy en is ezt tennem