63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Gondolom rhino,ugye?
  • ThomasGins
    Jól néz ki!
    Sötétitett üveg,semmi belső?:)
  • nenad
    kis update, nagyreszt filoztam mely reszek hol legyenek, plusz ugy nagyjabol megvan az osszes vagat helye, (modelben holnap) bele kell huzni mert kell meg a belso is!

audi_v0.3
  • grizzly21
    helyes link:
    klikk
  • grizzly21
    FLash verseny

Erre a versenyre csinálok 1-esetleg 2 játékot, amiben felhasználnék 3d-s képeket. (pont mint abban a régi méhesben). Ehhez kellen valaki aki ért a maxhoz, de nem kell hogy profi legyen, rajzszerű, de azért pofás 3dsmodellek kellenek (viszont tényleg egyszerűek mivel egy flash játkhoz lenne)
    A verseny fődíja elég sok pénz mint ahogy látszik, szerintem ezt megnyerni sok esély nincs, viszont egy 100S-os vétel még összejöhet szerintem. Akárhogy is fizetni nem tudok érte, én is csak hobbiból csinálom, de ha valami pénzt ki lehet belőle hozni, akkor azt természetesen felezzük.
    Akit érdekel irjon ide, vagy privátba. köszi
  • nenad
    vray
  • peetee76
    Véleményt kérnék. Animáció renderhez mellik a jobb: Brazil v. Vray ???
  • hiftu
    www.3d.sk-n körbenéztél? Van ingyenes (bár nem túl nagy felbontású) képszekciója. Talán referenciának még elmegy.
  • Zsottybobo
    Digitális fényképező?...
  • Evogordon
    Honnan lehet képet letölteni arcról oldal nézetbe meg elől nézetbe kéne?
  • Newfronter
    Sziasztok!

Szerintetek mi lehet a gond? Nem akarok windows-t telepíteni! :((
    hiba
  • nenad
    ugy gondoltam hogy kb 60 ev mulva epulhet egy ilyen, talan meg meg is erhetem.
    Majd valamelyikotok vezeti nekem :D
    szoval a szarny ala fog kerulni par trubina, illetve a hatso az eleg nagy teljesitmenyu, szoval valamilyen szinten mint egy harrier jump jet, csak itt a "kemeny" fixen elol van. Illetve majd gondolkodom meg hogy hatra is tegyek egyet, hogy egeszen lassu sebessegnel is fel illetve le lehessen szalni vele.
    (eredetileg ugy gontoltam egy 120 kell, mint pl egy cessnanak)
  • Culram #23218
    Vízel működő mágneses? Lol..

Más:Belámultam. Egy ideig nem maxoztam és most nem tudom... egy particle rendszernek akarok fényt adni. Hogy tegyem ezt meg? Egy galaxys szerűt akarok csinálni. Tudom hogy vant fent ilyan tutoruil, de nem videoposttal akarom megcsinálni hanem V-rayjel. Arra kellene megnézni hogy kell.
  • Aldaryn
    Frankó formavilág. :) Pezhajtású gördöny kapszula. :) Most akkor ez repülni is tud majd? Mert ha igen, akkor mi adja a felhajtóerőt? Ha meg nem, akkor szerintem építs bele valamilyen vízzel működő mozgó alkatrész nélküli mágneses meghajtó rendszert. :)
  • nenad
    cukorka az eszed tokja!
    :D
  • nenad
    hydroplan az a repulonek az a fajtaja ami nem tud szarazon menni, hanem vizrol szall fel, es vizre szall le.
  • Culram #23214
    Youth: HYDROplan. Nem feltétlenül kell szárazon mennie. Tudom hogy általában tudnak szárazon is menni, de nem az az elsődleges funkciójuk.
  • Evogordon
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha leteszek egy fényt akkor látszódjon minden ne csak az a rész amit megvilágít ? ? ?
  • NmaDani
    és mégis mit? :)
  • youth #23211
    Aha.
    Ha vizen megy az oké mert siklik, de szárazföldön hogy közlekedik? Maga elé szór pez cukorkákat és azon gurul? :) Vagy ez kimondottan vizi jármű?
  • nenad
    nekem is bejon a csavo :) a szarnyan is dolgoznek.

Youth nem lesz kereke!
    Alulra tervetem meg egy beomlo/beszivo nyilast.
    Hatul baszott nagy turbina nyomja ki amit kell, vizet/levegot
    elol a szarny ala akartem meg ket-harom kisebb nyilast, amivel iranyitani illetve stabilzalni lehet a cuccot.
  • youth #23209
    Hűű nagyon baba!

De akkor most lesznek kerekei vagy mi? :)
  • Malakai
    Aranyos, a szárnyával kéne kezdeni vmit...
  • NmaDani
    és tudom hogy nem ilyesztő :P
  • NmaDani
    csak beakarom szurni rendesen ide a sárkányt! bocsi

• nenad

v2,
    0.25 radiuszu a fillet az elemek kozotti resznel, tehat max res 0.5cm es szukul.
    ugy tunik mintha kicsi lenne
  • InfectedMann
    Eddig nagyon yool nézki :)
  • nenad
    ja,
    eredetileg a vizet nem kalkulaltam bele, de aztan ugy gondoltam miert ne? :)
    de ahogy igy nezegetem oldalt a falat magasabbra kell huznom sajnos.
  • youth #23202
    Szeva!
    Ez csak nem az audi pályázatra készül? :)
  • nenad
    akarom mondani hidroplan :)
  • nenad
    Audi nextgen rocso hirlopan komboja

• Evogordon
    De pedig ha a képet 320x240-es felbontásba csinálom akkor csak 2 perc
  • grizzly21
    mint egy játék pályája nem rossz
  • Aldaryn
    banner....
  • nenad
    erdekes scene :D
    sztem vmit nagyon elalitottal vagy elmodelleztel vagy nemtom.
  • spongya
    Nem tudna valaki küldeni tutorialt, hogy hogy lehet egy karakterhez csontokat szerkeszteni, vagy a biped bone-t hogy lehet egy karakterre ráformálni???
  • Aldaryn
    Vajh, mér... nem kellene neki...
  • Evogordon
    Aha de nagyon sokáig számította.
  • Aldaryn
    GI Lightcache?
  • Evogordon
    Most ezt csináltam de még nem volt olyan képem ami enyi ideig tartott volna a render idő. És még a fa csúnya is lett de azér berakom.