63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Evogordon
    Kinek ír még errort a max 8 telepítés végén?
  • Evogordon
    Aha lelehet tölteni a discreet oldaláról. Crack még nincs.
  • ThomasGins
    Egy kis NFR...
    ...olyan amilyen:)
  • grizzly21
    le lehet már tölteni trialt? crackkel mi a helyzet??
    csak úgy érdekel ,mert sok kis tolvaj használja, persze itt a forumon szo sincs ilyenről:D
  • Evogordon
    Nekem a max 8 telepítése közbe a legvégén hibát írt ki hogy nem tud kapcsolódni a serverrel vagy hogy levan terhelve nem tom pontosan. Volt már valakinek ilyen?
  • nommy
    SIKERÜLT!!! köszi
  • GixEr
    megfogod a vertexeket, benyomod az autokey-t arrebbviszed az idocsuszkat, elmozditod a vertexeidet ahova akarod, kikapcsolod az autokey-t, lenyomod a play-t es orulsz neki ;)
  • Aldaryn
    Nem bizony!
  • Aldaryn
    Lehet a MAX 8 keveseb erőforrást zabál, pl. memória ügyileg? Érdemes lenne standalone VRay-el is kipróbálni. :)
  • nommy
    Több vertex-et egyszerre lehet kulcsolni? Nekem nem sikerül.
  • GixEr
    Lehet kulcsolni, a vertex animacio azt hiszem mar a Max2.0 tol volt (de lehet hogy az 1.01-tol) Vagy rosszul ertem amit akarsz.
  • nommy
    Helló!
    Segítség kéne. Szeretnék egy mesh-nek több pontját egyszerre animálni, de a track wiew-ben csak egyenként lehet, kulcsolni meg nem lehet. Van erre valami megoldás?
    köszi
  • Mop
    Nem, tűzfal nélkül sem megy.
  • marcee
    Felraktam a max 8 trial-t és rá a v-ray-t, ami kiírta, hogy nem a 8.0-hoz készült és "may not run correctly". Gondoltam letesztelem a példa scene-emmel max 7.5 alatt 5m:28s alatt végzett, 8.0 alatt 4m:47s. Wow! Ez meg honnan? (1.47.03)
  • Mop
    1. Tűzfal nélkül még nem próbáltam, majd most megteszem.

2. Tudom, hogy nem warez topic, ezért szerettem volna inkább privátban rendezni ezt.
  • Dichter
    De egyébként no warez topik, szal...
  • KisQbi
    Van egy olyan paraméter, hogy "tolerance" (valahol a Utility panelon)! Ez az a méret amekkora "hézagokat" enged meg... nagy testeknél nyílván nagyobbakat "enged"... azt állítsd kissebre .. ha alapban a két test a tolerancia értéknél közelebb van akkor hibázik a reactor...
  • Pitbull90
    Hi azt tudja e valaki hogyha csinálok reactorral vmit... pl téglákat rakok egymásra agy testeket egy labda ráesik vmire.. mind1 mért van az hogy a két test között rés lesz...? nem ér hozzá a talajhoz a labda mikor ráesik? ezt be lehet valahol állítani hogy ne legyen ilyen? meg ha a téglákat egymásra rakom és túl közel vannak egymáshoz kilövik egymást...
    Előre is kössz
  • spongya
    nincs olyan hely ahol lehetne *.bip fájlokat letölteni???
  • Drawain
    Sziasztok!

Egy NME beszámolót olvashattok errefele.
  • fle go
    Nenad: hol vagy most ha nem titok? Egyebkent jo hely lehet!
  • spongya
    Kösz mindent!!!
  • Mop
    Semmi gond, sőt én kérek bocsánatot a nagy képért. :)
  • youth #23493
    Köcce! Affect shadows volt a bibi...
  • Malakai
    Nah, akkor én vagyok hülye, mert nekem most se megy. :D Hiába szedem le a tárgyról a causticsot (generateet, meg receivet is) ha máshol kell számolnia, akkor annál már teljesen sötét árnyékot számol, hiába van affect shadow.
  • Malakai
    Hm, akkor rossz verzióval próbáltam utoljára (és elősször :P), de nekem akkor ott nem működött, hiába állítottam be az affect shadowot nem nyomta rá, csak simán nem generált causticsot, na most megnézem. :)
  • Aldaryn
    Már mérne lehetne? Shaderenként tudod kontrollálni, hogy affect shadows, vagy sem, és objektumonként, hogy generate caustics, vagy sem... inenn már csak kis logika. :P
  • Malakai
    Erről jutott eszembe, hogy kéne már vmi olyan megoldás, hogy affect shadow és caustics is lehessen egy jelenetben... :/
  • Aldaryn
    Affect shadows üveg shadernél, vagy caustics. :)
  • youth #23487
    Más:
    Ez miért lehet:

ha nincs körülötte üveg akkor fasza, ha teszek köré egy testet aminek üveg shadert nyomok akkor nem látszik a piros kis lap:

• youth #23486
    Hali!

Valakinek van ilyen HDR képe: kép

csak úgy kérdezem...
  • Aldaryn
    Wow... :) A szerencsés... de legalább örülhetünk, hogy örülsz. Az sem utolsó dolog.
  • Aldaryn
    Hmm... lásd.: #23454 és #23453 ...
  • GixEr
    Egy kis offtopic:
    Munkatarsat keresek magam melle foallasban(Pesten)!!

Követelmeny:
    - Adobe illustrator
    - Adobe photoshop
    - Max (4.29 )
    - esetleg Rhino (meretezett rajzokat kell kesziteni pld. allvanyokrol...)
    A tobbi engem nem erdekel csak a tudas (vegzettseg stb...)
    Reszletek : [email protected]
  • GixEr
    Jobbra lent van egy olyan, hogy "time configuration" (az ikonja:egy ablak amin egy ora van)ott.
  • spongya
    Szeretnék valamit kérdezni. Alapból csak 100 frame van, de hogy lehet pl ötszázat csinálni?
  • Malakai
    Örülünk (ök? :), hogy nem izzadva, remegve ácsingózol, hogy wired legyél újra. :)
    Jó pihenést, azért remélem még látunk "munkálkodni"! :)
  • Malakai
    Nagyon jó a kép, a kötél disp?
  • Maxer
    Aldaryn:

nagyon fasza a kép, profi munka, mint mindig. minden képed azonnal felismerhető, van stílusod
  • Mop
    Ilyen hülye is csak én lehetek!
    Bocsánat a zavazásért, megoldottam a problémát. :D