63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
aha, thx.
Tény, hogy nem látom, de akkor is zavar. :)
De tényleg, ha vki tzudja hogy kell visszaállítani, akkor pls írja meg. -
Ez megjelenítési beállítás.. hasonlóról volt szó alább pár sorral...
de sztem ne zavajon a dolog... Edit poly modellezésnél nem látod majd... -
perszepersze...csak miattunk.. netfügő:D
a végén még mozgalmat inditasz és kihalnak a 3Dsek:D mind északra vándorolnak:D
minden jót neked is... -
nenad #23472 hali mindenki,
baromi jo helyre kerultem, tenger, tavak, szokokutak, erdo, baro kedves emberek, sok szep lany, muveszetek, stb.
Kicsi eselyet latom hogy valaha visszajojjek, a max egyeltalan nem hianyzik sem a modellezes, csak miattatok irok.
Legyetek jok, es ne feledjetek piszok sok mas dolgot is lehet csinalni, mint a gep mogott gubbasztani...
Minden jot! -
ha L tudok passzolni párat a képeidből mint poszter mennyiért adod és mennyit kérsz belőlle ? :c)
Iszonyú jó dekor képek ezek -
Hát ez nem rossz:D
mostanában olyan "keletiesek" a képeid... nagyon jók grat...
(a kötél trükk engem is izgat...) -
Line-al csináltad a fonalakat? -
Bravó -
O_O -
Mindet össze lehet rakosgatni...
N.F.R.
-
Vagy nem... Az a gáz a karbon az egy alsó réteg, felette még van matrica és ez az egész van belakkozva... Erre tudsz valami gyógyszert? -
:))))))))
Megveszem!!!!!!!!!!! -
Az abbys fejlesztett teljesen procedurális 6-7 rétegből álló CF sahdert. Asszem megvásárolható náluk. -
Köszi! Szerintem jobb doffal...
Tud valaki segíteni karbon shader ügyben? Vagy egyáltalán karbon textúra nincs valakinek? :) nagy felbontás előny! :) -
Én is hasonlóképpen jártam.. dolgozgattam egy valamin.. aztán belekezdtem másba... felhúztam a textúra megjelenítést (matvh bitmap as close as possible)..
aztán a másik projectet nemtudom betülteni kifagy... kiderült hogy a 6000*1500as textúrát már nemtudja megjeleníteni úgy... mire rájöttem.. visszahútam 256*256ra a megjelenítést és jó lett... mák volt hogy kiderült... -
Csinálok egy képet 640*480-as felbontásba akkor 45 percig tart ha pedig 320-as felbontásba csinálom akkor meg nincs 2 perc. érdekes
-
bencsab #23459 Sajnos nem megy ezzel sem. Keresztet vetettem rá, újrakezdtem. Az ilyen pillanatokban szoktam kiábrándulni a max-ból. Az autocad-ben már vagy 10 éve benne van a recover. -
Hm, esetleg próbáld meg a MaxFileReadert... :/ -
bencsab #23457 Sziasztok!
Van valami megoldás a MAX-ban a file open failed ablakra?
Semmi autoback-om nincs, semmi maxback, csak ez az egy fájl.
Két maxom volt nyitva, amikor lefagyott a gépem, újraindítás után csak az egyik fájlal dolgoztam tovább, ami nem sérült meg, viszont ennek köszönhetően a összes autoback fájl erre vonatkozik.
Nehezen hiszem el, hogy a másik fájlból, az égvilágon semmit nem tud kiolvasni.
Nincs erre valami tool, vagy plugin? -
A DOF jót tett neki! grat
-
Jah, sokkkkal jobb. -
Azt? Nem a "show all triangle edges"-t? :)
Mop, sorry, nagy kép. hsz.t töröltem. Kérdésed úgyis megválaszolásra került. :) -
GixEr #23453 Milyen viewport drivert hasznalsz a Max-ban?? (Customize/preferences/viewport/configure driver)
Ott kell kikapcsolni a "Display wirwframe objects using triangle strips"-et
-
Maxer #23451 Köszi az elismeréseket! Cserébe egy DOF-os kép:
és ha valakit érdekel, itt a scene: scene -
putyi #23450 nekem akisdobos címűújság jutott eszemberóla,annak a hátulján volt ilyen iromány. azon túl, hogy a cikk irója elég szerencsétlen,túl sokmindent nem tudtunkmeg. -
Picit fekete az üveg,de jól néz ki:) -
Nem nyomsz rá DoFot? :) De most komolyan. Én tuti nyomnék rá... -
nagyon szép.
Meg lehetne tekinteni a scenest? -
Maxer #23446 NFR:
-
Cool minimalista design korongok. :) -
Erről mit tudtok? Mivel másabb mint a többi?
Letöltése: -
Nem tudom, én izzasztom, de nem sikerült még nagyon komolyan halálba kergetnem. :) Az már tény, hogy MAX NURBS-nél mérföldekkel stabilabb kernel. Megdögleni akkor szokott, ha kapkodok, de szerintem ez inkább a plugin jelleg sara, mintsem a progié. -
Azért én egy kicsivel mégstabilabbat szivesen vettem volna... :D -
Á, soha ne bánkódj. :) legalább tudjuk, mennyire zavaró, ha egy cikk tele van szmájlikkal. :)
Hmm... elég brutál dolog lett ez a PowerNURBS, ha csak pár apróság, mint a filletelés, és egyebek miatt nyújtana többet MAX-os társánál, már akkor is szuper kellék lenne, de a rengeteg plusszon felül még stabil is. :) -
GixEr #23440 DE, sot semmi lenyegeset nem mondott, csak elkapkodtam.....
-
Ehheh...
Ennyi szmájli
egy cikkben!!
kész...
ez szinte olvashatatlan
. Nem idegsítő?
-
GixEr #23438 Egy kis max8értékelés. -
Sajna ott régen sem volt, most sincs :( -
Ehh...hat en nem csodalkozok azon, hogy az a kep lett a nyero amit belinkkeltel.
A ceg ahol dolgozom, benne van egy varosfejlesztesi projectbe ahova, palyazatokat kuldhettek be az epitesz tanoncok, hat senkit nem akarok bantani, de ennyi szennyet en meg eletembe nem lattam, es azok a lakasnak nevezett dolgok amiket terveztek....ejjj nem tudom melyikolyuknek lenne kedve lakni is benne, mert esetenkent lehet hogy valamelyik szep de hogy hasznalhatatlan az 1000%. Es szinte mind a panel lakasok formajara keszult, semmi forma semmi fantazia nincs bennuk, ugy hogy a jovobeli epiteszektol (tisztelet a kivetelnek) nem igen lehet varni semmit, ammi eleg sajnalatos.
Szivesen beraknek par palya munkat de nem tehetem sajnos, viszont akit erdekel nemsokara lesz epiteszeti kiallitas ami ezzel a projecttel kapcsolatos, ott megnezheto sot szavazhato a munkakra hogy melyik valosuljon meg, az en szvsz barmelyik munka valosul meg eleg silany lesz a project jelentoseget es meretet tekintve. -
aki megdobna egy két jo automodellel nagyon megköszönném. mindenhol kerestem de csak szar volt